Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

NYHED! Ophold for 2 med middag og morgenmad

Direkte ved Flensborg Fjord i den smukke Lyksborg-region ligger det nyrenoverede hotel Intermar apartments & comfort. Her kan I glæde jer til 1 overnatning med 3-retters middag og morgenmad i skønne omgivelser

INTERMAR APARTMENTS & COMFORT ved Flensborg Fjord - 1 overnatning med 3-retters middag og morgenmad.

Pris 999

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
216 solgte

Værdi1.600

Rabat37

Spar601

Den charmerende by Glücksburg ved Flensborg Fjord er kendt for sine mange muligheder for både en aktiv og kulturel ferie samt for sin afslappede, skandinaviske atmosfære. Uanset om du vil besøge det romantiske vandslot Schloss Glücksburg, tilbringe dagen ved havet eller udforske regionens mange seværdigheder, så har Glücksburg og de omkringliggende områder ved rigtig meget at byde på.

Hotellet ligger smukt midt i et kuperet landskab omgivet af skove, småsøer og engdrag. Her kan man finde både meditativ ro og storslåede naturoplevelser side om side med egnens mange historiske og kulturelle tilbud. Med blot 8 kilometer fra Flensborg, er det oplagt med et visit. 

Flensborg by – ’Porten til Norden’ - er et charmerende bekendtskab med den maritime havnefront, de gamle pakhuse og velholdte bindingsværkshuse og så selvfølgelig den hyggelige atmosfære, som man finder i byens mange små stræder og gader. I Flensborg ligger også en af Nordtysklands længste gågader, der med næsten 500 butikker er et rigtigt handelsmekka. Opholdet gælder for 2 personer og inkluderer:

  • 1 overnatning i dobbeltværelse med udsigt til skoven
  • 3-retters middag (efter køkkenchefens valg)
  • Morgenmad

SPOTpris 999 kr. Normalpris 1.600 kr. Spar 37 %

Opholdet kan benyttes med ankomst alle ugens dage fra d. 1. januar til og med d. 29. april 2020 og fra d. 1. september til og med d. 30. november 2020. Det er ikke muligt at ankomme i påsken d. 9 - 13. april 2020.

Mulige tilkøb (foretages her på spotdeal.dk):

  • Opgradering til værelse med havudsigt - 225 kr. pr. værelse.

Tillæg (betales direkte til hotellet):

  • Tillæg for ankomst fredag eller lørdag - 300 kr. pr. værelse pr. nat.

Der må gerne købes flere værdibeviser til afbenyttelse i forlængelse af hinanden.

Tjek ind: fra kl. 15.00
Tjek ud: senest kl. 11.00


Om Intermar apartment & comfort
Intermar apartments & comfort er et smukt og stemningsfuldt hotel med en fantastisk beliggenhed direkte ud til den naturskønne Flensborg Fjord. Hotellet har netop gennemgået en omfattende renovering, hvor alle 95 værelser er moderniseret og udstyret med nyt inventar fra ende til anden. Alle værelser har balkon og er indrettet med fokus på skandinavisk elegance og optimal komfort.

I hotellets restautant Nobus venter der jer de bedste delikatesser fra regionen, et væld af spændende aromaer og overraskende kombinationer. Mange af retterne er velkendte og elskede klassikere, som med udsøgte ingredienser, masser af kærlighed og den perfekte tilberedning når en helt nye højder.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Du reserverer dit ophold hos Intermar apartments & comfort på e-mail: hello@intermar-apartments.de eller tlf: + 49 (0) 4631 939300-0. Telefonerne er åbne alle dage kl. kl. 09.00 - 20.00. Husk at oplyse, hvor du har købt tilbuddet og den/de unikke kode(r) fra værdibeviset.

Medbring printet værdibevis, når tilbuddet indløses.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere tilbuddet, hvis den ønskede periode mod forventning IKKE er ledig.

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

Én unik kode gælder for 1 overnatning for 2 personer inkl. 3-retters middag og morgenmad.

Værdibeviset kan benyttes med ankomst alle ugens dage fra d. 1. januar til og med d. 29. april 2020 og fra d. 1. september til og med d. 30. november 2020. Det er ikke muligt at ankomme i påsken d. 9 - 13. april 2020.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Intermar apartments & comforts officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Intermar apartments & comfort.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Intermar apartments & comfort

Fördestraße 2-4 , 24960 Glücksburg (Ostsee)

Sidste chance: 24. december 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst