Rundrejse i Marokko

Kom på en spændende rundrejse i Marokko, hvor I bliver taget med rundt til landets mange kulturskatte og storslåede naturoplevelser bl.a. overnatning i Merzouga oasen, kørsel med 4-hjulstrækker gennem ørkenen og meget mere.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

I kommer helt tæt på den lokale kultur og den gæstfrie befolkning, krydret med spændende seværdigheder såsom Bahia-paladset, der er en arkitektonisk perle i Marrakech, de storslåede Todgha-kløfter, byen Ouarzazate, der er kendt som Marokkos “mini-Hollywood”, og karavanebyen Ksar Aït Ben Haddou, der er med på UNESCOs verdensarvsliste. Og så skal I overnatte i ørkenen og se den smukkeste stjernehimmel.

 

Særligt for denne rejse:

 

 • Skræddersyet rundrejse til landets mange kulturskatte
 • Unik naturoplevelser med storslåede udsigter fra Atlasbjergene og en overnatning i ørkenen
 • Oplev Marrakechs kringlede gader og kom tæt på den gæstfrie befolkning

Rejsen inkluderer:

 

 • Fly fra København eller Billund – Marrakech t/r
 • 23 kg bagage og håndbagage
 • 8-9 dages program fyldt med oplevelser
 • Kørsel med 4-hjuls trækkere fra Erfoud til Merzouga-ørkenen
 • Entré på alle nævnte udflugter
 • 6 overnatninger på 4* hoteller 
 • 1 overnatning i telt i Merzouga oasen (med aircondition og toilet/bad)
 • Halvpension med morgenmad og aftensmad
 • Dansktalende rejseleder
 • Engelsktalende lokalguide

 

Rejseperiode:

 

København:

 

Afrejse fra København den 14. - 21. september 2024

 • Dobbeltværelse - SPOTpris: 10.995 kr. pr. person
 • Enkeltværelse - SPOTpris: 12.995 kr. pr. person

 

Afrejse fra København den 13. - 20. november 2024

 • Dobbeltværelse - SPOTpris: 10.495 kr. pr. person
 • Enkeltværelse - SPOTpris: 12.495 kr. pr. person

 

Afrejse fra København den 14. - 21. marts 2025

 • Dobbeltværelse - SPOTpris: 10.495 kr. pr. person
 • Enkeltværelse - SPOTpris: 12.495 kr. pr. person

 

 

Billund:

 

Afrejse fra Billund den 13. - 20. november 2024

 • Dobbeltværelse - SPOTpris: 11.495 kr. pr. person
 • Enkeltværelse - SPOTpris: 13.495 kr. pr. person

 

Afrejse fra Billund den 14. - 21. marts 2025

 • Dobbeltværelse - SPOTpris: 10.995 kr. pr. person
 • Enkeltværelse - SPOTpris: 12.995 kr. pr. person

 

 

Prisen er pr. person. Der skal købes 2 værdibeviser for at bo på dobbeltværelse.

 

Bemærk, der er et begrænset antal pladser til salg.

 

Betaling:

OBS: Ved afrejse i september betales det fulde beløb med det samme, da det er tæt på afrejse.

 

Der betales et depositum på 4.000 kr. pr. person. Ved depositumbetaling betales restbeløbet for rejsen til Over Alle Bjerge senest 90 dage før afrejse via bankoverførsel. Restbeløbet kan ikke betales med betalingskort. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Det anbefales, at I tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

 

Ikke inkluderet i rejsen:

 • Forsikringer - afbestillingsforsikring og rejseforsikring
 • Øvrige måltider og drikkevarer til måltiderne
 • Drikkepenge: Beregn ca. 45 EUR

Dagsprogram

 

Dag 1 - Fly fra København eller Billund til Marrakech                                           

Afgang fra Københavns Lufthavn eller Billund Lufthavn til Marrakech afhængigt af afrejse (se mere under flytider).

 

Dag 2 - Marrakech' summende byliv

Fra dagens start venter indtrykkene i Marrakech, hvor alle sanser kommer i spil. Storbyen for foden af Atlasbjergene  er en af Marokkos mest kendte byer – og den tidligere hovedstad er ikke sen til at imponere!

 

Menara-haven er en afslappende olivenlund blot få kilometer uden for byens centrum. Populære blandt både turister og lokale til en afslappende gåtur med flot udsigt til bjergene. Denne botaniske have blev grundlagt i byens storhedstid i det 12. århundrede, og står som en stærk kontrast til det travle centrum.

I den gamle bydel snor gaderne sig som en labyrint af summende kultur, historie og arkitektur. Et mesterværk, der opsummerer det hele, er byens vartegn: den 77 meter høje minaret tilhørende Koutoubia-moskéen i medinaens sydvestlige kvarter.

 

En anden arkitektonisk perle er Bahia-paladset fra 1800-tallet, det vidunderlige palads, der bragte landets dygtigste håndværkere til byen; smukt malede cedertræslofter, traditionelle “zellij” mosaikker og fantastisk stukkatur.

I runder dagen af på den kendte plads Djamaa el Fna, hvor al Marokkos underholdning samles: slangetæmmere, akrobater og historiefortællere – underholdning og indtryk i overflod.

 

Dag 3 - Mod ørkenens horisonter

Efter morgenmad forlader I byen og begiver jer ud i naturen mod Ouarzazate. Landskabet forvandler sig til de betagende Atlasbjerge, der for en stund tager pusten fra jer med sine storslåede udsigter, når vejen snor sig gennem passene Tizi-n-Tichka og Tizi-n-Tinififft.

Det sydlige Marokko er indbegrebet af ørken. Dalen, hvor Draa-floden løber, når ikke den er udtørret, var i århundreder blandt de vigtigste handelsruter for de lange kamelkaravaner, der undervejs plantede oaser, og byggede de fæstninger og traditionelle huse, der stadig kan ses her.

 

I overnatter på et hyggeligt hotel i byen Zagora.

 

Dag 4 - Saharas paradis

I nyder en mere rolig morgen i Zagora, også kendt som ørkenens port. Herfra drog de lange kamelkaravaner afsted på tværs af ørkenen, 52 dage inden de nåede Timbuktu. Inspireret af dem, har også I retning mod de store sandklitter i Sahara. Landskabet bliver gradvist mere tørt, og I krydser igennem den store stenørken mod Erfoud, centrum for landets fossil-handel.

Det traditionelle hænger ved i området, hvor det marokkanske liv foregår i et anderledes, afslappende tempo. I Erfoud skifter I bussen ud med firhjulstrækkere, så I ude i sandklitterne kan opleve de skiftende farver og skygger i solnedgangen.

 

I kommer til at se stjernehimlen,  som I aldrig har set den før, når I denne nat bliver indlogeret i lidt primitive, men dog velindrettede beduintelte og skal overnatte i ørkenen.

 

Dag 5 - De storslåede Todgha-kløfter

Start morgenen ud med en gåtur i solopgangen eller en dukkert i den dejlige pool på ørkenhotellet – Sahara er uden tvivl et højdepunkt!

Turen fortsætter dog videre til endnu et højdepunkt ved Todgha-kløfterne, hvor de lodrette klippevægge står 400 meter lige op og skaber et uhørt dramatisk landskab, hvor man ikke kan andet end at føle sig lille. I kommer ud at gå i bunden af kløften og kan ved selvsyn opleve en de smukke klipper, der hæver sig langt op over jeres hoveder, mens I kan soppe i det svalende vand fra kilden.

 

Efter besøget i kløften kører I til byen Tinghir, hvor der venter jer middag og overnatning på hotel.

 

Dag 6 - Marokkos lokale landsbyliv

Efter morgenmaden sætter I kursen mod Kalaa Mgouna, hvor I kører igennem rosernes dal. Her dyrkes områdets vigtigste indtægtskilde damascenerrosen, der høstes i foråret under en stor festival. Rosens kraftige duft gør den ideel til produktion af rosenolie, som bruges i kosmetik og parfume verden over. I stopper ved et lille, lokalt andelsdistilleri, hvor der er mulighed for at købe nogle af områdets lækre skønhedsprodukter.

Om eftermiddagen går turen til byen Ouarzazate, bedre kendt som Marokkos “mini-Hollywood”. Den gæstfrie befolkning er ikke sen til at fortælle historier om områdets karriere i filmverdenen, og den lille by har også flere  fascinerende og historiske bygningsværker og pladser. Vi besøger Kasbah Taourirt, som blandt andet er kendt for at have været hjem til områdets tidligere Pasha, den berygtede El Glaoui.  

 

Efter at have stiftet bekendtskab med Ouarzazate centrum tjekker I ind på et nyt hotel, hvor der naturligvis også skal spises middag.

 

Dag 7 - UNESCOs Verdensarv i Marokko

Lidt uden for Ouarzazate ligger Ksar Aït Ben Haddou, der er beskyttet på UNESCOS verdensarvsliste - og ikke uden grund!

Den gamle karavaneby opbygget i adobe er et stjerneeksemplar på de 1.000 kasbahers rute, I er kørt igennem. Byen går nærmest i ét med de omkringliggende Atlasbjerg, og de velholdte huse former en labyrint af smalle gader, der inviterer til  eksotiske eventyr. Den pittoreske by har da også inspireret mange kunstnere; og filmklassikere som Lawrence of Arabia, Gladiator og Alexander er blevet indspillet her.

 

Aït Ben Haddou er en smuk afrunding på en uges store oplevelser i nomadernes ørkenland, og turen går tilbage til Marrakech, hvor det hele startede for blot en uge siden.

 

Dag 8 - En dag på egen hånd 

Denne sidste dag er til at nyde på egen hånd og lade alle indtrykkene bundfalde sig. Marrakech er et overflødighedshorn af spændende kultur og indtryk, og mulighederne er mange: en gåtur i byen, indkøb af håndværk og souvenirs eller en afslappende behandling i et traditionelt hammam – valget er jeres! I kan også besøge et af de spændende museer; Jardin Majorelle er én af byens mest fantastiske museer, med den botaniske have og ikoniske, blå hus – dette var haven, hvor Yves Saint Laurent bosatte sig i Marrakech, grundet dens skønhed

 

Bemærk, afhængigt af rejseperiode er der forskel på, hvornår I skal i lufthavnen. Derfor er det forskelligt, hvor meget tid I har på egen hånd i Marrakech, og om rejsen betragtes som 8 eller 9 dage. 

 

Dag 8 eller 9 - Hjem til Danmark 

En dejlig ferie fyldt med oplevelser er ved at være slut, og I flyver lander igen på dansk jord. 

 

Der tages forbehold for ændringer i programmet. 


Om rejseleder Mai Noesgaard

Mai forelskede sig i at rejse allerede efter sin første rejse. Herefter har hendes passion for at rejse kun vokset sig større, og hun finder en af sine største glæder i at dele disse oplevelser med sine gæster. At dykke ned i samfundet, dens kultur og historie og formidle det videre. 

 

Mai nyder at finde uspolerede steder at besøge, at lære lokalbefolkningen at kende og at høre om deres forskellige skikke og levemåder. Oprindelig kommer Mai fra Torsted, en lille perle i det vestjyske.


Hoteller 

I skal bo på følgende hoteller:

 

 • Marrakech: Hotel Nassim
 • Zagora: Hotel Le Tinsouline
 • Merzouga Dunes: Bivouac under tents in Palmeras & Dunas Camp
 • Tinghir: Hotel Sargho eller lignende
 • Ouarzazate: Hotel Le Riad eller Farah El Janoub

 

Der tages forbehold for ændring af hotel til samme standard.


Flyinformation

Der flyves med Norwegian i september. 

Der flyves med Lufthansa i november.

Der flyves med Air France i marts.

 

 

Flytider København september:

 

 • Afgang København kl. 19.30
  Ankomst Marrakech kl. 23.00
 • Afgang Marrakech kl. 23.45
  Ankomst København kl. 04.55 (+1)

 

 

Flytider København november:

 

Afrejse:

 • Afgang København kl. 06.00
  Ankomst München kl. 07.40
 • Afgang München kl. 09.00
  Ankomst Marrakech kl. 12.55

 

Hjemrejse:

 • Afgang Marrakech kl. 13.45
  Ankomst München kl. 17.30
 • Afgang München kl. 21.05
  Ankomst København kl. 22.45

 

 

Flytider Billund november:

 

Afrejse:

 • Afgang Billund kl. 06.30
  Ankomst München kl. 08.05
 • Afgang München kl. 09.00
  Ankomst Marrakech kl. 12.55

 

Hjemrejse:

 • Afgang Marrakech kl. 13.45
  Ankomst München kl. 17.30
 • Afgang München kl. 21.45
  Ankomst Billund kl. 23.20

 

 

Flytider København marts:

 

Afrejse:

 • Afgang København kl. 15.10
  Ankomst Paris kl. 17.10
 • Afgang Paris kl. 19.40
  Ankomst Marrakech kl. 23.00

 

Hjemrejse:

 • Afgang Marrakech kl. 16.30
  Ankomst Paris kl. 20.00
 • Afgang Paris kl. 21.20
  Ankomst København kl. 23.15

 

 

Flytider Billund marts:

 

Afrejse:

 • Afgang København kl. 15.20
  Ankomst Paris kl. 17.10
 • Afgang Paris kl. 19.40
  Ankomst Marrakech kl. 23.00

 

Hjemrejse:

 • Afgang Marrakech kl. 16.30
  Ankomst Paris kl. 20.00
 • Afgang Paris kl. 21.20
  Ankomst København kl. 23.05

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne/flyruterne.


  Om Over Alle Bjerge

  Over Alle Bjerge er et rejsebureau, der bygger på mere end 20 års erfaring med rundrejser i hele verden. Over Alle Bjerge tilbyder enestående, håndlavede rundrejser for nysgerrige danskere der ved, at der bag ethvert bjerg venter et uopdaget eventyr. Som oftest vil Over Alle Bjerges gæster gerne langt væk fra hjemstavnen til steder, med kun få andre turister har været; Det Tibetanske højland, Mayaernes glemte junglebyer eller bag jerntæppet i Nordkorea. Det er dog ikke altid at man skal langt væk for en storslået oplevelse hvilket man vil erfare på rundrejser i f.eks. Marokko, Balkan eller Portugal. Det er i mødet mellem kulturer at forståelse opstår og vi får et nyt perspektiv på os selv og den verden vi kommer fra.

   

  På Over Alle Bjerges rundrejser er der altid en erfaren dansk rejseleder med der sørger for gode informationer og baggrundsviden samt at det praktiske glider let. Man er kort sagt i gode trygge hænder.

   

  SPOTdeal har sendt mange mennesker på rejseeventyr med Over Alle Bjerge. Oplevelser for livet og stor tilfredshed har ført en masse 5-stjernede anmeldelser med sig, som du kan læse på nedenstående links.

   

  Se alle anmeldelserne på Trustpilot
  Se alle anmeldelserne på Facebook

   

  Over Alle Bjerge er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2894.


  Tryghed på rejsen

  Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

  Når I har modtaget jeres værdibeviser, skal I inden for 48 timer reservere rejsen hos Over Alle Bjerge på mail: kathrine@overallebjerge.dk.

   

  I forbindelse med bestilling bedes I oplyse:

  • Fulde navne ifølge pas
  • Pasnumre
  • Pas udstedelsesdato
  • Pas udløbsdato
  • Fødselsdato og år
  • Nationalitet
  • Køn

   

  Betaling:

  OBS: Ved afrejse i september betales det fulde beløb med det samme, da det er tæt på afrejse.

   

  Der betales et depositum på 4.000 kr. pr. person. Ved depositumbetaling betales restbeløbet for rejsen til Over Alle Bjerge senest 90 dage før afrejse via bankoverførsel. Restbeløbet kan ikke betales med betalingskort. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Det anbefales, at I tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

   

  Vi anbefaler, at I udover jeres rejseforsikring, som gælder på selve rejsen, også har en afbestillingsforsikring, der gælder før afrejse i tilfælde sygdom m.m. Over Alle Bjerge samarbejder med Gouda og kan være behjælpelig med at tegne nævnte forsikringer. Afbestillingsforsikring skal tegnes samtidig med køb af rejsen.

   

  Når kampagnen afsluttes den 2. august 2024, modtager I hurtigst muligt en reservationsbekræftelse på den mail, som I har opgivet til SPOTdeal. 

   

  Her vil I også modtage informationer forud for rejsen. 1-2 uger inden afrejse modtager I også flybilletter som E-billet. Hvis I ikke modtager disse, skal I kontakte Over Alle Bjerge på kathrine@overallebjerge.dk.

   

  Vi gør opmærksom på, at købet er bindende, og at der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

   

  Der tages forbehold for annullering ved begrænset tilmelding. 

   

  Ved eventuelle spørgsmål rejsen kan Over Alle Bjerge kontaktes på tlf.: 40 93 98 36.

  Én unik kode gælder for 1 person.

   

  Rejsen inkluderer:

  • Fly fra København eller Billund – Marrakech t/r
  • 23 kg bagage og håndbagage
  • 8-9 dages program fyldt med oplevelser
  • Kørsel med 4-hjuls trækkere fra Erfoud til Merzouga-ørkenen
  • Entré på alle nævnte udflugter
  • 6 overnatninger på 4* hoteller 
  • 1 overnatning i telt i Merzouga oasen (med aircondition og toilet/bad)
  • Halvpension med morgenmad og aftensmad
  • Dansktalende rejseleder
  • Engelsktalende lokalguide

   

  Prisen er pr. person. Der skal købes 2 værdibeviser for at bo på dobbeltværelse.

   

  Ikke inkluderet i rejsen:

  • Forsikringer - afbestillingsforsikring og rejseforsikring
  • Øvrige måltider og drikkevarer til måltiderne
  • Drikkepenge: Beregn ca. 45 EUR

   

  Der tages forbehold for ændringer af flytiderne/flyruterne samt hotel af samme standard.

   

  Den oplyste pris i dette tilbud er baseret på Over Alle Bjerges officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services. 

   

  Købet kan ikke fortrydes.

    

  Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Over Alle Bjerge ApS.

   

  Det er Over Alle Bjerges almindelige betingelser, som gælder. Du finder deres rejsebetingelser på https://overallebjerge.dk/generelt/betingelser/.

   

  Over Alle Bjerge er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2894.

   

  Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

  Over Alle Bjerge

  Julius Bloms Gade 29, 2200 København N
  Tlf.: 40 93 98 36 | CVR: 39275139 | Kasper@overallebjerge.dk | Hjemmeside |

  Sidste chance: 02. august 2024 kl. 23:59

  Rundrejse i Marokko