Tapas og vin for 2 i Aarhus

Sidste chance!

Hos BARe Vin får I smagfuld tapas og vidunderlig vin i uhøjtidelige, rustikke rammer. Den kombinerede vinbar/vinbutik ligger centralt i Aarhus og tilbyder tapas for to samt en flaske vin til deling med personlig og kyndig betjening.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

BARe Vin, der ligger centralt i Aarhus ved Bruuns Galleri, inviterer indenfor til en rigtig hyggestund med lækker mad og drikke. Lige nu kan I dele en lækker tapasanretning for 2 personer med alt, hvad der hører sig til af charcuteri, oste, paté, sylt, dyppelse og godt brød. Dertil får I en flaske hvid-, rød, eller rosévin til deling og som komplimenterer jeres tapas. 

 

BARe Vins rustikke lokaler, der kombinerer vinbar med vinbutik, giver en behaglig, uformel og afslappet stemning. Her findes ingen vinsnobberi, til gengæld finder du god, personlig service og velsmag for alle pengene. Og når vi i denne sammenhæng skriver "alle pengene", så er det altså blot 174 kroner pr. næse, I skal af med, for både mad og drikke.


Du får:

 

 • Tapas for 2 personer samt en flaske vin (hvid-, rosé- eller rødvin)

 

SPOTpris 348 kr. Normalpris 580 kr. Spar 40%

 

Værdibeviset kan indløses tirsdag - torsdag kl. 12.00-21.00 samt fredag og lørdag kl. 12.00 - 22.00 til og med den 22. oktober 2024. 


BARe Vin - Ikke så meget andet

 

Vin bliver til tider tildelt en ophøjet status, hvor mærker, årgange og prestige fylder i billedet. Men hos BARe Vin er det smagen, der tager fokus.

 

Til jeres tapas kan I vælge en flaske hvid-, rosé- eller rødvin af mærket Montaria fra huset Parras Wines i vinregionen Alentejano i Portugal. Fælles for alle tre vine er de læner sig mest op af stilen i det spanske højland såsom Ribera del duero. Her får du en imødekommende vin med god balance mellem frugt og tørhed.

 

Det passionerede personale guider dig gennem vine med ord og smagsbeskrivelser, der faktisk er til at forstå - også for de uindviede. Det er jo trods alt bare vin.

Bordbestilling skal ske på mail til hej@barevin.dk eller på tlf: 52 76 25 69 senest 24 timer før ankomst. Husk at gøre opmærksom på, at du har en SPOTdeal.

 

Møder du ikke op til den reserverede tid, da vil dit værdibevis blive betragtet som indløst.

 

Medbring dit værdibevis enten printet eller på telefon.

 

Søndag og mandag er der lukket. 

 

Der kan være enkelte lukkedage på grund af arrangementer.

 

Værdibeviset kan indløses tirsdag - torsdag kl. 12.00-21.00 samt fredag og lørdag kl. 12.00 - 22.00 til og med den 22. oktober 2024. 

Én unik kode gælder til:

 

 • Tapas for 2 personer samt en flaske vin (hvid-, rosé- eller rødvin af mærket Montaria)

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til BARe VIN

 

        Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

        BARe VIN

        Værkmestergade 25B, 8000 Århus C
        Tlf.: 52 76 25 69 | CVR: 42361283 | hej@barevin.dk | Hjemmeside | Facebook |

        Sidste chance: 17. juli 2024 kl. 23:59

        Tapas og vin i Aarhus