Liv og idyl på Bagenkop Kro

Oplev Langelands smukke strande, vilde heste, spændende historie og storslåede natur. På dette ophold bor I på skønne Bagenkop Kro, hvor I bl.a. forkæles med en overdådig fiskebuffet.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Få et velfortjent afbræk fra hverdagen, og lad jer forkæle med et ophold i det sydfynske øhav på skønne Bagenkop Kro. Her er der både mulighed for sjove aktiviteter og stille hyggestunder med den, du holder af.

 

Fra kroen kan I nemt opleve alt det, Langeland har at byde på. Øen har først og fremmest en smuk og særegen natur, hvor Danmark præsenteres på smukkeste vis. Det er oplagt at gå en tur hånd-i-hånd, inden I skal nyde den store populære fiskebuffet, som Bagenkop Kro er kendt for. 

 

I 2007 overtog og totalrenoverede værtsparret kroen fra 1905, der inden da havde stået tom i en årrække. Med kroen ønsker de at holde de danske krotraditioner i hævd ved at bevare datidens charme gennem diverse udsmykninger på facaden, høje paneler og gamle malerier i restauranten. Derudover fastholder de at lave god, traditionel, dansk mad og give folk et gæstfrit besøg.

 

Særligt for dette ophold:

 

 • Inkl. kroens populære fiskebuffet
 • Tæt på havnemiljø, badestrand, golfbane, museer og ikke mindst den smukkeste danske natur
 • Gyldig helt indtil den 31. december 2025

Vælg mellem følgende ophold:

 

1 overnatning:

 

 • 1 overnatning i standard dobbeltværelse
 • Velkomst med kaffe og kage
 • Stor fiskebuffet med alt i velsmagende fisk
 • 1 flaske husets vin til middagen (dvs. 1/2 flaske pr. person)
 • Morgenbuffet

 

SPOTpris 1.298 kr. Normalpris 2.396 kr. Spar 45 %

 

 

2 overnatninger:

 

 • 2 overnatninger i standard dobbeltværelse
 • Velkomst med kaffe og kage
 • Stor fiskebuffet med alt i velsmagende fisk på ankomstdagen
 • Stegeret på andendagen
 • Morgenbuffet begge dage

 

SPOTpris 1.998 kr.

 

Prisen er for 2 personer.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst alle åbningsdage til og med den 31. december 2025.

 

Tillæg og tilkøb

Aftales ved reservation og afregnes direkte med Bagenkop Kro.

 

 • Weekendtillæg fredage og lørdage: 100 kr. pr. person pr. nat
 • Ekstra opredning for barn 0-3 år: Gratis i forældrenes seng
 • Ekstra opredning for barn 4-11 år inkl. morgenmad og middag: 250 kr. pr. barn pr. nat

 

Bemærk: Max 2 voksne og 1 barn pr. værelse.

 

Tjek ind: Fra kl. 15.00.

Tjek ud: Senest kl. 10.00.


Et velbesøgt sted

Bagenkop Kro er et samlingspunkt for borgerne på Langeland, og her summer af liv fra frokost til sen aften, hvor folk nyder den veltilberedte mad, der kommer i rigelige portioner. Kroen er da også et sted, folk gerne kommer igen og igen, og der går sjældent en dag, hvor der ikke er et velkendt ansigt eller to blandt gæsterne.

 

Kroens restauranten byder på traditionel dansk mad, men er især kendt for den store fiskebuffet, der er et tilløbsstykke. Buffeten byder på en symfoni af alt fra laks og smørfisk til tigerrejer, krebs, blæksprutte og muslinger, der alt sammen er lækkert tilberedt og smukt anrettet.

 

Buffeten afhænger af årstidens fangster, og det meste fisk er landet og hentet frisk på Bagenkop Havn - men der serveres også fisk fra andre lokaliteter. Skulle en person i selskabet være mindre glad for fisk, serveres der gerne en stegeret.

 

Efter en god nats søvn serveres der en lækker morgenbuffet, så I kan starte jeres dag på bedste vis og tanke op til flere oplevelser på Langeland, før turen igen går hjemad.

 

Sådan skal I bo

I bliver indlogeret på et dejligt værelse med en god seng, tv og eget badeværelse. Nogle af værelserne har endda havneudsigt. Er I flere par, der rejser sammen, kan I mod forespørgsel komme til at bo på værelser med fælles stue, så I har mulighed for lidt hyggeligt samvær, inden sengen kalder.

 

Tæt på havnen

Kroen ligger i den lille by Bagenkop på Langelands sydspids med blot 519 aktive indbyggere. Byen blev i 2011 nomineret som årets landsby, og havnen, der ligger lige ved kroen, er byens absolutte omdrejningspunkt.

 

Det er både en travl fiskerihavn, hvor kuttere fra indland og udland lægger til kaj, og en charmerende marina, hvor I kan nyde en gammeldags isvaffel eller en dejlig kop kaffe. Når fiskekutterne kommer ind med friskfanget fisk, kan I også kontakte en af kutterne og få frisk fisk pakket med is og hermed tage et stykke af Langeland med hjem.


Oplevelser på Langeland

I området finder I bl.a. de verdenskendte vilde heste, og derudover er der masser af spændende historie og kultur med slotte, herregårde, oldtidsminder, gallerier og kunsthaller i nærheden. 

 

Tæt på Bagenkop ligger f.eks. Koldkrigsmuseet - Langelandsfortet, der var en vigtig brik i forsvaret under den kolde krig. Langelandsfortets opgave var at overvåge de russiske skibes bevægelser, blandt andet de russiske handelsskibe med missiler ombord på vej til Cuba.

 

Ristinge Strand kaldes ofte for en af Nordeuropas bedste badestrande. Den familievenlige strand har fint, hvidt sand, og de fleste steder langs med den næsten 10 km lange strand er vanddybden lav med lækker sandbund.

 

De vilde heste ved Klise Nor og Gulstav Mose er et naturbevaringsprojekt mellem Skov- og Naturstyrelsen og Sydlangelands kommune. Foruden at være en turistattraktion er de vilde ponyer sat ud i naturen for at afgræsse strandengen på Klise Nor.

 

Tag cyklen frem og lad jer forføre af Langelands smukke natur. Glem alt om hverdagens stress og jag, og oplev eksempelvis de helt specielle hatbakker, der er skabt fra naturens side.

 

I kan også spille golf på Langeland. Langelands Golfbane smyger sig harmonisk i det smukke landskab, og med sine karakteristiske langelandske hatbakker byder de 18 huller på varieret og udfordrende golfspil. Flere steder på banen er der desuden en fantastisk udsigt over Langelandsbæltet.


Anmeldelser

Når I læser anmeldelser af Bagenkop Kro, så vil I igen og igen opleve, at maden bliver fremhævet - og med god grund. Vi har samlet et par anmeldelser fra Tripadvisor her.

 

"Dejlig oplevelse med god værdi for pengene.

Dejlig oplevelse. God værdi for pengene. Pæne, store og rene værelser. Skøn beliggenhed lige ved havnen i Bagenkop. Vi var der to dage. Fiskebuffet den ene dag og wienerschnitzel den anden dag. Fin kvalitet og rigelig mad. God og lækker morgenbuffet. Køb en deal, det kan klart anbefales."

Anmeldt juli 2023.

 

"God oplevelse på en skøn kro 

Vi har endnu engang nydt nogle dage på denne dejlige kro, og vender helt sikkert tilbage igen og igen .... !
Maden, personalet og beliggenheden nær havnen er bare i top.
Indenfor bekvem køreafstand er der mange særdeles gode naturoplevelser."

Anmeldt april 2023.

 

"Dejligt område

Dejlig kro med venligt og hjælpsom personale. Fra fredag til søndag, spiste fiskebuffet fredag, rigtig fin buffet med god og mange slags. Fik et værelse i hus ved siden af kroen, pæn og rent. Alt i alt en fin oplevelse."

Anmeldt marts 2023.

 

"Den bedste Deal vi nogensinde har købt

Fik fuld valuta for pengene - et skønt ophold.
Eftermiddagskaffe og æblekage - et overdådigt fiskebord og en flaske vin - overnatning og lækker morgenbuffet næste morgen.
Serviceminded personale og pæne lokaler - god ide at sætte 2 par ved et 6 mandsbord med to tomme pladser i midten.
Absolut et tilbud vi vil købe en anden gang også."

Anmeldt februar 2023.


 

Bagenkop-Kro.jpg

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du dit ophold hos Bagenkop Kro på www.bagenkopkro.dk/booking. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer. Eventuelle tilkøb bestilles direkte ved reservationen af opholdet.

 

Medbring printet værdibevis til hotellet, når opholdet skal indløses.

 

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Når opholdet er booket, er det hotellets afbestillingsregler, der gælder.

 

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

 

Ved spørgsmål kan Bagenkop Kro kontaktes på tlf.: 62 56 13 04 eller mail@bagenkopkro.dk.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst alle åbningsdage til og med den 31. december 2025.

Én unik kode gælder for det købte antal overnatninger for 2 personer.

 

1 overnatning:

 • 1 overnatning i standard dobbeltværelse
 • Velkomst med kaffe og kage
 • Stor fiskebuffet med alt i velsmagende fisk
 • 1 flaske husets vin til middagen (dvs. 1/2 flaske pr. person)
 • Morgenbuffet

 

2 overnatninger:

 • 2 overnatninger i standard dobbeltværelse
 • Velkomst med kaffe og kage
 • Stor fiskebuffet med alt i velsmagende fisk på ankomstdagen
 • Stegeret på andendagen
 • Morgenbuffet begge dage

 

Tillæg og tilkøb

Aftales ved reservation og afregnes direkte med Bagenkop Kro.

 • Weekendtillæg fredage og lørdage: 100 kr. pr. person pr. nat
 • Ekstra opredning for barn 0-3 år: Gratis i forældrenes seng
 • Ekstra opredning for barn 4-11 år inkl. morgenmad og middag: 250 kr. pr. barn pr. nat

 

Bemærk: Max 2 voksne og 1 barn pr. værelse.

 

Tjek ind: Fra kl. 15.00.

Tjek ud: Senest kl. 10.00.

 

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Bagenkop Kros officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Bagenkop Kro.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Bagenkop Kro

Østergade 15, 5935 Bagenkop
Tlf.: 62 56 13 04 | CVR: 10281571 | bagenkopkro@gmail.com | Hjemmeside |

Sidste chance: 03. juli 2024 kl. 23:59

Ophold på Bagenkop Kro