Smørrebrød ad libitum til frokost

Sidste chance!

Få jeres næste store smørrebrødsoplevelse hos smukke Restaurant Kastrup Fort, der udover den betagende udsigt og den fredelige placering blandt park, vand og voldgrav kan bryste sig af særdeles flotte anmeldelser.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Kom forbi Restaurant Kastrup Fort, der har en af Københavns smukkeste beliggenheder. Her inviteres I lige nu indenfor til en overdådig frokost med smørrebrød ad libitum i 2 timer.

 

Restauranten ligger fredeligt og uforstyrret omgivet af en voldgrav og med udsigt til Amager Strandpark og Øresund. I bliver altså både forkælet med både god mad og smukke omgivelser.

 

Med ad libitum kan I spise så meget smørrebrød, som I har lyst til. I kan vælge frit mellem de mange delikate varianter, der bl.a. består af rødspættefilet med grov remoulade, kartoffelmad med bacon samt æg og håndpillede rejer med mayo og rødløg.

 

Gå ikke glip af jeres næste store smørrebrødsoplevelse hos  Restaurant Kastrup Fort. Restauranten har gode parkeringsmuligheder og ligger blot en kort gåtur fra Femøren metrostation.


Du får:

 

 • Smørrebrød ad libitum (2 timer)

 

SPOTpris 149 kr. Normalpris 299 kr. Spar 50 %

 

Værdibeviset kan indløses tirsdag - fredag kl. 11.00 - 15.00 til og med den 1. oktober 2024.


Udvalget består af: 

 

 • Rødspættefilet med grov remoulade, asparges, rogn, fennikel, radiser, grønt og citron
 • Hønsesalat med skovsvampe, friteret kapers, bacon og grønt
 • Kartoffelmad med bacon,  kryddermayo, radiser, rødløg og grønt
 • Æg og håndpillede rejer med salat, mayo, rødløg, rogn, citron og grønt
 • Avocado med hytteost, radiser, soltørret tomat, sesamfrø og grønt

Om Restaurant Kastrup Fort

 

Restaurant Kastrup Fort er et sted, der er rig på historie såvel som smuk natur. Oprindeligt hed det Kastrup Batteri og blev anlagt som en del af Københavns befæstning, der havde til opgave at sikre den sydlige indsejling til København.

 

Under 2. Verdenskrig blev stedet brugt af tyskerne, og efter krigen fungerede det som interneringslejr for tyske flygtninge før det i 1947 blev genåbnet og senere fredet.

 

I dag er det en mindre folkepark - stadig med en bred voldgrav rundt om fortet og med den smukkeste udsigt til Øresund. Saml appetit til middagen med en gåtur rundt om fortet eller langs Amager Strandpark inden, I sætter jer til bords.

 

Gæsterne falder i svime

 

Det er svært at modstå de gode tilbud til Restaurant Kastrup Fort. Amalie, vores kollega i marketing, kunne ikke stå for fristelsen, da vi sidste år tilbød en middagsdeal til Restaurant Kastrup Fort, og hun fortæller i rosende vendinger om sit besøg i januar 2024:

 

"Jeg havde selv købt et par værdibeviser til en middag hos Restaurant Kastrup Fort, og jeg havde en virkelig god oplevelse. Prisen var god, og maden smagte fantastisk. Den rødebedemarinerede laks var den bedste laks, jeg har smagt. Portionerne var pæne både i størrelse og udseende. 

 

Retterne blev serveret hurtigt efter hinanden, men det var helt fint, da vi bad om en lidt længere pause inden, desserten kom. Betjeningen var rigtig god, og vi fik kompetent hjælp til at vælge, hvilken vin, vi skulle bestille til maden. 

 

Selve restauranten var virkelig flot indrettet og havde en flot udsigt til Amager Strandpark og vandet. Jeg kommer helt sikkert igen, så snart jeg kan."

 

Er du stadig ikke helt overbevist, kan du læse denne artikel "Gæsterne falder i svime over genåbnet restaurant: Det franske bistro-køkken er flyttet ind på fortet" på AmagerLiv lige her.

Det er nødvendigt at bestille bord online senest 1 dag i forvejen. Husk at gøre opmærksom på, at du har købt SPOTdeal til smørrebrød ad libitum.

 

Man har bordet og adgang til ad libitum i 2 timer.

 

Medbring dit værdibevis printet eller på mobil ved indløsning.

 

Restauranten forbeholder sig retten til at afvise gæster, hvor betingelserne ikke overholdes. 

 

Der tages forbehold for travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden.

 

Værdibeviset kan indløses tirsdag - fredag kl. 11.00 - 15.00 til og med den 1. oktober 2024.

Én unik kode gælder til smørrebrød ad libitum i 2 timer for 1 person.

 

  Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til K&B Foodservice Aps.

   

  Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

  Restaurant Kastrup Fort

  Amager Strandvej 246 , 2300 København S
  Tlf.: 53 82 60 90 | Hjemmeside |

  Sidste chance: 18. juli 2024 kl. 23:59

  Smørrebrød ad libitum