Julekoncert med Muff & Langkilde

Til jul kan du komme med til en helt særlig koncertoplevelse, når Katrine Muff og Johannes Langkilde lader julestemningen stige til tops, mens hele publikum samler sig om de opløftende og medrivende sange i København, Aarhus, Kolding og Odense.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

De danske kirker danner en smuk baggrund for en ophøjelse af musikken. I de store, højloftede kirkerum får tonerne fri leg til at danse gennem luften på en helt særlig måde, som vil løfte de kendte julesange og rive publikum med.

 

Særligt kærligheden til musikken, fortællingen og fællesskabet er i centrum, når Katrine Muff og Johannes Langkilde tager publikum i hånden og byder på traditionelle julesange fra ind- og udland, kendte højskolesange og deres egne favoritter fra den danske populære sangskat.

 

Du genkender nok Muff & Langkilde som værtsduoen fra DR-programmet ”Fællessang”, der har samlet seerne om kendte og elskede sange. Og netop den oplevelse kan publikum glæde sig til at vende tilbage til med de stemningsfulde julekoncerter.


Du får:

 

  • Billet til julekoncert med Katrine Muff og Johannes Langkilde

 

SPOTpris 275 kr.

 

Vælg mellem disse koncerter:

 

  • Aarhus, Skt. Lukas Kirke - Torsdag den 21. november 2024 kl. 20.00
  • Kolding, Brændkjærkirken - Fredag den 22. november 2024 kl. 20.00
  • Odense, Ansgars Kirke - Torsdag den 19. december 2024 kl. 20.00
  • København, Christians Kirke - Lørdag den 21. december 2024 kl. 15.00

 

Værdibeviset kan kun indløses til den valgte koncert.


Om Katrine Muff og Johannes Langkilde

Johannes Langkilde er kendt som TV-vært gennem næsten 20 år, han er tidligere korrespondent i USA og forfatter til flere bøger. Som pianist og trompetist har Langkilde altid været hjemme i musikken med et fundament i jazzen. I "Fællessang" fik Danmark for alvor indblik i, at musikken er en lige så stor del af Johannes’ liv som journalistikken.

 

Katrine Muff er komponist, radiovært og korleder, og så er hun desuden kendt som sangcoach i talentshowet X Factor og DR-programmet ”Fra skrål til skønssang”. Katrine har sine musikalske rødder i de danske salmer og Højskolesangbogen, hvor hun selv har fået optaget 5 af sine egne kompositioner. Hun har indspillet og optrådt med nogle af Danmarks bedste musikere som Sebastian og Oh Land og trækker som solist på sit fundament i den danske pop-, vise- og højskoletradition. Som musiker i ”Fællessang” på DR, har hun med sin smukke stemme og sin store indlevelse og viden om musik bragt sangene helt tæt på seerne.

 

Katrine er en ægte musikformidler, der brænder for at fortælle om musik - sin egen såvel som andres - betydningen af teksterne og hvorfor musikken er et unikt samlingspunkt for mennesker. Den fællesskabsfornemmelse tager hun og Johannes nu med sig, som omdrejningspunkt for en stemningsfuld julekoncertoplevelse.

1 værdibevis gælder til 1 person.

 

Købet kan ikke fortrydes jf. "Lov om visse forbrugeraftaler § 18, stk. 2 jf. nr. 12".

 

Medbring dit værdibevis printet eller på mobilen, da det skal fremvises i døren.

 

Dørene åbner 1 time før koncertstart.

 

Koncerten varer ca. 75 minutter.

 

Billetterne gælder til unummererede siddepladser.

 

Der er begrænset antal værdibeviser til salg

 

Værdibeviset kan kun indløses til den valgte koncert.

Én unik kode gælder til den valgte koncert med Katrine Muff og Johannes Langkilde.

 

Købet kan ikke fortrydes jf. "Lov om visse forbrugeraftaler § 18, stk. 2 jf. nr. 12".

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til The Artist Aps.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

The Artist

Refshalevej 159A
1432 København K
mathilde@theartist.dk

Sidste chance: 21. december 2024 kl. 23:59

Julekoncert med Muff & Langkilde