Storbyferie i Krakow

Sidste chance!

Krakow er uden sammenligning Polens smukkeste by. Byen oser af charme og historie, og de mange torve og pladser er fulde af liv og stemning. Oplev det hele med et 4* ophold inkl. 3-4 nt. med morgenmad og fly fra CPH/BLL i nov-maj.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Krakow undgik 2. Verdenskrigs mange ødelæggelser og fremstår i dag som en sprudlende og farverig by i skarp kontrast til Østeuropas mange øvrige byer. De gamle bygninger står ranke og flotte med imponerende facader fra det 17. og 18. århundrede. Rundt om centrum er der grønne arealer og tid til en stille stund. Hvis mure og træer kunne tale ville de kunne berette om en interessant men også grum historie. Hvad byen ikke fik af fysiske skader har befolkningen måttet betale for med ar på sjælen - først gennem holocaust under 2. Vedenskirg og derefter det barske liv under den kolde krig.

Til trods for alt dette, så findes der næppe mange byer med så livlig en sjæl. Byen emmer af nostalgi og romantik, og de små, hyggelige gader og de gotiske tårne og slotte venter kun på at blive opdaget. Den charmerende, gamle middelalderby er en stor, positiv overraskelse. Markedspladsen midt i Krakows gamle bydel byder på krystal, lokal kunshåndværk og andre sjove tilbud. Her finder du et konstant leben med travle forretningsfolk og nysgerrige turister, gademusikanter, koncerter og udstillinger, som kan betragtes fra en af de mange fortovsrestauranter. 

I det gamle jødiske og katolske kvarter er hyggen og charmen om muligt endnu større. De små, krogede gader med brosten er unikke at forvilde sig rundt i. Der er masser af små, gamle kirker og klostre, hvor munkene her i det 20. århundrede stadig lever og uddanner sig efter gamle traditioner. Overalt findes et utal af lækre spisesteder og hyggelige barer. Krakow byder på nogle af Europas mest moderne og trendy caféer og restauranter, der lokker med tilsvarende lækre spisekort.

Det er også i Krakow I finder Oskar Schindlers fabrik, som i dag er et museum. Oskar Schindler var manden, som reddede i tusindvis af jøder under krigen. Fabrikken er absolut et besøg værd, og det anbefales at bestille tid online, så I er sikre på at få billetter.

Krakow blev efter 2. Verdenskrig befriet af den røde hær d. 18. januar 1945. I dag er Krakow en af Europas mest velbevarede kulturskatte, og hele Krakow er UNESCO-fredet. Under opholdet i Krakow bor I på et lækkert 4* hotel tæt på den historiske bydel, og opholdet er naturligvis inkl. morgenmad. 


Rejsen inkluderer:

 • Fly fra Billund og København til Krakow t/r (med Ryanair)
 • 10 kg håndbagage + en lille håndtaske (40x20x25)
 • 3-4 overnatninger på 4* Hotel Galaxy
 • Morgenmad på hotellet
 • Fri wifi på hotellet.

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.Der tages forbehold for udsolgte datoer. Der tages ligeledes forbehold for ændringer af flytiderne.

Mulige tilkøb (bestilles og betales direkte til Øster Lindet):

 • Bagage 20 kg fra København - 390 kr.
 • Transfer fra lufthavn til hotel t/r - 200 kr. (min 2 personer)
 • Eneværelsestillæg (ikke muligt på alle datoer) – 300 kr. pr. nat
 • Opredning barn (2-11 år) – 30 % rabat ifølge 2 fuldt betalende voksne (maks 2 børn pr. værelse og forbeholdt ledige 3-sengsværelser ønskede dato).

4* Hotel Galaxy
Hotel Galaxy ligger ved floden Wisla blot ti minutters gang fra det jødiske kvarter Kazimierz, der er et af byens stemningsfulde områder. Hotellet er samtidig i gåafstand til den historiske bykerne ved torvet. Hotel Galaxy er for dig, der foretrækker en smart og moderne indretning og sætter pris på en indbydende bar, restaurant, spa og pool samt et dejligt dampbad med massagebehandlinger. Vær dog opmærksom på, at den indendørs pool er lukket fra 28.-31. januar.

Hotellets døgnåbne reception er altid klar til at hjælpe og tage vare på gæsterne, og der tilbydes desuden et åbent lounge- og barområde samt gratis WiFi overalt.

Hotel Galaxy råder over ialt  205 værelser i lyse farver og med mange faciliteter, som vil gøre dit ophold behageligt. De er hyggelig indrettet i moderne stil, og samtlige værelser er med centralvarme, tv med satellitkanaler samt te-og kaffefaciliteter. Dertil kommer føntørrer og wifi.  I restauranten serveres en dejlig morgenbuffet hver dag, og hotellet har en skøn atmosfære med god service og imødekommende personale.  

Hotellet tilbyder desuden turistinformation, værdibokse, opbevaring af bagage samt transport. Læs mere om hotellet her.

Julemarked
Fra d. 27. november slår Krakow dørene op for byens fantastiske julemarked, der er kåret som verdens bedste af Politikens læsere. Byen er smukt pyntet op, og hele byens hovedtorv Rynek er omdannet til et juleland med utallige, små kunsthåndværksboder og lækre madsteder. Rundt på pladsen er der koncerter, krybespil og anden optræden. Er du på udkig efter julegaver, har Krakow et veludviklet forretningsliv med internationale kædeforretninger og spændende specialbutikker. Overalt er der hygge og vaskeægte julestemning - endda til priser væsentlig under de danske.


Tilkøb udflugter i Krakow

KZ lejr Auschwitz-Bikenau
Auschwitz-Birkenau var Nazitysklands største KZ- og udryddelseslejr. En rundvisning i koncentrationslejren er en dannelsesrejse til helvede og retur. Det er forståeligt, hvis man ikke har lyst til at besøge Auschwitz, men det er alligevel en stor oplevelse og en vigtig lærdom for alle uanset alder. Mere 1,3 mio. mennesker menes at have været i Auschwitz - heraf omkom 1,1 mio (90% jøder). Lejeren er i dag indrettet som et museum, og flere barakker er åbne for publikum. Her får man virkelig historiens realiteter helt ind under huden. At gå gennem den verdenskendte port til lejren får det til at løbe koldt ned af ryggen, men du er samtidig med til at holde minderne i live, så grusomhederne aldrig gentages. Turen varer ca. 7 timer og ligger typisk dagen efter ankomst. Afgang fra Krakow omkring kl. 09.00.  Engelsk guide.

Pris ca. 390 pr. pers. Påstigning: I afhentes fra hotellet – vær klar 15 min før afgang i receptionen.

Wieliczka Saltminerne
Den 700 år gamle Wieliczka saltmine ligger 15 km fra Krakow. Her kommer vi med elevator 50 etager under jorden. Den stadig aktive mine har mere end 200 km labyrintagtige gange og er med på UNESCOs liste over verdens kultur- og naturarv.  På vores guidede rundvisning ser vi bl.a. alle kapellerne, statuerne og ikke mindst kirken, der er mere end 50 m lang og 12 m høj. I de hulrum, der er opstået efter, at man har fjernet saltet, er der opstillet kunstværker, som fortæller saltets historie hugget ud i saltkrystaller eller granitten. I et af de største rum er indrettet et kirkerum, og et andet stort rum er indrettet som koncertsal, hvorfra der er tv-transmiterede koncerter. Der ligger også en 8 m dyb, underjordisk sø, som man har brugt til at smelte saltkrystallerne i. Efter et besøg i cafeteriet og et kig i "gaden" med souvenier butikker, går turen med elevator 100 m op til dagens lys igen. Turen varer ca- 4 timer. Turen er fra ca. kl. 09.30 til kl. 15.00. Engelsk guide.

Pris ca. 330 pr. pers. Påstigning: I afhentes fra hotellet – vær klar 15 min før afgang i receptionen.

Ønskes begge ovenstående ture er der mulighed for at købe en kombinationstur til ca. 680-700 kr, som omfatter både Auschwitz og Saltminerne. Turen varer ca. 11 timer fra kl. 07.00 om morgenen, og er en meget lærering og spændende dag. Men vi vil heller ikke lægge skjul på, at det er en hård dag.

Ekstrem skydning
Tag med ud til Krakows største skydebane og øv skydning med et bredt udvalg af våben. Her finder I de rigtige ”sager” – og det er ikke for bangebukse. Prøv kræfter med alt fra Uzi maskinpistoler og AK47 Kalanishnikovs til shotguns og Beretta pistoler. Inkl. i turen er en professionel instruktør samt øre- og øjenbeskyttelse. Pakken er en såkaldt Command pakke og indeholder i alt 75 skud fordelt på 15 x Uzi, 15 x AK47, 15 x Glock pistol, 5 x Magnum, 5 x Shotgun, 10 x M16 A10 riffel og 10 x Beretta. Ekstra skud kan købes på stedet. Turen varer ca. 2-3 timer og starter kl. 09.45 eller kl. 13.45. Engelsk guide.

Pris ca. 780 pr. pers. Påstigning: I afhentes fra hotellet – vær klar 15 min før afgang i receptionen.

Zakopane inkl. badning i varme kilder
Fantastisk smuk heldagsudflugt til det smukke naturområde mellem Tatrabjergene og Gubalowka-højden. Her ligger byen Zakopane mere end 1000 m.o.h. Om vinteren er det et skisportsområde, og om sommeren er det udgangspunkt for vandreture. Uanset årstid er skønheden fantastisk, og turen er en spændende oplevelse. I starter med at tage Funicularen til toppen ved Gubalowka-højden, hvorfra udsigten er blændende, og luften er frisk. Herfra er det videre til de takkede Tatrabjerge, inden I når frem til bjergbyen Zakopane, som har sin helt egen atmosfære. Det er en by, som er inspireret af en blanding af østrigsk og schweizisk byggestil, og ssom senere hen er præget af en lokal kunstner. Det har ført til en yderst charmerende og hyggelig by i moderne art nouveau stil. Efter et par timer her, går turen til de varme kilder, som I skal nyde i luksusomgiveler på et lokalt hotel. Her finder i Terme Bukovina, som er ren helse for krop og sjæl.

Turen slutter af med lidt smagsprøver fra højlandet i form af ost og vodka. Turen kører søndag, mandag, onsdag og fredag kl. 09.00. Engelsk guide. ­

Pris ca. 600 pr. pers. Påstigning: I afhentes fra hotellet – vær klar 15 min før afgang i receptionen.


Om Øster Lindet
Øster Lindet er et dansk rejsebureau med fokus på kvalitet, service og glade gæster. Firmaet blev etableret i 2008 og har gennem de sidste mange år sendt masser af tilfredse kunder på især storbyrejser, solferier og krydstogter i hele verden. Hos Øster Lindet får du en personlig og nærværende service, og de er altid behjælpelige med den perfekte rejse til dig, uanset om det er en Formel 1-tur, en vinrejse eller en romantisk weekend i storbyen, der er på ønskelisten.

Øster Lindets slogan er "Tid til hinanden", og det er netop det, du får, når du lader Øster Lindet arrangere din næste ferie. De står for alt det praktiske, så du kan slappe af, nyde din ferie og bruge tiden på dine kære.

Øster Lindet er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2052.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 2 hverdage. Du reserverer hos Øster Lindet på telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk.

Ved bestilling af rejsen skal der oplyses fulde navne på alle rejsende som i passet, fødselsdato, pasnummer og udløbsdato på passet samt oplysninger om eventuelle tilkøb.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Der tages forbehold for udsolgte datoer og ændringer i flytiderne.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på 70 10 63 43

Én unik kode gælder for én person. Prisen er pr. person ved to personer i delt dobbeltværelse.

Rejsen inkluderer:
Fly fra Billund og København til Krakow t/r (med Ryanair)
10 kg håndbagage + en lille håndtaske (40x20x25)
3-4 overnatninger på 4* Hotel Galaxy
Morgenmad på hotellet
Fri wifi på hotellet.

Mulige tilkøb (bestilles og betales direkte til Øster Lindet):
Bagage 20 kg fra København - 390 kr.
Transfer fra lufthavn til hotel t/r - 200 kr. (min 2 personer)
Eneværelsestillæg (ikke muligt på alle datoer) – 300 kr. pr. nat
Opredning barn (2-11 år) – 30 % rabat ifølge 2 fuldt betalende voksne (maks 2 børn pr. værelse og forbeholdt ledige 3-sengsværelser ønskede dato).

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til hotellets reception eller direkte til Øster Lindet for afhjælpning af problemet.

Pas skal medbringes på rejsen og være gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst. Det er den rejsendes eget ansvar at have rejsedokumenterne i orden.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Øster Lindets officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding
Tlf.: 70 10 63 43 | CVR: 31877067 | info@osterlindet.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 01. oktober 2020 kl. 23:59

Historiske Krakow