Rejser

Rejser

På SPOTdeal kan du løbende finde gode tilbud på rejser. Vi har alt fra all inclusive-ferier på Mallorca til rundrejser i Island

På SPOTdeal kan du hver uge finde spændende rejser til destinationer rundt om i hele verden. SPOTdeal samarbejder med Bravo Tours, Vindrose Rejser, Øster Lindet Rejser og andre anerkendte rejsebureauer i Danmark, der selvfølgelig alle er medlem af Rejsegarantifonden.

Gennem vores samarbejdspartnere tilbydes du at komme med på en lang række forskellige rejser. Rejser til Europas største og mest spændende storbyer er særdeles populære, og det samme gælder solferier, kulturrejser, skiferier, spaophold, krydstogter og golfrejser. Blandt vores rejsemål finder du eksempelvis De Vestindiske Øer, Sicilien og Island og på listen over de mest populære storbyrejser tæller byer som Rom, Hamborg og Berlin.

Rejserne kan både være med og uden danske rejseledere, og vælger du eksempelvis en miniferie eller en kør-selv-ferie med hele familien til steder som Harzen og Toscana, så sørger vores samarbejdspartnere for at sammensætte en pakke, hvor I nemt klarer jer uden yderligere dansk assistance.

Af alle de rejser, som formidles gennem SPOTdeal, har du bl.a. mulighed for at opleve disse rejsemål:

De Kanariske Øer
Vi har ofte rejser til de populære Kanariske Øer Tenerife, Gran Canaria og Fuerteventura. Her lokker det smukke blå Atlanterhav, gudsbenådet klima og gode muligheder for både at slappe af og være aktiv. På Fuerteventura er der ikke langt mellem golfbanerne, løberuterne og mulighederne for at dyrke vandsport.

Island
Vores skræddersyede rejser til særligt Island er blandt vores mest populære rejser. Den smukke natur, den lille islandske hest, de store gletsjere, de aktive vulkaner og den spændende kultur i hovedstaden Reykjavik er oplevelser, du aldrig glemmer. Oftest er rejserne med fly, hotel og dansk guidede ture, så du kommer til at få den bedst mulige oplevelse. Men der er også mulighed for at opleve øen på egen hånd eller tilkøbe andre end de planlagte ture.

Berlin
Berlin er en by, du aldrig får nok af. Et pulserende storbyliv, historiske seværdigheder, vidunderlige gastronomiske tilbud, grønne områder og fantastisk shopping. Vores rejser til Berlin er oftest med fly, ophold og middag på hotellet. Opholdene kan være på alt fra designhoteller til historiske hoteller.

Østrig
Skiferier er fra efteråret at finde på spotdeal.dk. Vi har ofte skiferier til Schladming, som er et af Østrigs største sammenhængende skiområder, og den gamle kurby Bad Gastein. På destinationerne kan hele familien være med, da der er ski for alle aldre og på alle niveauer. Opholdene er på alt fra prægtige hoteller til charmerende bjælkehytter.

Se alle vores aktuelle rejsetilbud her.