Rundrejse i Irland

Sidste chance!

Tag med Over Alle Bjerge til 'den grønne ø'. Her venter jer en uforglemmelig rejse med en erfaren dansk rejseleder, der på 7 dage, tager jer gennem landets unikke blanding af historiske seværdigheder, kulturel rigdom og et overvældende naturlandskab.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

På rejsen bliver I taget med på et 7 dages velplanlagt program, så I kommer til at opleve alt, hvad Irland har at byde på. I skal både opleve det fra vandsiden, fra det irske højland og i de brostenbelagte gader. I får også tid på egen hånd, der med fordel kan bruges på at udforske det traditionsrige pub-liv, byens Guinness bryggeri, shoppinglivet eller fortabe jer i den særlige arkitektur.

 

I flyver direkte fra København til Dublin.

 

Særligt for denne rejse:

 

 • Oplev landets unikke kombination af fantastisk natur, kultur, historie og traditioner
 • Tid på egen hånd til at udforske shopping, bryggerier eller flotte arkitektoniske bygninger
 • En erfaren dansk rejseleder, der bidrager med viden og historier på udflugterne

Rejsen inkluderer:

 

 • Fly fra København - Dublin med SAS t/r (direkte fly)
 • 23 kg bagage og 7 kg håndbagage
 • 7 dages program inkl. nævnte udflugter (se programmet nedenfor)
 • Entré på alle nævnte udflugter
 • Overnatninger på gode mellemklasses hoteller
 • Morgenmad alle dage
 • Aftensmad alle dage
 • Erfaren dansk rejseleder

 

Rejseperiode:

 

Afrejse fra København den 4. marts 2025 - 10. marts 2025

 

 • Dobbeltværelse - SPOTpris: 13.995 kr. pr. person
 • Enkeltværelse - SPOTpris: 16.995 kr. pr. person

 

Prisen er pr. person. Der skal købes 2 værdibeviser for at bo på dobbeltværelse.

 

Bemærk, der er et begrænset antal pladser til salg.

 

Betaling:

 

Der betales et depositum på 4.000 kr. pr. person. Ved depositumbetaling betales restbeløbet for rejsen til Over Alle Bjerge senest 90 dage før afrejse via bankoverførsel. Restbeløbet kan ikke betales med betalingskort. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Det anbefales, at I tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

 

Ikke inkluderet i rejsen:

 

 • Forsikringer (Afbestillingsforsikring og rejseforsikring)
 • Øvrige måltider
 • Drikkevarer til måltiderne
 • Drikkepenge. Beregn ca. 300 kr.

Dagsprogram

 

Dag 1: Danmark til Irland

I flyver fra København til Irlands største by og hovedstad, Dublin. Navnet Dublin udspringer af det anglo-irske “Dubh Linn”, der er en sammensætning af ordene sort og pool/bassin, der refererer til den 125 km lange flod Liffey. Dublin har haft stor betydning helt tilbage fra vikingetiden, hvor vikingerne bosatte sig i byen fra år 841 og brugte det som centrum for deres handel mod vest.

 

Når I ankommer til Dublin, tager I på en byrundtur rundt i bussen for at se nogle af byens seværdigheder, inden I kører mod jeres første overnatningssted.

 

Dag 2: Clonmacnoise Klosteret og Galway

I dag sætter I kurs mod Galway og besøger Klosteret Clonmacnoise på vejen. Klosteret, der ligger ved floden Shannon, blev grundlagt i år 544 af munken Ciarán og var et af landets største klostre i den tidlige middelalder. Grundet klosterets placering, blev det et vigtigt centrum for religion, læring, håndværk og handel i det 9. århundrede. Klosteret blev forladt i det 13. århundrede og består i dag af ni ruinkirker, et slot, to runde tårne samt et stort antal udhuggede stenkors og korsplader.

 

Når I ankommer til Galway, har I tid til at udforske byen på egen hånd. I kan for eksempelvis besøge byens hyggelige og farverige latinerkvarter eller den romersk-kaltolske katedral, der er bygget på samme grund som det gamle by fængsel og i dag er en af ​​de største og mest imponerende bygninger i byen. I kan også tage en Eyre Square, der er en offentlig bypark beliggende i byens centrum, der støder op til det nærliggende shoppingområde William Street og Shop Street. Efterfølgende tjekker I ind på jeres hotel, hvor der serveres aftensmad.

 

Dag 3: Connemara National Park og hyrdehundsdemonstration

Efter en god solid irsk morgenmad kører I fra Galway til en heldagstur i Connemara, hvor I kører igennem Barna, Spiddal, og vi stopper ved Glengowla Mines eller lignende til en hyrdehund demonstration. Hyrdehunde er en vigtig del for mange irer, da der er 36.000 aktive fårefarme rundt i landet. Får nævnes endda som et nationalt symbol og det siges, at der er flere får end mennesker på irsk jord.

 

I kører videre til Clifden, der anses som hovedstaden i regionen, hvor I spiser frokost, inden I kører videre til Connemara National Park. Connemara National Park består af 2.000 hektar med naturskønne bjerge, vidder af moser, heder, græsarealer og skove. Mens I vandrer langs nogle af nationalparkens mange stier, kan I lade tankerne få ro, mens I beundrer den maleriske natur omkring jer.

 

Når I er færdige med dagens eventyr, kører I tilbage på hotellet og spiser aftensmad.

 

Dag 4: Cliffs of Moher og Kerry regionen

I kører ned langs den irske vestkyst gennem Burren og videre ned til Cliffs of Moher (Moher klipperne), der strækker sig over 14 km langs kysten. Klipperne er de mest berømte i Irland og deres naturlige skønhed har inspireret mange kunstnere, musikere og digtere gennem tiden. Synet af denne forbløffende kyststrækning vil være et minde, I ikke lige vil glemme foreløbigt.

 

Efterfølgende kører I ned til Kilmer færgen og sejler over til Kerry regionen, der ligger i den sydvestlige del af Irland. Regionen er bl.a. kendt for sine historiske monumenter, middelalderborge og museer samt fantastiske naturområder som Ring of Kerry, Dingle-halvøen og Skellig-øerne. I kører ned til byen Tralee, hvor I tjekker ind på jeres hotel og spiser aftensmad.

 

Dag 5: Killarney National Park og Ring of Kerry

I kører videre til Killarney National Park, der var den første af slagsen i landet. Nationalparken er hjemsted for Irlands højeste bjergkæde, McGillycuddy's Reeks, der er over 1.000 meter højt. Derudover er parken også berømt for sine mange smukke søer, der dækker omkring en fjerdedel af området. Killarney National Park byder også på flere kulturarvssteder. Her skal I besøge det smukke Muckross hus og dens tilhørende have. Den traditionelle gård giver jer mulighed for at opleve dagligdagen for en landmand fra 1930'erne og 1940'erne. Det er som at træde tilbage i tiden, når man oplever de daglige gøremål på en gård uden adgang til elektricitet.

 

Derefter skal I ud på den 179 kilometer lange cirkulær turistrute Ring of Kerry (Kerry Ringruten), der ligger i det irske højland, hvor I kan opleve nogle af de højeste bjerge i landet og en betagende kystlinje. Her gør I stop i løbet af turen, således I kan komme ud i den friske luft og tage alle de naturskønne omgivelser til jer.

 

I kører videre til byen Waterford, tjekker ind på jeres hotel og spiser aftensmad.

 

Dag 6: Waterford, Cahir Borgen og Dublin

Morgenen er til fri disposition, hvor I har mulighed for at gå på opdagelse i Irlands ældste by, nemlig Waterford. Tag på en vandretur gennem byen og nyd de historiske gader og den lokale atmosfære. Besøg evt. en eller flere af de mange lokale butikker, byen har at byde på.

 

Senere på dagen kører I til Cahir for at opleve byens borg, der blev opført i 1142 og er en af de største borge i Irland. Cahir borgen er karakteriseret af dens normanniske arkitektur og kan som en af de få borge i Irland, der kan prale af en fuldt fungerende faldgitre. I slutningen af 1900-tallet blev borgen udnævnt som et national monument.

 

Derefter kører I videre til Dublin, hvor I har tid til fri disposition, hvor I eventuelt kan besøge byens Guinness bryggeri, St. Patricks Katedral, Det Irske Whisky museum eller en af byens andre seværdigheder. Efterfølgende sætter I kurs mod jeres sidste overnatningssted, hvor I tjekker ind og spiser aftensmad.

 

Dag 7: Irland til Danmark

Efter nogle oplevelsesrige dage med den flotte bakkede natur, de betagende kyststrækninger og spændende kultur indtryk, er det tid at tage flyet tilbage over Nordsøen til Danmark.

 

Der tages forbehold for ændringer i programmet.


Hoteller

I skal bo på følgende hoteller:

 

 • Dunlaoghaire: Rochestown Lodge hotel (1 nat)
 • Galway: Flannerys hotel (2 nætter)
 • Killarney: Killarney Court (1 nat)
 • Waterford: Treacys hotel (1 nat)
 • Dublin: Harcourt hotel, Harcourt Street (1 nat)

 

Der tages forbehold for ændringer af hoteller til samme standard.


Flyinformation

Der flyves med SAS. 

 

Flytider København:

 

 • Afgang København kl. 10.15
  Ankomst Dublin kl. 11.40
 • Afgang Dublin kl. 12.30
  Ankomst København  kl. 15.40

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.


Om Over Alle Bjerge

Over Alle Bjerge er et rejsebureau, der bygger på mere end 20 års erfaring med rundrejser i hele verden. Over Alle Bjerge tilbyder enestående, håndlavede rundrejser for nysgerrige danskere, der ved, at der bag ethvert bjerg venter et uopdaget eventyr.

 

Som oftest vil Over Alle Bjerges gæster gerne langt væk fra hjemstavnen til steder, hvor kun få andre turister har været: det tibetanske højland, mayaernes glemte junglebyer eller bag jerntæppet i Nordkorea. Det er dog ikke altid, at man skal langt væk for at få en storslået oplevelse, hvilket man vil erfare på rundrejser i f.eks. Marokko, Balkan eller Portugal. Det er i mødet mellem kulturer, at forståelse opstår, og vi får et nyt perspektiv på os selv og den verden, vi kommer fra.

 

På Over Alle Bjerges rundrejser er der altid en erfaren, dansk rejseleder med, som sørger for gode informationer og baggrundsviden samt at det praktiske glider let. Man er kort sagt i gode trygge hænder.

 

Over Alle Bjerge er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2894.


Tryghed på rejsen

Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

Når I har modtaget jeres værdibeviser, skal I inden for 48 timer reservere rejsen hos Over Alle Bjerge på mail: kathrine@overallebjerge.dk.

 

I forbindelse med bestilling bedes I oplyse:

 • Fulde navne ifølge pas
 • Pasnumre
 • Pas udstedelsesdato
 • Pas udløbsdato
 • Fødselsdato og år
 • Nationalitet
 • Køn

 

Betaling:

Der betales et depositum på 4.000 kr. pr. person. Ved depositumbetaling betales restbeløbet for rejsen til Over Alle Bjerge senest 90 dage før afrejse via bankoverførsel. Restbeløbet kan ikke betales med betalingskort. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Det anbefales, at I tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

 

Vi anbefaler, at I udover jeres rejseforsikring, som gælder på selve rejsen, også har en afbestillingsforsikring, der gælder før afrejse i tilfælde sygdom m.m. Over Alle Bjerge samarbejder med Gouda og kan være behjælpelig med at tegne nævnte forsikringer. Afbestillingsforsikring skal tegnes samtidig med køb af rejsen.

 

Når kampagnen afsluttes den 12. juli 2024, modtager I hurtigst muligt en reservationsbekræftelse på den mail, som I har opgivet til SPOTdeal. 

 

Her vil I også modtage informationer forud for rejsen. 1-2 uger inden afrejse modtager I også flybilletter som E-billet. Hvis I ikke modtager disse, skal I kontakte Over Alle Bjerge på kathrine@overallebjerge.dk.

 

Vi gør opmærksom på, at købet er bindende, og at der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

 

Ved eventuelle spørgsmål rejsen kan Over Alle Bjerge kontaktes på tlf.: 40 93 98 36.

Én unik kode gælder for 1 person.

 

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra København - Dublin med SAS t/r (direkte fly)
 • 23 kg bagage og 7 kg håndbagage
 • 7 dages program inkl. nævnte udflugter (se programmet nedenfor)
 • Entré på alle nævnte udflugter
 • Overnatninger på gode mellemklasses hoteller
 • Morgenmad alle dage
 • Aftensmad alle dage
 • Erfaren dansk rejseleder

 

Prisen er pr. person. Der skal købes 2 værdibeviser for at bo på dobbeltværelse.

 

Der er et begrænset antal rejser til salg.

 

Ikke inkluderet i rejsen:

 • Forsikringer (Afbestillingsforsikring og rejseforsikring)
 • Øvrige måltider
 • Drikkevarer til måltiderne
 • Drikkepenge. Beregn ca. 300 kr.

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne/flyruterne samt hotel af samme standard.

 

Der tages forbehold for annullering ved begrænset tilmelding. 

 

Købet kan ikke fortrydes.

 

Den oplyste pris i dette tilbud er baseret på Over Alle Bjerges officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services. 

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Over Alle Bjerge ApS.

 

Det er Over Alle Bjerges almindelige betingelser, som gælder. Du finder deres rejsebetingelser på https://overallebjerge.dk/generelt/betingelser/.

 

Over Alle Bjerge er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2894.

 

   Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

   Over Alle Bjerge

   Julius Bloms Gade 29, 2200 København N
   Tlf.: 40 93 98 36 | CVR: 39275139 | Kasper@overallebjerge.dk | Hjemmeside |

   Sidste chance: 12. juli 2024 kl. 23:59

   Rundrejse i Irland