Gastronomisk ophold på Schackenborg Slotskro

Tag på en rejse tilbage i tiden, og fornøj jer med nutidens bekvemmeligheder på Schackenborg Slotskro, hvor historie og charme går hånd i hånd med førsteklasses gastronomi og skaber en vidunderlig helhedsoplevelse.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Kroen ligger i maleriske Møgeltønder, hvor de små, skæve huse og de brostensbelagte gader danner en smuk og idyllisk ramme om byens majestætiske slot og den nyrenoverede slotskro, som ligger lige ved siden af. Schackenborg Slotskro har været kongeligt privilegeret siden 1687, og gennem mange årtier har slotskroen haft ry for at være et af Sønderjyllands bedste gourmetsteder.

 

Særligt for dette ophold:

 

 • Opholdet inkluderer en middag á 5 serveringer
 • Slotskroens restaurant er kendt for sit ualmindelige høje gastronomiske niveau
 • Bo i helt nyrenoverede rammer, midt i Danmarkshistorien og med smukke Møgeltønder som baggrundskulisse

Opholdet inkluderer:

 

 • 1 overnatning i deluxe dobbeltværelse 
 • Middag á 5 serveringer i restauranten på slotskroen
 • Morgenmad med sønderjyske specialiteter 

 

SPOTpris 1.049 kr. Normalpris 1.500 kr. Spar 30 %

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse. Det betyder, at der skal købes et lige antal.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst på alle åbningsdage mandag - lørdag til og med den 19. december 2024. 

 

Max 2 personer pr. værelse.

 

Tillæg og tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Schackenborg Slotskro.

 

 • Weekendtillæg lørdag: 600 kr. pr. værelse
 • Ekstra overnatning inkl. morgenmad (kun mandag - fredag): 1.195 kr. pr. værelse

 

Tjek ind: Fra kl. 14.00.

Tjek ud: Senest kl. 11.00.


Schackenborg Slotskro

Med højt til himlen, tæt på marsk og hav, ligger slotsbyen Møgeltønder. På den smukke brostensbelagte Slotsgade, hvor ænder vandrer om dagen og gamle gadelygter lyser om natten, ligger Schackenborg Slotskro, privilegeret siden 1687, og med Schackenborg Slot som nærmeste nabo.

 

På kroen værnes der om historien, og I kan se frem til at blive taget med på en gastronomisk rejse, der tager afsæt i en moderne udgave af den sønderjyske madfortælling med afsæt i gode, lokale råvarer.

 

1 ekstra nat og book bord i Herskabsstalden (tilkøb)

Vi anbefaler, at I tilkøber en ekstra nat (for pris se under tilkøb), hvor I dagen efter har mulighed for at nyde en afslappet middag i Herskabsstalden. 

 

Den smukke Herskabsstald beliggende i Schackenborg Slotshave rummer en sommercafé og brasserie, hvor I fra 15. maj til 27. september 2024 om eftermiddagen kan nyde en god kop kaffe med skønne kager, og et uformelt madkoncept om aftenen med udvalgte retter og snacks af friske, lokale råvarer. 

 

I Herskabsstalden kan I nyde skøn kaffe og utroligt smukke kager, der også for nyligt var at finde på den traditionsrige Sønderjyske Kagefestival i Tønder. Her blev vinderen af "En lagkage med et klart royalt tvist" Mie Andersen, der er uddannet konditor og er ansat på Schackenborg Slotskro. 

 

Bemærk venligst, at herskabsstalden kun har åben onsdag - fredag i perioden fra 15. maj til 27. september 2024 (lukkedage kan forekomme). Vi anbefaler, at I booker bord på forhånd.

 

Sådan skal I bo

Kroen råder over 20 nøje restaurerede værelser i forskellige kategorier. Alle værelser er beliggende tæt på kroen; enten på 1. sal eller i et af de 3 nabohuse.

 

Godt at vide

Der er gratis offentlige parkeringspladser 25 meter fra kroen. Der er ikke tv på værelserne.


En vigtig del af Danmarkshistorien

Schackenborg Slotskro er et historisk bygningsværk, der siden 1687 har været privilegeret. Schackenborg Slotskro hører man for første gang om i 1683, hvor den nævnes sammen med de øvrige seks huse, der på det tidspunkt udgjorde den begyndende landsby Møgeltønder. Dengang var slotskroen bopæl for gartneren ved Schackenborg Slot, og først lidt senere fik den sin krobevilling.

 

Schackenborg Slot ligger i idylliske Møgeltønder og har været i familien Schacks eje gennem 11 generationer, og hele området emmer af Danmarkshistorie.

 

Fra november 2020 til oktober 2021 valgte man at lukke Slotskroen ned for gæster og i løbet af de 10 måneder, der var lukket, gennemgik bygningerne en gennemgribende renovering med stor respekt for husets historie, hvor der bl.a. blev lagt helt nye trægulve, interiøret i havestuen blev skiftet, og værelserne fik en kærlig hånd. 


Om området

Det er oplagt at kombinere jeres ophold på Schackenborg Slotskro med andre skønne oplevelser i Sønderjylland. Besøg f.eks. Tøndermarsken og Museum Sønderjylland eller gå en tur i den hyggelige Slotsgade, og få den sønderjyske stemning ind under huden.

 

Historiens vingesus

Sønderjylland har en helt særlig historie, og I må ikke gå glip af den, når I besøger Schackenborg Slot. Læg vejen forbi Historiecenter Dybbøl Banke, hvor I kan opleve krigen i 1864 og se Dybbøl Mølle. Husk også at besøge Frøslevlejren, som blev bygget som tysk interneringslejr under Anden Verdenskrig. Se også arkæologiske fund, og gå på opdagelse i den fascinerende sønderjyske oldtid og købstaden Haderslevs historie på det store arkæologiske museum i Haderslev.

 

Nationalpark Vadehavet

Er I til ekstraordinær natur, så skal I besøge Nationalpark Vadehavet - Danmarks største nationalpark på hele 1.466 km2. Vadehavet er optaget på UNESCO’s verdensarvliste og har et rigt dyre- og fugleliv – bl.a. gør 12-15 millioner trækfugle ophold ved Vadehavet på den Østatlantiske trækrute. Tøndermarsken, som er Danmarks største sammenhængende engområde, er en del af Nationalpark Vadehavet.

 

Når I besøger Nationalpark Vadehavet, er det også muligt at opleve det storslåede naturfænomen sort sol, når tusindvis af stære samles til træk i foråret og efteråret. Lige før de søger ned mod jorden for natten, samles de i store flokke og danner fascinerende formationer på himlen - det er dét, man kender som sort sol. De største flokke finder I i Tøndermarsken, som er en del af Nationalpark Vadehavet. 


 

Schackenborg-Slotskro.jpg

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du dit ophold hos Schackenborg Slotskro på mail reception@schackenborg.dk. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer.

 

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Når opholdet er booket er det slotskroens afbestillingsregler, der gælder.

 

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

 

Medbring printet værdibevis, når opholdet skal indløses.

 

Ved spørgsmål kan Schackenborg Slotskro kontaktes på tlf.: 79 30 69 00.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst på alle åbningsdage mandag - lørdag til og med den 19. december 2024. 

Én unik kode gælder for 1 person.

 

Opholdet inkluderer:

 • 1 overnatning i deluxe dobbeltværelse 
 • Middag á 5 serveringer i restauranten på slotskroen
 • Morgenmad med sønderjyske specialiteter 

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse. Det betyder, at der skal købes et lige antal.

 

Max 2 personer pr. værelse.

 

Tillæg og tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Schackenborg Slotskro.

 • Weekendtillæg lørdag: 600 kr. pr. værelse
 • Ekstra overnatning inkl. morgenmad (kun mandag - fredag): 1.195 kr. pr. person

 

Tjek ind: Fra kl. 14.00.

Tjek ud: Senest kl. 11.00.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Schackenborg Slotkro.

 

  Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

  Schackenborg Slotskro

  Slotsgaden 42, Møgeltønder , 6270 Tønder
  Tlf.: 79 30 69 00 | CVR: 36034734 | reception@schackenborg.dk | Hjemmeside |

  Sidste chance: 26. juni 2024 kl. 23:59

  Ophold på Schackenborg Slotskro