Moules Frites på Café København

Sidste chance!

I fantastiske omgivelser i nærheden af Frederiksborg Slot og slotssøen ligger Café København, der altid byder på dejlig mad. Denne gang kan du nyde den klassiske Moules Frites med dampede muslinger serveret med pommes frites.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Hos Café København er det ikke blot maden, der er i top - beliggenheden på byens torv, tæt ved det smukke Frederiksborg Slot samt Slotssøen i Hillerød er helt eminent. 

 

Glæd dig til Moules Frites, som bliver lavet efter alle kunstens regler. Mere klassisk og mere fransk bistro bliver det næppe. Til denne fantastiske ret gør et elegant glas vin sig desuden skønt som supplement, og det kan naturligvis tilkøbes i caféen.

 

Invitér familie eller venner med på et dejligt måltid med smuk udsigt hos Café København på Torvet i Hillerød.  


Du får:

 

 • Moules frites for 1 person

 

SPOTpris 89 kr. Normalpris 169 kr. Spar 47 %

 

Værdibeviset kan indløses mandag - lørdag kl. 17.30 - 21.00 til og med den 11. oktober 2024. Der er ferielukket fra den 20. juli til og med den 26. juli 2024.


Om Café København

Hos Café København i Hillerød er det ikke bare den fantastiske udsigt, I kan nyde. I får også serveret særdeles smagfuld mad, der er lavet fra bunden af gode, friske råvarer af kokke, der brænder for deres arbejde.

 

Café København glæder sig til at dele deres passion for mad med dig og dine kære. Hvem skal ledsage dig til en lækker omgang Moules Frites?

Bord skal reserveres minimum 1 dag i forvejen. 

 

Du bestiller bord på telefon nr.: 48 26 04 05 eller via www.cafe-kbh.dk. Oplys dine unikke koder ved bordbestilling.

 

Medbring dit værdibevis printet ved indløsning.

 

Værdibeviset kan indløses mandag - lørdag kl. 17.30 - 21.00 til og med den 11. oktober 2024. Der er ferielukket fra den 20. juli til og med den 26. juli 2024.

Én unik kode gælder til:

 

 • Moules frites for 1 person

 

  Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Cafe København.

   

  Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

  Café København

  Torvet 4C
  3400 Hillerød
  Tlf.: 48260405 |

  Sidste chance: 11. juli 2024 kl. 23:59

  Moules Frites på Café København