Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

ROMANTIK HOTEL BÖSEHOF I NORDTYSKLAND

Nyd et afslappende ophold på Romantik Hotel Bösehof i historiske omgivelser kun et par timers kørsel fra den danske grænse. Opholdet inkluderer 2-4 nt., 3-retters middag, lækker morgenmad og fri brug af swimmingpool og sauna.

ROMANTIK HOTEL BÖSEHOF I NORDTYSKLAND - 2-4 nt. med middag, morgenmad og wellness.

Pris fra 1.895

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
8 solgte

SPOTpris!

Hotellet ligger i smukke omgivelser med rig mulighed for afslapning, kun et par timers kørsel fra den danske grænse nær kystbyen Bremerhaven. Regionen tilbyder et bredt spektrum af aktiviteter afhængigt af sæson og vejr.

Byen Bad Bederkesa ligger med perfekte muligheder for lange vandreture, cykling og køreture i det smukke landskab ved den nærliggende Nordsøkyst.

Tæt på hotellet er der også mulighed for minigolf, sejlads og ridning. Det kan også varmt anbefales at tage et besøg i den nærliggende havneby Bremerhaven med det velkendte maritime museum, oplevelsescentret »Klimahaus« og det internationalt anerkendte » Deutschen Auswandererhaus« der beskriver udvandringen fra Slesvig og det øvrige Tyskland


Opholdet inkluderer:

  • 2, 3 eller 4 nætter i Superior dobbeltværelse.
  • Morgenmad alle dage.
  • 3-retters menu på ankomstdagen.
  • Brug af swimmingpool og sauna.

2 overnatninger - pris pr. person: SPOTpris 1.895 kr.
3 overnatninger - pris pr. person: SPOTpris 2.495 kr.
4 overnatninger - pris pr. person: SPOTpris 3.195 kr.

Opholdet kan benyttes til og med 20. december 2020.

Tillæg (betales til Vindrose Rejser):
Opgradering til Deluxe dobbeltværelse, hvor det er muligt  at få opredninger til 2 børn op til 14 år gratis*:

  • 2 nætter: 450 kr.
  • 3 nætter: 700 kr.
  • 4 nætter: 1000 kr.

* Bemærk at det kun er gratis at opredninger til børn indtil 31. august 2020. Middag til børn er ikke inkluderet i prisen.

Tjek ind – Tidligst kl. 15.00
Tjek ud – Senest kl. 11.00


Romantik Hotel Bösehof
Romantik Hotel Bösehof ligger i en historisk bygning, der stammer tilbage fra 1826, da sukkerhandleren fra Bremen, Heinrich Böse, byggede sit landsted – Bösehof. Hotellet ligger på et lille højdedrag i udkanten af en skov i kurbyen Bad Bederkesa, med en flot udsigt over et slot, byen og søen. De charmerende omgivelser og den nærliggende Nordsøkyst byder på interessante udflugter og oplever.

Dette kombineret med hotellets varme gæstfrihed, gode restaurant, swimmingpool og saunaområde, er der lagt op til et dejligt ophold. Hotellet består af 3 bygninger. I hovedbygningen er receptionen, restauranten og hotellets bar. Derudover er der også hotellets vinterhave, hvor morgenmaden bliver serveret.

I Haus Allmers, som blev bygget i 1975 og sidst renoveret i 2006, finder du wellness- og beautycentret ”Bel étage”.

Haus Bohls er den nyeste tilbygning, bygget i 2000, og er forbundet til de andre hotelbygninger. Her finder du hotellets sauna, wellnessområde og swimmingpool.

Romantik Hotel Bösehof søger at give sin gæster gode omgivelser for at give krop og sjæl meget plads til nydelse og afslapning. Med sine 47 værelser kan du opleve en enestående feel-good atmosfære.

Alle værelser på Romantik Hotel Bösehof er rummelige, og fremstår charmerende med individuelt arrangerede detajler og stilfulde badeværelser. Værelserne har eget badeværelse med bruser, hårtørrer, makeup-spejl, tv, radio, telefon, minibar og pengeskab.

Romantik Hotel Bösehofs restaurant tilbyder dig fine delikatesser alt efter årstiderne. Restauranten er baseret på det lokale landkøkken, og bruger produkter og ingredienser fra regionale urtehaver, lokale landmænd og fiskere. Dette gælder uanset om restauranten serverer mousse af stilktomater, friske Nordsøkrabber, Duroc svinekød eller vidunderligt dampet havtaske. Restaurantens kokke fortolker regionale delikatesser i al deres mangfoldighed og åbner nye oplevelser for din gane.


Om Vindrose Rejser
Vindrose Rejser har i mere end 6 år haft et tæt samarbejde med Spotdeal. I årenes løb har Vindrose sendt mange danskere ud på uforglemmelige rejser. Bestræbelserne er altid at være mere end en bookingcentral. Vindrose giver gerne gode råd med på rejsen, og er aldrig mere end et telefonopkald væk.

Som navnet ”Vindrose” lægger op til, så viser rejsebureauet vejen til den perfekte ferie. I mere end 40 år har Vindrose Rejser sendt gæster rundt i hele verden - lige fra Gdansk til Guadeloupe. Livet er for kort til dårlige rejser, derfor har Vindrose Rejser altid fokus på at skabe de bedste rammer - det gælder både en forlænget weekend til Hamborg eller en vinrejse til Toscana.

Læs bedømmelserne Trustpilot og Facebook, og se de flotte billeder på Instagram.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Opholdet kan benyttes til og med 20. december 2020.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du dit ophold indenfor 14 dage hos Vindrose Rejser på telefon 33 13 52 23 eller mail mail@vindroserejser.dk. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset.

Der tages forbehold for udsolgte datoer og vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst mulig og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode ikke er ledig.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Vindrose Rejser.

En unik kode gælder for et ophold for 1 person. Du skal min. købe 2 værdibeviser.

Opholdet inkluderer:
2, 3 eller 4 nætter i Superior dobbeltværelse.
Morgenmad alle dage.
3-retters menu på ankomstdagen.
Brug af swimmingpool og sauna.

Tillæg (betales til Vindrose Rejser):
Opgradering til Deluxe dobbeltværelse, hvor det er muligt  at få opredninger til 2 børn op til 14 år gratis*:

  • 2 nætter: 450 kr.
  • 3 nætter: 700 kr.
  • 4 nætter: 1000 kr.

* Bemærk at det kun er gratis at opredninger til børn indtil 31. august 2020. Middag til børn er ikke inkluderet i prisen.

Tjek ind – Tidligst kl. 15.00
Tjek ud – Senest kl. 11.00

Der tages forbehold for udsolgte datoer. 

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Vindrose Rejsers officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Vindrose Rejser.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vindrose Rejser

Vester Voldgade 90, 1552 Kbh V


Sidste chance: 08. juli 2020 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst