Idyllisk ophold på Hjorths Badehotel

Træd ind på badehotellet i sandet ved verdens ende. Her kommer I ind i en smuk, særegen og unik tidslomme, hvor der er højt til loftet og tid til ro og fordybelse. Alt sammen krydret med fuglesang, havets rumlen og personalets smilende service.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Et ophold på Hjorths Badehotel kan blive en livslang afhængighed. Her forenes både naturen, havet, maden, værtskabet og de idylliske badehotelsomgivelser. Her vil I opleve fordybelse og nærvær og roen sænke sig, så snart I træder ind på badehotellet. Ord som alle er selvfølgeligheder på Hjorths Badehotel, hvor fraværet af wi-fi, tv og larm giver tiltrængt plads til eftertænksomhed, samtalen og livsglæden.

 

Udsigten fra Hjorths Badehotel i Skagen, Nordjylland byder på klit og skøn natur, så langt øjet rækker, og larmen fra biler er byttet ud med naturens stilhed og vindens hvisken i marehalmen.

 

 

Særligt for dette ophold: 

 

 • Kan I genkende noget fra TV 2's badehotellet? Hjorths Badehotel er en af inspirationskilderne til TV 2 serien Badehotellet
 • Hotellet ligger mindre end 20 min. kørsel fra Skagen med alle dens seværdigheder
 • Ankomst i weekender uden yderligere tillæg

Vælg mellem følgende ophold: 

 

1 overnatning:

 

 • 1 overnatning i autentisk Badehotelsværelse
 • Kaffe og kage ved ankomst
 • 4 snacks og 3-retters middag i 5 serveringer - en gastronomisk opdagelsesrejse med fortolkning af historiske retter
 • Kaffe og hjemmelavet sødt, efter middagen, serveres i hotellets opholdsstue
 • Stor morgenbuffet med mange lækre indslag fra egnen


SPOTpris 1.195 kr.

 

2 overnatninger:

 

 • 2 overnatninger i autentisk Badehotelsværelse
 • Kaffe og kage ved ankomst
 • 4 snacks og 3-retters middag i 5 serveringer - en gastronomisk opdagelsesrejse med fortolkning af historiske retter, serveres med forskelligt indhold begge dage
 • Kaffe og hjemmelavet sødt, efter middagen, serveres i hotellets opholdsstue begge dage
 • Stor morgenbuffet med mange lækre indslag fra egnen, begge dage


SPOTpris 1.995 kr.

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse. Det betyder, at der skal købes et lige antal.

 

Opholdet kan benyttes i følgende perioder:

 • Fra den 1. august 2024 til og med den 21. december 2024.
 • Fra den 1. marts 2025 til og med den 1. maj 2025.

 

Ankomstmuligheder:

 • Opholdet med 1 overnatning kan benyttes med ankomst fredag og lørdag (I august dog kun mulig med ankomst mandag, tirsdag, onsdag eller torsdag)
 • Opholdet med 2 overnatninger kan kun benyttes med ankomst fredag (I august dog kun mulig med ankomst mandag, tirsdag, onsdag)

 

Bemærk, der er ingen yderligere tillæg i weekenden i lavsæsonen.

 

OBS: Hotellet kan i nogle perioder have ekstraordinært åbent for, at I kan bruge jeres værdibevis også i weekender i august og hverdage i øvrig periode. Kontakt hotellet for yderligere info om konkrete muligheder.

 

Tilkøb:

Aftales og afregnes med Hjorths Badehotel

 • Weekendtillæg i august: 300 kr. pr. person pr. værelse pr. nat fredag og lørdag
 • Opgradering af værelse, spørg direkte ved Hjorths Badehotel

 

Tjek ind: Fra kl. 15.00.

Tjek ud: Senest kl. 11.00.


Hjorths Badehotel

I Kandestederne ved Skagen kan I opleve et helt specielt lys og en magisk energi. Her har kunstnere, forfattere og skuespillere siden begyndelsen af forrige århundrede søgt tilflugt. Her mindes man en tid med stråhatte, hvide parasoller og lange, hvide sommerkjoler. 

 

Hjorths Badehotel har ligget der siden 1890, hvor det blev drevet af familien Hjorth frem til 1892, siden tog andre forpagtere over, og man mærker straks den autentiske atmosfære, når man træder inden for. Samme stemning var netop den forfatterparret Hanna Lundblad og Stig Thorsboe faldt for, da de på en blæsende forårsdag i april 2012, kørte rundt og fandt inspiration til en ny serie. Ideen tog form, da de senere på et pensionat i Skagen fandt nogle gamle bøger med beskrivelser af ferielivet i Kandestederne i fordums tid, og tv-serien ”Badehotellet” var født. De første manuskripter blev derefter skrevet i et sommerhus lige overfor Hjorths Badehotel.

 

Mikael Valentin, der i dag er forpagter af badehotellet, har siden 2018 gjort det til sin vision, at gøre hotellets rødder mere tydelige og bibeholde de charmerende omgivelser og nostalgien - en opgave han i den grad er lykkedes med. 

 

 

Maden på Hjorths Badehotel

Når I træder ind i restauranten, skal der ikke meget til at forestille sig, at nogle af karaktererne fra den populære tv-serie, Badehotellet, allerede sidder ved deres stamborde klar til at indtage aftenens middag ved de lavendelblå duge med simpel, stilren borddækning.

 

Meget af stellet vil flere kunne genkende fra deres mormors tid, og flere af retterne vil også være en slentretur ned af mindernes landevej, hvor køkkenet med både respekt og glæde hylder vores danske rødder ved at nyfortolke de gamle klassikere. Brødet er eksempelvis lavet med en 88 år gammel surdej, der bliver lavet hjemmesyltet pickles, og pålægget laves uden brug af kemi.

 

Køkkenchef René Trane står i spidsen for at genskabe traditionerne og laver med stor respekt og kærlig hånd hjemmelavet mad fra bunden baseret på det gode håndværk og sætter en ære i at bruge lokale sæson-aktuelle råvarer. Her kommer egnen til udtryk i smagene og gerne med en snert af elegant innovation over for traditionen, da denne skal genrejses med nutidens større overblik og bedre sans for mellemmenneskelige og bæredygtige værdier. Glæd jer til at opleve mormors gode mad få nyt liv.

 

Sådan skal I bo

De gennemførte og idylliske omgivelser forsætter ind på jeres værelse, og hvis I ikke allerede troede, I stod midt i kulisserne til Badehotellet, gør I det med garanti nu. De skønne, lyse værelser i sarte pastelfarver henleder tanker tilbage til datidens badehoteller, og flere af værelserne er da også indrettet med oprindelige møbler fra Peter Hjorth, som han selv snedkererede. Som årene er gået har det dog været nødvendigt at forlænge længden på sengene. I vinduet flagrer gardinerne let i vinden, og solens stråler fanger værelsets historiske hjørner og gemte afkroge, der henleder tankerne på en nu genopdaget tidslomme i nyrenoverede klæder. 

 

Det charmerende og autentiske værelse er derudover indrettet med en hyggelig siddekrog, der indbyder til at læse dagens avis eller en god bog. Her finder I en helt særlig ro i de historiske rammer - ganske som Anna Ancher engang beskrev det:" (...) her er nu godt at være, friskhed, luft, og så tillige den dejlige ro og stilhed, jeg elsker så meget, man bliver ikke forstyrret af noget som helst (...)"

 

Det er muligt at låne hårtørrer samt strygejern og -bræt, forhør jer blot ved hotellets personale. 

 

Godt at vide

Hotellet er i flere etager. Ønsker I at undgå trapper, skal I blot gøre opmærksom på dette ved booking.

 

Der er fri parkering ved hotellet. Der er 2 el-ladestandere. 


Om området 

Et ophold på Hjorths Badehotel indbyder til ro og nærvær. At være tilstede i nuet og læne sig tilbage og blot være til i de indbydende rammer. 

 

Har I dog alligevel lyst til at opleve nærområdet, er der også gode muligheder for dette. Kun 600 meter fra hotellet ligger det brusende Vesterhav. Er man til en kølende dukkert, er det oplagt at hoppe i her, og ellers kan en frisk gåtur langs stranden, på hvilken som helst årstid, også anbefales. 

 

Råbjerg Mile ligger blot en kort køretur, eller godt en halvtimes gåtur fra hotellet. Råbjerg Mile er Danmarks største vandreklit. Her kan I opleve en utrolig udsigt over et fantastisk landskab. I kan også tage nordpå og besøge Den Tilsandede Kirke, eller som kirken rigtigt hedder Sct. Laurentii kirke. Her ses kun kirketårnet, men under jordoverfladen gemmer sig elementer fra kirkens gulv og fundamenter.

 

Smukke Skagen indbyder også til et besøg i den fine handels- og havneby, hvor stemningen er fantastisk. Her blomstrer nostalgien i de vajende stokroser, der tilfældigt skyder op ved de mange ikoniske, gule huse med rødt tegl. 

 

En gåtur ved Grenen, hvor Skagerrak og Kattegat mødes, fortryder man aldrig. Her forenes det særlige, berømte lys, og Vesterhavets magt viser sit aftryk på området. 


Anmeldelser

Vi har samlet en række anmeldelser fra begejstrede gæster.

 

"Ganske enestående

Endnu en fantastisk weekend på dette utrolige sted.
Værelse 23 på den gamle del af hotellet er enestående. Udsigt direkte til Råbjerg mile og den fantastiske natur.
Indretningen på værelset er originalt og autentisk på den skønne måde. En tidslomme af de gode.
Alt er gennemtænkt, lige fra lækre tykke håndklæder, sæbe, shampoo, lotion til sengetøj og de smukke sarte farver i rummet. Flor lette sommer gardiner og de gamle smukke møbler.
Maden er et kapitel for sig selv, veltillavet med lækre lokale råvarer som nydes i den smukke restaurant der som værelserne er smagfuldt indrettet i rigtig badehotel stil.
Personalet er meget venlige og har en stor viden omkring husets historie, maden og vin.
Området er utroligt med fugleliv og den dejligt strand tæt på.
Det er en gave at besøge dette lille smukke sted, og en befrielse at opleve roen og stemningen uden TV og unødig brug af mobil telefoner hos gæsterne.
Tak, Michael til dig og personalet.
Vi glæder os til at komme igen."

Juni 2023

 

"Så romantisk og delikat

Vi skulle bare gå en tur ved Kannestæderne. Kørte forbi Hjorts Hotel. Mon vi kunne få frokost.
Ja selvfølgelig. Der var yndig badehotelsstemning ude og inde. Vi sad i haven, hvor der var dejligt med plads og er mix af roser og lavendel ctr. Naturhave. Skønt.
Spisekortet var spændende. Mormor retter var omkreeret til smørrebrød. Og det var godt!.
Bagefter de mest fortryllende kager. Sød tjener.
Jeg drømmer om et weekendophold her.

Juni 2023

 
 
"Super lækker mad
Har både spist frokost på hotellet hvor vi valgte flere af deres forskellige nyfortolkninger af klassisk smørrebrød. Meget lækkert. Spiste også hotellets tre retters menu om aftenen. Maden var SÅ lækker. Personalet var meget smilende og servicemindet. KÆMPE ANBEFALING herfra.

Juli 2022


Spotdeal,-kort,-Hjorths-Badehotel.jpg

Du reserverer dit ophold hos Hjorths Badehotel ved at sende en mail til info@hjorthsbadehotel.dk. Husk at oplyse, at du er SPOTdeal-kunde, din unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer. Eventuelle tilkøb bestilles direkte ved reservationen af opholdet.

 

Medbring printet værdibevis til hotellet, når opholdet skal indløses.

 

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker opholdet hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Når opholdet er booket, er det Hjorths Badehotels afbestillingsregler, der gælder.

 

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

 

Ved spørgsmål kan Hjorths Badehotel kontaktes på tlf.: 98 48 79 00.

 

Opholdet kan benyttes i følgende perioder:

 • Fra den 1. august 2024 til og med den 21. december 2024.
 • Fra den 1. marts 2025 til og med den 1. maj 2025.

 

Ankomstmuligheder:

 • Opholdet med 1 overnatning kan benyttes med ankomst fredag og lørdag (I august dog kun mulig med ankomst mandag, tirsdag, onsdag eller torsdag)
 • Opholdet med 2 overnatninger kan kun benyttes med ankomst fredag (I august dog kun mulig med ankomst mandag, tirsdag, onsdag)

Én unik kode gælder for det købte ophold for 1 person.

 

1 overnatning:

 • 1 overnatning i autentisk Badehotelsværelse
 • Kaffe og kage ved ankomst
 • 4 snacks og 3-retters middag i 5 serveringer - en gastronomisk opdagelsesrejse med fortolkning af historiske retter
 • Kaffe og hjemmelavet sødt, efter middagen, serveres i hotellets opholdsstue
 • Stor morgenbuffet med mange lækre indslag fra egnen

 

2 overnatninger:

 • 2 overnatninger i autentisk Badehotelsværelse
 • Kaffe og kage ved ankomst
 • 4 snacks og 3-retters middag i 5 serveringer - en gastronomisk opdagelsesrejse med fortolkning af historiske retter, serveres med forskelligt indhold begge dage
 • Kaffe og hjemmelavet sødt, efter middagen, serveres i hotellets opholdsstue begge dage
 • Stor morgenbuffet med mange lækre indslag fra egnen, begge dage

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse. Det betyder, at der skal købes et lige antal.

 

Bemærk, der er ingen yderligere tillæg i weekenden i lavsæsonen.

 

OBS: Hotellet kan i nogle perioder have ekstraordinært åbent for, at I kan bruge jeres værdibevis også i weekender i august og hverdage i øvrig periode. Kontakt hotellet for yderligere info om konkrete muligheder.

 

Tilkøb:

Aftales og afregnes med Hjorths Badehotel

 • Weekendtillæg i august: 300 kr. pr. person pr. værelse pr. nat fredag og lørdag
 • Opgradering af værelse, spørg direkte ved Hjorths Badehotel

 

Tjek ind: Fra kl. 15.00.

Tjek ud: Senest kl. 11.00.

 

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Hjorths Badehotels officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Hjorths Badehotel.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Hjorths Badehotel

Kandebakkevej 17, 9990 Skagen
Tlf.: 98 48 79 00 | CVR: 31056977 | info@hjorthsbadehotel.dk |

Sidste chance: 25. juli 2024 kl. 23:59

Hjorths Badehotel i Skagen