Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Frokost på Restaurant Skovmøllen

Udsolgt

I Marselisborgskoven lige syd for Aarhus ligger den idylliske Restaurant Skovmøllen. I det smukt restaurerede bindingsværkshus serveres klassiske retter i moderne fortolkninger, og du kan glæde dig til en lækker 3-retters frokostmenu.

MARSELISBORGSKOVEN Højbjerg - Dejlig 3-retters frokost i skovens dybe stille ro.

Pris 191

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
300 solgte

Værdi295

Rabat35

Spar104

Tag en tur i Marselisborgskoven og få en gennemført madoplevelse i unikke omgivelser. Restaurant Skovmøllen hører til i et gammelt, 1800-tals stråtækt bindingsværkhus, der ligger lige midt i skoven, tæt på stranden og samtidig kun godt og vel 10 minutter fra centrum af Aarhus. 

Når kokkene på Skovmøllen folder sig ud, kan du forvente en skøn gastronomisk oplevelse. Og i køkkenet er der stor respekt for de danske råvarer og deres producenter - heriblandt lokale avlere som landmand Henrik fra Olsgaard ved Solbjerg, frugtavler Bent fra Karensminde ved Hou, Urte Lars fra Lisbjerg, honning fra egne bistader og urter og svampe fra Moesgaard skove.


Du får:

  • Skovmøllens smørrebrød på hjemmebagt toast med håndpilled rejer, fed mayo og citron.
  • Vores klassiske æggekage anno 1946 serveret med hjemmebagt rugbrød, beder og sennepscreme.
  • Gammeldags æblekage med unica 50% fløde og makroner.

SPOTpris 191 kr. Normalpris 295 kr. Spar 35%

Værdibeviset kan benyttes onsdag, torsdag og fredag 11.30-17.00 (køkkenet lukker kl. 16.00) fra d. 19. februar til og med d. 15 maj 2020. 

Værdibeviset kan dog ikke indløses på helligdage.

Obs! Der er et begrænset antal til salg.


Historie og håndværk
Skovmøllen med de lavloftede stuer, skæve vægge, massive trægulve og smukke gamle møbler danner rammen om gæsternes besøg. Der er således dømt ren Morten Korch stemning, og mere charme og idyl skal man lede længe efter.

Bag Skovmøllen står Rune Aabye, som siden 2013 har haft sin gang i historiske Restaurant Skovmøllen. Dermed er der kommet liv i den gamle Skovmølle, som nu byder på spiseoplevelser af den bedste slags. Betjeningen er diskret, men venlig og opmærksomhed, og barren er således hævet betragteligt for, hvad man kan forvente af et besøg på det gamle traktørsted.

Velsmag og kvalitet
Hos Skovmøllen satser man på gourmetkvalitet med fokus på det moderne, uden at det dog går hen og bliver molekylært. En oplevelse på Skovmøllen byder på smagen af rå natur, forarbejdet, så det giver gæsten gyldne øjeblikke - og det er ikke for meget sagt, at stedet er garant for enkelt velsmag.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Du skal reservere bord på Book bord online http://skovmollen.dk Husk at skrive i kommentarfeltet, at der er tale om en SPOTdeal.

Værdibeviset kan benyttes onsdag, torsdag fredag 11.30-17.00 (køkkenet lukker kl. 16.00) til og med 15. maj 2020. Værdibeviset kan dog ikke indløses på helligdage.

Medbring printet værdibevis, når tilbuddet indløses.

Der tages forbehold for allerede bookede tider. Vi anbefaler derfor, at du booker tilbuddet hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere tilbuddet, hvis den ønskede tid mod forventning IKKE er ledig.

Én unik kode gælder til en 3 retters frokost for én person.

Du får:
Skovmøllens smørrebrød på hjemmebagt toast med håndpilled rejer, fed mayo og citron.
Vores klassiske æggekage anno 1946 serveret med hjemmebagt
rugbrød, beder og sennepscreme.
Gammeldags æblekage med unica 50% fløde og makroner.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Restaurant Skovmøllen. 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Skovmøllen

Skovmøllevej 51, 8270 Højbjerg

Sidste chance: 17. februar 2020 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst