Fantastiske Bali og de skønne Gili-øer

Sidste chance!

Fantastisk rejse, hvor kultur– og naturoplevelser kombineres med strandferie og afslapning. Indonesien er et vaskeægte paradis med eksotiske strande og fantastisk natur, hvor I finder paladser, templer og et smagsværdigt køkken. Betal kun depositum nu.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Bali er den mest populære af de indonesiske øer og ikke mindst berømt for sine maleriske solnedgange. Øens ubeskriveligt smukke natur bliver kun overgået af den spændende og farverige kultur, som er kendetegnet ved sin gæstfrihed og varme. Uanset om I vil dase på stranden eller gå på opdagelse bag facaderne, så er Indonesiens mest populære ferieø fyldt med gode spots. 

 

Turen starter i Ubud - Balis hjerte. Byen ligger midt på øen og er omgivet af natur med flotte risterrasser, vulkaner og skove. Byen er også øens kulturelle perle med et kunstnerisk islæt, og der er masser af lækre spisesteder og spændende shopping. Vil I opleve aber, regnskov eller river rafting, er Ubud et fantastisk udgangspunkt. 

 

Videre går det til Gili-øerne, hvor der er god mulighed for afslapning på de hvide sandstrande. Øerne er kendetegnet ved deres ”laid back” stemning, men der er også basis for et livligt aftenliv og spændende sejlture. I området findes en stor koncentration af havskildpadder, som man kan møde under en snorkeltur - medmindre der kommer en stor djævlerokke forbi. Gili er et vaskeægte barfodsland, hvor man sidder med fødderne i sandet, når man spiser, og der er ingen biler.

 

Turen slutter i Sanur - Balis populære ferieparadis. Byen er smukt beliggende ud til havet og det perfekte sted til hygge og badeferie. Her er alt, hvad hjertet begærer, og det hele i stor stil. Udvalget af restauranter er stort, og her oser af en international feriestemning. Et perfekt sted at slutte ferien.

 

Særligt for denne rejse:

 

 • Oplev flere af de indonesiske øer på én og samme rejse
 • Fantastisk ferieform, hvor kultur- og naturoplevelser kombineres med strandferie og afslapning
 • Mulighed for at opleve de smukke risterrasser, vulkaner, templer og regnskove på Bali og de kridhvide bounty strande og det krystalblå vand på Gili

Rejsen inkluderer:

 

 • Fly fra København til Bali t/r 
 • Mad og drikke ombord på flyet
 • Transfer til og fra lufthavnen
 • Transfer fra Ubud til Gili Trawangan
 • Transfer fra Gili Trawangan til Sanur
 • 5 overnatninger på 3* hotel i Ubud
 • 5 overnatninger på 3* hotel på Gili Trawangan
 • 3 overnatninger på 3* hotel i Sanur
 • Morgenmad på hotellet alle dage

 

Vælg mellem følgende rejseperioder:

 

 

København:

 

Den 25. september - 10. oktober 2024
SPOTpris 14.990 kr. 

 

Den 27. oktober - 11. november 2024 (UDSOLGT)
SPOTpris 13.990 kr. 

 

Den 25. december 2024 - 9. januar 2025
SPOTpris 25.990 kr. 

 

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse.

 

Bestilling og betaling

Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du kun et depositum på 8.000 kr. ved afgang i september og oktober 2024 og 14.000 kr. ved afgang i december 2024. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Det anbefales, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

 

Tillæg og tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Øster Lindet.

 

 • Enkeltværelsestillæg for hele turen: 5.000 kr.
 • Opgradering af hotellet i Ubud til 4* Bliss Spa Resort (https://www.blissubudsparesort.com): 975 kr. pr. person for 5 overnatninger
 • Opgradering af hotellet på Gili til 4* Villa Ombak (https://www.vilaombak.com): 975 kr. pr. person for 5 overnatninger
 • Tilkøb af udflugter (læs mere længere nede):
  • Fra Ubud: Gitgit vandfaldet - Jatiluwih rismark - Tanah Lot-templet: 450 kr. pr. person
  • Fra Ubud: Carang Sari cykeltur: 395 kr. pr. person
  • Fra Ubud: Vulkanbjerget Mt. Batur-trek: 795 kr. pr. person
  • Fra Ubud: ATV:
   • Pris ved 1 person på ATV: 795 kr.
   • Pris ved 2 personer på ATV: 495 kr. pr. person
  • Fra Gili Trawangan: Tre Gili-øer, Gili Meni, Gili Air, Gili Trawangan: 895 kr. pr. person
  • Fra Sanur: Nusa Penida-tur: 395 kr. pr. person

 

Se flyinformation længere nede.


Dagsprogram

 

Dag 1: Afrejse

Afrejse fra København om morgenen. Undervejs vil der blive sørget godt for jer med mad og drikke. I skifter fly i Doha eller Singapore.

 

Dag 2: Ankomst i Ubud på Bali

Ved ankomst er der transfer til jeres hotel i Ubud. I ankommer midt på formiddagen. Værelserne er klar fra kl. 14.00. Bagage kan opbevares indtil værelserne er klar.

 

Nyd dagen med at slappe lidt af på hotellet, og tag en tur ned i den dejlige by. Her finder i et spændende udvalg af restauranter til en dejlig middag. I Ubud har I 5 overnatninger, og udvalget af oplevelser er stort.

 

Ubud er beliggende midt på Bali og er omgivet af smuk natur med flotte risterrasser, vulkaner, skove. Der hviler en helt særlig ro og spirituel stemning over området, og til trods for, at byen ligger langt fra havet, er den måske Balis mest populære område. Byen er ikke stor, men omgivelserne er fantastiske, og der er rig mulighed for udflugter til bl.a. de mange sjove kunstbyer, der ligger rundt om byen - f.eks. sølvbyen, bambusbyen osv.

 

Dag 3 - 6: Ubud

Alle dage starter med morgenmad på hotellet og er ellers til fri disposition.

 

Der er masser af spændende udflugtsmuligheder fra Ubud. Bl.a. kan vi anbefale en Downhill Mountainbike-tur, ligesom der er fine vandreruter fra byen. Besøg også Monkey Forrest i Ubuds nordlige del, og nyd nogle hyggelige dage i den lille charmerende by. Der er flere steder i byen, hvor der kan købes udflugter, ligesom Øster Lindet tilbyder udflugter, som kan tilkøbes hjemmefra.

 

Dag 7: Fra Ubud til Gili Trawangan

Morgenmad på hotellet, og derefter er der transfer til havnen, hvorfra I skal sejle ud til Gili-øerne. I skal med hurtigbåden, som tager godt 2 timer. I ankommer over middag til den største af øerne, Gili Trawangan, som er blot 3 km lang og 1,5 km bred.

 

Ved ankomst skal I tage en hestevogn til jeres indkvartering. Det er eneste transportmulighed på øen udover cykel, og de kan ikke reserveres på forhånd. Til gengæld står de klar ved havnen, når bådene kommer i land. 

 

Ved ankomst til jeres hotel er der check in og herefter er resten af dagen fri.

 

På Gili er det er blevet tid til forkælelse og livsnydelse i sandet. Livet på Gili-øerne er afslappende og med masser af strandliv, og I har også adgang til masser af bekvemmeligheder på hotellet. I bor på stranden og har et kæmpe udvalg af restauranter og barer, ligesom der er butikker og masser af mennesker omkring jer. Der er også wi-fi. I har 5 overnatninger på Gili Trawangan.

 

Dag 8 - 11: Gili-øerne

Alle dage starter med morgenmad på hotellet og er ellers til fri disposition.

 

Gili-øerne er de seneste år blevet populære hos alle, der rejser med eventyr i blodet. Fraværet af biler og motorcykler giver stedet et fredeligt præg med et roligt, behageligt tempo, og det er nemt at sejle mellem de tre tropiske Gili-øer, også på dagsture. 

 

Gili-øerne er tre små tropeøer, som ligger mellem Bali og Lombok. Alle er omgivet af et spektakulært, krystalklart hav, og er hjem for et fantastisk dyreliv og smukke koraller. I området findes også en stor koncentration af havskildpadder, og under snorkelturen kan man være heldig at støde på djævlerokker.

 

Gili Meno er den mindste, den stille, og den mest romantiske. Her er helt sublime strande - den allerbedste ligger på vestkysten, og for mange er ét besøg fint. Gili Trawangan er den største og mest besøgte af øerne - den besøges især af livlige unge rejsende, men ser også mange familier og et mere modent publikum. Det er uden sammenligning den ø, som kan byde på flest faciliteter og aktiviteter. Gili Air er en god blanding af de to andre med alt, hvad det indebærer af afslappet strandliv og dejlige hoteller. Gili Air er en dejlig ramme, som mest af alt ligner en bountyreklame.

 

Dag 12: Transfer fra Gili Trawangan til Sanur på Bali

Morgenmad på hotellet.

 

Herefter holder I igen flyttedag fra en ø til en anden, når I skal med hurtigbåden til Sanur. Sejlturen tager ca. 2,5 time. Vel fremme er der transfer til jeres nye hotel. Resten af dagen er til fri disposition. I tilbringer de sidste 3 nætter af jeres tur her. 

 

Sanur er ubetinget et af Balis mest populære ferieområder. Et udviklet ferieområde, som har alt det, man forventer af et moderne feriested. Her er et stort udbud af restauranter, caféer, butikker og lokale markeder inden for gåafstand fra hotellet, og det hele afgrænses mod øst af en fin strand med roligt vand. Solopgangen i Sanur kan til tider være fantastisk, men området langs med vandet liver først rigtig op om aftenen, hvor lysene tændes i de hyggelige restauranter, mens duften af friskgrillet fisk og lokale specialiteter fylder aftenluften. Sanur-stranden er 7 km lang.  

 

Man undgår ikke sælgerne i Sanur, og de tilbyder deres træfigurer, billeder, drager, eksotiske frugter og meget mere. 

 

Dag 13 - 14: Sanur

Alle dage starter med morgenmad på hotellet og er ellers til fri disposition. 

 

Der findes et stort udvalg af udflugter, som kan tilkøbes i Sanur. Vi kan varmt anbefale en tur til de to spændende og naturskønne øer Nusa Penida og Nusa Lembongan eller en tur til ”mini-Ubud” alias Sidemen. Et hyggeligt område med risterrasser og hyggelige små cafesteder i de små Guesthouses. Begge dele kan købes lokalt ligesom de også kan bestilles hjemmefra direkte hos Øster Lindet.

 

Dag 15 - 16: Hjemrejse 

Morgenmad på hotellet.

 

Det er blevet hjemrejsedag. Værelserne skal forlades kl. 11.00, og bagagen kan opbevares frem til afrejse. Ca. 3 timer før flyafgang er der transfer til lufthavnen. Der er flyskift i Doha eller Singapore.

 

Dagen efter lander I hjemme i Danmark efter nogle fantastiske uger i Indonesien.


Hoteller

Alle hoteller er hyggelige 3* boutique style hoteller, som inkluderer morgenmad.

 

Ved evt. udsolgte hoteller kan der ændres til lignende hoteller af mindst samme standard.

 

Den 25. september - 10. oktober 2024:

 

Den 27. oktober - 11. november 2024:

 

Den 25. december 2024 - 9. januar 2025:


Tilkøbsudflugter

Det er muligt at tilkøbe udflugter hjemmefra direkte hos Øster Lindet. Herunder kan I se et lille udvalg. Det skal nævnes, at der også er gode muligheder for at bestille udflugter lokalt, men kan man godt lide at planlægge og være sikker på bestemte ture, så anbefales det, at de bestilles sammen med rejsen.

 

Fra Ubud: Gitgit vandfaldet - Jatiluwih rismark - Tanah Lot-templet

Om morgenen bevæger I jer mod nord for at besøge Gitgit vandfaldet. Det er et af Balis mest berømte vandfald og er med en højde på 40 meter det højeste vandfald på Bali. Det er kendt som "tvillingevandfaldet", da det strømmer ned i en bæk, der er opdelt i to dele, som dypper ned i poolen, hvor man også kan bade.

 

I fortsætter til Bedugul for at nyde den kølige luft og frodige vegetation, når I besøger Jatiluwih - de utroligt grønne og smukke risterrasser, som er et fantastisk syn. Her går I ned ad de små stier på terrasserne for at komme endnu tættere på plantagerne og de små hytter på markerne. Endelig stopper I ved det lille og smukke Tanah Lot vandtempel. Templet, der sidder på en lille klippeø, ser fantastisk ud uanset om det er oplyst af daggryet eller skarpt omridset ved solnedgang.

 

Pris: 450 kr. pr. person.

 

Fra Ubud: Carang Sari cykeltur

Tag på cykeltur ind i hjertet af Bali med en tur langs bagvejene i Carangsari, og få et glimt af det daglige liv og den livlige kultur på Bali.

 

Turen er velegnet til gæster i alle aldre og fysiske tilstande og inkluderer et besøg i en typisk balinesisk husstand og et stop ved mindesmærket for I Gusti Ngurah Rai, en national helt og navnebror til Balis lufthavn, født i Carangsari.

 

Turen slutter med en nærmere kontakt med de overraskende velopdragne aber, der bebor den hellige muskatnødskov i Sangeh.

 

Frokost serveres med udsigt over panoramiske udsigter til det nærliggende Ubud. 

 

Pris: 395 kr. pr. person.

 

Fra Ubud: Vulkanbjerget Mt. Batur-trek

I er knap kommet i seng, før I skal op igen... Lige efter midnat starter nemlig en 5-timers gåtur mod toppen af Gunung Batur (1.717 m). En gåtur til toppen af Balis mest hellige bjerg.

 

Det er en fantastisk oplevelse, hvor I belønnes med en smuk smuk solopgang. Vulkanen er stadig aktiv og var sidst i udbrud i år 2000.

 

På vejen ned igen omgrupperer I ved Lake Baturs varme kilder. Her er der tid til en dejlig dukkert og opløsnning af de let ømme benmuskler. Har I lyst til lidt flere oplevelser, kan I tage en båd fra Toya Devasya og sejle en tur ned til Bali Aga Villaga - Trunyan. Og mon ikke i har brug for en lur ved poolen, når I kommer retur til hotellet. 

 

Pris: 795 kr. pr. person.

 

Fra Ubud: ATV

Denne aktivitet er perfekt til dem, som søger lidt mere eventyr og adrenalin og er en perfekt måde at fuldende jeres dage i Ubud, da det er en fremragende måde opleve området omkring Ubud.

 

På den 2 timer lange ATV-tur kan I nyde landskabet, det kulturelle miljø, skove, plantager og andre panoramaer. I vil helt sikkert få en spændende oplevelse med hjem fra Bali. Du kan få denne turpakke til en overkommelig pris.

 

Pris ved 1 person på ATV: 795 kr.

Pris ved 2 personer på ATV: 495 kr. pr. person.

 

Fra Gili Trawangan: Tre Gili-øer, Gili Meni, Gili Air, Gili Trawangan

Denne tur er specialdesignet til dem, der ønsker at føle og nyde den undersøiske verden. I får en helddags snorkeltur til Gili-arkipelaget med en meget flot bådtur, besøg ved 3/4 af de bedste snorkelsteder og frokost på Gili Meno.

 

Jeres turleder vil tage jer med til Gili Trawangan, Gili Meno og Gili Air for at give jer mulighed for at snorkle og svømme blandt de blå koraller og hundredvis af tropiske fisk.

 

Frokost serveres på en af de lokale restauranter eller i en madpakke.

 

Pris: 895 kr. pr. person.

 

Fra Sanur: Nusa Penida-tur

Om morgenen bliver I hentet på hotellet og derefter kørt til Sanur Havn for at tage til Nusa Penida med en hurtigbåd. Ved ankomsten til Nusa Penida er der en kort briefing om dagens program.

 

Nusa Penida er en smuk lille ø ud for det sydlige Bali, og i løbet af dagen opleves bl.a. Angels Billabong, Broken Beach og Klingking Cliff.

 

Til sidst snorkler I ved Crystal Bay.

 

Frokost er inkluderet.

 

I vender tilbage til Sanur og kører tilbage til hotel.

 

Pris: 395 kr. pr. person.


Flyinformation

Der flyves med Singapore Airlines eller Qatar Airways.

 

Flytider København:

 

Udrejse:

 • Afgang København kl. 09.30
  Ankomst Doha kl. 16.40
 • Afgang Doha kl. 17.25
  Ankomst Bali kl. 08.40 +1

 

Hjemrejse

 • Afgang Bali kl. 19.10
  Ankomst Doha kl. 23.40
 • Afgang Doha kl. 01.40
  Ankomst København kl. 07.15

 

Tider med Singapore Airlines er et par timer forskudt, og her mellemlandet der i Singapore frem for Doha.

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

 

Vejret

Den tørre årstid på Bali går fra april til oktober. I november er vejret stadig fortrinsvis tørt og med masser af sol, ligesom det er årets varmeste måned. Men der begynder også at snige sig nedbør ind. Fra december starter monsunen for alvor med mest regn i januar og februar. Regnen i december kommer typisk som kraftige regnskyl, der kan vare alt fra få minutter til flere timer. Julen og nytåret er højsæson med ferietid i hele verden – her er livligt overalt og stadig masser af sol. Forvent dog både en formiddags- og en eftermiddagsregnbyge.  


Om Øster Lindet

Øster Lindet er et dansk rejsebureau med fokus på kvalitet, service og glade gæster. Firmaet blev etableret i 1974 og har gennem de sidste mange år sendt masser af tilfredse kunder på især storbyrejser, solferier og krydstogter i hele verden. Hos Øster Lindet får du en personlig og nærværende service, og de er altid behjælpelige med den perfekte rejse til dig, uanset om det er en Formel 1-tur, en vinrejse eller en romantisk weekend i storbyen, der er på ønskelisten.

 

Øster Lindets slogan er "Tid til hinanden", og det er netop det, du får, når du lader Øster Lindet arrangere din næste ferie. De står for alt det praktiske, så du kan slappe af, nyde din ferie og bruge tiden på dine kære. 

 

Øster Lindet er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2052.


Tryghed på rejsen

Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

Straks efter du har modtaget dit værdibevis fra SPOTdeal skal du kontakte Øster Lindet på tlf.: 70 10 63 43 for at færdiggøre dit køb. Husk at oplyse, at det er en SPOTdeal og den unikke kode på værdibeviset. Husk at oplyse navne som i pas på alle rejsende, fødselsdato, pasnr., udøbsdato på pas, hjemmeadresse og telefonnummer samt oplysninger om evt. tilkøb. Du kan også sende dine personlige oplysninger til info@osterlindet.dk

 

Ved modtagelse af rejsebevis skal du tjekke, at alle data er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale billet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte. 

 

Bestilling og betaling

Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du kun et depositum på 8.000 kr. ved afgang i september og oktober 2024 og 14.000 kr. ved afgang i december 2024. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Det anbefales, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

 

Pas skal medbringes på rejsen og være gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst. Det er den rejsendes eget ansvar at have rejsedokumenterne i orden.

 

Ved fejl eller mangler på hotel eller rejsen rettes straks henvendelse til reception, evt. turleder eller Øster Lindets 24-timers døgnvagt på tlf.: 70 10 63 43.

 

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og at der ikke er mulighed for at annullere rejsen. 

 

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt da Øster Lindet på tlf.: 70 10 63 43.

Én unik kode gælder for 1 person.

 

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra København til Bali t/r 
 • Mad og drikke ombord på flyet
 • Transfer til og fra lufthavnen
 • Transfer fra Ubud til Gili Trawangan
 • Transfer fra Gili Trawangan til Sanur
 • 5 overnatninger på 3* hotel i Ubud
 • 5 overnatninger på 3* hotel på Gili Trawangan
 • 3 overnatninger på 3* hotel i Sanur
 • Morgenmad på hotellet alle dage

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse.

 

Tillæg og tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Øster Lindet.

 • Enkeltværelsestillæg for hele turen: 5.000 kr.
 • Opgradering af hotellet i Ubud til 4* Bliss Spa Resort (https://www.blissubudsparesort.com): 975 kr. pr. person for 5 overnatninger
 • Opgradering af hotellet på Gili til 4* Villa Ombak (https://www.vilaombak.com): 975 kr. pr. person for 5 overnatninger
 • Tilkøb af udflugter:
  • Fra Ubud: Gitgit vandfaldet - Jatiluwih rismark - Tanah Lot-templet: 450 kr. pr. person
  • Fra Ubud: Carang Sari cykeltur: 395 kr. pr. person
  • Fra Ubud: Vulkanbjerget Mt. Batur-trek: 795 kr. pr. person
  • Fra Ubud: ATV:
   • Pris ved 1 person på ATV: 795 kr.
   • Pris ved 2 personer på ATV: 495 kr. pr. person
  • Fra Gili Trawangan: Tre Gili-øer, Gili Meni, Gili Air, Gili Trawangan: 895 kr. pr. person
  • Fra Sanur: Nusa Penida-tur: 395 kr. pr. person

 

Købet kan ikke fortrydes.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Øster Lindet.

 

Det er Øster Lindets almindelige betingelser, som gælder. Du finder deres rejsebetingelser på https://www.osterlindet.dk/rejsebetingelser.

 

Øster Lindet er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2052.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding
Tlf.: 70 10 63 43 | CVR: 31877067 | info@osterlindet.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 17. maj 2024 kl. 23:59

Rejse til Bali og Gili Trawangan