Kombinationsrejse til Lissabon og Porto

Sidste chance!

Glæd jer til at tage på en kombinationsrejse til Portugals næststørste by, Porto, og landets smukke hovedstad, Lissabon. Oplev detaljerne, stemningen, charmen og ikke mindst smagene fra Portugals kulinariske scene, som venter.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Portugals næststørste by har været igennem en rivende udvikling, men har alligevel bevaret en gammeldags oldschool charme, som kan minde om Cubas hovedstad, Havana. Det er, som om tiden har stået stille, og den sydlandske charme blomstrer i fuldt flor. Historisk var Porto en driftig handelsby, hvor især handlen med portvin skabte velstand. Fortidens storhed ses i gadebilledet, hvor et stort antal bygninger i barok og art nouveau vidner om en mere pompøs fortid.

 

Fra Porto tager i toget til Portugals hovedstad, hvor eventyret fortsætter. Tag på udforskning i det kuperede terræn mellem blafrende vasketøj, sporvogne og den melankolske fadomusik i de gamle kvarterer. Fortab jer i farver og fliser i markedsmylderet, testsmag de lokale specialiteter, og sug til jer af det særlige lys ved havet. I vil formentlig opleve Lissabon som en tidsmaskine. Den ene dag går I rundt i de historiske bydele blandt snævre brostensstræder, der vidner om en svunden tid, hvor portugiserne herskede over verdenshavene, og den næste dag bevæger I jer rundt i den arkitektoniske nyskabelse MAAT og spiser frokost nede i Docas, havneområdet der er fyldt med smarte restauranter og klubber.

 

De to byer indeholder alt, hvad en god storbyferie kræver, så I kan fylde bagagen godt op med gode minder, inden turen atter går hjem til Danmark.

 

Særligt for denne rejse:

 

 • Bo på moderne og centralt beliggende 4-stjernede hoteller i både Porto og Lissabon
 • Inkl. smuk og oplevelsesrig togrejse fra Porto til Lissabon
 • Oplev bl.a. området Ribeira i Porto, som er på UNESCOs verdensarvsliste

Rejsen inkluderer:

 

 • Fly fra København til Porto
 • Fly fra Lissabon til København
 • 1 lille taske til under flysædet á 30 x 20 x 38 cm (max 10 kg i alt)
 • Togrejse fra Porto til Lissabon
 • 4-7 overnatninger på 4* hoteller 
 • Morgenbuffet på hotellet

 

Vælg mellem følgende afrejsedatoer:

 

 

København:

 

Den 22. august 2024 (7 overnatninger)
4 overnatninger i Porto og 3 overnatninger i Lissabon
SPOTpris 8.290 kr.

 

Den 29. august 2024 (5 overnatninger)
2 overnatninger i Porto og 3 overnatninger i Lissabon
SPOTpris 5.990 kr.

 

Den 8. september 2024 (4 overnatninger)
2 overnatninger i Porto og 2 overnatninger i Lissabon
SPOTpris 6.190 kr.

 

Den 17. september 2024 (7 overnatninger)
3 overnatninger i Porto og 4 overnatninger i Lissabon
SPOTpris 10.390 kr.

 

Den 24. september 2024 (7 overnatninger)
4 overnatninger i Porto og 3 overnatninger i Lissabon
SPOTpris 8.390 kr.

 

Den 20. oktober 2024 (4 overnatninger)
2 overnatninger i Porto og 2 overnatninger i Lissabon
SPOTpris 5.390 kr.

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse.

 

 

Tilkøb og tillæg

Aftales og afregnes direkte med Øster Lindet.

 

 • Enkeltværelsestillæg: 1.300 kr. pr. nat
 • Privat transfer fra lufthavnen til hotellet i Porto: 125 kr. pr. person
 • Privat transfer fra hotellet i Lissabon til lufthavnen: 100 kr. pr. person
 • Håndbagage (str. 55 x 23 x 40 cm) og den inkluderede lille taske til under flysædet (max 10 kg i alt): 400 kr. pr. person
 • 23 kg indchecket bagage: 650 kr. pr. person
 • 23 kg Indchecket bagage og 10 kg håndbagage (str. 55 x 23 x 40 cm): 900 kr. pr. person
 • Tilkøbsudflugter i Porto:
  • Portvinssmagning: 350 kr. pr. person
  • Douro-floden med sejltur, frokost og vinsmagning: 775 kr. pr. person

 

Bemærk, at der skal betales lokal turistskat, som betales direkte til hotellet. 

 

Se flyinformation længere nede.


Hotel Cristal i Porto

Skal I nyde Porto i fulde drag, så er det 4-stjernede Hotel Cristal Porto det perfekte udgangspunkt. Her bydes I velkommen i moderne omgivelser, hvor I kan slappe af og nyde atmosfæren i den hyggelige have eller få en drink i den velassorterede bar.

 

Hotellet er nyere og byder på en fin service og god mad i buffetrestauranten. Tillader vejret det, så er afslapning under åben himmel også muligt, og det er skønt at sidde ude i den flot anlagte have.

 

Der er ca. 1.500 m til byens centrum og 2.500 m til det historiske kvarter, Ribeira, på bredden af Douro-floden. Her findes en skøn stemning med masser af restauranter og cafeer. På modsatte side af floden ligger bydelen, Vila Nova da Gaia, hvor alle de berømte Portvinshuse ligger side om side. Det er en flot gåtur over den ikoniske bro, Ponte Luís I. 

 

Sådan skal I bo

Alle hotellets standardværelser er på ca. 25 m2 med kaffe- og tefaciliteter samt aircondition, minibar, tv, føntørrer og gratis wi-fi. Der er mulighed for at opgradere til Superiorværelser på 30 m2.


Hotel Mundial i Lissabon

Hotel Mundial ligger lige i hjertet af Lissabon – mere centralt bliver det ikke. I bor med udsigt til det historiske centrum og São Jorge-borgen, og fra toppen af hotellet på den hyggelige tagterrasse er udsigten over hele byen fantastisk.

 

Hotellet er fra 1958 og er løbende blevet renoveret – senest med tagterrassen, som blev bygget i 2018, og hvor I finder hotellets Rooftop bar & Lounge. Der er også to restauranter på hotellet – den ene, Varanda de Lisboa, ligger på toppen med flot udsigt, og den anden er Restaurante Jardim do Mundial, som ligger lige ud til Martim Moniz-pladsen. Rundt om hotellet ligger der også flere gode lokale restauranter.

 

Hver morgen er morgenbuffeten klar, så I kan blive tanket op, inden I skal på opdagelse i byen. Vi anbefaler, at I ikke kommer som nogle af de sidste, da udvalget fra den store morgenmadsbuffet er bedst tidligt om morgen - og samtidig er det nemmere at få en vinduesplads.

 

Der er bare 200 meter til to af Lissabons historiske pladser, Rossio og Praca da Figueira, hvorfra I hurtigt kan bevæge jer til fods eller med sporvogn op i bydelene Bairro Alto eller Alfama, hvorfra I har en fantastisk panoramaudsigt over byen og Tejo-floden. Fra Hotel Mundials hoveddør når I også hurtigt til Lissabons elegante boulevard Avenida da Liberdade, der løber 1,5 km op til Marquês de Pombal. 

 

Sådan skal I bo

Værelserne er nydelige, og de er ca. 15 - 18 m2. På værelset har I aircondition, fladskærms-tv og gratis wi-fi. 


Porto

Den gamle del af byen ligger smukt ved Douro-floden, hvor husene nærmest står stablet oveni hinanden i et virvar af smalle gyder, gange og trapper. Visse steder så tæt, at genboerne kan føre intime samtaler med hinanden over vasketøjet, mens kattene springer fra altan til altan. Området kaldes Ribeirinha og er på UNESCOs liste over bevaringsværdige områder. Stedet vrimler med caféer og restauranter, og der er mulighed for sejlture op og ned ad floden. Den skønne promenade her er måske byens største turistattraktion. 

 

Mod nord i Baixa ligger byens egentlige centrum: Her åbner de brede boulevarder sig med åbne pladser og et livligt forretningsliv – hvis nu der skal shoppes lidt. 

 

Porto skal opleves til fods, og man skal være klar på at blive væk. Nyd detaljerne, stemningen og lad smagsløgene komme på prøve – ikke mindst fra den søde smag af portvin direkte fra fad. En falmet gullig husfacade, duften af grillede fisk fra en åben dør, en gammel kirke beklædt med blåmønstrede klinker og lyden af en sporvogn, som skramler gennem byen. 

 

I Porto har man stadig et par af de gamle sporvogne. Hop på linje 1 fra centrum - og på 20 minutter kommer I fra centrum til stranden direkte ud til Atlanterhavet. Den knirkende charmetrold kører langs Douro til Foz, som før var en lille fiskerlandsby, men som nu er en hip forstad. Nyd brændingen fra Atlanterhavet fra promenaden Pergola da Foz eller fra en af de mange cafeer på esplanaden.

 

Fiskerbyerne Matosinhos og Leça da Palmeira nord for Porto kan prale med at have nogle af Portugals bedste fiske- og skaldyrsrestauranter. Rejser I sydpå inden for kort afstand af byen, finder I Espinho der er et afslappet feriested ved stranden med hoteller, diskoteker og et førsteklasses kasino.


Om Lissabon

Den portugisiske hovedstad er bygget på syv høje, som hver især byder på udsigtspunkter, hvor I kan beundre byen fra oven. Miradouro Santa Catarina giver den nok bedste udsigt over floden Tagus og den mægtige 25. april-bro, der ligner Golden Gate Bridge. Mellem højene Baixa og Bairro Alto kan I spare på energien og tage Elevador de Santa Justa, en charmerende elevator med café højest oppe i tårnet.

 

For at få det allerbedste ud af Lissabon skal I kende de fire bydele Alfama, Baixa, Bairro Alto og Belém. Alfama er den ældste og mest charmerende bydel med en labyrint af smalle stræder, hvor husene læner sig op ad hinanden. Området er kuperet, og snart får I en fornemmelse af den portugisiske sjæl. Overalt ligger Alfamas små og enkle restauranter - typisk med himmelsk mad. Her fremføres ofte fado, den særegne sangstil, der flyder over af længsel og sorg.

 

Baixa er den store modsætning med masser af shoppinggader og fortovscafeer. Her ligger også det livlige torv Rossio - som i øvrigt er tæt på jeres hotel.

 

Bohemekvarteret Bairro Alto er endnu et af byens trækplastre. I dagtimerne domineres det af ultramoderne butikker og antikboder, og om aftenen forvandles kvarteret til et stort forlystelseskvarter med barer, restauranter og natklubber. Mange steder er ikke større end en dansk dagligstue. Her bliver aften snart til nat, og først ud på morgenstunden falder der ro over kvarteret.

 

I Belem lever kontrasten ved havnen. Her opleves Portugals stolte fortid, mens landet var en førende opdagelsesnation. Her findes en moderne marina, en hyggelig promenade og det nybyggede museum MAAT, som absolut er et besøg værd. Dertil krydres med Fortet Torre Belem og Jeronimusklosteret, som begge er på UNESCOS verdensarvsliste.


Tilkøbsudflugter i Porto

Aftales og afregnes direkte med Øster Lindet.

 

3-timers portvinssmagning med engelsktalende guide

I besøger 3 forskellige portvinsdestillerier og smager 10 forskellige portvine. Undervejs fortæller guiden om portvinens historie og forskellen på de forskellige smagsvarianter.

 

I kan komme til portvinssmagning alle dage, undtagen søndag. Turen ligger så vidt muligt dagen efter ankomst og starter kl. 14.50. Den varer ca. 3 timer. Smagningen foregår i små grupper på max 16 personer.

 

Udflugten starter ved Posto de Turismo, som tager 30 minutter at komme til med metro og en smule til fods.

 

Pris: 350 kr. pr. person.

 

Douro-floden med sejltur, frokost og vinsmagning

Udforsk vinregionen i Douro-dalen på en dejlig heldagsudflugt med engelsktalende guide.

 

Luk op for sanserne, nyd et par af Douro-flodens mange storslåede vingårde, restauranter og udsigtspunkter, og beundr den fantastisk udsigt over vinmarker og vinterrasser i Douro-dalen. I besøger to førsteklasses vingårde, hvor I bliver introduceret til nogle af regionens bedste druesorter og lærer om vinarvens historie med hjælp fra jeres guide og lokale vinproducenter. Ingen tur til Douro-dalen ville være komplet uden at smage et par verdensklasse vine sammen med en traditionel portugisisk frokost - så det er der selvfølgelig sørget for.

 

Inkluderet er også en halv times sejltur på den smukke flod fra Pinhao.

 

Opsamling fra Tourist Service ved Sao Bento-stationen. Opsamlingsstedet ligger 500 m fra hotellet.

 

Pris: 775 kr. pr. person

 

Free Tours – gratis

Free Walking Tours i Porto tilbyder en interessant gåtur i byens historiske gamle bydel, hvor I ser Portos vigtigste vartegn.

 

Turen er gratis, men synes I, at guiden har gjort det godt, kan I vælge at give drikkepenge, når turen er slut.

 

Turene er på ca. 3 timer og kan vælges på både engelsk og spansk. Der er afgang dagligt, og man skal tilmelde sig online via nedenstående link, da antallet af pladser pr. tur er begrænset. Se mere her.


Togrejse i Portugal

Inkluderet i rejsen er en togbillet fra Campanhã i Porto til Oriente i Lissabon pr. person. Togrejsen tager mellem 3 og 3 ½ time under normale forhold og er en skøn tur på ca. 300 km igennem det portugisiske landskab fra nord til syd. 
Den præcise afgangstid fra Porto aftales med Øster Lindet ved indløsning af værdibeviset. 


Transport i Porto

Porto har kun en enkelt metrolinje, men er dækket godt af sporvogne og busser. Alternativt er det billigt at køre med taxa.

 

Når I skal rejse fra Porto til Lissabon kan I benytte jer af den offentlige metrolinje fra Lapa, som ligger 10 minutter til fods fra hotellet. Tag metroen til Campanhã Station, hvorfra toget afgår til Lissabon. Turen tager ca. 20-30 minutter med forbehold for myldretid og uforudsete ændringer. Transporten er ikke inkluderet i rejsens pris. 

 

Transport i Lissabon

Når I ankommer til Oriente Station med toget fra Porto, kan I benytte jer af Lissabons metrosystem. Fra Oriente skal I tage den røde linje mod São Sebastião, og efter 6 stop ankommer I til Alameda, hvor I skal skifte metrolinje til grøn. Her skal i tage mod Cais do Sodré og stå af ved Martim Moniz, hvorfra der er 1 minut til hotellet i gåafstand. Turen tager ca. 20 minutter med forbehold for myldretid og uforudsete ændringer. Transporten er ikke inkluderet i rejsens pris. 

 

Når I befinder jer i Lissabon, har I et omfattende og effektivt system af offentlig transport til rådighed. Især metroen er enkel og veludbygget. Dertil kommer de charmerende sporvogne, som Lissabon er så kendt for. De bevæger sig sikkert rundt i de kuperede gader.


Flyinformation

Der flyves med Norwegian.

 

Flytider København:

 

Afrejse den 22. august, 8. september og 20. oktober 2024:

 • Afgang København kl. 07.00
  Ankomst Porto kl. 09.25
 • Afgang Lissabon kl. 11.00
  Ankomst København kl. 15.30

 

Afrejse den 29. august 2024:

 • Afgang København kl. 07.00
  Ankomst Porto kl. 09.25
 • Afgang Lissabon kl. 15.40
  Ankomst København kl. 20.10

 

Afrejse den 17. og 24. september 2024:

 • Afgang København kl. 07.15
  Ankomst Porto kl. 09.40
 • Afgang Lissabon kl. 15.40
  Ankomst København kl. 20.10

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

 

Transfer i Porto 

Der er 12 km fra Francisco Sá Carneiros internationale lufthavn til hotellet, og prisen for en taxa ligger på ca. 25-30 euro. Øster Lindet kan også tilbyde transfer for 125 kr. pr. person. 

 

Transfer i Lissabon 

Der er 9 km fra Lissabon Portela lufthavn til centrum. Prisen for en taxi ligger på ca. 25-30 euro. Øster Lindet kan også tilbyde transfer for 100 kr.pr. person.


Øster Lindet

Øster Lindet er et dansk rejsebureau med fokus på kvalitet, service og glade gæster. Firmaet blev etableret i 2008 og har gennem de sidste mange år sendt masser af tilfredse kunder på især storbyrejser, solferier og krydstogter i hele verden. Hos Øster Lindet får du en personlig og nærværende service, og de er altid behjælpelige med den perfekte rejse til dig, uanset om det er en Formel 1-tur, en vinrejse eller en romantisk weekend i storbyen, der er på ønskelisten.

 

Øster Lindets slogan er "Tid til hinanden", og det er netop det, du får, når du lader Øster Lindet arrangere din næste ferie. De står for alt det praktiske, så du kan slappe af, nyde din ferie og bruge tiden på dine kære. 

 

Øster Lindet er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2052.


Tryghed på rejsen

Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

Straks efter du har modtaget dit værdibevis fra SPOTdeal skal du kontakte Øster Lindet på tlf.: 70 10 63 43 for at færdiggøre dit køb. Husk at oplyse, at det er en SPOTdeal og den unikke kode på værdibeviset. Husk at oplyse navne som i pas på alle rejsende, fødselsdato, pasnr., udøbsdato på pas, hjemmeadresse og telefonnummer samt oplysninger om evt. tilkøb. Du kan også sende dine personlige oplysninger til info@osterlindet.dk

 

Ved modtagelse af rejsebevis skal du tjekke, at alle data er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale billet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte. 

 

Pas skal medbringes på rejsen og være gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst. Det er den rejsendes eget ansvar at have rejsedokumenterne i orden.

 

Ved fejl eller mangler på hotel eller rejsen rettes straks henvendelse til reception, evt. turleder eller Øster Lindets 24-timers døgnvagt på tlf.: 70 10 63 43.

 

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og at der ikke er mulighed for at annullere rejsen. 

 

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt da Øster Lindet på tlf.: 70 10 63 43.

Én unik kode gælder for 1 person.

 

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra København til Porto
 • Fly fra Lissabon til København
 • 1 lille taske til under flysædet á 30 x 20 x 38 cm (max 10 kg i alt)
 • Togrejse fra Porto til Lissabon
 • 4-7 overnatninger på 4* hoteller 
 • Morgenbuffet på hotellet

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse.

 

Tilkøb og tillæg

Aftales og afregnes direkte med Øster Lindet.

 • Enkeltværelsestillæg: 1.300 kr. pr. nat
 • Privat transfer fra lufthavnen til hotellet i Porto: 125 kr. pr. person
 • Privat transfer fra hotellet i Lissabon til lufthavnen: 100 kr. pr. person
 • Håndbagage (str. 55 x 23 x 40 cm) og den inkluderede lille taske til under flysædet (max 10 kg i alt): 400 kr. pr. person
 • 23 kg indchecket bagage: 650 kr. pr. person
 • 23 kg Indchecket bagage og 10 kg håndbagage (str. 55 x 23 x 40 cm): 900 kr. pr. person
 • Tilkøbsudflugter i Porto:
  • Portvinssmagning: 350 kr. pr. person
  • Douro-floden med sejltur, frokost og vinsmagning: 775 kr. pr. person

 

Bemærk, at der skal betales lokal turistskat, som betales direkte til hotellet. 

 

Der tages forbehold for ændringer i flytiderne.

 

Købet kan ikke fortrydes.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Øster Lindet.

 

Det er Øster Lindets almindelige betingelser, som gælder. Du finder deres rejsebetingelser på https://www.osterlindet.dk/rejsebetingelser.

 

Øster Lindet er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2052.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding
Tlf.: 70 10 63 43 | CVR: 31877067 | info@osterlindet.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 19. juli 2024 kl. 23:59

Rejse til Lissabon og Porto