Continental du Sud - Sveriges ældste hotel

Lad luksus og tradition gå hånd i hånd på 4-stjernede Continental du Sud. Hotellet ligger midt i Ystad, kun et stenkast fra togstationen, lystbådehavnen og shoppinggaden, og er det perfekte udgangspunkt for at udforske naturskønne Skåne og Österlen.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Gennem næsten to århundreder har Continental du Sud taget imod både feinschmeckere, berømtheder og andre gæster med livsnyderi i årerne. I begyndelsen og midten af ​​det 20. århundrede var hotellet bl.a. et populært mødested for en bred vifte af forfattere og kunstnere, og hotellet er stadig den dag i dag et kulturelt centrum i Ystad.

 

Bag de historiske mure gemmer Continental du Sud på en særlig blanding af originale detaljer og senere tilføjede elementer fra de mange renoveringer. I mødes således af en nær majestætisk atmosfære med marmortrapper, egetræsparket, krystallysekroner og blyindfattede glasvinduer, som spiller flot sammen med den moderne komfort.

 

Med sin centrale beliggenhed i Ystad er Continental du Sud den ideelle base for at udforske områdets rige kulturarv, smukke landskaber og spændende attraktioner.

 

Særligt for dette ophold:

 

 • Bo på Sveriges ældste hotel
 • Inkl. 5-retters middag i hotellets brasserie, hvor køkkenchef Tore Gustafsson har en baggrund fra bl.a. Paté Paté og Villa Copenhagen 
 • Det 4-stjernede hotel ligger på en af Sydsveriges absolut smukkeste kyststrækninger

Opholdet inkluderer:

 

 • 1 overnatning i standard dobbeltværelse
 • Velkomstdrink
 • 5-retters middag - Gastropakke
 • Morgenmadsbuffet

 

SPOTpris 749 kr.

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse. Det betyder, at der skal købes et lige antal.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst mandag - lørdag fra den 19. august til og med den 22. december 2024.

 

Tillæg og tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Continental du Sud.

 

 • Parkering på hotellets pladser: 100 kr. pr. døgn (der er også ladestandere til rådighed)

 

Tjek ind: Fra kl. 15.00.

Tjek ud: Senest kl. 11.00.


Continental du Sud

Det historiske hotel blev grundlagt i 1829 under navnet Hôtel du Sud, og efter flere renoveringer og navneskift, blev det i 2015 opkøbt af en lokal ejendomskoncern, som gav det navnet Continental du Sud. Med ejerskiftet blev hotellet moderniseret og tilpasset nutidens standarder, samtidig med at det bevarede sin historiske essens. 

 

Hotellets hjerte er Brasserie du Sud, hvor køkkenchef Tore Gustafsson og hans team leverer uforglemmelige kulinariske oplevelser. Nyd en harmonisk fusion af det nordiske køkken og fransk elegance, hvor sæsonbestemte og lokalt producerede råvarer hyldes i alle retter. Tore Gustafsson kommer med en baggrund fra flere prominente restauranter i København, bl.a. som køkkenchef på Paté Paté og Executive Chef på Villa Copenhagen, så det er en erfaren og kompetent herre, der står i spidsen for den 5-retters middag, der er inkluderet i jeres ophold. Som prikken over i'et kan I lade sommelieren guide jer gennem det nøje udvalgte vinkort og finde vine, som på fortrinlig vis understøtter de velkomponerede retter. 

 

Sådan skal I bo

Værelserne på Continental du Sud er individuelt indrettet i et klassisk, nordisk design med moderne komfort, specialdesignede møbler og afslappende farver. På værelset finder I en komfortabel seng, der er redt op med særligt udvalgte tekstiler, et fladskærms-tv, en lænestol med bord og eget badeværelser med eksklusive kropsplejeprodukter. Der er desuden gratis wi-fi.

 

Godt at vide

Kommer I med tog eller færge, finder I hotellet blot 2-4 minutters gang derfra.

 

Der er mulighed for ladning af elbil på hotellets parkeringsplads.


Oplev Ystad

Ystad stammer helt tilbage fra det 13. århundrede og ligger ved Skånes kyst på Østerlen - en af Sydsveriges absolut smukkeste kyststrækninger. I den maleriske middelalderby indbyder de små stræder til hyggelige slentreture blandt de mange smukke bindingsværkshuse, og vil I opleve mere, er byen også rig på kulturelle seværdigheder, såsom det smukke kloster og den imponerende Sankta Maria Kyrka. 

 

Virker Ystad lidt særligt bekendt? Så er det måske, fordi byen huser kriminalkommissær Kurt Wallander fra Henning Mankells berømte krimiserie, der også er filmatiseret. Hvis I er interesserede i at se og opleve mere fra Henning Mankells univers, kan I med fordel lægge vejen forbi Ystad Studios Visitor Center, hvor I bl.a. kan besøge politistationen fra den allerførste filmatisering, se kontoret fra de britiske film og ikke mindst sætte jer godt til rette i en af ​​lænestolene i kommissær Kurt Wallanders private stue. 

 

Vil I opleve naturskøn natur på en dejlig gåtur, kan vi anbefale at køre en tur ud til Ales Stenar, hvor I fra bakken har en storslået udsigt over Østersøen og Bornholm. På toppen finder I desuden Sveriges største skibssætning fra omkring 500 f.Kr., hvor 59 sten står i formation som et skib. 


Fritiden-Hotell-&-Kongress.jpg

Du reserverer opholdet hos Continental du Sud på mail til bokning@hotellcontinental.se. Oplys venligst, at du har et værdibevis fra SPOTdeal, den unikke kode fra værdibeviset, ønske for ankomstdato, navn og telefonnummer. 

 

Medbring printet værdibevis til hotellet, når opholdet skal indløses.

 

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst mandag - lørdag fra den 19. august til og med den 22. december 2024.

Én unik kode gælder for 1 person.

 

Opholdet inkluderer:

 • 1 overnatning i standard dobbeltværelse
 • Velkomstdrink
 • 5-retters middag - Gastropakke
 • Morgenmadsbuffet

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse. Det betyder, at der skal købes et lige antal.

 

Tillæg og tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Continental du Sud.

 • Parkering på hotellets pladser: 100 kr. pr. døgn (der er også ladestandere til rådighed)

 

Tjek ind: Fra kl. 15.00.

Tjek ud: Senest kl. 11.00.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Continental du Sud.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Continental du Sud

Hamngatan 13 , 271 43 Ystad , Sverige , Mail: bokning@hotellcontinental.se
Hjemmeside |

Sidste chance: 07. august 2024 kl. 23:59

Ophold på Continental du Sud