Shopping

Shopping

På SPOTdeal kan du løbende finde attraktive tilbud på produkter, oplevelser og services. Det kan være boliginteriør, teaterforestillinger og bilvask.

Med SPOTdeal kan du spare penge på en bred vifte af produkter indenfor f.eks. mode, skønhedspleje, gadgets og interiør. Og du kan finde oplevelser som helikopterturer, teaterforestillinger, og services som bilsyn, algefjerning og tøjrens. Af alle de tilbud vi har haft som kampagner på SPOTdeal, har du bl.a. haft mulighed for at få:

Cykler
Bliv inspireret til dit næste cykelkøb med vores mange tilbud på cykler. Vi har alt fra mountainbikes til el-cykler.

Dyner
Vi har ofte tilbud på dyner, topmadrasser, sengetøj og andet, der kan forbedre din søvn og gøre tiden i sengen mere luksuriøs. Vores dyner er oftest fra danske Home-Tex, der har et bredt udvalg af høj kvalitet.

En vild oplevelse
Med SPOTdeal kan du få nogle sjove og vilde oplevelser. Vi har alt fra gokart og cirkusforestillinger, til at du kan komme til at flyve i helikopter eller køre i Ferrari.

Velvære- og skønhedsbehandlinger
Vi tilbyder vores medlemmer klassiske som nye velvære- og skønhedsbehandlinger. Du har f.eks. kunne få massage, fodbehandling, Japansk Lifting og Kranio Sakral Terapi.

Rengjort din bil
Vi tilbyder jævnligt vores medlemmer tilbud på opgaver i hjemmet. Det er f.eks. rengøring af bil og algefjerning på tag og terrasse.

Se vores produkter. Og se hvad der sker i og i nærheden af Aarhus og København.