Michelinoplevelse på Kokkeriet

Sidste chance!

At spise på michelinhædrede Kokkeriet i København er en stor gastronomisk oplevelse, der på fineste vis kombinerer nytænkning, nostalgi, tradition og opbrud. Vælg mellem 'den lille' og 'den store' menu - begge med vinmenu.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Kokkeriet er en af de særlige Michelin-restauranter i Danmark med en ekstra lang Michelin-historie bag sig - en historie, der fortæller, at restauranten har fundet opskriften på, hvordan man driver et knivskarpt og nytænkende køkken.

Vælg mellem

  • Den lille menu (mandag - torsdag)
    SPOTpris 1.599 kr. Normalpris 1.950 kr. Spar 18 %

  • Den store menu (mandag - lørdag)
    SPOTpris 1.999 kr. Normalpris 2.450 kr. Spar 18 %

Både den lille og den store menu er inklusive afstemt vinmenu, velkomstdrink, kaffe og petit fours.

Værdibeviset kan benyttes til og med den 31. juli 2021.

Den lille menu kan indløses mandag til torsdag, mens den store menu kan indløses mandag til lørdag.



Menuen (retterne skrevet med fed undlades i den mindre menu)

Snacks
kaviar – sandeltræ – æggeblomme
grønne asparges – popcorn – kerner
syltede blomster – kyllingelever – cognac
pære – karry – kamille
tomat – oliven – løvstikke

Amuse-bouche
hvid chokolade – kærnemælk – rejer

Menu
kammusling – blåmusling – agurk
jomfruhummer – porre – kørvel
jordskok – estragon – trøffel
glaskål – friskost – kål
ærter – persille – ramsløg
karamelliseret kartoffel – krabbe – trøffel
pighvar – hyldeblomst – gule beder
gris – kaviar – selleri
vagtel – hvid asparges – Gammel Dansk
grønne druer – skovmærker – creme fraiche
valnød – skovsyre – appelsin
jordbær – fåremælk – timian

Tilvalg af 10 g dansk Oscietra-kaviar: 350 kr. 
Tilvalg af danske oste: 175 kr. 

Vinmenu
1982 Kerner Auslese, Erdener Busslay, Bernhard Jakoby, Mosel, Tyskland
2018 Chablis, Boissonneuse, Domaine Julien Brocard, Bourgogne, Frankrig
2005 Cava, Brut Nature, Gran Reserve, Recaredo, Spanien
NV Champagne Grand Cru, Blanc de Blancs, André Robert, Les Mesnil sur Oger, Frankrig
2019 Blanc de Noir, Spätburgunder, Jean Stodden, Ahr, Tyskland
2016 Barbaresco, Ronchi, Piemonte, Italien
2011 Chambolle-Musigny, Domaine Arnoux-Lachaux, Bourgogne, Frankrig
2009 Tokaj 4 Puttonvos, Tokaj & Co, Slovakiet

Både den mindre og den store menu er inklusive afstemt vinmenu, velkomstdrink, kaffe og petit fours.



Kokkeriet - anmelderrost michelinrestaurant

Michelinrestauranten Kokkeriet tager udgangspunkt i de mange klassiske danske retter og stolte traditioner, og lægger en ære i at nytænke den gastronomiske arv, som vi er vokset op med. Kokkeriet vil overraske, gerne imponere og allerhelst give dig fornemmelsen af et eller andet velkendt. 

Retterne er enkle og alligevel detaljerige med masser af farver fra balndt andet blomster, bær og grønt. Og forskellige og spændende dufte og smage er der massere af.

Charme & stil
På Kokkeriet er det ikke kun det høje gastronomiske niveau, der indtryk. Placeringen, indretningen og stemningen er også med til at gøre et besøg til en unik restaurantoplevelse.

Kokkeriet er godt gemt væk i Nyboders charmerende kvarter i én af Københavns smukke, gamle bygninger. Beliggende på hjørnet af to mere stille veje har restauranten store glasfacader ud til begge sider, der giver nærhed til det lokale miljø, tilføjer blødt lysindfald og luftighed, mens den intime stemning, der sætter oplevelsen og maden på tallerkenen i højsædet, stadig er bevaret og fremhævet.

Interiøret er stilfuldt. Her er nyere dansk og internationelt design. For eksempel stole fra Gubi.

Rost til skyerne
Ikke kun Michelin-stjernen vidner om, at Kokkeriet er et særligt sted. Restauranten befinder sig også i den absolutte top, hvis man spørger de mange besøgende fra hele verden. Se for eksempel alle de fremragende anmeldelser på Tripadvisor

Børsen har også været forbi restauranten og kvitterede med 5 ud og 6 stjerner:

"Restaurant Kokkeriet har bekendt kulør til rødt og hvidt med sit nye “moderne dansk” koncept, hvor en række gamle kogebogstravere fremstår som en flok galopheste."

 

Bord bookes online via Kokkeriets hjemmeside. Husk at skrive, at det drejer sig om en oplevelse købt hos SPOTdeal samt de unikke koder.

Book på: http://kokkeriet.dk/bestil-bord/ 

Værdibeviset kan benyttes til og med den 31. juli 2021.

Den lette menu kan indløses mandag til torsdag, mens den store menu kan indløses mandag til lørdag.

Der tages forbehold for, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden.

Én unik kode gælder for den valgte menu til én person. Menuen er inklusive vinmenu, velkomstdrink, kaffe og petit fours.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Kokkeriet. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Kokkeriet

Kronprinsessegade 64 , 1306 København K
Tlf.: 33 15 27 77 | CVR: 36618876 | info@kokkeriet.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 06. august 2020 kl. 23:59

Michelinmiddag på Kokkeriet