LÆKKERT KRYDSTOGT I MIDDELHAVET

Sidste chance!

Forkæl jer selv eller familien med en ferie på det flotte krydstogtskib Costa Smeralda, og besøg bl.a. Sardinien, Napoli og Rom. Der er naturligvis helpension ombord på skibet, og med krydstogtskibets mange faciliteter, kommer I næppe til at kede jer.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Selv når det ifølge kalenderen er efterår i Danmark, kan I sagtens finde fine temperaturer for årstiden i Middelhavet. Så tag med et af de nyeste skibe i rederiet Costas flåde, Costa Smeralda, på en af de mest populære ruter i Middelhavet. Krydstogt er en ferieform, som passer til hele familien, da der er masser at opleve for alle uanset alder – også selvom det ikke er højsommer. 

 

Særligt for dette krydstogt:

 

 • Oplev bl.a. naturskønne Sardinien og den helt særegne kultur
 • Bo på et fantastisk krydstogtskib med et væld af faciliteter og lækre restauranter og barer ombord
 • Transfers mellem lufthavn og skib er inkluderet

Rejsen inkluderer:

 

 • Fly København – Milano t/r
 • 20 kg bagage og 8 kg håndbagage
 • Transfer lufthavn – skib t/r
 • 7 overnatninger ombord på Costa Smeralda i den valgte kahytstype
 • Helpension ombord på skibet med menuvalg morgen, middag og aften
 • Fri adgang til skibets buffetrestaurant inden for åbningstiderne
 • Kaffe, te, vand og juice til morgenmaden
 • Kahytsservice og daglig rengøring
 • Håndklædeservice både i kahyt og ved pool
 • Underholdning på skibet, shows og dagligt aktivitetsprogram
 • Fri adgang til pool, jacuzzi og fitnesscenter

 

Afrejse den 4. oktober 2024:

 • Indvendig kahyt, Kategori 1: SPOTpris 7.990 kr.
 • Udvendig kahyt med begrænset udsigt, Kategori 1: SPOTpris 9.490 kr.
 • Balkonkahyt, Kategori 2: SPOTpris 10.490 kr.

 

Afrejse den 1. november 2024:

 • Indvendig kahyt, Kategori 1: SPOTpris 6.990 kr.
 • Udvendig kahyt med begrænset udsigt, Kategori 1: SPOTpris 7.990 kr.
 • Balkonkahyt, Kategori 2: SPOTpris 9.490 kr.

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. kahyt.

 

Bestilling og betaling

Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du kun et depositum på 4.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Det anbefales, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

 

Ikke inkluderet i rejsens pris

Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

 

 • Obligatorisk service charge på 11 € pr. person pr. dag. Afregnes hjemmefra eller på skibet
 • Udflugter
 • Drikkevarer der ikke er nævnt
 • Personlige forsikringer

 

Kahytstyper Kategori 1 og 2

I begge kategorier er service og mad inkluderet som beskrevet. Kategori 1-kahytter kan som udvendige og balkonkahytter have begrænset udsigt. Køber I Kategori 2, betyder det visse fordele, som er:

 

 • De bedst beliggende kahytter på skibet
 • Hvor der er størrelsesforskel, er Kategori 2 de største
 • 24-timers udbringning af roomservice efter gældende menu
 • Valg af spisetid, tidlig eller sen, og ønske om at sidde ved lille eller større bord

 

Ønsker til spisetid og bordstørrelse fremsættes ved bestillingen hos Øster Lindet.


Rejseplan

Untitled-1.jpg

 

Fredag: Fly til Milano og transfer til skibet for checkin. 17:00 afgang Genova
Lørdag: 09:00 – 18:00 Marseille, Frankrig
Søndag: 09:00 – 19:00 Barcelona, Spanien
Mandag: På havet
Tirsdag: 07:00 – 16:00 Cagliari/Sardinien, Italien
Onsdag: 09:00 – 19:00 Napoli, Italien
Torsdag: 08:00 – 18:30 Civitavecchia/Rom, Italien
Fredag: 08:30 ankomst Genova. Transfer til lufthavnen og hjemrejse.

 

Der tages forbehold for ændringer i anløb og tider frem mod afrejse.

 

Transport

Rejsen er inklusive flytransport fra København.

 

Flytider:

 • Afgang København kl. 08.25
  Ankomst Milano kl. 10.30
 • Afgang Milano kl. 20.05
  Ankomst København kl. 22.05

 

Der tages forbehold for ændringer i flytiderne frem mod afrejse.


Rejsebeskrivelse

Costa Smeralda stævner ud fra Genova om fredagen kl. 17.00, og allerede næste morgen er I fremme i den største havn i Middelhavet og Frankrigs andenstørste by, Marseille. Den er en sand smeltedigel af forskellige folk og kulturer og anses for at være en bro mellem Europa og Nordafrika. Det er en by, der er perfekt til bare at vandre omkring og indsnuse atmosfæren, mens man beundrer de arkitektoniske perler. I den maleriske gamle havn ligger yachts og fiskerbåde side om side, og lige nord herfor finder I den historiske del af byen, Le Panier, hvis virvar af snørklede og stejle gader gemmer på små, skjulte pladser og gamle, høje huse med terrasser, hvor vasketøjet hænger til tørre. Ud for kysten domineres vyet af det berygtede Chateau d’If – fængslet på en lille klippeø, hvorfra Greven af Monte Cristo flygtede i Alexandre Dumas’ berømte roman. Fra Marseille kan I også udforske smukke og historisk interessante Arles og pavernes gamle by Avignon.

 

Turen går videre til den catalanske storby, Barcelona, som er Spaniens andenstørste og næppe behøver nogen præsentation. Barcelona har alt, hvad en moderne storby skal have, og mere til. Den er berømt for Gaudis fantasifulde arkitektur, og her vrimler det med seværdigheder som hans finurlige Sagrada Familia og det imponerende fodboldstadion, Camp Nou foruden utallige interessante museer som f.eks. Picassomuseet. Fra Montjuic-bjerget har I en formidabel udsigt over byen, og stemningen på det berømte hovedstrøg, Ramblaen, er i sig selv en oplevelse. Her kan I sagtens få timer til at gå med at betragte menneskemylderet, mens I nyder lækre tapas og boblende cava.

 

Tirsdag morgen ankommer I så til Sardinien, der er mest kendt for sit krystalklare vand og sine skønne sandstrande, der ligger i små bugter mellem forrevne klipper. Sardinien er også rig på historie, i og med at øen har været hjem for flere forskellige civilisationer, der alle har sat deres aftryk på øen. Fra de mere end 3.000 år gamle stentårne kaldet ”nuraghi”, som ses i tusindtal rundt på øen, til middelalderlige slotte og kirker – her er masser at opleve for både historie-, arkitektur- og kulturinteresserede. Hovedbyen Cagliari ligger på sydkysten og er en sprudlende, moderne by, der stolt fremviser sin rige, varierede kulturarv. Således kan I her udforske et romersk amfiteater, spanske byhuse og vagttårne rejst af bystaten Pisa, mens det arkæologiske museum fremviser antikviteter fra den oprindelige Nuraghi-kultur og fønikier-æraen. Havnen er i gåafstand fra centrum, så det er enkelt at komme omkring. Det bedste overblik og udsigt over Cagliari får I fra enten San Remy-bastionen eller toppen af Elefanttårnet, der er det ene af to tilbageværende vagttårne fra tiden, hvor Pisa styrede byen. Med tiden blev det til noget af et rædselstårn, da det blev brugt som fængsel, mens afhuggede hoveder blev hængt fast på tårnets faldgitter. Sardinien har sit helt eget sprog, som stadig tales hyppigt blandt de lokale, ligesom det lokale køkken også har mange særegne retter, så på mange måder adskiller Sardinien sig meget fra resten af Italien og er en helt speciel oplevelse.

 

På fastlandet lægges nu til i Italiens tredjestørste by, Napoli, der er et af de ældste, kontinuerligt beboede steder i verden og derfor emmer af historie med en gammel bydel, der er på UNESCO’s Verdensarvsliste, og flere historiske kirker end i nogen anden by. Seværdighederne er mange, og de lokales hverdagsliv er i sig selv én af dem. Napolitanere er kendte for at være meget højlydte i deres omgang med hinanden, ligesom byen kan virke både snusket, larmende og kaotisk. Af samme grund mener mange, at det er her, man oplever det ægte og upolerede Italien. I bydelen Santa Lucia finder I de maleriske klynger af smalle ”trappegader” med bagerier, butikker med kunsthåndværk og små caféer, hvor de lokale drikker deres espresso. Vasketøjet hænger ofte på snore mellem husene, mens der føres samtaler fra den ene balkon til den næste. Napoli byder på masser af kunst, kultur og historie. Her er hele to royale paladser, Italiens førende operahus og et spændende arkæologisk museum, der stolt fremviser Farnese-tyren - den største, antikke skulptur, der nogensinde er fundet. Og ikke langt fra Napoli finder I hedengangne Pompeji, der blev begravet ved Vesuvs udbrud i år 79.

 

Herefter besøges Civitavecchia, der var de gamle romeres strandparadis, men i dag nok er mest kendt som ”Roms havn”. I sig selv er Civitavecchia en ganske hyggelig by at tilbringe en dag i. Fort Michelangelo er byens symbol og bestemt et besøg værd sammen med de interessante romerske ruiner af Tauriner-badene. Eller bare fortab jer selv i den atmosfærefyldte gamle bydel med godt tiltrådte brosten, grønne vejrbidte skodder og fyldte tørresnore. Ønsker I den helt store sightseeing-dag, skal I begive jer til Rom, der ligger ca. 70 km fra Civitavecchia. Rom er fyldt med ikoner fra Antikken og den kristne tro – seværdigheder der er så ”store”, at de er obligatoriske for enhver med bare en lillebitte globetrotter i maven. Rend op og ned ad Den Spanske Trappe og kast en mønt i Trevi-fontænen, så I – i hvert fald ifølge sagnet – er sikker på at vende tilbage til Den Evige Stad. Besøg det bedst bevarede monument fra Romertiden, Pantheon, som vil betage jer med sin enorme kuppel, der lader til at svæve hen over bygningen uden synlige støttepiller, og nyd en italiensk gelato, mens I kigger på menneskemylderet og de fabelagtige springvand på Piazza Navona, hvis ovale form skyldes, at pladsen engang var et stadion. Og sådan kunne vi blive ved og ved…

 

Efter en uge ombord på Costa Smeralda med masser af spændende oplevelser i land er I atter tilbage i Genova, hvorfra I køres i lufthavnen og flyver hjem til Danmark.


Skibet

Costa Smeralda er blandt rederiets nyeste skibe, søsat i slutningen af 2019. Hun er 337 meter lang, har 20 dæk og plads til 6.500 passagerer, der kan boltre sig i fantastiske omgivelser. Skibet er en hyldest til italiensk stil og varme med områder, der er inspirerede af nogle af de mest kendte pladser i Italien. Når I går ned ad den brede trappe i agterstavnen, er det som at være på Den Spanske Trappe i Rom, og når I slentrer mellem butikker, barer og restauranter, kan I opleve samme liv og stemning som i den farverige Trastevere-bydel i den italienske hovedstad. Ombord på Costa Smeralda er det dog med den ekstra fordel, at I har en enestående udsigt over havet.

 

Stilen ombord er mere afdæmpet og moderne, end man ofte ser på de store krydstogtskibe, men der mangler bestemt ikke noget. 15 forskellige restauranter (nogle mod tillæg) frister jeres smagsløg ombord med alt fra show middage i Teppanyaki restauranten til sushi, pizza og store kulinariske oplevelser i gourmetrestauranten, mens tørsten kan stilles i 18 barer. Selvfølgelig findes der flere pools med vandrutsjebaner, et stort lækkert spa-område, fitnesscenter, sportsbaner, butikker, kasino, et smukt teater og meget mere.

 

Costa Smeralda er også et af de mest miljøvenlige skibe på krydstogtsmarkedet, idet hun sejler på flydende naturgas (LNG) – det reneste fossile brændstof i verden. Dermed genererer hun al sin egen energi både i havne og på havet, hvilket betyder en væsentlig reduktion af udstødningsemissioner, hvilket bidrager positivt til miljøbeskyttelse og bæredygtighed.

 

Helpension

Ombord på skibet indgår helpension. Der serveres mad i skibets hovedrestaurant morgen, middag og aften. Her tilbydes en varieret valgmenu. Til aftensmad har man fast spisetid. Til morgenmad og frokost er det frit inden for restaurantens åbningstid.

 

Ombord findes desuden en stor buffet, som er åben fra tidlig morgen til sent. Ønsker I at indtage jeres morgenmad, frokost, aftensmad eller et mellemmåltid her, kan I frit komme, som det passer jer bedst inden for åbningstiden.

 

Drikkepakker

Kaffe, te, juice og vand til morgenmaden samt kaffe og te til "afternoon tea" er inkluderet i rejsens pris. Yderligere drikkevarer kan købes efter forbrug, eller I kan vælge en af de fordelagtige drikkepakker. Disse bestilles hos Øster Lindet ved indløsning af jeres værdibeviser. 

 

Alle pakkerne kan benyttes i alle barer ombord, hovedrestauranterne og buffeten. De gælder ikke i brandede caféer, minibaren eller room service.

 

MY DRINKS PAKKEN dækker ubegrænset antal drikkevarer. Det gælder husets vin pr. glas, et udvalg af øl, spiritus, drinks, cocktails, aperitifs og likører, alkoholfrie cocktails, sodavand, juice og mineralvand pr. glas og varme drikke. Der kan dagligt afhentes 2 x 0,5 liters mineralvand på flaske i en af barerne.

Pris: 1.820 kr. (260 kr. pr. dag)

 

MY DRINKS PLUS PAKKEN dækker ubegrænset antal drikkevarer. Det gælder stort udvalg af vin pr. glas, øl, standard og Premium spiritus, drinks, cocktails, aperitifs og likører, alkoholfrie cocktails, sodavand, juice og mineralvand pr. glas og varme drikke. Der kan afhentes 0,5 liters mineralvand på flasker i en af barerne. 

Pris: 2.415 kr. (345 kr. pr. dag)

 

MY SOFT DRINKS PAKKEN dækker ubegrænset antal alkoholfrie drikkevarer. Det gælder mineralvand, sodavand, frugtjuice og iste pr. glas, alkoholfrie cocktails og varme drikke.
Pris:
Børn 2-17 år: 805 kr. (115 kr. pr. dag)
Voksne: 1.225 kr. (175 kr. pr. dag)

 

Børn og ekstra opredninger

Børn og voksne, som rejser sammen med to fuldt betalende og sover i ekstra opredning i samme kahyt, betaler en lavere pris. Der er begrænset antal kahytter med plads til ekstra opredninger, og prisen varierer fra afgang til afgang og er afhængig af kahytstype, men starter fra 3.490 kr. for børn under 18 år og fra 3.990 kr. for voksne. Kontakt Øster Lindet for nøjagtig pris og tilgængelighed.

 

Udflugter

Rederiet tilbyder en bred vifte af udflugter i forbindelse med alle anløb. Disse kan købes ombord eller på forhånd. Ved alle anløb har I også mulighed for at tage i land på egen hånd og lave jeres egen dag. Der tilbydes shuttlebusser til centrum af diverse byer, nogle steder er de gratis, mens man betaler andre steder.

 

Se det nuværende udflugtsprogram her:

 

4. oktober
1. november


Særlige forhold på dette tilbud

Vi må på dette krydstogt i Middelhavet med Costa Smeralda tage forbehold for, at der kan ske ændringer i rejseruten både med anløb og tidsændringer, hvilket som udgangspunkt ikke giver ret til at hæve rejsen eller få kompensation.

 

Forsikringer

Vær opmærksom på, at alle personlige forsikringer er ekskl. i prisen. Afbestillingsforsikring og rejseforsikring kan købes hos eget forsikringsselskab.

 

Vi gør opmærksom på, at prisen er et tilbud, som er baseret på særligt indhentede priser fra rederierne tillagt Øster Lindets ekstraordinære ydelser/services. På dette tilbud kan IKKE benyttes andre rabatter som f.eks. rederiernes fordelsklubber, on board credits, vouchers eller lignende.


Om Øster Lindet

Øster Lindet er et dansk rejsebureau med fokus på kvalitet, service og glade gæster. Firmaet blev etableret i 1974 og har gennem de sidste mange år sendt masser af tilfredse kunder på især storbyrejser, solferier og krydstogter i hele verden. Hos Øster Lindet får du en personlig og nærværende service, og de er altid behjælpelige med den perfekte rejse til dig, uanset om det er en Formel 1-tur, en vinrejse eller en romantisk weekend i storbyen, der er på ønskelisten.

 

Øster Lindets slogan er "Tid til hinanden", og det er netop det, du får, når du lader Øster Lindet arrangere din næste ferie. De står for alt det praktiske, så du kan slappe af, nyde din ferie og bruge tiden på dine kære. 

 

Øster Lindet er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2052.


Tryghed på rejsen

Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

Når du har modtaget værdibeviset, indløser du det inden for 2 hverdage hos Øster Lindet på tlf.: 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk. Du skal da oplyse følgende: 

 • Hvor du har købt tilbuddet, ordre ID og den unikke kode fra værdibeviset
 • Fulde navn som i pas
 • Fødselsdato
 • Adresse og telefonnummer

 

Senest en måned før afrejse skal Øster Lindet også informeres om nedenstående. Du er dog også meget velkommen til at give disse oplysninger allerede ved indløsningen af værdibeviset:

 • Pasnummer
 • Udstedelsessted for pas samt udstedelses- og udløbsdato
 • Et mobiltelefonnummer pr. kahyt
 • Navn og telefonnummer på en pårørende, som ikke er med på rejsen

 

Bestilling og betaling

Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du kun et depositum på 4.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Det anbefales, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

 

Vi gør opmærksom på, at købet er bindende, og at der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

 

Ring gerne til Øster Lindet vedr. spørgsmål i forbindelse med dit køb.

Én unik kode gælder for 1 person.

 

Rejsen inkluderer:

 • Fly København – Milano t/r
 • 20 kg bagage og 8 kg håndbagage
 • Transfer lufthavn – skib t/r
 • 7 overnatninger ombord på Costa Smeralda i den valgte kahytstype
 • Helpension ombord på skibet med menuvalg morgen, middag og aften
 • Fri adgang til skibets buffetrestaurant inden for åbningstiderne
 • Kaffe, te, vand og juice til morgenmaden
 • Kahytsservice og daglig rengøring
 • Håndklædeservice både i kahyt og ved pool
 • Underholdning på skibet, shows og dagligt aktivitetsprogram
 • Fri adgang til pool, jacuzzi og fitnesscenter

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. kahyt.

 

Ikke inkluderet i rejsens pris

Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

 • Obligatorisk service charge på 11 € pr. person pr. dag. Afregnes hjemmefra eller på skibet
 • Udflugter
 • Drikkevarer der ikke er nævnt
 • Personlige forsikringer

 

Vigtig information

Kategori 1-kahytter kan som udvendige og balkonkahytter have begrænset udsigt.

 

Umiddelbart efter indløsning af værdibeviset, modtager du et rejsebevis. Du skal da tjekke, at alle data på rejsebeviset er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte. Opdages fejl, skal Øster Lindet straks kontaktes.

 

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, medmindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag. Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller i værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation.

 

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

 

Du sejler med et grundlæggende italienskejet rederi, som er meget internationalt orienteret, og det officielle skibssprog er engelsk. Ombord møder du mange nationaliteter, og det kan jo give lidt sprogudfordringer, men med et smil og lidt ”fagter” kommer man jo ofte langt.

 

Pas skal medbringes på rejsen og være gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst.

 

BEMÆRK: Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23. Børn skal være fyldt 6 måneder for at kunne deltage.

 

Vær opmærksom på at alle personlige forsikringer er ekskl. i prisen. Øster Lindet anbefaler, at man tegner både en afbestillingsforsikring, som dækker ved sygdom før afrejse, samt en rejseforsikring, som dækker under selve rejsen. Forhør om mulighederne hos eget forsikringsselskab eller hos Øster Lindet for tegning gennem Gouda Rejseforsikring.

 

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier.

 

Vi gør opmærksom på, at prisen er et tilbud, som er baseret på særligt indhentede priser fra rederiet tillagt Øster Lindets eventuelle ekstraordinære ydelser/services. Krydstogtspriser er generelt dynamiske, og der må tages forbehold for kampagner udover denne samt last minute-priser, som ikke kan kombineres med dette tilbud. På dette tilbud kan IKKE benyttes andre rabatter som f.eks. rederiernes fordelsklubber, on board credits, vouchers eller lignende.

 

Købet kan ikke fortrydes.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Øster Lindet.

 

Det er Øster Lindets almindelige betingelser, som gælder. Du finder deres rejsebetingelser på https://www.osterlindet.dk/rejsebetingelser.

 

Øster Lindet er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2052.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding
Tlf.: 70 10 63 43 | CVR: 31877067 | info@osterlindet.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 28. juni 2024 kl. 23:59

Krydstogt i Middelhavet