Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Luksuriøs ansigtsbehandling

Få fornyet glød med en dermabration og oxygenbehandling hos Face&Body Image i Kgs. Lyngby. Kombinationen af de to luksuriøse ansigtsbehandlinger giver optimal effekt og strammer huden mest mulig op.

KGS. LYNGBY - Opstrammende dermabration og oxygenbehandling hos Face&Body Image.

Pris 550

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
12 solgte

Værdi1.100

Rabat50

Spar550

Vinterens kulde og blæst er hårdt for ansigtet, og du kan hurtigt miste både glød og spændstighed. Med dagens deal kan du atter få farve i kinderne, når Face&Body Image inviterer indenfor i den hyggelige salon, hvor uddannede kosmetologer står klar til at give dig en eksklusiv kombinationsbehandling med både dermabration og oxygen, som giver et mærkbart boost til huden. Ved at kombinere de to behandlinger opnås den størst mulige effekt, og du får et resultat, der både kan ses og mærkes.


Du får:

  • Dermabration (diamantpeeling)
  • Oxygenbehandling 

SPOTpris 550 kr. Normalpris 1100 kr. Spar 50%

Værdibeviset er gyldigt til og med d. 30. april 2020.


Blid og effektfuld peeling 
En diamantpeeling føles som en blid og effektiv massage og er en fuldstændig smertefri og afslappende oplevelse af luksus. Under behandlingen fjernes det yderste tørre hudlag, som gør huden grå og livløs. Behandlingen øger dannelsen af kollagen, hvilket resulterer i en fastere og glattere hud med masser af glød, mens rynker, ar, forstørrede porer og pigmentering mindskes.

Helt i dybden
Oxygenbehandlingen stimulerer produktionen af kollagen samt nærer elastinfibre og øger hudens elasticitet. De aktive ingredienser transporteres ved hjælp af ren ilt ned i de dybere hudlag, så hudens fugtbalance genopbygges og opretholdes. Allerede 20 minutter efter behandlingen, skulle du gerne kunne se resultater.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Bestil tid på tlf: 93 85 56 80 eller 51 88 56 80. Husk at oplyse, hvor du har købt tilbuddet og den/de unikke kode(r) fra værdibeviset.

Medbring printet værdibevis, når tilbuddet indløses.

Der tages forbehold for allerede bookede tider. Vi anbefaler derfor, at du booker tilbuddet hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere tilbuddet, hvis den ønskede tid mod forventning IKKE er ledig.

Én unik kode gælder for en dermabration og oxygenbehandling.

Værdibeviset kan indløses til og med d. 30. april 2020.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Face&Body Image.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Face & Body Image

Gammelmosevej 136 , 2800 Kgs. Lyngby

Sidste chance: 24. januar 2020 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst