Ophold

Ophold

På SPOTdeal kan du hele tiden finde attraktive tilbud på ophold – eksempelvis på hyggelige kroer, flotte hoteller og historiske slotte herhjemme og i udlandet

Danmark er et lille land, men antallet af kroer, hoteller og slotte er højere, end du måske tror. Derfor er et ophold herhjemme et af de allerbedste bud på en miniferie.

SPOTdeal er et godt sted at kigge hen, hvis du vil på en miniferie. På SPOTdeal kan du finde ophold for enhver smag og enhver pengepung til attraktive priser. Eksempelvis har vi ophold med landidyl og stegt flæsk til ture med fokus på wellness og gastronomi.

Vores ophold er oplagt til en romantisk weekend eller som forkælelse i hverdagen med den du holder af. Eller som en oplevelsesrig ferie med hele familien, hvor I kan nyde god mad, natur, kultur og hinandens selskab. Vores ophold er også den oplagte gaveidé.

Fælles for alle kroerne, hotellerne og slottene er, at de ligger et fantastisk sted i Danmark. Det kan være op af skov eller ved havet, i en lille hyggelig by eller måske en større oplevelsesrig købstad. Du vil også kunne finde ophold på en række hoteller og slotte i vores nabolande som Tyskland og Sverige samt i sydeuropæiske lande som Frankrig og Italien.

Et ophold købt gennem SPOTdeal er typisk inkl. 1-2 overnatninger med middag og morgenmad. Vores ophold i udlandet er ofte længere.

Af alle de skønne steder, vi har kørt som kampagner på SPOTdeal, har du bl.a. haft mulighed for at få et ophold på:

Dyvig Badehotel: Lige siden åbningen i sommeren 2010 har badehotellet haft gæsterne stået i kø for at få lov til at bo på det smukke hotel med den fantastiske mad og naturskønne og maritime placering i Dyvig på Nordals. Et af vores ophold på badehotellet inkluderede bl.a. 4-retters gourmetmenu inkl. vinmenu fra Sommeliens kældre, overnatning i charmerende superior-værelse samt morgenmad De Lux næste dag.

Fakkelgården er et af Danmarks smukkest beliggende hoteller midt i det sønderjyske grænseland med udsigt over Flensborg Fjord. Her har du kunne komme på et luksuriøst ophold, der bl.a. inkluderede velkomstchampagne, 4-retters gourmetmiddag og gratis adgang til stort lækkert wellnessområde.

Bagenkop Kro er en nydelig kro ved hyggelig havn på Langeland. Kroen drives af et hjerteligt værtspar, der holder hævd i danske krotraditioner ved at servere traditionel dansk mad i hyggelige rammer. Et af vores ophold på kroen bød bl.a. på kæmpe fiskebuffet med gratis øl, vin og vand.

Slukefter Kro er en charmerende sønderjysk kro med et gastronomisk køkken, og vores ophold på denne kro er nogle af de bedst sælgende. Du har bl.a. kunne få et ophold med overnatning og 5-retters menu inkl. matchende vinmenu. Kroen samarbejder med flere af områdets bedste golfklubber, så golfinteresserede kunne få en greenfee med i prisen for kun 125 kr. pr. person.

Se alle de aktuelle ophold på SPOTdeal.dk her.