Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Kør-selv ferie til Toscana

Vidunderlige Hotel Villa Ambra ligger lige i smørhullet mellem historiske Montepulciano og kurbyen Chianciano Terme med de toscanske bjerge i baggrunden. Med udgangspunkt i denne dejlige beliggenhed kan I nyde omgivelserne og tage på spændende ture.

TOSCANA - 4-7 nt. på 3* Hotel Villa Ambra i hjertet af Toscana nær Montepulciano.

Pris fra 1.195

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
2 solgte

Værdi1.595

Rabat25

Spar400

Hotel Villa Ambra er et dejligt 3-stjernet hotel beliggende et par kilometer fra den toscanske perle Montepulciano. Her finder du gæstfrihed og det skønne toscanske landskab med sine fortryllende panoramaer. 

Hotellet ligger i Sant’Albino mellem Montepulciano og kurbyen Chianciano Terme, og det har en god beliggenhed med de toscanske bjerge i baggrunden og masser af kulturelle og historiske centre i nærområdet. 

Hyggelige og komfortable værelser
Alle værelserne er komfortable og indrettet i lyse farver med træmøbler. De har satellit-tv, minibar og eget badeværelse med hårtørrer og toiletartikler. Nogle af værelserne har balkon, og dem uden har deres egen aircondition. På toppen af hotellet er der en stor terrasse, som alle kan bruge.

Hotellet har en swimmingpool på 10 x 20 meter (åben fra maj til oktober) med liggestole og parasoller. Derudover er der også en stor have, hvor man kan slappe af. Hotellet har elevator og egen parkeringsplads med gratis parkering.

Familiedrevet restaurant
Restauranten på Villa Ambra ledes af ejerne - kokken Catia og hendes bror Marzio. Maden tilberedes efter traditionelle opskrifter, som kommer fra Catias bedstemor, og her er lagt vægt på kvalitet og håndværk.

Det er også muligt at få en vinsmagning ude på vinmarkerne, der som udgangspunkt afholdes hver onsdag (kan ændres ved større grupper).


Opholdet inkluderer:

  • 4 eller 7 overnatninger i superiorværelse på Hotel Villa Ambra
  • Morgenmad alle dage.

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse:

4 overnatninger - SPOTpris: 1.195 kr. pr. person. Normalpris: 1.595 kr. Spar 25%.
7 overnatninger - SPOTpris: 1.895 kr. pr. person. Normalpris: 2.725 kr. Spar 30%.

Opholdet kan benyttes med ankomst alle ugens dage til og med d. 1. november 2020.

Tilkøb (bestilles og betales direkte til Vindrose Rejser):

  • Ekstra opredning - 150 kr. pr. person pr. nat.

Tilkøb (bestilles og betales direkte til Hotel Villa Ambra):

  • Vinsmagning af Campino delle Querces eller Podere della Bruciatas egen vin med picnic udendørs – ca. 16 euro pr. person.

Restauranten på Villa Ambra
I restauranten på Villa Ambra er der lagt vægt på kvalitet. Størstedelen af pastaen er hjemmelavet, ligesom mange andre produkter, der kommer fra ejernes egne gårde, også er det. Ejerne producerer også god olivenolie og fantastiske rødvine, som selvfølgelig kan smages og købes her. Grøntsagerne er altid friske, og alle kommer fra hotellets egen køkkenhave. Produktionen af egne hjemmelavede produkter og vin startede i 1992, da faren til de nuværende ejere Catia og Marzio gav dem 24 tønder land placeret rund om Villa Ambra. Ejendom blev delt, så Marzio fik de eksisterende vinmarker, og Catia fik olivenlundene. 

Den beslutning har i dag fostret to selskaber: "Il Campino Delle Querce" og "Podere Della Bruciata". De to små selskaber har gjort det muligt for hotellet at skabe stier, der løber gennem vinmarkerne og olivenlundene, til at gå eller cykle på. Det er derfor muligt at nyde det toscanske landskab helt tæt på. Podere Della Bruciata har i dag etableret sig som et utrolig godt boutique-vinhus, som producerer fantastisk, økologisk vin - dvs. ingen brug af kemikalier, med undtagelse af sulfater, ligesom i gamle dage.

Restauranten La Casina
Meget tæt på Villa Ambra findes også restauranten La Casina, der tilbyder en elegant og raffineret atmosfære. Dette er det perfekte sted for en romantisk middag. Du kan spise udenfor på terrassen med panoramaudsigten over det smukke landskab, mens du smager på god vin og mad.

Rig på kunst, historie og kulturel arv
Med sin beliggenhed tæt på Montepulciano i den sydlige del af Toscana, nær Siena, finder man her en region, der er rig på kunst, historie, kulturel arv og et betagende landskab. Montepulciano ligger mellem Val D'Orcia og Val di Chiana, og byen er omgivet af gamle mure og fæstninger designet af Antonio da Sangallo. Inden for bymurene finder man gader fyldt med renæssancebygninger, paladser og kirker. Men mest af alt er byen især kendt for sine gode lokale "Vino Nobile di Montepulciano"-vine. Fra Montepulciano er det nemt at komme til berømte byer og steder i Toscana såsom Siena, Firenze, Orvieto, Assisi og Chiusi og derefter Chianciano Terme, Pienza, San Quirico, Monticchiello og Trasimenosøen.

Området
Med Villa Ambra som base har man mulighed for at besøge et væld af smukke historiske byer, med hver deres unikke charme. Vindrose Rejser anbefaler at tage til f.eks. Sarteano, Cetona, Arezzo, Siena, Pienza, Cortona og Montepulciano, som blot er et udvalg af de muligheder, der i er området.

Sarteano er smuk lille by med et betagende, historisk centrum, som er en labyrint af små gader og stræder, der kryber sammen ved foden af den middelalderlige borg, oprindeligt bygget i 1038. Udsigten fra slottet er spektakulære. Her er der et panorama ud over landskaberne Val di Chiana og Val d'Orcia, og Monte Cetona og de umbriske bjerge i horisonten.

I centrum af byen er Piazza XXIV Giugno, hvor det smukke teater kaldet Il Teatro degli Arrischianti er. Teatrets historie strækker sig tilbage så tidligt som i 1600-tallet.

Montepulciano er bl.a. er kendt for sin vin, der er produceret i hele området omkring byen, Vino Nobile di Montepulciano. Men Montepulciano er ikke kun kendt for sin vin, men også mad og råvarer af alle sorter fra lokalområdet. Selve hovedgaden i Montepulciano er 1,5 km lang, og her vil du få en bilfri gåtur op til centrum af byen til Piazza Grande. Nævneværdige seværdigheder er Palazzo Communale, der er inspireret af Palazzo della Signoria i Firenze og Tempio di San Biagio.

Pienza er kendt for sine Pecorino-oste, og herudover er Pienza en utrolig flot lille by, hvor du kan opleve Piazza Pio II og Pienzas Duomo. Pienza er for nyligt blevet optaget på UNESCO’s liste over verdens kulturarv.

Arezzo er en af de gamle etrusker byer, der siden blev erobret af romerne. Det gamle romerske navn for byen var Arretium, og byen fungerede som et af de vigtige strategisk militære punkter i det gamle Romerrige. Her vil du få mulighed for at se den flotte Piazza Grande, det kommunale palads og ikke mindst mange flotte kirker, hvor du kan beundre frescoen.

Cortona, der også er en gammel etruskisk højborg. Her vil du kunne opleve en typisk middelalder by med små gader og de dejlige italienske torve. Samtidig kan du opleve en af de flotteste udsigter i Toscana, hvor du kan se hele vejen, udover det toskanske landskab til Trasimenosøen i Umbrien.

Siena er historisk Firenzes evige rival, og det kan godt forstås, når man sammenligner de fantastiske æstetiske oplevelser, man kan få i begge byer. Siena er en del mindre en Firenze, men mindst lige så smuk. Byen er bygget rundt omkring hovedpladsen, Piazza del Campo, med rådhustårnet, hvor inspirationen til Københavns rådhustårn kom fra. Udover de fantastiske gader er det også værd at besøge Duomo di Siena.

Cetona er smuk by beliggende ved foden af Monte Cetona. Husene omfavner slottet på bakken midt i byen, som er fyldt med cypresser og fyrretræer. Set oppefra eller på et kort ser det ud til være den perfekte model af middelalderfæstning: en smal, indre ring på toppen af bakken indeholdende en bredere, anden mur, som kunne rumme mennesker i tilfælde af belejring, og en tredje mur omkring foden af bakken, som omfatter hele byen.


Om Vindrose Rejser
Vindrose Rejser har i mere end 6 år haft et tæt samarbejde med Spotdeal. I årenes løb har Vindrose sendt mange danskere ud på uforglemmelige rejser. Bestræbelserne er altid at være mere end en bookingcentral. Vindrose giver gerne gode råd med på rejsen, og er aldrig mere end et telefonopkald væk.

Som navnet ”Vindrose” lægger op til, så viser rejsebureauet vejen til den perfekte ferie. I mere end 40 år har Vindrose Rejser sendt gæster rundt i hele verden - lige fra Gdansk til Guadeloupe. Livet er for kort til dårlige rejser, derfor har Vindrose Rejser altid fokus på at skabe de bedste rammer - det gælder både en forlænget weekend til Hamborg eller en vinrejse til Toscana.

Læs bedømmelserne Trustpilot og Facebook, og se de flotte billeder på Instagram.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Vindrose Rejser på mail@vindroserejser.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne på alle rejsende som i passet, afrejsedato, eventuelle tilkøb og den unikke kode på værdibeviset. Herefter modtager du den nødvendige rejseinformation direkte fra Vindrose Rejser.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Vindrose Rejser på 33 13 52 23.

En unik kode gælder for det valgte ophold.

Opholdet inkluderer:

  • 4 eller 7 overnatninger i superiorværelse på Hotel Villa Ambra
  • Morgenmad alle dage.

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

Opholdet kan benyttes med ankomst alle ugens dage til og med d. 1. november 2020.

Tilkøb (bestilles og betales direkte til Vindrose Rejser):

  • Ekstra opredning - 150 kr. pr. person pr. nat.

Tilkøb (bestilles og betales direkte til Hotel Villa Ambra):

  • Vinsmagning af Campino delle Querces eller Podere della Bruciatas egen vin med picnic udendørs – ca. 16 euro pr. person.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Vindrose Rejsers officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Vindrose Rejser.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vindrose Rejser

Vester Voldgade 90, 1552 Kbh V


Sidste chance: 23. juli 2020 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst