Hvad er Deal.dk? Læs mere her →

Hvad er SPOTdeal?

På SPOTdeal finder du et bredt udvalg af gode tilbud. Lige fra ophold på nogle af Danmarks dejligste hoteller og hyggelige kroer til udlandsrejser fra førende udbydere, madoplevelser hos gode restauranter, massage og wellness på udvalgte klinikker samt mange forskellige produkter og services.

Vores tilbud er karakteriseret ved god kvalitet til attraktive priser. Det er vigtigt for os kun at samarbejde med pålidelige leverandører, og vi stiller høje krav til både kvalitet og pris. På den måde kan vi sikre dig den bedst mulige oplevelse!

SPOTdeal er ejet af Deal.dk A/S, der ejes af Jysk Fynske Medier, Herning Folkeblad, Det Nordjyske Mediehus og Sjællandske Medier. SPOTdeal tager hånd om det praktiske i forbindelse med sikker betaling og opbevaring af dine data.

E-mærket
SPOTdeal er en e-mærket netbutik. Vi har derfor forpligtet os til at overholde e-mærkets retningslinjer, så du er sikret en tryg købsoplevelse. Når du handler hos e-mærkede netbutikker, har du altid adgang til e-mærkets forbruger-hotline.