Luksus på Arnbjerg Pavillonen

Som en del af den idylliske park i Varde, Arnbjergparken, ligger Arnbjerg Pavillonen og skaber et indbydende blikfang. Når I træder ind på stedet, mærker I med det samme den naturlige ro og hjertevarme, som omkranser hotellet. 

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Som en del af den idylliske park i Varde, Arnbjergparken, ligger Arnbjerg Pavillonen og skaber et indbydende blikfang. Når I træder ind på stedet, mærker I med det samme den naturlige ro og hjertevarme, som omkranser hotellet - og de naturskønne oplevelser står mildest talt på rad og række. 

 

Her er plads til langsommelighed, når I vågner op i de lyse værelser - som også har været en del af den gennemgribende renovering ligesom resten af hotellet. 

 

Foruden en rød og enkel tråd gennem hotellets indretning, får I udsøgt gastronomi, hvor køkkenet vægter lokale råvarer og bæredygtighed højt.

 

Særligt for dette ophold:

 

 • Smukt hotel beliggende med den smukkeste park i baghaven
 • Gourmetmiddag med inspiration fra det nordiske køkken
 • Tæt på skønne seværdigheder

Opholdet inkluderer:

 

 • 1 overnatning i smukt dobbeltværelse med udsigt til parken
 • Bobler og snacks i restauranten
 • 4-retters gourmetmiddag i restauranten
 • Dejligt morgenbord

 

SPOTpris 998 kr.

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse. Det betyder, at der skal købes et lige antal.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst fredage og lørdage til og med den 1. august 2025. 

 

Tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Arnbjerg Pavillonen. 

 

 • Tilkøb af 1 ekstra overnatning ved ankomst fredag: 1000 kr. for 2 personer
 • Vinmenu tilpasset middagen: 400 kr. pr. person

 

Tjek ind: Fra kl.  14.00.

Tjek ud: Senest kl. 10.00.


Arnbjerg Pavillonen 

Arnbjerg Pavillonen har tilbage i 2021 gennemgået en gennemgribende renovering - med respekt for stedets historie. I dag fremstår stedet indbydende og lyst og med en hjemlig atmosfære, som skaber en rolig og afslappet stemning for hotellets gæster. 

 

For værtsparret, Annemette og Casper Rosendahl, er det en naturlighed at tage udgangspunkt i den natur, som Arnbjerg Pavillonen er omgivet af. Det betyder, at alt fra stedets interiør, materialer og farver til den nøje udvalgte gastronomi i køkkenet tager afsæt i naturen.

 

Den smukke udsigt til Arnbjergparken kan nydes fra restauranten og fra alle værelserne. Nyd en kop kaffe eller et glas vin i parken på de tørre dage og kom helt tæt på idyllen, der rammer stedet så fint ind. 

 

Restaurant GRO

Restaurant GRO er indhyllet af nordisk madtraditioner med et twist af det franske køkken. Også her tages den omkringliggende natur alvorligt, hvor der vægtes lokale, økologiske og bæredygtige råvarer højt med udgangspunkt i sæsonen. 

 

Køkkenet har et samarbejde med flere lokale gårde og gårdbutikker, bl.a. Enghavegård, Varde Ådal Lam og Kathrinelund. En lokal samler leverer bl.a. hypen, havtorn, tang og svampe til køkkenet. Udover at nyde godt af de lokale råvarer er det også et mål selv at dyrke og producere flere af ingredienserne, der bruges i køkkenet - f.eks. sylter de om sommeren, så de har egne produkter henover vinteren. 

 

Køkkenchefen og hans team nytænker gerne gastronomien, og I kan se frem til enkle og velsmagende retter af friske råvarer, som er behandlet derefter. 

 

Sådan skal I bo

I skal bo på et af hotellets dobbeltværelser, der er placeret på 1. sal, og har alt, hvad I kan forvente af et hotelophold. Fra dobbeltværelserne er der den smukkeste udsigt ud over parken. Værelsernes store vinduer givet et dejligt lysindfald, der inviterer den omkringliggende natur helt tæt på. 

 

Der forefindes elevator. 


Oplevelser i området

Når I besøger Arnbjerg Pavillonen, har I også fornøjelsen af at bo i en del af den smukkeste park, Arnbjergparken. Parken og det naturskønne område ligger i hjertet af Varde og foruden idyl og ro, der ligger op til flere hyggelige gåture og afslapning, rummer parken også flere begivenheder. Om sommeren optræder Varde Sommerspil på parkens friluftscene (der skal købes billet), som ligger kun fem minutter fra Arnbjerg Pavillonen. 

 

I Arnbjergparken finder I også et område med små huse og bygninger, der tager udgangspunkt i Varde by i år 1866. 'Minibyen' er konstrueret med så stor nøjagtighed og håndværksmæssig snilde, at det føles som at gå rundt i den rigtige købstad. 

 

Varde by ligger i gåafstand til Arnbjerg Pavillonen, hvor I finder flere hyggelige og gode restauranter, caféer og shoppingmuligheder. 

 

Varde Ådal Lam, som Arnbjerg Pavillonen samarbejder med, er et familiedrevet økologisk landbrug, som leverer produkter til flere store restauranter. Her finder I også en gårdbutik med et bredt udvalg af gårdens egne produkter samt lokale specialiteter. Det tager ca. 8 minutter i bil fra Arnbjerg Pavillonen. 

 

Kvie Sø, ca. 25 minutter i bil fra Arnbjerg Pavillonen, finder I gode oplevelsesmuligheder. Kvie Sø er kendt for deres pandekagehus, hvor I foruden pandekager også kan nyde belgiske øl eller en kop kaffe med hjemmebag. Gå også en tur rundt om søen, ca. 2,3 km, og nyd dyre- og fuglelivet. 

 

Kører I mod Blåvand, ca. 25 minutter i bil fra Arnbjerg Pavillonen, kan vi også anbefale et besøg på Tirpitz Museum, hvor I kan dykke ned i historien og udforske den gamle Tirpitz-bunker fra 2. verdenskrig.

 

Kultur og oplevelser omkring Esbjerg

Esbjerg, ca. 30 minutter fra Arnbjerg Pavillonen, er fuld af kulturelle oplevelsesmuligheder og har bl.a. et spændende kunstmiljø, hvor I f.eks. kan blive opdateret på moderne kunst på Esbjerg Kunstmuseum eller gå en dejlig gåtur ved de enorme monumentalskulpturer "Mennesket ved Havet" ("De Fire Hvide Mænd"), som ligger ved Sædding Strand. En gåtur gennem Esbjergs gader vil også byde på flot arkitektur og et hyggeligt byliv med restauranter og butikker. Vil I gå mere, er der blot en kort gåtur fra byens torv til Esbjerg Havn, som er en af Danmarks største havne. Den nyere del af havneområdet finder I ved Esbjerg Strand, som ligger tæt på "De Fire Hvide Mænd".

 

Af andre besøgsværdige museer i byen kan vi nævne Esbjerg Museum og Esbjerg Fiskeri- og Søfartsmuseum. 

 

Nationalpark Vadehavet

Fra Esbjerg har I ganske kort til Nationalpark Vadehavet. På grund af sin særegne natur er Vadehavet optaget på UNESCO’s verdensarvliste, og med sine 1.466 km2 er nationalparken den største i Danmark. Vadehavet har et rigt dyre- og fugleliv, og der er eksempelvis 12-15 millioner trækfugle, der hvert år gør ophold ved Vadehavet på den østatlantiske trækrute. 

 

Når I besøger Nationalpark Vadehavet, er det også muligt at opleve det storslåede naturfænomen sort sol, når tusindvis af stære samles til træk i foråret og efteråret. Lige før de søger ned mod jorden for natten, samles de i store flokke og danner fascinerende formationer på himlen - det er dét, man kender som sort sol. De største flokke finder I i Tøndermarsken, som er en del af Nationalpark Vadehavet. 


 

 

Arnbjerg-Pavillonen.jpg

Du reserverer dit ophold hos Arnbjerg Pavillonen på arnbjerg@arnbjerg.dk eller tlf.: 75 21 11 00. Husk at oplyse værdibevis-ID og kode samt dato, navn og telefonnummer. Husk at oplyse, at opholdet er købt hos SPOTdeal, den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer. Eventuelle tilkøb bestilles direkte ved reservationen af opholdet.

 

Medbring printet værdibevis til hotellet, når opholdet skal indløses.

 

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker opholdet hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Når opholdet er booket, er det hotellets afbestillingsregler, der gælder.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst fredage og lørdage til og med den 1. august 2025. 

Én unik kode gælder for 1 person.

 

Opholdet inkluderer:

 • 1 overnatning i smukt dobbeltværelse med udsigt til parken
 • Bobler og snacks i restauranten
 • 4-retters gourmetmiddag i restauranten
 • Dejligt morgenbord

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse. Det betyder, at der skal købes et lige antal.

 

Tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Arnbjerg Pavillonen. 

 • Tilkøb af 1 ekstra overnatning ved ankomst fredag: 1000 kr. for 2 personer
 • Vinmenu tilpasset middagen: 400 kr. pr. person

 

Tjek ind: Fra kl.  14.00.

Tjek ud: Senest kl. 10.00.

 

  Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Arnbjerg Pavillion.

   

  Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

  Arnbjerg Pavillonen

  Arnbjergalle 2, 6800 Varde
  Tlf.: 75 21 11 00 | CVR: 29528977 | arnbjerg@arnbjerg.dk | Hjemmeside | Facebook |

  Sidste chance: 24. juli 2024 kl. 23:59

  Tilbud: Ophold på Arnbjerg Pavillonen