Gourmetophold på Dyvig Badehotel

Sidste chance!

Dyvig Badehotel ligger som en eventyrlig plet i Dyvig på Nord-Als og er ganske enkelt en perle blandt danske badehoteller. Det yndige badehotel inviterer til et 4* gourmetophold i ekstraordinær klasse, hvor der bliver kræset for jer under hele opholdet.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

På Dyvig Badehotel er de idylliske rammer med til at skabe en helt særlig atmosfære, hvor tiden er jeres egen, og hvor den luksuriøse gourmetoplevelse sætter en solid streg under, at I er på et ophold af en helt særlig kaliber. Dyvig Badehotel forkæler med gastronomi i ekstraordinær klasse, og gang på gang står gæsterne i kø for at bo på det smukke badehotel. 

 

Derfor er vi også stolte af at kunne sige, at vi som ofte må melde udsolgt, når vi har Dyvig Badehotel på SPOTdeal. For Dyvig Badehotel er eftertragtet hver evig eneste gang, det går på - og det med god grund.

 

Særligt for dette ophold:

 

 • 4-retters gourmetoplevelse i særklasse
 • Dyvig Badehotel ligger i utroligt idylliske omgivelser og indbyder til gåture uanset årstiden
 • Gyldig helt indtil den 30. december 2024.

Gourmetopholdet inkluderer: 

 

 • 1 overnatning i charmerende superior værelse
 • Friskmalet eftermiddagskaffe med én udvalgt konditorkage fra Dyvigs populære kagemontre - serveres i salonen eller på terrassen*
 • Amstrups "havsnacks" - serveres ved ankomst til bordet i restauranten
 • 4-retters gourmetmiddag, afstemt efter årstiden
 • 4-retters vinmenu med 1 glas pr. ret, afstemt efter menuen og årstiden
 • Dyvigs overdådige morgenmad De Lux med lokale specialiteter
 • Mineralvand

 

SPOTpris 1.750 kr. 

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse. Det betyder, at der skal købes et lige antal.

 

*Hver torsdag er det muligt at få ændret jeres eftermiddagskaffe til 15 minutters nakkemassage hos Dyvig Badehotels wellness-behandler. Dette skal meddeles ved reservation af opholdet.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst til og med den 30. december 2024. Ankomst kan ske på følgende dage: 

 • Søndag til fredag: April, oktober, november og december.
 • Mandag til torsdag: Maj, juni, august og september.

 

Vær opmærksom på, at opholdet ikke kan benyttes i uge 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 og 42. Opholdet kan ikke anvendes med ankomst på helligdage eller i forbindelse med andre tilbud. 

 

Bemærk, at opholdet skal være booket hos Dyvig Badehotel senest den 1. juli 2024.

 

Tillæg og tilkøb 

Aftales og afregnes direkte med Dyvig Badehotel.

 

 • Tillæg ved ankomst fredage i april, oktober, november og december: 850 kr. pr. værelse pr. nat
 • Tillæg ved ankomst i maj, juni, august og september: 350 kr. pr. værelse pr. nat
 • Opgradering til De Lux værelse med havudsigt: 350 kr. pr. værelse pr. nat
 • Opgradering til De Lux Værelse No. 5 med sauna eller De Lux værelse No. 21 på 1. sal mod skoven: 350 kr. pr. værelse pr. nat
 • Opgradering til De Lux Terrasse-værelse med havudsigt i stueetagen No. 1 og No. 4: 750 kr. pr. værelse pr. nat

Dyvig Badehotel

I vil hurtigt føle jer hjemme på det idylliske Dyvig Badehotel, der ligger smukt placeret på Nord-Als, og hvor I allerede ved ankomst bliver mødt af det venlige personale, der hjælper jer med at komme godt på plads. 

 

Dyvig Badehotel er et topmoderne hotel, hvor de moderne faciliteter er flettet ind i de massive plankegulve, stuer en suite, smukke fløjdøre, rustikke fliser og det herskabelige interiør. På den måde er der skabt en helt særlig, rustik hygge.

 

Efter ankomst og indtjekning på jeres superior værelse kan I, alt efter vejret, nu finde plads i salonen eller på terrassen. Duften af friskmalet kaffe begynder så småt at brede sig, og til den nyskænkede kop kaffe vælges en flot konditorkage blandt udvalgte kager fra Dyvigs populære kagemontre.

 

Efter eftermiddagskaffen er det oplagt at strække benene ved vandet og nyde omgivelserne i de smukke, idylliske rammer eller slappe af på jeres superior værelse.

 

Amstrup & Vigen

Når I senere træder ind i Dyvig Badehotels gourmetrestaurant Amstrup & Vigen, kan I ikke undgå at blive draget af den smukke, blå farve, der vidner om, at I kun sidder få meter fra havet. I bliver mødt af stedets tjenere, der iklædt deres markante hvide skjorter, viser jer til jeres bord, der er dækket med Flora Danica porcelæn. Den inkluderede gourmetmiddag indledes med Amstrups "havsnacks", og allerede fra start er oplevelsen af at sidde i den prisvindende restaurant med udsigt til vandet og lystbådehavnen forenet i både omgivelserne og på tallerkenen.

 

Efter Amstrups "havsnacks"følger en 4-retters gourmetmiddag, der er afstemt efter årstiden. Middagen serveres sammen med en vinmenu, hvor der til hver ret serveres ét glas vin, der af sommelieren er blevet afstemt efter både maden og årstiden. Menuen er sammensat af gastronomichef John Bech Amstrup, der bl.a. har en fortid på det luksuriøse Ruths Hotel i Skagen og på Schackenborg Slotskro i Møgeltønder. Amstrup driver køkkenet med fokus på danske og franske råvarer, og lader råvarerne stå for sig selv ved kun at bruge 4-5 forskellige smagsindtryk pr. ret.

 

Efter en god nats søvn kan I glæde jer til at stå op til flere gastronomiske forkælelser i selskab med Dyvig Badehotels overdådige morgenmad De Lux, hvor de lokale specialiteter er fremtrædende. Til morgenmaden serveres Arabicakaffe eller te fra Perchs Tehandel i København og et glas 'Blanc de Blanc' mousserende vin. Morgenbordet er et overflødighedshorn, der bl.a. byder på hjemmebagte rundstykker, friskpresset appelsinjuice og lokal æblemost fra Hestehavegaard samt speltbrød og rugbrød fra Dyvigs konditori, Slagter Nielsens spegepølser og rullepølse, Dyvigs hjemmerøgede havlaks og gravede havlaks med sennepscreme, osteudvalg, økologiske blødkogte æg, frisk frugt og yoghurt.

 

 

Sådan skal I bo

I bliver indlogeret på et superior værelse på hotellets 1. sal, der vender ud mod skoven. Alle hotellets værelser er individuelt og eksklusivt indrettet med blandt andet smukke blomstrede tapeter, senge fra Jensen DK og dyner fra Ringsted Dun beklædt med sengelinned i Egyptisk bomuld. På badeværelset er der opvarmede frotté badehåndklæder, og så kan I slappe af i luksuriøse Georg Jensen-morgenkåber og tøfler.


Optaget i Relais & Chateux

Dyvig Badehotel blev i 2021 optaget i den luksuriøse guide Relais & Chateux, som det kun sjette danske etablisement i Danmark. Relais & Chateaux er en eksklusiv sammenslutning af landemærkehoteller og restauranter, der drives uafhængigt, men som deler en passion i forhold til autenticitet og lokal kultur, og som ønsker at værne om og fremme mangfoldigheden inden for verdens køkkener og traditioner for gæstfrihed. Samtidig har de forpligtet sig til at bevare lokal arv og miljø. Der skal ikke herske nogen tvivl om, at dette er en stor ære for Dyvig Badehotel.


Anmeldelser fra begejstrede gæster

På Tripadvisor får Dyvig Badehotel mange rosende ord med på vejen fra deres gæster. Vi har samlet et par eksempler herunder.

 

"Kommer helt sikkert igen <3

Det bedste ophold på Dyvig Badehotel! Meget venligt og imødekommende personale, god service og uovertruffen & velsmagende mad! Rene, pæne, rummelige og hyggelige værelser. Et hotel meget smagfuldt indrettet i den bedste badeværelsesstil. De beste anbefalinger herfra *****."

Anmeldt februar 2024.

 

"Fantastisk ophold

Helt perfekt ophold, så søde og imødekommende personale, lækker mad og et hotel i meget høj standard. Følte os så velkomne og nød opholdet. Kommer igen. Super værelser og så smukt beliggende. Et besøg værd"

Anmeldt oktober 2023.

 

"En udsøgt fornøjelse - skønt at vende tilbage 

Vi er kommet på Dyvig Badehotel siden stedet åbnede i 2010, med jævne mellemrum. Vi vender tilbage med glæde og forventninger - og er aldrig blevet skuffet! Vi havde her i sensommer et to dages ophold hvor vi fik ladet batterierne op med skøn forkælelse. Pragtfuld gastronomiske oplevelse med 4-retters menu med en vinmenu tilpasset retterne. Personalet både i restraurant og reception er engageret og venlige som gør et ophold på Dyvig til en udsøgt oplevelse."

Anmeldt september 2023.

 

"Gennemført oplevelse 

Vores første besøg, på denne perle af et badehotel, og absolut ikke det sidste. Vores værelse, var rent og pænt, de skønneste senge, og div bekvemligheder. De lux minibar.
Alt fra eftermiddags kaffe/ kage, til middag og drinks, var i absolut top klasse. Morgenmaden er også værd at fremhæve. Personalet var meget behagelig, serviceminded, og opmærksom.
Vi kommer helt sikkert igen."

Anmeldt februar 2023.

 

"Fantastisk ophold

Dyvig Badehotel er en fantastisk oplevelse. Sjældent har vi oplevet et hotel, hvor der i indretningen i en sådan grad er kælet for detaljen. Alting var smukt afstemt, værelset rummeligt og nydeligt med smagfulde gardiner og tapeter, og maden var gastronomisk højklasse. Venlig og omsorgsfuld betjening, - da vor ankomst på grund af en færgeaflysning blev forsinket, ringede hotellet os op på vejen. Fuldendt afslapning, som understregedes af, at man kunne spise morgenmad helt til klokken 11, og udcheckning kunne vente til 12. Perfekt!"

Anmeldt januar 2023.


Flotte anmeldelser, nomineringer og priser

Siden åbningen i sommeren 2010 har Dyvig Badehotel begejstret både anmeldere og gæster. 

 

 • Hædret med prisen 'Årets Succes Virksomhed" i 2022 og 2023. Erhvervspris, der hylder eliten af små og store virksomheder i dansk erhvervsliv.
 • Hotellet fik i 2021 hele 6 nomineringer til Den Danske Spiseguides årlige prisuddeling, hvor de vandt i kategorierne Årets Avec & Vinkort og Årets Bistro/Brasseri.
 • Fem stjerner ud af seks mulige i Berlingske august 2019: "Måltidet er til ende, og vi konkluderer, at Danmark har fået et nyt stop på den klassiske rute med gastronomiske getaways, (...)" Og "Her på det nye gamle badehotel i Dyvig forkæler man sine gæster med skamløs luksus og grænseløs service som få andre steder i landet."
 • Børsen anmeldte Dyvig Badehotels frokostrestaurant i juni 2019: "(...) jeg kan varmt anbefale stedets brasserie, og jeg vil tro, gourmetrestauranten endda er en større oplevelse, men den har jeg så til gode.
 • Vinder af årets Avec & Vinkort 2019 fra den Danske Spiseguide.
 • Årets Brasserie 2019 i Den Danske Spiseguide.
 • Nomineret som 'Årets Bo & Spis Adresse' i 'Den danske Spiseguide' i både 2013, 2014, 2015, 2017 og 2019.
 • Dyvig Badehotel vandt i 2017 den internationale pris som 'Luxury Waterfront Hotel of the Year', og de er også blevet hædret med en plads i Luxury Travel Guide 2016.
 • Wine Spectator i New York har givet vinkortet i 2018/2019 'Best of Award of Excellence' med 2 vinglas ud af 3. Kun 92 restauranter i verden har 3 vinglas og 1200 har med 2 vinglas.
 • Børsen Gazelle-vinder i 2014 og blev i 2013 nomineret til 'Årets Sommelier'.

 

Dyvig-Badehotel.jpg

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du dit ophold hurtigst muligt hos Dyvig Badehotel på tlf.: 73 16 43 00. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer. Eventuelle tilkøb bestilles direkte hos hotellet ved reservationen af opholdet.

 

Bemærk, at opholdet skal være booket hos Dyvig Badehotel senest den 1. juli 2024.

 

Medbring printet værdibevis til hotellet, når opholdet skal indløses.

 

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

 

Ved spørgsmål kan Dyvig Badehotel kontaktes på tlf.: 73 16 43 00. 

 

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker opholdet hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Når opholdet er booket, er det Dyvig Badehotels afbestillingsregler, der gælder.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst til og med den 30. december 2024. Ankomst kan ske på følgende dage: 

 • Søndag til fredag: April, oktober, november og december.
 • Mandag til torsdag: Maj, juni, august og september.

 

Vær opmærksom på, at opholdet ikke kan benyttes i uge 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 og 42. Opholdet kan ikke anvendes med ankomst på helligdage eller i forbindelse med andre tilbud. 

Én unik kode gælder for 1 person.

 

Gourmetopholdet inkluderer: 

 • 1 overnatning i charmerende superior værelse
 • Friskmalet eftermiddagskaffe med én udvalgt konditorkage fra Dyvigs populære kagemontre - serveres i salonen eller på terrassen*
 • Amstrups "havsnacks" - serveres ved ankomst til bordet i restauranten
 • 4-retters gourmetmiddag, afstemt efter årstiden
 • 4-retters vinmenu med 1 glas pr. ret, afstemt efter menuen og årstiden
 • Dyvigs overdådige morgenmad De Lux med lokale specialiteter
 • Mineralvand

 

*Hver torsdag er det muligt at få ændret jeres eftermiddagskaffe til 15 minutters nakkemassage hos Dyvig Badehotels wellness-behandler. Dette skal meddeles ved reservering af opholdet.

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse. Det betyder, at der skal købes et lige antal.

 

Tillæg og tilkøb 

Aftales og afregnes direkte med Dyvig Badehotel.

 • Tillæg ved ankomst fredage i april, oktober, november og december: 850 kr. pr. værelse pr. nat
 • Tillæg ved ankomst i maj, juni, august og september: 350 kr. pr. værelse pr. nat
 • Opgradering til De Lux værelse med havudsigt: 350 kr. pr. værelse pr. nat
 • Opgradering til De Lux Værelse No. 5 med sauna eller De Lux værelse No. 21 på 1. sal mod skoven: 350 kr. pr. værelse pr. nat
 • Opgradering til De Lux Terrasse-værelse med havudsigt i stueetagen No. 1 og No. 4: 750 kr. pr. værelse pr. nat

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Dyvig Badehotel.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Dyvig Badehotel

Dyvigvej 31, 6430 Nordborg
Tlf.: 73 16 43 00 | CVR: 30569733 | dyvig@dyvigbadehotel.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 15. maj 2024 kl. 23:59

Ophold på Dyvig Badehotel