Mad & vin

Mad & Vin

På SPOTdeal kan du løbende finde gode tilbud på restaurantbesøg, delikatesser og vin. Vi har f.eks. spændende vinsmagekasser, gastronomiske middage og catering.

Med SPOTdeal kan du få en masse store mad- og vinoplevelser. Du kan få spiseoplevelser på nogle af Danmarks bedste restauranter, takeaway til lækker mad i en fart, catering til en festlig anledning, vin og spiritus til hverdag og fest og masser af spændende delikatesser. Af alle de kampagner, vi har kørt på SPOTdeal, har du bl.a. haft mulighed for at få:

Restaurantbesøg
Vi har altid tilbud på mindst en restaurant eller café og som oftes i København eller Aarhus. Vi gør os umage med at give dig mulighed for at få både Michelin-oplevelser til den bedste burger, du har smagt.

Delikatessepakker
Vi har ofte spanske delikatessepakker, som kan nydes til hverdag eller en særlig anledning. De indeholder alt det bedste fra det spanske køkken, der får dine tænder til at løbe i vand; vin, ost, skinke, chorizo, oliven.

Catering
Til lille som store fest kan det være rart ikke at skulle stå med maden. Vi har ofte gode tilbud på alt fra en let tapas til en overdådig buffet med for eksempel danske eller italienske retter.

Vin
Få nye og store vinoplevelser med vores vinkasser fra vores etablerede samarbejdspartnere som Phillipson Wine og spanske San Jamon. Her er både hvidvin, rødvin, champagne, portvin og meget andet fra anerkendte producenter i oftest Sydeuropa.

Se alle de aktuelle tilbud på Mad & Vin her.