Kurophold på Hotel Fjordgaarden

Nyd roen på charmerende Hotel Fjordgaarden ved Ringkøbing Fjord. Her er der dømt rendyrket afslapning med adgang til det prisvindende kurbad og forrygende madoplevelser med en dejlig middag og morgenbuffeten med hjemmelavede lækkerier.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Tag en tur vestpå, og lad jer indkvartere på Hotel Fjordgaarden, der er beliggende ved Ringkøbing Fjord - midt på den jyske vestkyst. Herfra kan I nemt nå både klitterne ved det brusende Vesterhav og kulturoplevelserne i den gamle købstad. Glæd jer til et ophold, hvor I bliver forkælet med lækker mad, behagelige værelser, adgang til kurbadet og ikke mindst en usammenlignelig ro. 

 

Hotel Fjordgaarden er et klassisk 4-stjernet hotel til alle, der ønsker et kvalitetshotel med masser af atmosfære, stemning og unik beliggenhed. De perfekte rammer for en afslappende hoteloplevelse.

 

Særligt for dette ophold:

 

 • Tag på et dejligt kurophold, og nyd en velfortjent dosis ro midt i den vestjyske natur
 • Fjordgaardens kurbad modtog prisen som årets spa ved Danish Beauty Awards 2022
 • Inkl. en dejlig 2-retters middag i restauranten med lokale og økologiske råvarer

Opholdet inkluderer:

 

  • 1 overnatning i standard dobbeltværelse
  • Fri afbenyttelse af kurbad under hele opholdet
  • 2-retters middag i restauranten kl. 17.30, baseret på lokale og økologiske råvarer
  • Morgenmad

   

  SPOTpris 1.298 kr.

   

  Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse. Det betyder, at der skal købes et lige antal.

   

  Opholdet kan benyttes med ankomst mandag - lørdag til og med den 30. december 2024.

   

  OBS: Der er adgang i kurbadet fra 16 år.

   

  Tillæg og tilkøb

  Aftales og afregnes direkte med Hotel Fjordgaarden.

   

  • Tillæg ved ankomst fredage, lørdage og helligdage: 150 kr. pr. person pr. nat
  • Medbring hund (I indlogeres på et værelse, hvor hunde er tilladt): 200 kr. pr. hund pr. nat
  • Opgradering til Comfortværelse: 150 kr. pr. værelse pr. nat
  • Opgradering til Comfort plus-værelse: 250 kr. pr. værelse pr. nat
  • Opgradering til Juniorsuite: 500 kr. pr. værelse pr. nat

   

  TIP: Ønsker I flere overnatninger, køber I blot det ønskede antal værdibeviser og bruger dem i forlængelse af hinanden.

   

  Tjek ind: Fra kl. 14.30.

  Tjek ud: Senest kl. 10.30.

   

  OBS: Der er et begrænset antal værelser til rådighed, og der er rift om dem, så vi anbefaler, at I booker i god tid.


  Hotel Fjordgaarden

  Lige i udkanten af den charmerende købstad Ringkøbing og bare få minutters gang fra Ringkøbing Fjord finder I Hotel Fjordgaarden. Her kan I blandt andet glæde jer til nogle dejlige og afslappende timer i Fjordgaardens eget kurbad, som bl.a. frister med mange forskellige saunaer, et 36 grader varmt Fjordbassin på taget, mulighed for skønne behandlinger og meget mere.

   

  Kurbadet modtog i 2022 prisen som årets spa ved Danish Beauty Awards og var også blandt de nominerede i 2023, så der er garanti for en god oplevelse i selvforkælelsens tegn. Læs bare, hvad dommerne sagde omkring kåringen i 2022:

   

  Spaen er moderne og gennemtænkt designet. Meget højt serviceniveau med virkelig god forplejning. Dommerne elsker selvbehandlingsmulighederne i spaen, poolen på taget med udsigt til solnedgang og kornmarker og boblerne – både dem i poolen og dem, der blev serveret.

   

  Udover et besøg i kurbadet kan I også se frem til en dejlig middag, som er særligt sammensat af køkkenchef Kathrine. Hun fremtryller velsmagende og harmonisk mad, der er en fryd for både øjne og smagsløg. Som en ekstra prik over i'et kan I også glæde jer til den bugnende morgenbuffet, der venter jer om morgenen, og som er fyldt med hjemmelavede lækkerier. 

   

  Sådan skal I bo

  I bliver indlogeret på et dejligt dobbeltværelse, som er stilfuldt indrettet med et mindre, nyrenoveret badeværelse samt en 180 cm seng, skrivebord, 50” smart-tv, kapsel-kaffemaskine og wi-fi. Værelset er på ca. 15-18 m2, og der er udsyn mod enten gårdhaven eller p-pladsen.


  Om nærområdet

  Ringkøbings charmerende brostensbelagte gader indbyder med sine mange butikker og kunsthåndværkere til hyggelige gåture og lidt shopping. På Hotel Fjordgaarden har de deres helt egne yndlingssteder - både i selve byen og langs med Vesterhavet. Så tøv ikke med at spørge. 

   

  Ringkøbing indbyder til udforskning, og med Hotel Fjordgaarden som udgangspunkt, er I ikke mange skridt fra byens hyggelige små butikker samt kunst- og naturoplevelser langs fjorden og Vesterhavet.


  Oplev mere

  Fra Hotel Fjordgaarden er der ikke langt til Vesterhavet, og det er bl.a. helt oplagt at køre en tur til Søndervig, hvor I kan se de mange bunkere langs stranden, mens I bliver blæst igennem. 

   

  Vi kan også varmt anbefale en tur til Hvide Sande, hvor I kan nyde det fascinerende landskab på Holmsland Klit på turen derned. Undervejs kan I med fordel gøre holdt ved Lyngvig Fyr og nyde udsigten, eller I kan vælge at køre hele turen rundt om Ringkøbing Fjord. Der er cirka 100 kilometer rundt om fjorden, og I vil blive forkælet med en overflod af skøn natur.

   

  Overvej også et stop ved Stauning Whisky, der producerer Danmarks bedste whisky. Her er der både mulighed for rundvisning med smagsprøver og for at handle i destilleriets butik. 


  Anmeldelser fra Tripadvisor

   

  "Afslapning med gourmet mad
  Sikke en fantastisk weekend, nåde både en lille gåtur ind til gamle Ringkøbing, flere timer i kurbadet , alle saunaer blev testet og sikke en udsigt fra badet på taget. Værelserne var også rigtig dejlige , men maden var altså det der tog top karakteren, virkelig lækker og super hyggelig , og dejlig betjening og efter +500 hoteller over et langt liv i international shipping fik jeg for første gang blødkogt æg på et hotel. Det var altså smart som de blev styret med en sousvide."

  Anmeldt februar 2024.

   

  "Super lækkert ophold
  Super dejligt sted. Fejrede nytårsaften der, en super oplevelse med lækker mad og tid til at nyde det skønne spa område.
  Skønt værelse, super venligt og hjælpsomt personale.
  Alt i alt et super lækkert sted med en fantastisk beliggenhed tæt på naturen."

  Anmeldt december 2023.

   

  "Skønt ophold
  Skønt spa ophold. Virkelig skøn mad og dejlig atmosfære. Vi vil klart anbefale dette sted til andre, som har brug for et pust i hverdagen. Værelset er ikke det største, men alt andet var helt perfekt og vi brugte alligevel ingen tid på værelset grundet de mange skønne faciliteter."

  Anmeldt oktober 2023.

   

   

  Hotel-Fjordgaarden.jpg

  Du reserverer dit ophold hos Hotel Fjordgaarden på rec@fjordgaarden.dk. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, ønsket ankomstdato, eventuelle tilkøb, dit fulde navn og telefonnummer.

   

  Medbring printet værdibevis til hotellet, når opholdet skal indløses.

   

  Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

   

  Ved spørgsmål kan Hotel Fjordgaarden kontaktes på tlf.: 97 32 14 00.

   

  Opholdet kan benyttes med ankomst mandag - lørdag til og med den 30. december 2024.

  • Opholdet kan benyttes med ankomst mandag - lørdag til og med 30.12.2024.
  • Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse. Det betyder, at der skal købes et lige antal.
  • Du reserverer dit ophold hos Hotel Fjordgården på tlf.: 97 32 14 00 eller rec@fjordgaarden.dk. Husk at oplyse værdibevis-ID og kode samt dato, navn og telefonnummer.
  • Tillæg ved ankomst fredage, lørdage og helligdage: 150 kr. pr. person pr. nat.
  • Tjek ind fra kl. 14.30, tjek ud senest kl. 10.30.
  • Medbring printet værdibevis, når opholdet skal indløses.
  • Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker opholdet hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Når opholdet er booket, er det hotellets afbestillingsregler, der gælder.
  • Deal.dk er kun formidler af dette tilbud.

      Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Hotel Fjordgaarden.

       

      Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

      Hotel Fjordgaarden

      Vester Kær 28 , 6950 Ringkøbing
      Tlf.: 97 32 14 00 | CVR: 30819926 | rec@fjordgaarden.dk | Hjemmeside |

      Sidste chance: 07. august 2024 kl. 23:59

      Ophold på Hotel Fjordgaarden