Udsøgt skaldyrsfad på Restaurant l'Alsace

Udsolgt

Sæt et besøg hos den legendariske Restaurant l'Alsace i kalenderen og glæd dig til en ekstra smagfuld oplevelse. Det store og velanrettede skaldyrsfad frister med bl.a. hummer, østers og hjemmerørt mayonaise.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Et par trin nede ad den lille trappe i Pistolstræde befinder man sig pludselig i en helt anden verden. Det var den legendariske kok Franz Stockhammer, som grundlagde Restaurant l'Alsace i 1978. I dag har datteren Josephine Stockhammer taget over. Hun driver nu stedet sammen med køkkenchef Franck Dietrich, der er ægte "Elsässer". Dietrich har en fortid på bl.a. Fakkelgaarden i Sønderjylland.

Mellem charmerende okkerfarvede bindingsværkshuse ligger denne fransk-østrigske perle. Diskret og stilfuld og med en fortættet sydlandsk stemning, der præger omgivelserne i den romantisk overdækkede vinterhave, der nærmest har karakter af et stort indbydende orangeri.

Med dette tilbud kan du glæde dig til at nyde Restaurant l'Alsaces forfriskende skaldyrsdfad. 



Skaldyrsfadet er for 1 person og inkluderer: 

  1. Servering:
    Klassisk fiskesuppe med sauce rouille og croutons

  2. Servering:
    Hvidvinsdampede blåmuslinger

  3. Servering:
    - 5 Atlanterhavsøsters
    - 1/2 hummer med klo
    - 3 jomfruhummere
    - Hjemmelavet mayonnaise
    - Toast og citron á part

SPOTpris 300 kr. pr. person. 

Der kan maks. købes og bookes til 8 personer.

Værdibeviset kan benyttes mandag til lørdag fra den 1. august til og med den 30. oktober 2020.

Fredage og lørdage er meget travle, så book i god tid.

Der er 2 seatings, og bordet skal derfor bookes enten kl. 18.00 eller kl. 20.30. Man har bordet i ca to timer:

1. seating kl. 18.00 - 20.15
2. seating kl. 20.30 - 22.30

OBS: Der er begrænset antal!



Klassisk kokkekunst i højsædet

Restaurant l'Alsace er i københavnerkredse et legendarisk spisested og har da også et stort stampublikum, som sætter pris på det klassiske køkken. Man skal ikke forvente at finde molekylær gastronomi på disse kanter, og er man på udkig efter moderne fusionsmad i miniatureformat, er Restaurant l'Alsace ikke stedet.

Her er det derimod den klassiske kokkekunst, der er i højsædet. Restaurantchef Josephine Stockhammer har videreført stilen fra sin far og serverer klassiske retter fra Østrig og Alsace.

Der skal reserveres bord forinden på telefon 33 14 57 43 eller på https://alsace.dk/booking/  Husk at oplyse din unikke SPOTdeal kode fra dit værdibevis samt at det er skaldyrsfadet, der er købt. 

Værdibeviset kan benyttes mandag til lørdag fra den 1. august til og med den 30. oktober 2020.

Fredage og lørdage er meget travle, så book i god tid.

Der er 2 seatings, og bordet skal derfor bookes enten kl. 18.00 eller kl. 20.30. Man har bordet i ca to timer:

1. seating kl. 18.00 - 20.15
2. seating kl. 20.30 - 22.30

Du kan bruge dit værdibevis både til frokost og til aften.

Der er lukket om søndagen.

Restaurant l'Alsace holder jeres bord i 20 min., så giv besked, hvis I bliver forsinket.

Medbring printet værdibevis, når tilbuddet indløses.

Én unik kode gælder for ét skaldyrsfad for én person, der inkluderer:

1. Servering:
Klassisk fiskesuppe med sauce rouille og croutons

2. Servering:
Hvidvinsdampede blåmuslinger

3. Servering:
- 5 Atlanterhavsøsters
- 1/2 hummer med klo
- 3 jomfruhummere
- Hjemmelavet mayonnaise
- Toast og citron á part

Der kan maks. købes og bookes til 6 personer. 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af denne oplevelse. Alle spørgsmål vedrørende oplevelsen rettes til restauranten. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Restaurant l'Alsace

Ny Østergade 9, 1101 København K
Tlf.: 33 14 57 43 | CVR: 30498402 | alsace@alsace.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 04. august 2020 kl. 23:59

Skaldyrsfad på Restaurant l'Alsace