Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Fotobog med familiens bedste pletskud

Glæd dine nærmeste med en unik og personlig fotobog med jeres bedste minder. Saml alle de skønneste billeder fra ferien, festen eller familieudflugten. Kompatibel med iPhone og iPad og inkl. fri fragt

Saml dine bedste minder i en smuk og hyggelig fotobog. Vælg mellem flere forskellige. Inkl. fragt.

Pris 128

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
320 solgte

Værdi338

Rabat62

Spar210

Billederne fra dit barns første måneder, sommerens studenterfest, barnebarnets barnedåb, venindens bryllup og familiens mange, dejlige feriedage fortjener ikke at blive gemt væk på mobilen eller computeren. Saml i stedet dine pletskud i en flot fotobog, som kan tages frem og kigges igennem igen og igen, mens du mindes alle de sjove, rørende og festlige øjeblikke.

Du kan vælge den størrelse fotobog, som passer til lige præcis dit behov, og du er naturligvis velkommen til at købe alle dem, du vil. 

Fotobogen er den perfekte julegaveidé, hvor du kan glæde dine nærmeste med dejlige minder, som I sammen kan tage frem og kigge på igen og igen. 


Vælg antal sider:

  • 1 stk. fotobog på 48 sider: 
    SPOTpris: 128 kr. Normalpris: 338 kr.

  • 1 stk. fotobog på 64 sider: 
    SPOTpris: 159 kr. Normalpris: 394 kr.

  • 1 stk. fotobog på 96 sider: 
    SPOTpris: 212 kr. Normalpris: 530 kr.

Prisen er inkl. fragt, og Fotosjov.dk bestræber sig på at sende senest 8 hverdage efter din bestilling på Fotosjov.dk. Dit produkt leveres med DAO eller PostNord til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).

Bestil senest d. 14. december på Fotosjov.dk, hvis du vil have den leveret inden jul.

Bogen leveres indbundet med højkvalitetspapir i A4-format, og som noget helt nyt kan du også bruge værdibeviset på de helt nye A5 bøger.


Du designer selv din egen fotobog med lige præcis de billeder, du synes allerbedst om. Du har mulighed for at vælge en tilpasset skabelon samt indsætte tekster og motiver i bogen, så den bliver helt personlig og unik.

Du kan se mere om hvordan du gør i følgende video.

Sådan gør du
Du designer og bestiller selv din fotobog direkte på hjemmesiden www.fotosjov.dk. Hvis du har brug for at blive guidet gennem designprocessen, kan du finde vejledninger på hjemmesiden, der kan hjælpe dig. Vil du arbejde på din fotobog gennem længere tid, eller har du behov for flere avancerede funktioner, så kan du desuden frit downloade Offline-versionen af fotosjov her og arbejde videre derhjemme.

Gå derefter til betaling, og indtast rabatkoden på dit værdibevis i "rabatkode"-feltet. Herefter vil rabatten blive fratrukket.

Værdibeviset gælder helt indtil 31. december 2020, så der er rig mulighed for at få sammensat din fotobog.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Du skal ikke foretage dig yderligere. Værdibeviset er blot en bekræftelse på dit køb.

Værdibeviset gælder indtil 31. december 2020.

Prisen er inkl. fragt, og Fotosjov.dk bestræber sig på at sende senest 8 hverdage efter din bestilling på Fotosjov.dk. Dit produkt leveres med DAO eller PostNord til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).

Bestil senest d. 14.12. på Fotosjov.dk hvis du skal have den inden jul.

Vær opmærksom på, at beløbet trækkes på din konto med det samme.

Værdibeviset skal bruges på én gang - det er ikke muligt at få udbetalt eller lavet et gavekort på et eventuelt restbeløb.

Det er ikke muligt at benytte flere værdibeviser pr. ordre. Bestiller du flere produkter i samme ordre, får du kun rabat på det produkt/de produkter, der svarer til dit værdibevis.

Kampagnen kan ikke kombineres med andre former for rabatter

Der tages forbehold for udsolgte varer.


Én unik kode gælder for den valgte fotobog.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedr. produkt og levering samt reklamation, klager m.m. rettes til Fotosjov.dk på mail: info@fotosjov.dk eller tlf.: 87 30 31 01 (kundeservice har åbent mandag-fredag fra kl. 9-15). Fotosjov.dk bestræber sig på at svare inden for 24 timer på mail.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Fotosjov.dk c/o Lasertryk.dk A/S

P.O. Pedersens Vej 26, 8200 Århus N


Sidste chance: 11. december 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst