Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

NYHED! Ophold for 2 på Hotel Søgården

Besøg Hotel Søgården i Brørup og nyd et dejligt ophold for 2. Hotellet ligger i hyggelige omgivelser, og placeringen er perfekt til ture i både Midt- og Sønderjylland. Inkl. 1-2 overnatninger og 3-retters middag. Indløsning til d. 31. marts 2021.

HOTEL SØGÅRDEN i Brørup - 1-2 overnatninger med 3-retters middag. Gyldig til 31. marts 2021.

Pris fra 895

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
27 solgte

Værdi1.825

Rabat50

Spar930

Hotel Søgården ligger smukt placeret i Syddanmark på grænsen mellem Sønderjylland og Midtjylland. Hotellet er velbeliggende i forhold til både sports- og naturoplevelser såvel som populære turistattraktioner som Legoland og Brørup Kræmmermarked.

På Hotel Søgården kan I glæde jer til et ophold med fokus på afslapning, dejlig mad og skønne udflugter.

Hotellet råder over 19 komfortable dobbeltværelser med dobbeltseng, eget bad og toilet. Flere af værelserne har desuden sovesofa og køjeseng, hvilket giver mulighed for op til 2 ekstra opredninger pr. værelse. Hotel Søgården har plads til i alt 68 overnattende gæster.

På ankomstdagen vil I blive forkælet med en smagfuld og velkomponeret 3-retters menu. Den kan nydes i den hyggelige restaurant, eller på den overdækkede terrasse, hvis vejret tillader det. Næste morgen byder hotellet på en skøn morgenbuffet.


Opholdet er for 2 personer og inkluderer:

  • 1 overnatning i dobbeltværelse
  • 3-retters middag (efter køkkenchefens valg)
  • Morgenbuffet.

SPOTpris 895 kr. for 2 personer. Normalpris 1.825 kr. Spar 51 %

- ELLER -

  • 2 overnatninger i dobbeltværelse
  • 3-retters middag på ankomstdagen (efter køkkenchefens valg)
  • Morgenbuffet begge dage

SPOTpris 1.495 kr. for 2 personer. Normalpris 2.700 kr. Spar 44 %

Opholdet kan benyttes med ankomst mandag til lørdag fra d. 1. juni 2020 til og med d. 31. marts 2021, når hotellet igen må holde åbent for gæster.

Tillæg (betales direkte til Hotel Søgården):

  • Weekendtillæg ved ankomst fredag og lørdag - 150 kr. pr. værelse pr. nat.

Tjek ind - Tidligst kl. 15.00
Tjek ud - Senest kl. 11.00


Seværdigheder i nærheden
Hotel Søgården ligger ideelt placeret til udflugter i både Midt- og Sønderjylland. Uanset om I er til rolige vandreture, vilde familieaktiviteter eller historiens vingesus, kan I finde det i området omkring hotellet.

Ribe
Et oplagt udflugtsmål for alle historieinteresserede er Danmarsk ældste by, Ribe. Her kan I opleve byens pompøse domkirke fra 1200-tallet, gå tur i den smukke, middelalderlige bymidte eller komme helt tæt på vikingernes liv og hverdag på museet Ribes Vikinger. Her kan i for alvor mærke danmarkshistorien og se en række helt unikke, arkæologiske fund. En kort køretur fra Ribe ligger Esbjerg, der sjovt nok er Danmarks yngste by. I kan med andre ord glæde jer til en unik oplevelse af nyt og gammelt, moderne og traditionelt, når I besøger Sydvestjyllands største handelsbyer.

Sønderskov Slot
Sønderskov Slot er et smuk, fredet slot med en historie, der går helt tilbage til middelalderen. I hovedbygningen er der i dag indrettet et statsanerkendt kulturhistorisk museum, der beskæftiger sig med lokalhistorie i bred forstand, lige fra runesten og indretning. Se slottets smukke vægmalerier, oplev gravskikke fra oldtiden og nyd den flot anlagte park omkring slottet, hvor Nordeuropas største samling af barokke havevaser pynter smukt. I det senmiddelalderlige kælderanlæg under slottet finder du desuden Restaurant Herregårdskælderen, som altid er et besøg værd.

Nationalpark Vadehavet
Nationalpark Vadehavet er altid åben og byder på et væld af storslåede naturoplevelser. Her kan du komme helt tæt på områdets unikke flora og fauna, der byder på alt fra legesyge sæler til store flokke af trækfugle og ikke mindst verdens største ubrudte system af tidevandsflader. Området er på UNESCOs Verdensarvsliste, som anerkender Vadehavets enestående betydning for bevarelsen af biodiversiteten samt de økologiske og geologiske processer.

Legoland, Koldinghus og meget mere...
Listen over seværdigheder nær Hotel Søgården byder på masser af natur- og kulturoplevelser, men I kan også glæde jer til en familietur i Legoland i Billund, et besøg hos Funky Monkey klatrepark i Vejle eller en hyggelig dags shopping i Kolding med besøg på Koldinghus eller Trapholt. Mulighederne er uendelige, og med et ophold på Hotel Søgården ligger det hele indenfor rækkevidde.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Du reserverer dit ophold hos Hotel Søgården på telefon - 75 38 22 22 eller mail - info@soegaarden.nu. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer.

Medbring printet værdibevis til hotellet, når opholdet skal indløses.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig.

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

Ved spørgsmål kan Hotel Søgården kontaktes på tlf.: 75 38 22 22.

Opholdet kan benyttes med ankomst mandag til lørdag fra d. 1. juni 2020 til og med d. 31. marts 2021, når hotellet igen må holde åbent for gæster.

Én unik kode gælder for ét ophold til 2 personer på Hotel Søgården.

Opholdet inkluderer:

1 overnatning i dobbeltværelse
3-retters middag (efter køkkenchefens valg)
Morgenbuffet.

- ELLER -

2 overnatninger i dobbeltværelse
3-retters middag på ankomstdagen (efter køkkenchefens valg)
Morgenbuffet begge dage

Tillæg (betales direkte til Hotel Søgården):
Weekendtillæg ved ankomst fredag og lørdag - 150 kr. pr. værelse pr. nat.

Tjek ind - Tidligst kl. 15.00
Tjek ud - Senest kl. 11.00

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Hotel Søgården's officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Hotel Søgården.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Hotel Søgården Brørup

Stadionvej 7-11 , 6650 Brørup

Sidste chance: 23. maj 2020 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst