Bredal Kro - Kroophold med udsøgt fiskebuffet

Nær Vejle ligger den historisk, velbevaret Bredal Kro, der med sit ydre og indre pryder med smukke kobberdetaljer. Køkkenet byder på klassiske kroretter med et moderne twist, hvor særligt havets delikatesser står i centrum.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Bredal Kro er indhyllet i dansk tradition og landlig charme, hvor historiens vingesus og moderne komfort mødes. Kroen har budt velkommen siden det 18. århundrede og er beliggende nær Vejle. 

 

Med sine velbevarede bygninger, der for få år tilbage nænsomt er blevet renoveret, og passionen for gastronomisk kvalitet, er Bredal Kro det perfekte sted for jer, der søger en dejlig krooplevelse.

 

Særligt for dette ophold:

 

 • I opholdet er der inkluderet en dejlig fiskebuffet
 • I overnatter i stort og rummeligt værelse
 • Mange seværdigheder i området, som er oplagte til en dagstur

Opholdet inkluderer:

 

 • 1 overnatning i dejligt, stort værelse
 • Kaffe og kage ved ankomst
 • Dejlig fiskebuffet 
 • ½ fl. vin - hvid eller rød
 • Morgenmad 

 

SPOTpris 799 kr. Normalpris 1.332 kr. Spar 40 %

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst på onsdage - lørdage fra den 18. juni 2024 til og med den 1. april 2025.

 

Tillæg

Aftales ved reservation og afregnes direkte med Bredal Kro.

 

 • Weekendtillæg fredag og lørdag: 150 kr. pr. person pr. nat
 • Højsæsonstillæg i perioden fra den 1. juli - 15. august 2024: 150 kr. pr. person pr. nat

 

Tjek ind: Fra kl. 15.00.

Tjek ud: Senest kl. 10.00.


Bredal Kro - Fiskerestaurant

Bredal Kros historie går tilbage til 1847 og havde oprindeligt status som stuehus til en firlænget gård. For år tilbage blev kroen nænsomt renoveret og ombygget med kvalitet for øje og fremstår i dag i indbydende rammer, hvor høj kvalitet går hånd i hånd med et venligt og smilende personale. 

 

Interiøret på kroen oser af hygge med rustikke træbjælker, bløde lysekroner og knirkende trægulve, der sammen skaber en varm og indbydende atmosfære. Hvert værelse er nænsomt indrettet for at bevare stedets historiske æstetik, samtidig med at moderne bekvemmeligheder sikrer et komfortabelt ophold. De elegante kobberelementer er et gennemgående træk i indretningen, især i den hyggelige barafdeling og ved receptionsskranken i ankomstområdet.

 

På kroen går mad, eksklusivitet og hjertevarm betjening op i en højere enhed. Dennis Nielsen, der er kroens daglige leder, har en baggrund fra de danske kokkelandshold - først som deltager og efterfølgende som teammanager. Udgangspunktet er klassiske kroretter med et moderne tvist og med fokus på havets herligheder.

 

Med respekt for naturen og for sæsonen, udvælges de mest udsøgte råvarer, der danner basis for kreative og sanselige overraskelser på tallerkenen. Hver enkelt servering komplimenteres af nøje udvalgte vine eller safte.

 

Sådan skal I bo

I overnatter i rolige omgivelser i store, nyrenoverede værelser i senge af høj kvalitet. Værelserne er udstyret med sofa, tv og bad/toilet. 

 

Godt at vide

Der er ingen trapper på Bredal Kro. I finder nem parkering i gården, som er gratis at benytte. 


Om området

Bredal Kro er ideelt placeret for at udforske en række seværdigheder i området. 

 

Fjordenhus i Vejle:

Fjordenhus i Vejle, designet af Olafur Eliasson og fuldført i 2018, er et arkitektonisk ikon placeret i Vejle Fjord, som kombinerer kunst og arkitektur i sin konstruktion og bruger farvede glasvinduer til at skabe dynamiske lysvirkninger indenfor.

 

Vejle Fjord og Grejsdalen:

Området omkring Vejle Fjord og Grejsdalen byder på enestående naturskønhed med sine bløde bakker, frodige skovområder og det glitrende vand, der tilsammen skaber et malerisk landskab, perfekt til både afslapning og eventyr.

 

Jellingmonumenterne:

Disse UNESCO-verdensarvssteder, som inkluderer runesten, kirke og to kæmpe gravhøje, er oplagte for jer, der er historieinteresseret. 

 

Horsens Kunstmuseum:

En kort køretur bringer jer til dette museum, hvor I kan nyde både moderne og klassisk kunst.

 

Horsens Fængselsmuseum: 

Dette unikke museum tilbyder en indblik i livet bag tremmerne i et tidligere statsfængsel og arrangerer også spændende events og udstillinger.

 

Givskud Zoo:

Lidt længere væk ligger den populære zoologiske have og safaripark, også kalder Løveparken. Her kan I komme tæt på vilde dyr fra hele verden.

 

Vejles hyggelige byliv:

Vejles byliv charmerer med sin hyggelige atmosfære, hvor historiske bygninger blander sig med moderne butikker og caféer langs de livlige gågader. Her er der både tid til shopping og afslappende stunder.

 

Egtvedpigens grav:

Egtvedpigen er en berømt bronzealderfund fra omkring 1370 f.Kr., opdaget i en velbevaret gravhøj nær Egtved i Danmark. Hendes grav indeholdt bemærkelsesværdige genstande som et uldskørt og en barkkiste, hvilket giver værdifuld indsigt i beklædning og begravelsesritualer fra perioden.


 

Bredal-Kro.jpg

Reservation skal ske til Bredal Kro på info@bredalkro.dk eller tlf. 75 89 57 99. Oplys, at du har et værdibevis fra SPOTdeal og den unikke kode fra værdibeviset samt ønsket ankomstdato, navn og telefonnummer. 

 

Medbring printet værdibevis ved ankomst.

 

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker opholdet hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Når opholdet er booket, er det kroens afbestillingsregler, der gælder.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst på onsdage - lørdage fra den 18. juni 2024 til og med den 1. april 2025.

Én unik kode gælder for 1 person. 

 

Opholdet inkluderer:

 • 1 overnatning i dejligt, stort værelse
 • Kaffe og kage ved ankomst
 • Dejlig fiskebuffet 
 • ½ fl. vin - hvid eller rød
 • Morgenmad 

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse.

 

Tillæg

Aftales ved reservation og afregnes direkte med Bredal Kro.

 • Weekendtillæg fredag og lørdag: 150 kr. pr. person pr. nat
 • Højsæsonstillæg i perioden fra den 1. juli - 15. august 2024: 150 kr. pr. person pr. nat

 

Tjek ind: Fra kl. 15.00.

Tjek ud: Senest kl. 10.00.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Bredal kro.

     

    Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

    Bredal kro

    Horsensvej 581, 7120 Vejle Øst
    Tlf.: 75 89 57 99 | CVR: 44802732 | em@elkaer.com |

    Sidste chance: 26. juni 2024 kl. 23:59

    Ophold på Bredal Kro