Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Eventyrlige Skt. Petersborg

En fantastisk rig historie kombineret med et kulturliv, der sprænger alle barometre, gør Skt. Petersborg til et spændende rejsemål. Rejsen inkluderer 4 nætter på 4* hotel med morgenmad og fly fra CPH og BLL fra februar til juni. Pris fra 3.495 kr.

SANKT PETERSBORG - 4 nætter på 4* hotel med morgenmad. Fly fra CPH og BLL fra februar til juni.

Pris 3.495

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
10 solgte

SPOTpris!

Oplev Skt. Petersborg på 4 fortryllende dage. Denne fantastiske by rummer så uendelig meget... En fantastisk rig historie kombineret med et kulturliv, der sprænger alle barometre. 

Skt. Petersborg er Ruslands Venedig og samtidig en af verdens allersmukkeste byer. Og på jeres færden rundt vil I igen og igen finde tråde, der fører direkte til Danmark. Det er så ubeskrivelig spændende og anderledes.


Rejsen inkluderer:

 • Fly fra København / Billund til Skt. Petersborg t/r
 • 1 stk. håndbagage på 8 kg
 • 4 overnatninger på 4* Hotel Sokos Vasiliecskiy,
 • Morgenmad
 • Wifi på hotellet

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse:

Bemæk, ved tjek ind på hotellet betales et registrerings Fee på 4 € pr. person.

Der tages forbehold for udsolgte datoer og ændringer i flytider.

Mulige tilkøb (bestilles og betales direkte til Øster Lindet):

 • 4 kg ekstra håndbagage, så den må veje op til 12 kg. - 200 kr.
 • Ekstra bagage (20 kg) t/r - 550 kr. (Skal bestilles sammen med rejsen).
 • Transfer fra lufthavn til hotel t/r - 500 kr. pr. person t/r.
 • Eneværelsestillæg - 380 kr. pr. nat. (Obs: enkeltværelser kun er muligt frem til 18. april.)
  Børn (2- 11 år) ifølge med 2 voksne - 20% Rabat.
 • 2-dages udflugt i Sankt Petersborg - 1.490 kr. indtil d. 1. maj. 1.690 kr. efter d. 1. maj.
 • Ballet eller Opera - fra 500 - 1.300 kr. plus et gebyr (kontakt Øster Lindet for nærmere info og bestilling).

Maks 3 personer pr. værelse.


Flyrejsen
På denne tur flyver du med Air Baltic med flyskifte i Riga fra både Billund og København.

Den første strækning er på knap 2 timer, og den anden strækning er på godt 1 time. Der er 1 times tidsforskel mellem Danmark og Skt. Petersborg.

Mødetid er 2 timer før afgang. Forbehold for ændringer i flytider.

Der er inkluderet 1 stk. håndbagage på 8 kg. Der kan tilkøbes 4 kg ekstra håndbagage, så denne må veje op til 12 kg. Pris 200 kr. 
Der kan også købes 20 kg indchekket bagage til 550 t/r kr. Der er alm. check in i lufthavnen eller online check in 48 timer før afgang. 

Bagage skal købes sammen med rejsen. Kan ikke efterbestilles.


UDFLUGT: 2 dage i Skt. Petersborg
Ønsker du at opleve Skt. Petersborg på en interessant 2-dages udflugt med engelsktalende guide, så er dette en mulighed. Her får du på 2 hele dage serveret med det allervigtigste af byen. Så har du den sidste dag til at opleve byen på egen hånd.

Små grupper med max 20 personer. Turen starter på dag 2.

Dag 1: Heldagstur med sightseeing i Skt. Petersborg. På turen skal opleves mange af de flotte paladser, kirker og deres unikke arkitektur, som næppe findes tilsvarende noget andet sted. Der stoppes bl.a. ved Opstandelseskirken, også kendt som Blodskirken, som blev bygget til ære for Alexander den 2. af Rusland, som blev myrdet på denne plads i 1181.

Der bydes på en sejltur gennem Skt. Petersborgs utallige kanaler, hvor du får en panoramatur langs den ene flotte og imponerende bygning efter den anden.

Efter frokostpausen på en lokal restaurant følger endnu et højdepunkt med et besøg på Eremitagen - også bedre kendt som Vinterpaladset og er i dag en af verdens største og mest interessante museer.

Dag 2: Heldagstur til Ruslands svar på Versailles også bedre kendt som Sommerpaladset, som er beliggende ca. 30 km fra Skt. Petersborg. Dette palads tilhørte zarfamilien og blev benyttet om sommeren. Inde i paladset oplever du den rigdom, der var, og alle rummene fremstår rigtig flotte og belagt med rigtig meget guld. Til paladset hører et kæmpe parkområde, der er flot anlagt med skulpturer, springvand, vandfald og et blomsterflor uden lige.

Efter besøget på sommerpaladset vil der være frokost, og turen slutter med nogle timer på egen hånd i Skt. Petersborg for shopping.

Forbehold for ændret rækkefølge.

Pris indtil 1. maj 1490 kr.
Pris fra 1. maj 1.690 kr.


UDFLUGT: Ballet eller opera i verdensklasse
Oplev en opera eller en ballet i verdensklasse på det verdensberømte Mariinskij teater. Teateret består af 2 flotte scener. Den gamle historiske scene fra 1860, som af flere omgange er renoveret med plads til omkring 1500 gæster. Og den nye scene, der er fra 2013 og er tegnet af det canadiske arkitektfirma Diamond og Schmitt – meget berømt med plads til 2000 gæster. Dertil kommer en stor koncertsal fra 2007.

Mariinskij er måske verdens førende indenfor operaer og balletter. Der stilles høje og strenge krav til både dansere og musikere – og det er en hel fantastisk oplevelse, som ikke kan beskrives. Forestillingerne begynder typisk mellem kl. 18.30 og 19.30. I oversigten under datoer kan ses hvilket stykke der spilles i de første forårsmåneder. 

Se hele kalenderen: https://www.mariinsky.ru/en/playbill/nextplaybill/?next_playbill_month=show

Øster Lindet tilbyder at købe billetter til jer, som ligger klar ved ankomst til Skt. Petersborg. Priser ligger fra 500 kr. til 1300 kr. afhængig af pladser og stykke. Øster Lindets agent tager 20 euro i gebyr pr billet for bestilling og levering.

Bestilling sammen med rejsen eller 4 uger før afrejse – forbehold for ledige pladser.

Den nye scene

Den historiske scene


HOTEL: 4* Solo Sokos Hotel Vasilievsky
Elegant gallerihotel nær Skt. Petersborgs mange seværdigheder, som er beliggende på Vasilievsky øen. Der er under 1000 m til Nocholas Paladset og omkring 2000 m til Vinterpaladset midt i byen. Nærmeste metrostation hedder Vasileostrovskaya og ligger blot 500 m fra hotellet.

Hotellet er hele tiden vært for kunstudstillinger, som kan følges. Der er der 24-timers reception, elevator og concierge service. Restaurant Repin serverer retter fra det nordlige køkken, mens pubben 8. Line viser sport i fuld HD og serverer fadøl og forskellige sjusser. Der serveres morgenbuffet mellem 07.00 og 10.30 hver dag. Endvidere bydes på et veludstyret fitnessrum samt sauna.

Moderne værelser på ca. 25 m2 med aircondition og stilfuld indretning. Samtlige værelser har værdibox, fladskærm, minibar og mulighed for lave kaffe/te. På hotellet er der i øvrigt fri wifi. Alle værelser er som standard dobbeltværelser.­ Ekstra senge skal forespørges inden bestilling. Max 3 personer pr. værelse. Bemærk ved check in skal der betales et registreringsfee på 4 euro pr. person.


Turistguide til Skt. Petersborg
I tidernes morgen var Skt. Petersborg landets farverige hovedstad, men denne titel tilhører i dag Moskva. Alligevel opfatter mange petersborgere byen som Ruslands centrum ­og landets vindue mod vest. Og byen er uden sammenligning den mest vestlige by i Rusland. Her er en overdådighed og en mangfoldighed, som mange byer i vesten næppe kender mage til. Alt er kæmpe stort og en byrundtur vil få dig til at tabe pusten af begejstring op til flere gange.

Langs hovedgaden Nevskij Prospekts oplever du et moderne, elegant liv med lækre butikker og bygninger med smukke facader og elegante broer og kanaler. En sejltur på Neva flyder forbi nogle af Europas smukkeste bygningsværker, mens man kan sidde tilbage og måbe over pragten. Gaderne er lange og lige, linjerne logiske, rationelt og matematisk korrekte. Men inde bag overfladen, i baggårdene, lurer Ruslands andet jeg. Det mystiske, kringelkrogede og lidt eksotiske. Sankt Petersborg er på ydersiden vestlig og civiliseret. Men Ruslands Venedig er med sine talrige smukke kanaler, floder, øer, paladser, livlige natteliv, bordeller, snuskede barer og ufattelige kunstrigdomme i virkeligheden lige så hemmelighedsfuld og tvetunget som resten af Rusland.

Med 4 dage i Skt. Petersborg får du det fulde udbytte af byen og har tid til at se alle de store seværdigheder. Brug et par dage til fods til at opleve selve byen med Blodskirken, sejltur på kanalerne, St. Isaac Katedralen, Paladsbroen, Faberge Museet, Peter & Paul fæstningen med fangekældre, Nevski Prospekt etc.

En hel dag bør alene afsættes til Vinterpaladset og Eremitagen. Endvidere skal man bruge en hel dag til at opleve Det store sommerpalads Petershof. Her går der små både fra centrum til paladshaven (sommerhalvåret), og det er en super måde at ankomme til dette fantastiske sted. Den sidste dag kan f.eks. benyttes til at se endnu flere at de smukke sommerpaladser (f.eks. St. Cataharina paladset), eller du kan gå på shopping i byen eller opleve nogle af byens fantastiske museer. På hotellet kan der evt. bookes udflugter med engelsk talende rejseleder. 

Rundt i Skt. Petersborg
Metroen er billig, og bringer dig vidt omkring. Det er en af verdens dybeste metroer og med rulletrapper alle steder. Flere af stationerne er så flotte, at de alene er et besøg værd for arkitekturens skyld. Se f.eks. Station Avtovo, Kirovsky Zavod mv.

Gratis e-visum
Fra 1. oktober 2019 kan danske statsborgere besøge Skt. Petersborg og Leningrad regionen med et gratis e-visa, hvis de ankommer med fly til Skt. Petersborgs internationale lufthavn. Det tager typisk 4 arbejdsdage at få sit e-visa, og det er gratis. Det søges online og skal printes og medtages på turen. Både ved check in på flyet og ved indrejse til Skt. Petersborg skal e-visum forevises. E-visum søges på dette link http://electronic-visa.kdmid.ru/spb_home_en.html 

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 2 hverdage. Du reserverer hos Øster Lindet på telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk.

Ved bestilling af rejsen skal der oplyses fulde navne på alle rejsende som i passet, fødselsdato, pasnummer og udløbsdato på passet samt oplysninger om eventuelle tilkøb.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Der tages forbehold for udsolgte datoer og ændringer i flytiderne.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på 70 10 63 43.

Én unik kode gælder for én person. Prisen er pr. person ved to personer i delt dobbeltværelse.

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra København / Billund til Skt. Petersborg t/r
 • 1 stk. håndbagage på 8 kg
 • 4 overnatninger på 4* Hotel Sokos Vasiliecskiy,
 • Morgenmad
 • Wifi på hotellet.


Bemæk, ved tjek ind betales et registrerings Fee på 4 € pr. person.

Mulige tilkøb (bestilles og betales direkte til Øster Lindet):

 • 4 kg ekstra håndbagage, så den må veje op til 12 kg. - 200 kr.
 • Ekstra bagage (20 kg) t/r - 550 kr. (Skal bestilles sammen med rejsen).
 • Transfer fra lufthavn til hotel t/r - 500 kr. pr. person t/r.
 • Eneværelsestillæg - 380 kr. pr. nat. (Obs: enkeltværelser kun er muligt frem til 18. april.)
 • Børn (2- 11 år) ifølge med 2 voksne - 20% rabat.
 • 2-dages udflugt i Sankt Petersborg - 1.490 kr. indtil d. 1. maj. 1.690 kr. efter d. 1. maj.
 • Ballet eller Opera - fra 500 - 1.300 kr. plus et gebyr (kontakt Øster Lindet for nærmere info og bestilling).

Maks 3 personer pr. værelse.

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til hotellets reception eller direkte til Øster Lindet for afhjælpning af problemet.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Øster Lindets officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding


Sidste chance: 27. januar 2020 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst