Rundrejse i Bhutan i Asien

Sidste chance!

Tag med Over Alle Bjerge til det enestående land Bhutan og få minder for livet, når I går på opdagelse i landets skønhed og lokalbefolkningens simple liv, der syder af stærk kultur og religion. En særlig perle uberørt af den vestlige civilisation.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Over Alle Bjerge tilbyder nu en rundrejse til Bhutan. Landet der på bhutansk hedder Druk Youl og betyder "Tordendragens land". Med et område mindre end Danmark klemt inde mellem Indien og Tibet er det lille Himalaya-kongerige en af de mest isolerede nationer i verden. Spektakulært bjergterræn, varieret flora og fauna, gamle buddhistiske klostre og det venlige traditionelle folk gør Bhutan til en drømme destination.

 

I dette isolerede og unikke buddhistiske kongerige, beliggende højt oppe i Himalaya bjergene, har man altid forsøgt at passe godt på landet og dets natur. Turisme blev derfor først tilladt i 70'erne, og det var det første land på verdensplan, der forpligtede sig til at have 60% af landet dækket af skov.

 

På denne spændende rundrejse til Bhutan kommer I til at opleve noget landets maleriske højtliggende natur, besøge oldgamle historisk-betydende templer og klostre samt komme helt tæt på den betagende lokalbefolkning, der med deres helt egen levemåde inspirerer til nye perspektiver. 

 

Særligt for denne rejse:

 

 • I kommer både til at opleve Nepal og Bhutan på denne rundrejse 
 • Udflugter der tager jer tæt på lokalbefolkningen, spektakulære templer, maleriske naturområder og meget mere 
 • Dansk rejseleder på turen samt lokal guide i både Nepal og Bhutan

Rejsen inkluderer:

 

 • Fly fra Kastrup til Kathmandu t/r
 • Fly fra Kathmandu til Bhutan t/r
 • Måltider ombord
 • 15 dages program med nævnte udflugter
 • Alle entré på nævnte udflugter
 • Morgenmad alle dage
 • Frokost dag 5, 6, 7, 8, 9, 10,11,12 og 13
 • Middag dag 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11,12 og 13
 • Dansk rejseleder
 • Lokal guide i Nepal
 • Lokal guide i Bhutan
 • Overnatninger på gode hoteller
 • Visum til Bhutan
 • Obligatorisk bidrag til ”Bhutans fond til bæredygtig udvikling”/Turistskat (Udgør ca. 7000 kr.)

 

Rejseperiode:

 

Afrejse fra København den 17. - 31. marts 2025

 

 • Dobbeltværelse - SPOTpris: 34.995 kr. pr. person
 • Enkeltværelse - SPOTpris: 39.995 kr. pr. person

 

Prisen er pr. person. Der skal købes 2 værdibeviser for at bo på dobbeltværelse.

 

Bemærk, der er et begrænset antal pladser til salg.

 

Betaling:

 

Der betales et depositum på 4.000 kr. pr. person. Ved depositumbetaling betales restbeløbet for rejsen til Over Alle Bjerge senest 90 dage før afrejse via bankoverførsel. Restbeløbet kan ikke betales med betalingskort. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Det anbefales, at I tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

 

Ikke inkluderet i rejsen:

 

 • Udflugtspakke Kathmandu: 1.150 kr.
 • Forsikring (afbestillings og rejseforsikring)
 • Drikkevarer til måltiderne
 • Drikkepenge beregn ca. kr. 25 pr. dag
 • Visum til Nepal. Laves ved ankomst for pt.: 30USD

 

Se flyinformation længere nede.


Dagsprogram

 

Dag 1 - Et eventyr begynder

Mærk spændingen og sommerfuglene i maven. Dagen er kommet, hvor rejsen mod Himalaya begynder. I flyver fra København om aftenen med Turkish Airlines og mellemlander i Istanbul, hvor I har lidt tid til at strække benene, få lidt at spise og drikke en kop forfriskende kaffe. Derefter går turen videre til Kathmandu. Der er måltider på flyveturen inkl. valgfrit udvalg af drikkevarer. Over Alle Bjerges danske rejseleder er med på flyveturen både ud og hjem, så der er mulighed for at få hjælp til bl.a. indrejse-formularerne samt ankomsten i lufthavnen.

 

Dag 2 - Udsigt til Himalayas bjerge

Når I flyver ind over Nepal, så husk at kigge ud af vinduet. Nepal menes nemlig at have en af verdens flotteste indflyvninger, da man på en god dag kan se nogle af verdens højeste bjerge direkte fra sit vindue. Og med det eventyrlige syn, der møder jer, giver det god mening, at Nepal også bliver omtalt som “Verdens Tag”. Når I ankommer til Nepals hovedstad Kathmandu, kører I til jeres hotel og tjekker ind. I kan allerede på vejen derhen kan mærke, hvordan byen har en sprudlende energi. Om eftermiddagen kan man gå en tur og mærke stemningen eller tage en rickshaw for en lille orienteringstur i hovedstaden.

 

Dag 3 - Kongernes Kathmandu

Nepals hovedstad Kathmandu er rammen for den første dag af jeres eventyr i det højtliggende land. I begynder ved Durbar-pladsen, som mange mener, er det mest interessante at se i Kathmandu. Pladsens altdominerende bygningskompleks er det tidligere kongeslot, Hanuman Dhoka, som er større end resten af pladsens øvrige bygninger tilsammen. Gennem flere hundrede år boede skiftende konger i paladset med den smukke hvide hovedbygning. På nepalesisk betyder Durbar-pladsen “omkring det kongelige palads”, og dem findes der flere af i Nepal, for før landet Nepal opstod, bestod området flere mindre kongeriger. Så i Kathmandu-dalen findes der faktisk hele tre udgaver af Durbar Square, der tilhørte kongerne i henholdsvis Patan, Bhaktapur og Kathmandu. Alle tre kongepladser er i øvrigt optaget på Unescos verdensarvsliste over klodens mest bevaringsværdige
kulturskatte.

 

Efterfølgende begiver I jer videre til Swayambhunath, der er et af de vigtigste buddhistiske
templer i Nepal. Stupaen her skulle efter sigende være ganske speciel. Den siges at være selv opstået og symboliserer det buddhistiske univers. Om eftermiddagen kører I ud af storbyen til Kathmandus sydlige del, over Bagmati-floden og ind i Patan. Her finder I også en Durbar-plads, hvor der er endnu flere smukke templer til de store hinduistiske guder. Patan er et godt sted at købe souvenirs som fx smykker, Buddhastatuer og masker. (En del af udflugtspakken Katmandus højdepunkter)

 

Dag 4 - På Pilgrimsrejse i hovedstaden

I begynder dagen ved Shiva-templet Pashupathinath, hvor sadduerne kommer på pilgrimsrejse. Her afholdes ofte religiøse ritualer og ceremonier, blandt andet ligbrændinger, da den hellige flod Bagmati løber ved templet. Derefter skal I ud at vandre, hvor I på vejen kommer forbi små stupaer, templer, hængebroer og små landsbyer, inden I ankommer til området for de tibetanske flygtninge ved den ikoniske Boudhnath-stupa. Buddhisternes store helligdom, der skuer ud mod de
fire verdenshjørner med Buddhas vagtsomme øjne. Her vil I opleve et fantastisk menneskeliv og et flot farveorgie, mens I går rundt på pladsen. Der vil også være tid til fri
disposition, inden I kører videre og ser den sidste af de berømte 3 Malla kongers byer, nemlig Bhaktapur. Her kommer I bl.a. forbi Durbar-pladsen, hvor der er mange spændende indtryk at hente, når man betragter de mange forskellige mennesker, der suser forbi mellem paladser, munke og farverige blomster. (En del af udflugtspakken Katmandus højdepunkter)

 

Dag 5 - Kathmandu til Bhutan

I flyver videre til byen Paro, der ligger i det vestlige Bhutan og har cirka 65.000 indbyggere. På flyveturen er der endnu engang mulighed for at gøre sig nogle spektakulære syn, når man kigger ud af vinduet. I flyver nemlig langs den sydlige side af Himalaya bjergkæden og
på en klar dag, er det muligt at se Mount Everest og de andre bjerge, der med sine 8000 højdemeter, er de højeste i verden. Så snart I ankommer til Paro og stiger ud af flyet, vil I kunne mærke den kølige og friske bjergluft. Efter immigration formaliteter og bagage-opsamling, bliver I mødt af jeres lokale Bhutanske guide og kører derefter mod Thimphu, der er hovedstaden i Bhutan og centrum
for regeringen, religion og handel. Thimphu er en unik by med usædvanlig blanding af moderne udvikling sammen med gamle traditioner. Med en befolkning på omkring 90.000 er det måske stadig verdens eneste hovedstad uden trafiklys. Malerierne og statuerne inde i monumentet giver et indblik i buddhistisk filosofi.

 

På vejen stopper I ved Tschogang Lhakhang, der også bliver kaldt "Templet for den fremragende hest". Dette private tempel blev bygget i det 15. århundrede som følge af besøget fra Balaha, den fremragende hest, en manifestation af Chenrezig, den medfølendes Buddha. Derefter gør I stop ved Chuzom, hvor floderne Thimphu og Paro-floderne flyder
sammen. Her ses tre forskellige stilarter af stupas; tibetansk, nepalesisk og bhutansk. Når I ankommer til Thimphu, tjekker I ind på hotellet og om aftenen går I en tur i byens hovedgade og markedsområdet.

 

Dag 6 - Thimphu

I dag skal I på en spændende tur til Tango Goemba, der ligger cirka 30 minutters kørsel nord for Thimphu. Derefter skal I på en times eventyrlig vandretur gennem skyggefulde rhododendronskove, for at nå til tårnet. Klosteret blev grundlagt af Lama Gyalwa Lhanangpa i det 12. århundrede, og den nuværende bygning blev bygget i det 15. århundrede af den "guddommelige galning", Lama Drukpa Kunley. Efter frokost besøger I National Library, som besidder en stor samling af gamle buddhistiske tekster og manuskripter, nogle der dateres adskillige hundrede år tilbage, samt moderne akademiske bøger hovedsagelig om Himalaya kultur og religion.

 

Derefter kører I tilbage mod byens centrum for at besøge Textil og Kulturarvs Museet, der åbnede i 2001, og giver en fascinerende indsigt i Bhutanese kultur og livsstil. Næste stop er Buddha-punktet (Kuensel Phodrang), der byder på en smuk udsigt over Thimphu-dalen. Her kan I opleve landets største Buddha og derefter have tid til at gå rundt og nyde den smukke dalen. Senere på eftermiddagen besøger I Trashichhodzong. Denne imponerende fæstning/kloster huser sekretariats bygning, hans majestæts tronrum og forskellige regeringskontorer. Det er også sommerhuset hos den højeste abbed og munkeforsamling.

 

Dag 7 - Thimphu - Trongsa

I kører videre til Trongsa. På vejen passerer I bl.a. Dochula-passet, hvor I (hvis vejret tillader det) kan se en række af Himalayas toppe mod nordøst. Heriblandt; Masagang (7,158m), Tsendagang (6.960m), Terigang (7.060m), Jejegangphugang (7.158m), Kangphugang (7.170m), Zongphugang (7,060m) og Gangkhar puensum, der er den højeste top i Bhutan på 7.497m. I kommer til at opleve den lange nedstigning, når I kører fra Dochula passet til Wangdue Pho Dreng-dalen, hvor der er en højdeforskel på 1700 meter. I spiser frokost nede i dalen i byen Wangdue Phodrang. Derefter fortsætter I over over Pelela-passet (3.300 m), der er den traditionelle grænse mellem øst og vest. Passet er markeret med et stort bedeflag og jorden er dækket af bjerg af dværgbambus. I gør også et stop ved Chendbji Chorten, der er en stupa bygget i det 18 århundrede og dekoreret i nepalesisk i stil med øjne malet på fire kardinalpunkter.

 

Dag 8 - Throngsa

Dagens program byder på opdagelse i byen Throngsa. Her skal I besøge Trongsa Dzong, bygget i 1648, som var magtcentrum for det centrale og østlige Bhutan. Både den første og den anden konge af Bhutan regerede landet fra dette gamle hovedsæde. Derefter besøger I Ta Dzong, hvilket er et nyligt åbnet fort i Trongsa. Ta Dzong har en cylindrisk stenstruktur på 5 etager, som blev opført i 1652 af Chogyal Minjur Tempa. Efter mere end 350 år er den blevet genopført som et klassisk museum, der repræsenterer en smagfuld blanding af tradition og modernitet.

 

Dag 9 - Videre mod Bumthang

På vejen mod Bumthang kører I over Yutong-la-passet (3.400m). Vejen dertil snor sig stejlt op ad fra Trongsa, men bliver derefter til en stor åben dal, kendt som Chumey-dalen. Undervejs stopper I ved Chumey, en bred frugtbar dal, hvor hvede, byg, kartofler og boghvede dyrkes. Chumey er specielt kendt for sine berømte vævede tekstiler af uld kaldet "Bumthang Yathra". Bumthang er det fælles navn for de fire dale - Chumey, Choekhor, Tang og Ura med højde varierende fra 2.600m til 4.000m. Det er hjemsted for mange fremtrædende buddhistiske templer og klostre. I besøger Kurje Lhakhang, hvor Padmasambhava undertvang en lokal dæmon og efterfølgende, kom der et aftryk af hans legeme på en sten. I kan også opleve Jambey Lhakhang templet fra det 7. århundrede, Tamshing Lhakhang der huser nogle af de ældste vægmalerier i Bhutan og Jakar Dzong der var administrativt center i regionen. Hvis tiden tillader det, kan I også komme på en spadseretur rundt i landsbyen og besøge en lille butik med kunsthåndværk.

 

Senere på eftermiddagen går I til Lhodrak Kharchhu Klosteret, der ligger ca. 3 km fra Chamkhar by, og blev grundlagt af Namkhai Nyingpo Rinpoche i 1984. Siden da, har klostret udviklet sig betydeligt med stigningen i antallet af munke. Klosteret er blevet en del af en omfattende indsats for at bevare og genoplive den tibetanske kultur. Munkenes læseplan omfatter læsning, memorering af de daglige bønner, læring af dharma danse, tegning af mandalas, læring af melodier til de hellige ritualer, læring af brugen af ceremonielle instrumenter og kunsten at lave offer objekter sammen med grundlæggende forståelse af de forskellige stadier af tantra.

 

N.B. Det er et lidt presset program, I har i Bumthang, så det kan godt være, at I ikke når det hele.

 

Dag 10 - Fra Bumthang til Punaka

Efter morgenmad på hotellet sætter I kurs mod Punakha, hvor I passerer Yutong-la & Pelela-passene. Bjergpassene byder på den mest spektakulære udsigt over de høje bjergtoppe i den østlige Himalaya på en klar dag. Når I ankommer til Punaka og har tjekket ind på hotellet, er resten af aftenen til fri disposition. Her kan I for eksempel gå på opdagelse i landsbyen, der ligger lige ved floden.

 

Dag 11 - Punakha

I dag besøger I Punakha Dzong, der er en massiv konstruktion bygget, hvor to floder flyder sammen. Det var hovedstaden i Bhutan indtil 1955, og tjener stadig som munkenes vinterbolig. I fortsætter videre til Sangchhen Dorji Lhuendrup Lhakhang nonnekloster, der er ligger på en smuk højderyg mellem fyrretræer og med udsigt over dalene Punakha og Wangduephodrang. Her glitrer de fantastiske bygninger ved templet, der huser en godt 5
meter bronze statue af Avalokiteshvara (Chenrigzig). I ser også de flotte statuer af Guru Padmasambawa, Gautama Buddha, Zhabdrung Ngawang Namgyel, Tsela Namsum, 21 Taras og Tsepamay (langtlivs Buddha).

 

Avalokiteshvara-statuen er en af de største i landet, blev bygget udelukkende af lokale bhutanske håndværkere. Tempelkomplekset huser også et permanent lære- og meditationscenter for nonner, hvor det udover religiøse øvelser giver en håndværksuddannelse i skræddersyning, broderi, statuefremstilling og thangka-maleri. Efter frokost besøger I Chimi Lakhang, der ligger på en bakke lige midt i dalen. Templet er også kendt som frugtbarhedens tempel, da det siges, at par, der ikke har børn og ønsker et, vil blive velsignet med et barn, hvor de besøger dette tempel og beder her. Efter tempel besøget, går turen gennem rismarker, indtil I når lille landsby Pana, hvilket betyder 'mark'. Derefter følger I en lille bæk ned ad bakke til Yoaka og tværs af flere marker, før I tager en mindre stigning til Chimi Lhakhang.

 

Dag 12 - Fra Punakha til Paro

I dag kører I retur til Paro, hvor I kører ned i højden fra Dochu La og følger vejen tilbage ad de spektakulære dale Wang Chhu og Paro Chhu, før I krydser gennem Paro i den nordlige ende af dalen. Undervejs besøger I Simtokha Dzong, der tidligere var et sted for tantrisk undervisning, men i dag huser denne dzong en skole til studiet af Dzongkha-sproget. Når I ankommer til Paro og har tjekket ind på hotellet, tager I ud og besøger Ta Dzong, der oprindeligt blev bygget som vagttårn, men i dag er det Nationale Museum. Her kan I opleve en omfattende samling af antikke thangkha malerier, tekstiler, våben og rustninger, husholdningsgenstande og et rigt udvalg af naturlige og historiske kostbarheder. Derefter besøger I Rinpung Dzong, hvilket betyder ("fæstningen af en bunke juveler"), som har en lang og fascinerende historie. I den indre gård er der fine vægmalerier, der illustrerer buddhistisk sagn såsom ”de fire venner”, ”den gamle mand af det lange liv”, ”livets hjul”, scener fra Milarepa, Mount. Sumeru og andre kosmiske Mandalas.

 

Dag 13 - Tiger Reden
Efter morgenmaden, skal I på en cirka 5 timers vandretur til Taktshang kloster, der er et af Bhutans mest berømte klostre, der ligger på siden af en klippe 900 m over Paro-dalen. Det siges, at Guru Rinpoche ankom her på ryggen af en huntiger og mediterede på dette kloster, hvorfor det i dag også bliver kaldt “Tiger Reden”. Dette sted er blevet anerkendt som et af de mest hellige steder og besøgt af Bhutans grundlægger Shabdrung Ngawang Namgyal i 1646 og nu besøgt af alle Bhutanere mindst en gang i deres levetid. Den 19. april 1998 ødelagde en stor brand bygningens hovedstruktur, men nu er denne Bhutanske
juvel blevet restaureret til sin oprindelige pragt.

 

På vej tilbage, stopper I ved Drukgyel Dzong, en ødelagt fæstning, hvor bhutanske krigere kæmpede mod tibetanske angribere for århundreder siden. Den snedækkede kuppel af den hellige Chomolhari, "Gudens bjerg", kan ses i al sin herlighed fra vejen op til fæstningen. Langs vejen kan I besøge Kyichu Lhakhang fra det 7. århundrede, der er et af de 108 templer, der er bygget i Himalaya af den tibetanske konge, Songtsen Gampo. Bygningen af dette tempel markerer indførelsen af buddhismen i Bhutan. Eftermiddagen er fri til afslapning efter en lang dag vandretur.

 

Dag 14 - Paro til Kathmandu

Efter morgenmad på hotellet kører I til lufthavnen for at flyve retur til Nepal hovedstad, Kathmandu. Når I ankommer til Kathmandu, kører I til hotellet, hvorefter resten af dagen er til fri disposition. Her kan I enten vælge at hvile jer på hotellet eller tage på opdagelse og gense nogle af byens mange højdepunkter. I kan for eksempel tage ned til pladsen og suge den sidste stemning til jer fra dette fascinerende, fantastiske og farvestrålende land.

 

Dag 15 - Hjem til Danmark

Efter en storslået oplevelse for livet går turen atter mod Danmark. Sammen med rejselederen, en pakket kuffert og rygsækken fyldt med oplevelser, sætter I kursen retur til København.

 

Der tages forbehold for ændringer i programmet.


Hoteller

I skal bo på følgende hoteller:

 

 • Kathmandu: Hotel Ambassador
 • Thimphu: Hotel Changangkha
 • Trongsa: Yangkhil Resort
 • Bumthang: Hotel Ugyenling
 • Punakha: Hotel Meri Phuensum
 • Paro: Mandala Resort

 

Der tages forbehold for ændringer af hoteller til samme standard.


Flyinformation

Der flyves med Turkish Airlines.

 

 

Flytider København:

 

Udrejse den 17. marts 2025:

 • Afgang København kl. 18.05
  Ankomst Istanbul kl. 23.20
 • Afgang Istanbul kl. 01.20 (+1)
  Ankomst Katmandu kl. 11.05

 

Hjemrejse den 31. marts 2025:

 • Afgang Katmandu kl. 07.35
  Ankomst Istanbul kl. 13.05
 • Afgang Istanbul kl. 16.05
  Ankomst København kl. 18.25

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.


Om Over Alle Bjerge

Over Alle Bjerge er et rejsebureau, der bygger på mere end 20 års erfaring med rundrejser i hele verden. Over Alle Bjerge tilbyder enestående, håndlavede rundrejser for nysgerrige danskere, der ved, at der bag ethvert bjerg venter et uopdaget eventyr.

 

Som oftest vil Over Alle Bjerges gæster gerne langt væk fra hjemstavnen til steder, hvor kun få andre turister har været: det tibetanske højland, mayaernes glemte junglebyer eller bag jerntæppet i Nordkorea. Det er dog ikke altid, at man skal langt væk for at få en storslået oplevelse, hvilket man vil erfare på rundrejser i f.eks. Marokko, Balkan eller Portugal. Det er i mødet mellem kulturer, at forståelse opstår, og vi får et nyt perspektiv på os selv og den verden, vi kommer fra.

 

På Over Alle Bjerges rundrejser er der altid en erfaren, dansk rejseleder med, som sørger for gode informationer og baggrundsviden samt at det praktiske glider let. Man er kort sagt i gode trygge hænder.

 

Over Alle Bjerge er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2894.


Tryghed på rejsen

Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

Når I har modtaget jeres værdibeviser, skal I inden for 48 timer reservere rejsen hos Over Alle Bjerge på mail: kathrine@overallebjerge.dk.

 

I forbindelse med bestilling bedes I oplyse:

 • Fulde navne ifølge pas
 • Pasnumre
 • Pas udstedelsesdato
 • Pas udløbsdato
 • Fødselsdato og år
 • Nationalitet
 • Køn

 

Betaling:

Der betales et depositum på 4.000 kr. pr. person. Ved depositumbetaling betales restbeløbet for rejsen til Over Alle Bjerge senest 90 dage før afrejse via bankoverførsel. Restbeløbet kan ikke betales med betalingskort. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Det anbefales, at I tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

 

Vi anbefaler, at I udover jeres rejseforsikring, som gælder på selve rejsen, også har en afbestillingsforsikring, der gælder før afrejse i tilfælde sygdom m.m. Over Alle Bjerge samarbejder med Gouda og kan være behjælpelig med at tegne nævnte forsikringer. Afbestillingsforsikring skal tegnes samtidig med køb af rejsen.

 

Når kampagnen afsluttes den 17. juli 2024, modtager I hurtigst muligt en reservationsbekræftelse på den mail, som I har opgivet til SPOTdeal. 

 

Her vil I også modtage informationer forud for rejsen. 1-2 uger inden afrejse modtager I også flybilletter som E-billet. Hvis I ikke modtager disse, skal I kontakte Over Alle Bjerge på kathrine@overallebjerge.dk.

 

Vi gør opmærksom på, at købet er bindende, og at der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

 

Ved eventuelle spørgsmål rejsen kan Over Alle Bjerge kontaktes på tlf.: 40 93 98 36.

Én unik kode gælder for 1 person.

 

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra Kastrup til Kathmandu t/r
 • Fly fra Kathmandu til Bhutan t/r
 • Måltider ombord
 • 15 dages program med nævnte udflugter
 • Alle entré på nævnte udflugter
 • Morgenmad alle dage
 • Frokost dag 5, 6, 7, 8, 9, 10,11,12 og 13
 • Middag dag 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11,12 og 13
 • Dansk rejseleder
 • Lokal guide i Nepal
 • Lokal guide i Bhutan
 • Overnatninger på gode hoteller
 • Visum til Bhutan
 • Obligatorisk bidrag til ”Bhutans fond til bæredygtig udvikling”/Turistskat (Udgør ca. 7000 kr.)

 

Prisen er pr. person. Der skal købes 2 værdibeviser for at bo på dobbeltværelse.

 

Der er et begrænset antal rejser til salg.

 

Ikke inkluderet i rejsen:

 • Udflugtspakke Kathmandu: 1.150 kr.
 • Forsikring (afbestillings og rejseforsikring)
 • Drikkevarer til måltiderne
 • Drikkepenge beregn ca. kr. 25 pr. dag
 • Visum til Nepal. Laves ved ankomst for pt.: 30USD

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne/flyruterne samt hotel af samme standard.

 

Der tages forbehold for annullering ved begrænset tilmelding. 

 

Købet kan ikke fortrydes.

 

Den oplyste pris i dette tilbud er baseret på Over Alle Bjerges officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services. 

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Over Alle Bjerge ApS.

 

Det er Over Alle Bjerges almindelige betingelser, som gælder. Du finder deres rejsebetingelser på https://overallebjerge.dk/generelt/betingelser/.

 

Over Alle Bjerge er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2894.

 

   Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

   Over Alle Bjerge

   Julius Bloms Gade 29, 2200 København N
   Tlf.: 40 93 98 36 | CVR: 39275139 | Kasper@overallebjerge.dk | Hjemmeside |

   Sidste chance: 17. juli 2024 kl. 23:59

   Rundrejse i Bhutan i Asien