Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Storbyferie i romantiske Rom

Besøg vidunderlige Rom og oplev en af verdens mest fascinerende storbyer, hvor kultur, gastronomi og shopping går op i en højere enhed. Rejs fra CPH/BLL fra februar til oktober og bo på 3* hotel med adgang til Vatikanet.

ROM - 3 eller 4 nætter på 3* hotel med adgang til Vatikanet. Afrejse fra CPH/BLL fra feb-okt.

Pris 2.595

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
6 solgte

SPOTpris!

Rom har alle dage været en af verdens mest fascinerende byer. Her mødes gammelt og nyt. Dette historiske træf kommer på baggrund af nogle af verdenshistoriens mest opsigtsvækkende bygningsværker, kunst og tradition, blandet med en moderne, afslappet, italiensk atmosfære, der helt sikkert vil betage og forføre dig.

I bor på det 3-stjernede Hotel Apogia Lloyd Rome, der er et nyrenoveret hotel beliggende lige ved Porta Pia-pladsen lidt nord-øst for hovedbanegården og det historiske centrum i Rom. Hotellet tilbyder en behagelig indkvartering tæt på Roms historiske centrum, og det ligger i et roligt område, ikke langt fra offentlig transport og et marked.


Rejsen inkluderer:

 • Fly fra København eller Billund til Rom med Norwegian eller Ryanair t/r.
 • 10 kg håndbagage.
 • 3 eller 4 overnatninger på det 3* Hotel Apogia Lloyd Rome i delt dobbeltværelse.
 • Morgenmad alle dage.
 • Adgang til Vatikanet, som inkluderer museerne og det Sixtinske kapel inkl. audioguide (Bemærk, der er direkte adgang til Vatikanet udenom køen)

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.


Bemærk, der skal betales city-tax ved ophold i Rom på 4 € pr. person pr. nat. Betales direkte til hotellet i forbindelse med opholdet.


Hotel Apogia Lloyd Rome
Der er i alt 52 værelser, som alle er klassisk indrettede med eget badeværelse, aircondition, satellit-tv og minibar. Der er gratis trådløs internetadgang overalt på hotellet og på værelserne.

Receptionen har åbent 24 timer i døgnet, og tilbyder bagageopbevaring, roomservice og concierge service. Personalet er klar til at byde dig velkommen og hjælpe dig med at gøre dit ophold mere behageligt. De anbefale gerne steder at besøge og lokale restauranter, hvor man kan smage de typiske, romerske retter. Hotellets morgenmad består af en buffet, som bliver serveret i morgenmadslokalet, og hvis vejret tillader det udenfor i haven.

Hotellet ligger i området Nomentano, som er et dejlig område for dem der er interesserede i gamle vartegn, kunst og museer. Det er et semi-central villakvarter i den nordlige del af byen, som vil overraske dig med sine grønne områder og hyggelige stemning.

Det er et ideelt område til dem der leder efter et mere afslappet ophold. Området er hjemsted for ambassader og støder op til Roms universitet. Det nærliggende kommercielle område omkring Piazza Bologna har også en metrostation.

”Must sees” her er:

 • Villa Torlonia, den mindste af de romerske parker
 • Mussolinis gamle bopæl, som i dag er en raffineret restaurant
 • De jødiske katakomber
 • Santa Costanza kirken
 • Sant'Agnese fuori le Mora kirken
 • Casino Nobile museet
 • Basilica di San Lorenzo fuori le Mura
 • Porta Maggiore

Fra Hotel Apogia Lloyd Rome er der ca. 15 minutter med offentlig transport til centrum af Rom, 30 minutter til Vatikanstaten, og ca. 15 minutter med offentlig transport til området omkring Villa Borghese og Via Veneto. Der er gode muligheder for busser og metro, som findes tæt på hotellet. Den nærmeste station er Castro Pretorio, som ligger ca. 10 minutters gang fra hotellet.

Ved Villa Borghese ligger Galleria Nazionale d'Arte Moderna, Renzo Pianos futuristiske Auditorium Parco della Musica og Borghese museet i Villa Borgese.

Herfra er der få minutters gang til Via Veneto, og går I videre, finder I steder som Den Spanske Trappe, Piazza del Popolo, Piazza Barberini, Trevi-fontænen og de store shopping gader Via del Corso og Via Condotti.

Lidt længere væk ligger steder som Trastevere, Forum Romanum og Colosseum, og ikke mindst Vatikanstaten, som er en absolut "must see"-oplevelse i Rom. Den lille ekstra afstand gør ikke noget, da Rom heldigvis er den ultimative by at udforske til fods, så det kan klart anbefales at tage behagelige sko på for at fange byens atmosfære.


Om Vindrose Rejser
Vindrose Rejser har i mere end 6 år haft et tæt samarbejde med Spotdeal, og gennem årenes løb har Vindrose sendt mange danskere ud på uforglemmelige rejser. Bestræbelserne er altid, at være mere end en bookingcentral. Vindrose giver gerne gode råd med på rejsen, og er aldrig mere end et telefonopkald væk.

Som navnet ”Vindrose” lægger op til, så viser rejsebureauet vejen til den perfekte ferie. I mere end 40 år har Vindrose Rejser sendt gæster rundt i hele verden lige fra Gdansk til Guadeloupe. Livet er for kort til dårlige rejser, og derfor har Vindrose Rejser altid fokus på at skabe de bedste rammer - det gælder både en forlænget weekend til Hamborg eller en vinrejse til Toscana.

Læs bedømmelserne Trustpilot, Facebook og se de flotte billeder på Instagram.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Vindrose Rejser på mail@vindroserejser.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne på alle rejsende som i passet, afrejsedato, eventuelle tilkøb og den unikke kode på værdibeviset. Herefter modtager du den nødvendige rejseinformation direkte fra Vindrose Rejser.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Vindrose Rejser på 33 13 52 23.

Én unik kode gælder for en person. 

Rejsen inkluderer:
Fly fra København eller Billund til Rom med Norwegian eller Ryanair t/r.
10 kg håndbagage.
3 eller 4 overnatninger på det 3* Hotel Apogia Lloyd Rome i delt dobbeltværelse.
Morgenmad alle dage.
Adgang til Vatikanet, som inkluderer museerne og det Sixtinske kapel inkl. audioguide (Bemærk, der er direkte adgang til Vatikanet udenom køen)

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

Bemærk, der skal betales city-tax ved ophold i Rom på 4 € pr. person pr. nat. Betales direkte til hotellet i forbindelse med opholdet.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Vindrose Rejsers officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Vindrose Rejser.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på https://spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vindrose Rejser

Vester Voldgade 90, 1552 Kbh V


Sidste chance: 12. februar 2020 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst