Michelinoplevelse på Kokkeriet

Sidste chance!

At spise på michelinhædrede Kokkeriet i København er en stor gastronomisk oplevelse, der på fineste vis kombinerer nytænkning, nostalgi, tradition og opbrud. Vælg ml. 'den lille' og 'den store' menu - begge med vinmenu. Indløsning hele 2020.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Kokkeriet er en af de særlige Michelin-restauranter i Danmark med en ekstra lang Michelin-historie bag sig. Kokkeriet er nemlig hædret med den eftertragtede stjerne hele 12 gange, som bevidner, at restauranten har fundet opskriften på, hvordan man driver et knivskarpt og nytænkende køkken.


Vælg mellem

  • Den lille menu (mandag - torsdag)
    SPOTpris 1.599 kr. Normalpris 1.950 kr. Spar 18 %

  • Den store menu (mandag - lørdag)
    SPOTpris 1.999 kr. Normalpris 2.450 kr. Spar 18 %

Både den lille og den store menu er inklusive afstemt vinmenu, velkomstdrink, kaffe og petit fours.

Værdibeviset kan benyttes fra 1. januar til og med den 31. december 2020.

Den lille menu kan indløses mandag til torsdag, mens den store menu kan indløses mandag til lørdag.



Menueksempel

Snacks
morkel – karamelsten – kørvel
røget ål – tomat – radise
rugbrød – kyllingelever – and
vagtel – rabarber – skorzonerrod
kartoffel – porre – løvstikke

Amuse-bouche
helt rogn – glaskål – loke

Menu
kammusling – tyttebær – mandel
jomfruhummer – stikkelsbær – enebær
karl johan – gul bede – merian
trøffel – kartoffel – hyben
bouillon – sort trompet – æg
rødbede – kirsebær – estragon
rødtunge – selleri – gammel knas
kalv – gulerod – tørrede ærter
vildt – blommer – chokolade
gran – pære – yuzu
græskar – havesyre – gedeost
appelsin – brunet smør – rosmarin

Retterne i fed undlades i den mindre menu

Kaffe og petit fours

Tilvalg af 10 g dansk Oscietra kaviar - 350 kr.
Tilvalg af danske oste - 175 kr.

Vinmenu
2017 La del Vivo, Raúl Pérez, Bierzo, Spanien
2015 Chablis Le 7éme, Nature, Domaine Julien Brocard, Bourgogne, Frankrig
1995 Chardonnay, Cuvee D, Kalin Cellars, Sonoma Coast, USA
2017 Pinot Noir, Brut, Stella Mary, Stokkebye Vingård, Fyn, Danmark
2016 Pinot Noir, Whitcraft, Santa Barbara, USA
2017 La Calera, Bodegas Cerron, Jumilla, Spanien
2016 Le Clos, Clos Saint Sébastien, Collioure, Frankrig
2015 Colheita Tardia, Pacheca, Douro, Portugal

Både den lille og den store menu er inklusive afstemt vinmenu, velkomstdrink, kaffe og petit fours.



Kokkeriet - anmelderrost michelinrestaurant

Michelinrestauranten Kokkeriet tager udgangspunkt i de mange klassiske danske retter og stolte traditioner, og lægger en ære i at nytænke den gastronomiske arv, som vi er vokset op med. Kokkeriet vil overraske, gerne imponere og allerhelst give dig fornemmelsen af et eller andet velkendt. 

Retterne er enkle og alligevel detaljerige med masser af farver fra blandt andet blomster, bær og grønt. Og forskellige og spændende dufte og smage er der masser af.

Charme & stil
På Kokkeriet er det ikke kun det høje gastronomiske niveau, der indtryk. Placeringen, indretningen og stemningen er også med til at gøre et besøg til en unik restaurantoplevelse.

Kokkeriet er godt gemt væk i Nyboders charmerende kvarter i én af Københavns smukke, gamle bygninger. Beliggende på hjørnet af to mere stille veje har restauranten store glasfacader ud til begge sider, der giver nærhed til det lokale miljø, tilføjer blødt lysindfald og luftighed, mens den intime stemning, der sætter oplevelsen og maden på tallerkenen i højsædet, stadig er bevaret og fremhævet.

Interiøret er stilfuldt. Her er nyere dansk og internationelt design. For eksempel stole fra Gubi.

Rost til skyerne
Ikke kun Michelin-stjernen vidner om, at Kokkeriet er et særligt sted. Restauranten befinder sig også i den absolutte top, hvis man spørger de mange besøgende fra hele verden. Se for eksempel alle de fremragende anmeldelser på Tripadvisor

Børsen har også været forbi restauranten og kvitterede med 5 ud og 6 stjerner:

"Restaurant Kokkeriet har bekendt kulør til rødt og hvidt med sit nye “moderne dansk” koncept, hvor en række gamle kogebogstravere fremstår som en flok galopheste."

Bord bookes online via Kokkeriets hjemmeside. Husk at skrive, at det drejer sig om en oplevelse købt hos SPOTdeal samt de unikke koder.

Book på: http://kokkeriet.dk/bestil-bord/ 

Værdibeviset kan benyttes fra 1. januar til og med den 31. december 2020.

Den lette menu kan indløses mandag til torsdag, mens den store menu kan indløses mandag til lørdag.

Der tages forbehold for, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden.

Én unik kode gælder for den valgte menu til én person. Menuen er inklusive vinmenu, velkomstdrink, kaffe og petit fours.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Kokkeriet. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Kokkeriet

Kronprinsessegade 64 , 1306 København K
Tlf.: 33 15 27 77 | CVR: 36618876 | info@kokkeriet.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 24. december 2019 kl. 23:59

Michelinmiddag på Kokkeriet