Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Romantisk ophold på luksuriøse Skrøbelev Gods

Inviter på et romantisk ophold for 2 personer på Skrøbelev Gods på Langeland, hvor I forkæles i luksuriøse omgivelser. Glæd jer til en overnatning i suite med egen jacuzzi, rundvisning, middag og morgenmad.

SKRØBELEV GODS på Langeland - 1 overnatning i suite med jacuzzi, rundvisning, middag og morgenmad.

Pris 1.998*

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr

Miljøtillæg:
75 kr. pr. person pr. dag fra d. 11. juli til 31. oktober 2019
70 kr. pr. person pr. dag fra d. 1. november til 1. april 2020


35 solgte

Værdi3.495

Rabat42

Spar1.497

Skrøbelev Gods ligger i smuk natur i de omgivelser, som H.C. Andersen i sin tid døbte 'Danmarks Have'. Godset blev grundlagt i 1669 og gennemgik i 2007-2010 en totalrenovering, så stedet i dag fremstår som en historisk velbevaret perle. Et ophold på godset er som at skrue tiden flere hundrede år tilbage, men I får stadig den fulde luksusoplevelse. 

Væk romantikken og inviter en du holder af på det eftertragtede hverdags- eller weekendophold på Skrøbelev Gods. Start evt. jeres ophold med en let frokost i Riddersalen eller i haven under Danmarks ældste spise-kastanjetræ fra 1669.

Stræk benene med en lille spadseretur ned af kærlighedsstien over broen ved den gamle voldgrav, hvorefter der inviteres på en spændende og utraditionel rundvisning på godset.

Jeres candlelight dinner starter med et glas sprudlende glas ”champagne”.  Forret og hovedret kan nydes i Riddersalen, hvorefter en lækker osteanretning kan serveres i den rustikke vinkælder med stemningsfuld dæmpet belysning og stearinlys. Afslutningsvis kan desserten nydes i de behagelige Chester Field-møbler foran den knitrende pejs i Riddersalen.

Afslut dagen med overnatning i en imponerende suite med jacuzzi og romantisk belysning samt en flaske champagne på kanten af jeres jacuzzi. Hvem vil du dele oplevelsen med?  


Vælg ml. ophold med 1 overnatning i suite eller deluxe/præsidentsuite:

Ophold med 1 overnatning i suite:

 • 1 overnatning i unik suite med jacuzzi
 • Rundvisning på godset
 • 1 glas champagne
 • 3-retters gastronomimiddag (Der er mulighed for tilkøb af middag på op til 5 retter)
 • Morgenbuffet med masser af lækkerier og frisk frugt
 • Mulighed for rabat på golf og andre aktiviteter
 • Fri benyttelse af vinkælderen og rustik pejsestue
 • Ekstra rabat for overfart på Storebæltsbroen

SPOTpris 1.998* kr. for 2 personer. Normalpris 3.495 kr. Spar 42 %.

* Miljøtillæg: 75 kr. pr. person pr. dag fra d. 11. juli til 31. oktober 2019
* Miljøtillæg: 70 kr. pr. person pr. dag fra d. 1. november til 1. april 2020

-ELLER-

Ophold med 1 overnatning i deluxe/præsidentsuite:

 • 1 overnatning i deluxesuite med jacuzzi – eller præsidentsuite med en stor Jacuzzi
 • Rundvisning på godset
 • 1 glas champagne
 • 3-retters gastronomimiddag (Der er mulighed for tilkøb af middag på op til 5 retter)
 • Morgenbuffet med masser af lækkerier og frisk frugt
 • Mulighed for rabat på golf og andre aktiviteter
 • Fri benyttelse af vinkælderen og rustik pejsestue
 • Ekstra rabat for overfart på Storebæltsbroen

SPOTpris 2.395* kr. for 2 personer. Normalpris 4.290 kr. Spar 44 %.

* Miljøtillæg: 75 kr. pr. person pr. dag fra d. 11. juli til 31. oktober 2019
* Miljøtillæg: 70 kr. pr. person pr. dag fra d. 1. november til 1. april 2020

Opholdet kan benyttes med ankomst alle åbningsdage fra d. 11. juli til d. 1. april 2020. Bemærk weekendtillæg.

Tillæg (betales direkte til Skrøbelev Gods)

* Miljøtillæg: 75 kr. pr. person pr. dag fra d. 11. juli til 31. oktober 2019
* Miljøtillæg: 70 kr. pr. person pr. dag fra d. 1. november til 1. april 2020
* Tillæg ved ophold fredag: 300 kr. pr. værelse pr. nat
* Tillæg ved ophold lørdag og helligdage: 400 kr. pr. værelse pr. nat.

Tilkøb (betales direkte til Skrøbelev Gods)

* 5-retter: (Der er mulighed for tilkøb af middag på op til 5 retter)

Tjek-ind: Tidligst kl. 14.00
Tjek-ud: Senest kl. 11.00


Deluxesuite og præsidentsuite:

De imponerende deluxesuiter er noget større end standardsuiterne, og det samme gør sig gældende for badeværelserne. Den ene har egen lille terrasse med udsigt over haven med det 350 års gamle spisekastanjetræ samt ned over broen over voldgraven. Den anden deluxesuite har udsigt over den franske atriumgård med springvand.

Præsidentsuiten har en stor jacuzzi og et helt fantastisk stuk-mosaikloft med en stor lysekrone. Der er indlagt fire forskellige dæmpede lyskilder til værelset – meget romantisk.  Den ligger på 1. sal og har udsigt over haven med det 350 års gamle spisekastanjetræ, og den har også udsigt over den franske atriumgård med springvand. Præsidentsuiten er i sig selv et kunststykke.


Stemningsfulde rammer
I godsets rustikke kælder findes en hyggelig, stemningsfyldt vinkælder med pejsestue. Her kan I begynde aftenen med et lille glas i de rette rammer. Og i godsets italiensk inspirerede riddersal - som også fungerer som godsets restaurant, får I en aften, I sent vil glemme. Her er åben pejs i begge ender, brede egetræsplankegulve, stuklofter og antikke krystallysekroner.

Traditionsrigt køkken
Ikke kun stemningen, men også maden er et kapitel for sig. God mad og god service er kernen hos Skrøbelev Gods, hvis menuer altid er sammensat af årstidens dagfriske råvarer og specialiteter.

Grøntsager handles hos de lokale producenter, og maden af høj kvalitet serveres altid med en venlig bemærkning og et smil på læben. Kødet kommer bl.a. fra det kendte Kildegaarden, der leverer noget af det bedste danske kødkvæg.

I kan få serveret op til fem velsmagende retter og gode vine, heriblandt vine som godsejeren selv har importeret fra både Frankrig og Italien.

Efter middagen kan I slappe af med en kaffe og cognac foran den knitrende pejs i de afslappende chesterfield-møbler eller i godsets vinkælder.

Opholdet er med rundvisning på godset, hvor I får det gamle gods’ spændende og finurlige historie fortalt - bl.a fortællingen om den sidste hængning på Langeland i 1834.

Og hvis du synes du kender stedet, så er det måske fordi godset er blevet benyttet af DR i forbindelse med en boot camp i X-Faktor.
Glæd dig til ...
Det sydfynske øhav byder på mange smukke og romantiske oplevelser, og Langeland er bestemt ingen undtagelse.

Fra Skrøbelev Gods er der kun 3 kilometer til havet og den gamle købmandsstad Rudkøbing med bindingsværksbygninger, stråtækte huse og brostensbelagte gader. Der er rig mulighed for oplevelser i området. I kan naturligvis slappe af, bade fra stranden, gå en tur eller leje en cykel og opleve Langeland i en fart, hvor du både kan dufte blomsterne og høre fuglenes kvidren.

Spil golf på Langeland
Der er mulighed for at spille golf på Langelands- eller Svendborgs Golfklub.

Besøg en vingård
Der findes flere interessante vingårde på Fyn og Langeland, som er et besøg værd, og hvor du med udsigt over vinmarker kan smage på gårdens høst. Er der noget, der falder i din smag, kan flasker også købes. Gårdene har også vinsmagninger og rundvisninger - et par eksempler er Skaarupøre Vingård, Søbanke Vingård, Langedil Vin, Frørup Vingård og Vejstrupvin.

Godset ligger knap 2,5 timer fra København. Nogenlunde den samme afstand er der fra Aarhus.Tidligere gæster skriver på Tripadvisor.dk om Skrøbelev Gods:

Fantastisk ophold
Vi havde givet vores far et ophold sammen med hele familien. Det var en virkelig god oplevelse. Smukt sted. Særdeles venligt personale.
Dejlige værelser. Mad i gourmetklasse. Skønt ophold! Vi er glade for, at vi valgte Skrøbelev.

Anmeldt i marts 2019 af Anne K

Perfekt:-)
Vi var tre der holdt en lille weekend ferie på Skrøbelev Gods.
Vi havde booket Præsidentsuiten, som var helt overtruffen.
Stuklofter over det hele, elegant skjult belysning i stuken og ville man gerne have mere lys kunne man tænde den eller de lysekroner der var i hvert rum.
Møblement samt seng og pyntegenstande i værelset var en konge værdi.
Badeværelset var enormt stort med marmor på gulvet og ved vinduerne samt stukloft og igen elegant loft belysning. Lækker stor spa, to brusere, to handvaske samt bidet og toilet. for ikke at glemme skøn varme i gulvet.
Da vi skulle spise foregik det i Riddersalen der var inddelt i to sektioner. En som pejsestue med Chesterfield møbler, og den anden med borde til spisende gæster. I midten står der et flygel, så er man en kyndig pianist var man velkommen til at spille, og som tjenerne sagde, det hændte at gæsterne begyndte at danse til.
Tjenerne havde konstant overblik, og maden kom ikke engang to minutter efter vi havde sat os. De skønne tjenere fortalte om hver enkel ret i meget fine detaljer.
Til sidst stor ros til de skønne tjenere. De holdt hele tiden øje med om man manglede noget på en pæn og nydelig måde, og trods travlhed var der stadig tid til smil, grin og sjove kommentar.

Tusind tak Skrøbelev for en fantastisk weekend.

Hilsen Janni, Henning og Michael
Anmeldt i januar 2019

Super dejligt sted
"Der er kun godt at sige om voers ophold på Skrøbelev Gods. Super lækre værelser og smukke omgivelser. Venlige og imødekommende personale. Vi gik med på den obligatoriske godsrundvisning, og det fortrød vi ikke! Guidens måde at fortælle på var levende og spændende, og vi fik indblik i stedets historie og om de gennemgribende renoveringer stedet er ved at gennemgå.
Fantastisk lækker mad serveret i lige så fantastiske omgivelser, serveret af dygtigt personale - morgenmaden ligeså. Vi kan kun anbefale Skrøvelev Gods"

Anmeldt august 2017

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Du reserverer dit ophold på Skrøbelev Gods ved at sende en mail til info@skrobelevgods.dk eller på tlf.: 62 51 45 31. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer. Eventuelle tilkøb bestilles direkte ved reservationen af opholdet.

Medbring printet værdibevis til hotellet, når opholdet skal indløses.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ømskede periode mod forventning ikke er ledig. Når opholdet er booket er det hotellets afbestillingsregler, der er gældende.

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

Ved spørgsmål kan Skrøbelev Gods kontaktes på tlf.: 62 51 45 31.

Opholdet kan benyttes med ankomst alle åbningsdage fra d. 11. juli til d. 1. april 2020. Bemærk weekendtillæg.

Én unik kode gælder for det valgte ophold for 2 personer. 

Vælg ml. ophold med 1 overnatning i suite eller deluxe- eller præsidentsuite:

Ophold med 1 overnatning i suite:

- 1 overnatning i unik suite med jacuzzi
- Rundvisning på godset
- 1 glas champagne
- 3-retters gastronomimiddag (Der er mulighed for tilkøb af middag på op til 5 retter)
- Morgenbuffet med masser af lækkerier og frisk frugt
- Mulighed for rabat på golf og andre aktiviteter
- Fri benyttelse af vinkælderen og rustik pejsestue
- Ekstra rabat for overfart på Storebæltsbroen

* Miljøtillæg: 75 kr. pr. person pr. dag fra d. 11. juli til 31. oktober 2019
* Miljøtillæg: 70 kr. pr. person pr. dag fra d. 1. november til 1. april 2020

-ELLER-

Ophold med 1 overnatning i deluxe- eller præsidentsuite:

- 1 overnatning i deluxesuite med jacuzzi – eller præsidentsuite med en stor Jacuzzi
- Rundvisning på godset
- 1 glas champagne
- 3-retters gastronomimiddag (det er muligt at tilkøbe op til 5-retters menu)
- Morgenbuffet med masser af lækkerier og frisk frugt
- Mulighed for rabat på golf og andre aktiviteter
- Fri benyttelse af vinkælderen og rustik pejsestue
- Ekstra rabat for overfart på Storebæltsbroen

* Miljøtillæg: 75 kr. pr. person pr. dag fra d. 11. juli til 31. oktober 2019
* Miljøtillæg: 70 kr. pr. person pr. dag fra d. 1. november til 1. april 2020

Opholdet kan benyttes med ankomst alle åbningsdage fra d. 11. juli til d. 1. april 2020. Bemærk weekendtillæg.

Tillæg (betales direkte til Skrøbelev Gods)

* Miljøtillæg: 75 kr. pr. person pr. dag fra d. 11. juli til 31. oktober 2019
* Miljøtillæg: 70 kr. pr. person pr. dag fra d. 1. november til 1. april 2020
* Tillæg ved ophold fredag: 300 kr. pr. værelse pr. nat
* Tillæg ved ophold lørdag og helligdage: 400 kr. pr. værelse pr. nat.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Skrøbelev Gods' officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Skrøbelev Gods. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar 

 

Skrøbelev Gods ApS

Skrøbelev Hedevej 4, 5900 Rudkøbing - Denmark


Sidste chance: 02. august 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst