Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Krydstogt Savona - Aarhus

Tag med på dette skønne positionskrydstogt fra Savona i Norditalien til Aarhus. Undervejs besøger du flere europæiske lande og interessante byer. Prisen er inkl. fly, transfers og 12 dages krydstogt med helpension. Rejs 24. maj 2020.

KRYDSTOGT Savona Aarhus - 12 dages krydstogt. Afrejse fra CPH eller AAR mod tillæg d. 24. maj.

Pris 6.990

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
4 solgte

Værdi12.728

Rabat45

Spar5.738

Det er kun én gang hvert år, at denne populære rute fra Italien til Danmark sejles, og som noget nyt, kan du denne gang stå af i Smilets By, Aarhus. Det er et enestående krydstogt, der venter forude. Du flyver til Italien og fragtes til det flotte krydstogtskib, Costa Favolosa, der forlader Savona sidst på eftermiddagen den 24. maj og vil være dit hjem på hele rejsen, til du ankommer til Aarhus den 4. juni.

I første omgang sættes kursen vest på, idet der sejles langs den franske Riviera mod Marseille, som bliver togtets første stop. I denne dynamiske franske havneby, der er langt mere interessant og attraktiv end dens ry, kan du nemt få dagen til at gå. Besøg det gamle kvarter, Le Panier – der oversat betyder ”Kurven” – med de smalle, snoede gader og forskelligfarvede facader eller den levende gamle havn med de utallige yachts. Du kan også tage på udflugt til Pavernes By, Avignon eller skønne Provence.

Næste land, der skal besøges, er Spanien, hvor der først lægges til i Barcelona. Oplev dagliglivet på Ramblaen, nyd udsigten fra Montjuic-bjerget, bliv betaget af La Sagrada Familia eller slap af med tapas i det gamle, gotiske kvarter. Mulighederne i Cataloniens hovedstad er uendelige, og her er altid noget at opleve, uanset hvor mange gange du har været her tidligere.

Turen fortsætter nu syd om Spanien gennem Gibraltarstrædet med anløb i Cádiz, der anses for at være den ældste by i Europa og har været konstant beboet i over 3000 år. Det var herfra Colombus stævnede ud på rejsen til Amerika, og den gamle bydel, der næsten er helt omkranset af vand, er et romantisk virvar af snoede gader med muntre taverner. Yndede udflugtsmål fra Cádiz tæller bl.a. Gibraltar og Jerez, der er kendt for sin sherryproduktion, hvilket din lugtesans ikke er i tvivl om, når du begiver dig rundt i byen.

Costa Favolosa sejler nu ud i Atlanterhavet, hvor næste anløb bliver den portugisiske hovedstad, Lissabon. Indsejlingen giver dig det bedste udsyn til tre af byens prominente monumenter. Det gælder for Belem Tower, der blev bygget i 1520 for at forsvare byen, Opdagernes Monument, der hylder alle landets opdagelsesrejsende, og Cristo Rei – en Kristusstatue, der minder om Rio de Janeiros berømte vartegn. Med sine syv fotogene høje byder Lissabon på et postkort-perfekt panorama af brostensbelagte gyder, gamle ruiner og katedraler med hvide kupler, der alt sammen vidner om en broget historie. Lidt udenfor byen finder du desuden den royale sommerresidens, der er omgivet af nogle af verdens smukkeste haver.

Det bliver til et stop mere i Portugal, hvor også Leixões lige udenfor storbyen Porto besøges. Porto har – til trods for at have været igennem en rivende udvikling – bevaret en lidt gammeldags charme og har indtaget positionen som Portugals førende by på det kulinariske område. Byens gamle bydel er et virvar af smalle gyder, gange og trapper og huser et væld af caféer og restauranter.

Videre mod nord anløbes Le Havre i Frankrig. Dette er en moderne og livlig by, hvis midte blev genrejst efter Anden Verdenskrig. Her tilbydes bl.a. udflugt til Mont Saint-Michel - den lille ø, hvis fastlandsforbindelse forsvinder ved højvande - med det imponerende kloster.

Amsterdam er næste by på listen. Costa Favolosa lægger til i Ijmuiden ca. 25 km fra Hollands charmerende hovedstad, der byder på historiske bygninger, kanaler, lokale markeder og flere berømte museer med kunst af Van Gogh og Rembrandt foruden de karakteristiske møller og blomstrende tulipaner i alverdens farver.

Costa Favolosa nærmer sig nu vores hjemlige farvande og sejler op langs den jyske vestkyst, rundt om Grenen og ned til Aarhus, der her først i juni sikkert byder velkommen med solskin og milde temperaturer. Efter morgenmaden forlader du skibet efter en fantastisk rejse til flere interessante og charmerende byer i forskellige lande med mange spændende oplevelser til følge.  


Rejsen inkluderer:

 • Fly fra København til Milano (fra Aarhus mod tillæg)
 • 20 kg bagage og 10 kg håndbagage
 • Transfer fra lufthavn til skib
 • 12 dage ombord på Costa Favolosa i valgte kahytstype
 • Helpension ombord på skibet
 • Kaffe, te, vand og juice til morgenmaden
 • Kahytsservice og daglig rengøring
 • Håndklædeservice både i kahyt og ved pool
 • Underholdning på skibet, shows, biograf og dagligt aktivitetsprogram
 • Fri adgang til inden- og udendørs pool, jacuzzi og fitnesscenter
 • Obligatorisk service charge, som udgør 1.080 kr.
 • Ekspeditions- og udstedelsesgebyr

Pris pr. person ved 2 personer pr. kahyt:

Afrejse d. 24. maj 2020
Indvendig Kahyt Classic: SPOTpris 6.990 kr. Normalpris: 12.728 kr. Spar 45 %
Indvendig Kahyt Premium: SPOTpris 8.490 kr. Normalpris: 13.763 kr. Spar 38 %
Udvendig Kahyt Classic*: SPOTpris 9.990 kr. Normalpris: 15.868 kr. Spar 37 % 
Balkon Kahyt Classic: SPOTpris 11.990 kr. Normalpris: 17.878 kr. Spar 32 %
Balkon Kahyt Premium: SPOTpris 12.990 kr. Normalpris: 18.993 kr. Spar 31 %

* Begrænset udsigt kan forekomme grundet redningsudstyr.

Bestilling og betaling
Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du et depositum på 4.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

Ikke inkluderet i prisen:
Hvad ikke er nævnt under inkl. herunder f.eks.

 • Forsikringer – både rejseforsikring og afbestillingsforsikring. 
 • Udflugter og andre personlige udgifter
 • Drikkevarer udover det beskrevne.

Kahytstyper Classic og Premium
I begge kategorier er service og mad inkluderet som beskrevet. Tilkøber du Premium, betyder det visse fordele, som er:

 • De bedst beliggende kahytter på skibet
 • Hvor der er størrelsesforskel, er Premium de største
 • 24-timers roomservice efter gældende menu
 • Valg af spisetid, tidlig eller sen og ønske om at sidde ved lille eller større bord.

Ønsker til spisetid og bordstørrelse fremsættes ved bestillingen hos Øster Lindet.


Sejlplan

24/5: Fly til Milano og transport til skibet. Afgang Savova kl. 17.00
25/5: Kl. 09.00-18.00 Marseille, Frankrig
26/5: Kl. 08.00-18.00 Barcelona, Spanien
27/5: På havet
28/5: Kl. 08.00-18.00 Cádiz, Spanien
29/5: Kl. 09.00-19.00 Lissabon, Portugal
30/5: Kl. 09.00-16.00 Leixoes/Porto, Portugal
31/5: På havet
01/6: Kl. 08.00-19.00 Le Havre, Frankrig
02/6: Kl. 11.00-20.00 Ijmuiden/Amsterdam, Holland
03/6: På havet
04/6: Ankomst Aarhus kl. 08.00.

Der må tages forbehold for ændringer i anløb og tider. Ved fremsendelse af krydstogtsbilletten vil eventuelle ændringer fremgå.


Transport:
I prisen indgår fly fra København:

24/5:
08.40 - 10.45 København – Milano

Mod tillæg 1000 kr. pr. person tilbydes fly fra Aarhus
Der er et begrænset antal pladser. Bestilles hos Øster Lindet.

24/5:
06.40 - 07.20 Aarhus – København
08.25 - 10.30 København – Milano

Der er et begrænset antal pladser fra Aarhus, og de bestilles ved indløsning af værdibevis hos Øster Lindet.

Der tages forbehold for ændringer i flytiderne.

Skibet 
Du sejler med Costa Favolosa, som er kendt for sin italiensk inspirerede indretning. Skibet blev bygget i 2011 og er et af de større skibe i Costa Cruises’ flåde med plads til 3.000 gæster samt lidt over 1.000 besætningsmedlemmer. Skibet har fået sit navn efter det italienske ord for fantastisk (Favolosa)

Costa Favolosa er smukt indrettet og udstyret med et hav af topmoderne faciliteter, som sikrer at man aldrig kommer til at kede sig. Man kan nyde en spabehandling i skibets ’Samsara Spa’, plaske rundt i poolen, gå i 4D-biografen eller prøve den imponerende Grand Prix simulator.

Om aftenen kan man nyde et lækkert måltid i en af de mange forskellige restauranter eller opleve et spektakulært show i skibets kæmpe teater.

Costa Favolosa tilbyder over 400 originale kunstværker og mere end 6.000 kunsttryk, som vises frem på området, inspireret af skønheden som arketype, smukke steder og internationale mesterværker.

Skibets indretning er indbydende med hele 13 barer/lounger, hvor der i flere er musik om aftenen.

Kahytsbilleder
1 = Indvendig kahyt
2 = Udvendig kahyt
3 = Balkon kahyt

Helpension
Ombord på skibet indgår helpension. Der serveres mad i skibets hovedrestaurant morgen, middag og aften. Her tilbydes en varieret valgmenu. Til aftensmad har du fast spisetid. Til morgenmad og frokost er det frit indenfor restaurantens åbningstid.

Ombord findes desuden en stor buffet, som er åben fra tidlig morgen til sent. Ønsker du at indtage din morgenmad, frokost, aftensmad eller et mellemmåltid her, kan du frit komme, som det passer dig bedst indenfor åbningstiden.

Drikkepakker
Der tilbydes en ”all inclusive” drikkepakke (Piu Gusto) på denne tur. Denne omfatter drikke ad libitum i skibets udskænkningssteder. Det gælder for vin, øl, vand og diverse cocktails, drinks, likør m.m. ud fra udskænkningsstedets barkort. Visse premium mærker og minibaren er undtaget. Drikkepakken skal bestilles sammen med rejsen og afregnes til Øster Lindet eller kan senere bestilles online eller ombord.

Børn u/18 år: 1.560 kr. (130 kr. pr. dag)
Voksne: 2.700 kr. (225 kr. pr. dag)

Børn og ekstra opredninger
Børn og voksne, som rejser sammen med to fuldt betalende og sover i ekstra opredning i samme kahyt, betaler en fast pris uanset kahytskategori. Der er et begrænset antal kahytter med plads til ekstra opredninger, så forespørg inden køb hos Øster Lindet. Bestilles og betales direkte til Øster Lindet.

Børn u/18 år: 3.490 kr.
Voksne: 4.990 kr.

Enekahyt 
Der er et begrænset antal pladser - Der skal inden køb forespørges hos Øster Lindet, og eneværelsestillægget betales direkte til Øster Lindet.

Tillæg for indvendig kahyt: 2.000 kr. 
Tillæg for udvendig kahyt: 2.500 kr.
Tillæg for balkonkahyt: 3.500 kr.

Udflugter
Ombord på skibet tilbyder rederiet en bred vifte af udflugter i forbindelse med alle anløb. Disse kan købes ombord eller på forhånd. Ved alle anløb har du også mulighed for at tage i land på egen hånd og lave din egen dag. Der tilbydes shuttle busser til centrum af diverse byer, nogle steder er de gratis, mens man betaler andre steder.

Se rederiets udflugtsprogram

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 2 hverdage. Du reserverer hos Øster Lindet telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses følgende:

 • Fulde navn som i pas
 • Fødselsdato
 • Pasnummer
 • Udstedelsessted for pas samt udstedelses- og udløbsdato
 • Et mobiltelefonnummer pr. kahyt
 • Navn og telefonnummer på en pårørende.
 • Evt. tilkøb.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på 70 10 63 43.

Bestilling og betaling
Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du et depositum på 4.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

En unik kode gælder for en person. Prisen er pr. person ved to personer pr. kahyt.


Rejsen inkluderer:

 • Fly fra København til Milano (fra Aarhus mod tillæg)
 • 20 kg bagage og 10 kg håndbagage
 • Transfer fra lufthavn til skib
 • 12 dage ombord på Costa Favolosa i valgte kahytstype
 • Helpension ombord på skibet
 • Kaffe, te, vand og juice til morgenmaden
 • Kahytsservice og daglig rengøring
 • Håndklædeservice både i kahyt og ved pool
 • Underholdning på skibet, shows, biograf og dagligt aktivitetsprogram
 • Fri adgang til inden- og udendørs pool, jacuzzi og fitnesscenter
 • Obligatorisk service charge, som udgør 1.080 kr.
 • Ekspeditions- og udstedelsesgebyr:

Ikke inkluderet i prisen:
Hvad ikke er nævnt under inkl. herunder f.eks.

 • Forsikringer – både rejseforsikring og afbestillingsforsikring. 
 • Udflugter og andre personlige udgifter
 • Drikkevarer udover det beskrevne.

Vigtig information
Ved modtagelse af rejsebevis skal du tjekke, at alle data er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte.

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, med mindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag.

Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller i værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation.

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk, luftfartsselskabet eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

Du skal være opmærksom på, at du bl.a. rejser i det sydlige Europa og dermed i en anderledes kultur, end du kender fra Danmark, og der kan derfor opstå episoder undervejs, der kræver lidt ekstra tålmodighed og forståelse – langt hen ad vejen går det hele dog glat, især ”med et smil”.

Du sejler med et grundlæggende italiensk ejet rederi, som er meget internationalt orienteret, og det officielle skibssprog er engelsk.

Pas skal medbringes på rejsen og være gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst.

Det er den rejsendes eget ansvar at have rejsedokumenterne i orden.

BEMÆRK: Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier. Ligeledes tages der forbehold for ændringer af flytiderne.

Vi gør opmærksom på, at normalprisen er baseret på dagspriser hos rederiet samt transfer- og flyselskabet den 27. november tillagt Øster Lindets ekstra omkostninger og ekspeditionsgebyr. Krydstogtspriser er generelt dynamiske, og der må tages forbehold for kampagner udover denne samt last minute-priser, som ikke kan kombineres med dette tilbud.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding


Sidste chance: 18. december 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst