Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Miniferie i Tallinn

Oplev Tallinn, én af de smukkeste og mest velholdte middelalderbyer i Nordeuropa. I bor centralt og i gåafstand fra mange af de bedste seværdigheder. Inkl. fly, 3 overnatninger på 4* Hestia Hotel Kentmanni med morgenmad alle dage.

TALLINN- 3 nt. på 4* hotel med morgenmad. Afrejse fra CPH og BLL fra maj - okt.

Pris fra 3.295

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
Køb før det er for sent

SPOTpris!

Den respekterede rejseguide, Lonely Planet, har i 2018 udråbt Tallinn til den destination, hvor du får mest ferie for pengene. Estlands smukke hovedstad tilbyder  et væld af seværdigheder, historiske attraktioner, fremragende shopping og fantastisk mad til få penge.  

Nyopførte Hestia Hotel Kentmanni er den perfekte stille oase, når du ønsker at trække dig tilbage fra at udforske byens mange seværdigheder. Hotellet slog dørene op for gæster så sent som i slutningen af 2019. Placeringen på en stille eksklusiv gade, tilbyder hotellet de ideelle rammer til at slappe af, når du ikke har travlt med at udforske byen. Gaden er stille, uden for meget trafik og du deler den med enkelte byboliger, high end restauranter og den amerikanske ambassade.

Mange af byens turistattraktioner ligger i gåafstand fra hotellet. Det estiske søfartsmusuem ligger få hundrede meter derfra, og  Raekoja-pladsen og Tallinns rådhus er kun en rask gåtur væk

Rejsen inkluderer: 

  • Fly fra København eller Billund - Tallinn t/r.
  • 10 kg håndbagage
  • 3 overnatninger på 4* Hotel Hestia Kentmanni
  • Morgenmad alle dage.

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse 

 

 

Der tages forbehold for ændringer af flytider.


 

Tallinn

Tallinn er hovedstaden - og største by i Estland. Den ligger på landets nordkyst ud til Den Finske Bugt.

Den bedste måde at danne sig et overblik over byen, er ved at besøge Skt. Olav-kirken, som var verdens højeste bygning fra 1549 – 1625. Tårnet er 123,7 meter højt.

Byen byder på mange forskellige muligheder og seværdigheder. I 2018 blev byen kåret til årets destination på budget – her rækker euroen langt, uden man går på kompromis med kvaliteten. På rejsen må I ikke snyde jer for, at opleve Alexander Nevskys katedral, den går helt tilbage fra en tid, hvor Estland var en del af Zarens imperium. 

Monumentet har intet mindre end 11 kirkeklokker. Skal duften af kirkestøv skiftes ud med mere landelige indtryk, så byder byen også på en flot zoologisk have med mere end 13.000 dyr fordelt på 550 arter. Det er den eneste zoo i Estland, og den mest besøgte i Baltikum. Tallinn byder også på rigtig gode shopping-muligheder, og I vil finde mange shopping-centre, som sælger kendte brands til gode priser.

En af de mere dystre oplevelser er Paterie-fængslet, som indtil 2005 husede kriminelle, men i dag fungerer som en turistattraktion, hvor man kan gå rundt i de kolde og fugtige celler. I dag fungerer området også som en kulturpark med cafeer og workshops.  

Hotel Hestia Kentmanni

Hestia Hotel Kentmanni er både luksuriøst og stilrent indrettet. Alle værelser har gode sovemuligheder, mørklægningsgardiner, fladskærms-tv, air condition, bad, skrivebord, hårtørrer, klædeskab, minibar samt kaffe- og te faciliteter. Når du ikke slapper af på dit værelse, kan du tage en pause i hotellets spa, der er kun må benyttes for gæster på Hotel Hestia Kentmanni. Her finder du både en jacuzzi samt dampbad eller finsk sauna. Du kan også blot nyde en stille stund foran spaens pejs. Adgangen til den ekstra forkælelse er inkluderet i prisen, når du booker en overnatning på Hestia Hotel Kentmanni.

På hotellet kan du starte dagen med en imponerende morgenmadsbuffet i hotellets restaurant. Her er alt, hvad hjertet kan begære fra nybagt brød til velsmagende oste. Køkkenet forsøger så vidt muligt at anvende lokale og økologiske produkter til din mad – uanset hvilket måltid det er.  

Der er nok restauranter at vælge mellem, når turen går til Tallinn. Hotellets egen restaurant er i topklasse, og et besøg værd. Hotellets aftenmenu tilbyder en spændende a la carte menu, der fusionerer det europæiske og arabiske køkken og kombinerer det velkendte med det eksotiske. Her er noget for alle, lige fra kødspiseren til veganeren, og mange lokale kommer udefra, for at nyde det gode køkken. Når dagen er ved at være omme, kan du slappe af med en cocktail i baren, før du trækker dig tilbage til dit værelse for en god nats søvn.

   

 

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

 

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Vindrose Rejser på mail@vindroserejser.dk.

Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne på alle rejsende som i passet, afrejsedato, og den unikke kode på værdibeviset. Herefter modtager du den nødvendige rejseinformation direkte fra Vindrose Rejser.

Der tages forbehold for ændringer af flytider.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Vindrose Rejser på 33 13 52 23.

Én unik kode gælder  pr. person, ved køb af min. 2 beviser, og inkluderer:

• Fly fra København eller Billund - Tallinn t/r.
• 10 kg håndbagage
• 3 overnatninger på 4* Hestia Hotel Kentmanni
• Morgenmad alle dage.

Købet er bindende efter bestilling. Det er ikke muligt at fortryde eller annullere dit køb, da tilbuddet er inkl. fly

Tilbuddet gælder kun, hvis man er to fuldt betalende personer, der rejser sammen og deler dobbeltværelse.

Efter modtagelse af deal bevis bedes navne på rejsende tilsendt til mail@vindroserejser.dk sammen med andre bestillingsdetaljer.

Rejsen skal bookes senest 2 dage efter køb.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Der tages ligeledes forbehold for ændringer af flytiderne.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Vindroses officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Vindrose.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

 

Vindrose Rejser

Vester Voldgade 90, 1552 Kbh V


Sidste chance: 27. marts 2020 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst