Nyd livet på Beech Resort Plauer See

Sidste chance!

BEECH Resort Plauer See ligger smukt mellem skov og sø og tilbyder en rolig helhedsoplevelse med afslapning i spaen, kulinariske forkælelser i restauranten og rig mulighed for vandreture, cykelture og strandaktiviteter i den omkringliggende natur.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Beliggende ved bredden af den betagende Plauer-sø og midt i naturreservatet Ganzliner Holz, finder I det nyåbnede BEECH Resort Plauer See. Allerede ved ankomst vil I kunne mærke den helt særlige ro, der hersker på stedet, og det er svært ikke at tabe pusten, når I tager de enestående naturomgivelser ind. Resortet er harmonisk integreret i landskabet og er omgivet af frodig skov og grønne områder, som inviterer til både aktivitet og afslapning, rekreation og fordybelse.

 

På resortet er tiden helt jeres egen, og mulighederne indbefatter både afslapning i resortets wellnessområde, kulinariske restaurantoplevelser med udsigt over søen, afslapning på resorts private strand og spændende aktiviteter i den omkringliggende natur.

 

Særligt for dette ophold:

 

 • Nyåbnet resort ved bredden af Plauer-søen og midt i Ganzliner Holz naturreservat
 • Nyd en middag inkl. drikkevarer i resortets restaurant, som tilbyder en fantastisk udsigt over søen
 • Slap af i resortets skovspa, tag en forfriskende dukkert i søen eller udforsk de mange vandre- og cykelruter

Opholdet inkluderer:

 

 • 2 overnatninger i Walddorf-værelse med terrasse
 • Middag den første aften inkl. udvalgte drikkevarer (øl, vin, sodavand og vand)
 • En flaske vin på værelset ved ankomst
 • Adgang til WALD SPA med pool og privat strand
 • Badekåber på værelset ved ankomst
 • Morgenmadsbuffet i Restaurant Bootshaus
 • Gratis parkering i gåafstand
 • Gratis wi-fi

 

SPOTpris 1.499 kr.

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse. Det betyder, at der skal købes et lige antal.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst til og med den 28. oktober 2024.

 

Tjek ind: Fra kl. 16.00.

Tjek ud: Senest kl. 10.00.


BEECH Resort Plauer See

Det nyrenoverede BEECH Resort Plauer See ligger i hjertet af Mecklenburgs naturskønne landskab og tilbyder et væld af faciliteter og aktiviteter, der giver jer de bedste forudsætninger for uforglemmelige oplevelser. 

 

Kulinariske oplevelser

Som en del af jeres ophold på BEECH Resort Plauer See kan I se frem til en dejlig middag på ankomstdagen og et skønt morgenmåltid hver morgen. Maden serveres i resortets Restaurant Bootshaus, som tilbyder en varieret buffet med skiftende kulinariske tilbud - herunder mange regionale delikatesser. Maden kan I enten nyde på den rummelige solterrasse med en fantastisk udsigt over Plauer-søen eller i de hyggelige indendørs rammer. 

 

Også fra Ankerplatz kan I nyde den smukke udsigt til søen. Ankerplatz fungerer som café om dagen og som bar og lounge om aftenen, og her finder I håndbrygget kaffe, hjemmelavede lækkerier og et udvalg af forfriskende drinks. Ankerplatz har også en terrasse og et område til læsning og leg, hvilket gør det til et ideelt sted at slappe af og nyde livet og roen.

 

I sommermånederne inviterer Beach Bar & Lounge til afslappede stunder ved vandet. Den sæsonåbne strandbar ligger lige ved bredden af Plauer-søen og tilbyder forfriskende drinks, lækre cocktails og snacks i en afslappet atmosfære. Nyd solen fra de komfortable liggestole, og oplev den smukke solnedgang fra terrassen. Beach Bar & Lounge er det perfekte sted at afslutte en dag ved vandet eller tilbringe en aften i godt selskab.

 

WALD SPA

Resortets spaområde WALD SPA er let tilgængeligt fra alle lejligheder og værelser på resortet, og her får I dejlige wellnessoplevelser i harmoni med naturen.

 

Nyd den betagende udsigt over det omkringliggende naturlandskab fra de store panoramavinduer i den finske sauna og biosaunaen, og tag en forfriskende dukkert i poolen. Poolens kølige vand står i kontrast til saunaens varme og hjælper med at fjerne spændinger i krop og sind. Det klare vand og den omkringliggende vegetation skaber en fredfyldt oase, hvor I kan slippe hverdagens stress og finde en helt særlig ro.

 

I kan også slappe af på de komfortable liggestole i skovspaens udendørs afslapningsområde, eller tilkøbe en af de udbudte massager og behandlinger, herunder den innovative hydrojet-massage.

 

Sådan skal I bo

Resortet har 72 nyrenoverede værelser og lejligheder, som alle ligger i et bilfrit område tæt på skov og sølandskab. Indretningen er varm og naturlig, og fra jeres terrasse kan I nyde udsigten over naturen eller søen.

 

Jeres værelse er udstyret med en dobbeltseng, siddepladser, køleskab, skrivebord og badeværelse med bruser, toilet, kosmetikspejl og hårtørrer. Sengelinned, håndklæder og husholdningsartikler er inkluderet.


Oplevelser

BEECH Resort Plauer See ligger tæt på landsbyen Plau am See, og strækker sig over et 9 hektar stort område midt i Ganzliner Holz naturreservat. 

 

Strandområdet ved Plauer-søen er udstyret med komfortable liggestole, hvor I kan nyde solen og udsigten over den klare sø. Søen er et rent paradis for vandentusiaster med sit rene vand og sit rige dyreliv, hvor I bl.a. kan opleve fiskeørne, havørne, isfugle og mange andre arter. Tag en frisk svømmetur i søen, eller lej en kajak eller vandcykel for at udforske de smukke fiskeområder, rolige bugter og store sivbælter.

 

I kan også prøve kræfter med både paddling, windsurfing og sejlads på Plauer-søen og de omkringliggende søer. Resortet tilbyder prøvekurser for både begyndere og erfarne, hvor dygtige instruktører underviser i grundlæggende kano-, kajak-, katamaran- og surferfærdigheder. 

 

Resortet tilbyder også en række aktiviteter på land. På resortområdet finder I bl.a. en beachvolleybane, en fodboldbane og bordtennisborde, og I kan desuden leje cykler direkte på resortet, så I nemt kan udforske de mange smukke udflugtsmål i området.

 

Resortets personale står altid klar til at give tips og hjælpe med at finde de bedste ruter og aktiviteter for jer.


BEECH-Resort-Plauer-See.jpg

Du reserverer opholdet hos Beech Resort Plauer See på reservierung@beechresort-plauer-see.com. Oplys, at du har et værdibevis fra SPOTdeal og din unikke kode samt ønsket ankomstdato, navn og telefonnummer.

 

Medbring værdibeviset, når opholdet skal indløses.

 

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Når opholdet er booket, er det hotellets afbestillingsregler, der gælder.

 

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst til og med den 28. oktober 2024.

Én unik kode gælder for 1 person.

 

Opholdet inkluderer:

 • 2 overnatninger i Walddorf-værelse med terrasse
 • Middag den første aften inkl. udvalgte drikkevarer (øl, vin, sodavand og vand)
 • En flaske vin på værelset ved ankomst
 • Adgang til WALD SPA med pool og privat strand
 • Badekåber på værelset ved ankomst
 • Morgenmadsbuffet i Restaurant Bootshaus
 • Gratis parkering i gåafstand
 • Gratis wi-fi

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse. Det betyder, at der skal købes et lige antal.

 

Tjek ind: Fra kl. 16.00.

Tjek ud: Senest kl. 10.00.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Beech Resort Plauer See.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Beech Resort Plauer See

Dresenower Mühle 9 , 19395 Ganzlin , Tyskland , info@beechresort-plauer-see.com
Hjemmeside |

Sidste chance: 26. juni 2024 kl. 23:59

Ophold på Beech Resort Plauer See