Tapasplatte for 2 personer

Sidste chance!

Glæd dig til at besøge Groth & Persson Vinbar, hvor du kan dele en tapasplatte med en god ven, kollega eller kæreste. Her finder du desuden et skatkammer af en vinkælder og et dedikeret personale med indgående kendskab til især italienske vine.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Groth & Persson Vinbar inviterer jer indenfor i de hyggelige lokaler, hvor I kan dele en delikat tapasplatte og en rolig stund midt i Københavns pulserende byliv. 

 

Groth & Persson Vinbar ligger på Kattesundet, centralt i København, og er et oplagt sted at starte en god aften i byen eller afslutte en dejlig dag med shopping og sightseeing i hovedstaden. I kan tilkøbe vin fra det store udvalg i den veludrustede vinkælder, som I kan nyde sammen med jeres tapas. I er også velkomne til at gå ned i vinkælderen og udforske skatkammeret med jeres egne øjne. 

 

Sæt en dag i kalenderen til en hyggelig voksenstund med lækker tapas i inspirerende omgivelser.


Du får:

 

 • 1 tapasplatte for 2 personer

 

SPOTpris 149 kr. Normalpris 250 kr. Spar 40 %

 

Værdibeviset kan indløses onsdage kl. 15.00 - 21.0, torsdag kl. 15.00 - 23.00 og fredag - lørdag kl. 15.00 - 24.00 til og med den 13. oktober 2024.


Om Groth & Persson Vinbar

 

Stedet er ejet og drevet af Dennis Groth og Thomas Persson. Dennis Groth er uddannet sommelier i Italien og har de seneste 10 år boet på italienske vingårde. Således har han opnået et særdeles godt kendskab til og viden om produktion af italienske vine. Derudover har han forfattet bogen Baronen og det halve vinslot.

 

Thomas Persson har haft en lang karriere som ICA-køber. Han startede i 1988 og driver i dag ICA-supermarkedet i Osby, Sverige. Thomas passion for mad og vin har ført ham ud på utallige ture rundt om i verden, og besidder derfor omfattende viden.

 

Derfor er dine smagsløg i utroligt gode hænder, når du får serveret vin hos Groth & Persson.

Værdibeviset gælder til 1 tapasplatte for 2 personer.

 

Man kan max indløse 1 værdibevis per person per aften.

 

Dealen kan ikke benyttes i kombination med andre tilbud og rabatter.

 

Book dit bord online eller på e-mail til info@grothpersson.com minimum 1 dag i forvejen. Husk at gøre opmærksom på, at du har en SPOTdeal.

 

Medbring dit værdibevis printet eller på mobilen.

 

Billederne er vejledende.

 

Værdibeviset kan indløses onsdage kl. 15.00 - 21.0, torsdag kl. 15.00 - 23.00 og fredag - lørdag kl. 15.00 - 24.00 til og med den 13. oktober 2024.

Én unik kode gælder til 1 tapasplatte for 2 personer. 

 

  Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Groth & Persson Vinbar.

   

  Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

  Groth & Persson Vinbar

  Kattesundet 10, 1458 København K
  Tlf.: 24 64 34 14 | CVR: 37168645 | info@grothpersson.com | Hjemmeside |

  Sidste chance: 17. juli 2024 kl. 23:59

  Tapasplatte for 2 personer