Ophold for 2 på Gentofte Hotel

Sidste chance!

Nyd et ophold for 2 på det klassiske og charmerende Gentofte Hotel. Herfra kan I udforske København og Nordsjællands mange kulturtilbud og seværdigheder, og om aftenen kan I opleve deres 2-stjernede Michelin-restaurant. Vælg ml. 1-3 nætter.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Nyd atmosfæren, hinanden og det gode liv på det klassiske og atmosfærefyldte Gentofte Hotel. Hotellet ligger smukt nær skov og sø og er samtidig tæt på  Københavns pulserende storbyoplevelser. Her kan få den perfekte kombination af kultur, seværdigheder, nærvær og forkælelse, når denne hotelperle slår dørene op til et ophold, der indbyder til oplevelser i særklasse.

Komfortable og indbydende værelser
Hotellet har til huse i en 350 år gammel bygning, der rummer i alt 98 værelser. Alle værelserne er lyst og smagfuldt indrettet og fremstår med alle moderne bekvemmeligheder. Glæd jer til en blød og behagelig seng, fladskærms-tv, skrivebord og lænestol samt et veludstyret badeværelse med hårtørrer og badeprodukter til fri afbenyttelse. Her kan I nyde en flaske cava ved ankomst, og efter en god nats søvn byder hotellet på en lækker og velassorteret morgenbuffet.

I kan vælge mellem small (14 kvm) og standard (21 kvm) dobbeltværelse.

2-stjernet Michelin-restaurant
På hotellets Restaurant Jordnær kan I nyde en gastronomisk smagsoplevelse i absolut verdensklasse. Her bliver I forkælet med lækre råvarer, som bliver omdannet til smukke anretninger i nordisk stil af deres dygtige køkkenchef Eric Vildgaard. Eric Vildgaard har tidligere arbejdet på NOMA, men i dag styrer han sammen med sin hustru Tina restauranten på Gentofte Hotel. Sammen har de ført Restaurant Jordnær helt op i gastronomisk topklasse med masser af roser fra både anmeldere og gæster. Restauranten fik som en af meget få restauranter i landet hele 2 stjerner i Michelin Guide 2020.

Middag på Restaurant Jordnær er ikke inkluderet i denne deal.


Opholdet for 2 personer inkluderer:

  • 1-3 overnatninger i den valgte værelsestype
  • Morgenmad hver dag
  • 1 flaske cava på værelset ved ankomst
  • Gratis WiFi
  • Gratis parkering.

Small dobbeltværelse (14 kvm):
1 overnatning for 2 personer: SPOTpris 795 kr. 
2 overnatninger for 2 personer: SPOTpris 1.590 kr. 
3 overnatninger for 2 personer: SPOTpris 2.385 kr. 

Standard dobbeltværelse (21 kvm):
1 overnatning for 2 personer: SPOTpris 830 kr. 
2 overnatninger for 2 personer: SPOTpris 1.660 kr. 
3 overnatninger for 2 personer: SPOTpris 2.490 kr.

Opholdet kan benyttes på alle åbningsdage frem til d. 30. april 2021, dog ikke d. 27.-28. november, 04.-05. december og 31. december 2020.

Tjek ind fra kl. 15.00.
Tjek ud senest kl. 12.


Seværdigheder i området
Nordsjælland og hovedstadsområdet byder på storslået natur, pulserende storbystemning og livsnyderi i lange baner. Får I lyst til at se jer omkring i området, er der mulighed for at tage en cykeltur langs kysten eller udforske den nærliggende Jægersborg Dyrehave. Her er der rige muligheder for at få vind i håret, nyde havets brusen eller tage på picnic i skoven. Er I mere til kulturoplevelser, kan I med fordel besøge København eller nogle af de historiske byer og slotte, som området byder på.

Kunstoplevelser i verdensklasse
Interesserer du dig for kunst i både moderne og historisk kontekst, kan du lade dig imponere af kunstmuseet Nivaagaards Malerisamling, der har et betagende og interessant udvalg af malerier fra den europæiske renæssance og barok samt den danske guldalder. Her kan du på nærmeste hold opleve store kunstnere som Lucas Cranach D.Æ., Nicolai Abildgaard, Carl Bloch og C.W. Eckersberg.

Hos det verdenberømte museum Louisiana i Humlebæk er der fokus på moderne kunst fra 1945 til i dag. Museet er et skatkammer af verdenskunst med hovedværker fra b.l.a Andy Warhol, Louise Bourgeois, Sigmar Polke, Giacometti og Kusama. Museet er et must for alle kunstelskere.

Tæt på hotellet finder du desuden kunstmuseet Ordrupgaards smukke kunstpark, hvor også arkitekten Finn Juhls hus kan besøges.

Golf, strand og aktiv ferie
Området nord for København byder på brede sandstrande og gode bademuligheder, men også på smukke vandreture, lystfiskeri, pragtfulde golfbaner og gode muligheder for en sporty og aktiv ferie. Besøg f.eks. Rungsted Golfklub og gå en runde på deres kuperede 18-hullers bane, der er anlagt efter tegninger af Charles Atkinson MacKenzie. Eller få frisk havvind i håret på Skovshoved Havn, hvor du kan nyde den smukke marina og få et godt måltid mad. 

Københavns mange tilbud
Med et ophold på Gentofte Hotel er I ikke langt fra det pulserende byliv i København, som kan nås med både bus og tog. København er et slaraffenland af seværdigheder, shoppingmuligheder, fantastiske restauranter og skønne udeområder. Har I brug for lidt inspiration til, hvad I kan opleve i storbyen, så tag et kig på Visit Copenhagens hjemmeside. Her finder I et udvalg af guides og oversigter, der kan hjælpe jer med at finde vej til de bedste af byens oplevelser både sommer og vinter.

Du reserverer dit ophold hos Gentofte Hotel ved at sende en mail til: gentoftehotel@arp-hansen.dk eller på 39 68 09 11. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer.

Eventuelle tilkøb bestilles direkte ved reservationen af opholdet.

Ønsker du at ændre datoen for dit reserverede ophold, kan det ske senest 72 timer før den planlagte ankomst (kl. 12), ved kontakt til hotellet.

Medbring printet værdibevis til hotellet, når opholdet skal indløses.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig.

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

Ved spørgsmål kan Gentofte Hotel kontaktes på gentoftehotel@arp-hansen.dk eller på 33 68 09 11.

Opholdet kan benyttes på alle åbningsdage frem til d. 30. april 2021, dog ikke d. 27.-28. november, 04.-05. december og 31. december 2020.

Én unik kode gælder for det valgte ophold for 2 personer på Gentofte Hotel.

Opholdet for 2 personer inkluderer:
1-3 overnatninger i den valgte værelsestype
Morgenmad hver dag
1 flaske cava på værelset ved ankomst
Gratis WiFi
Gratis parkering.

Tjek ind fra kl. 15.00.
Tjek ud senest kl. 12.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Gentofte Hotel.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Gentofte Hotel/ Arp Hansen

Gentoftegade 29 , 2820 Gentofte
Tlf.: 39 68 09 11 | CVR: 54399219 | gentoftehotel@arp-hansen.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 04. oktober 2020 kl. 23:59

Gentofte Hotel