Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Luksusophold på Strandhotel Glücksburg

Strandhotel Glücksburg er en perle, der indbyder til forkælelse, afslapning og god mad i pragtfulde omgivelser ved Flensborg Fjord. Opholdet inkluderer 3-retters middag, morgenmad & fri adgang til wellnesslounge. En skøn juleoverraskelse til livsnyderen.

STRANDHOTEL GLÜCKSBURG ved Flensborg Fjord - hverdagsophold med 1 overnatning og 3-retters middag.

Pris 1.495

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
229 solgte

SPOTpris!

På Strandhotel Glücksburg er der skandinavisk elegance, lyse rum og smagfuld indretning. Her er stribevis af behagelige overraskelser for såvel øjne som sjæl. Hotellet ligger ud til Flensborg Fjord midt i et smukt og kuperet landskab med skove, småsøer og engdrag. Det hører til blandt regionens flotteste hoteller og sætter nye standarder for, hvad man kan forvente af et romantisk getaway. Strandhotel Glücksburg har siden opførelsen i 1872 tiltrukket kunstnere, rigmænd og livsnydere fra hele Europa. Opholdet gælder for 2 personer og inkluderer:

  • 1 overnatning i et dobbeltværelse (mod gården)
  • Morgenmad
  • 3-retters middag (efter køkkenchefens valg)
  • Fri adgang til wellnesslounge
  • Fri parkering
  • Frit trådløst internet.

SPOTpris 1.495 kr. for 2 personer

Opholdet kan benyttes med ankomst søndag til onsdag fra d. 16. november til og med d. 1. april 2020 og fra d. 26. oktober til og med d. 25. november 2020. Det er ikke muligt at ankomme i julen fra d. 23. december til d. 4. januar 2020.

Mulige tilkøb (foretages her på spotdeal.dk):

  • Opgradering til værelse med fjordudsigt: 800 kr. for 1 overnatning
  • Vinmenu til den 3-retters menu: 300 kr. pr. person (1 glas vin pr. ret).

Mulige tilkøb (foretages hos Strandhotel Glücksburg):

  • Ekstra overnatning - kontakt hotellet for nærmere information.

Foretager du et tilkøb, bedes dette oplyst, når du booker dit ophold hos Strandhotel Glücksburg.

Der må gerne købes flere værdibeviser til afbenyttelse i forlængelse af hinanden på de nævnte ankomstdage. Menuen vil i den forbindelse variere fra dag til dag.
 Om Strandhotel Glücksburg

Strandhotel Glücksburgs historie går helt tilbage til 1872, og hotellet har siden da været vært for en lang række mondæne gæster. Blandt andet var 1890 året, hvor der til ære for Kaiser Wilhelm II blev serveret en legendarisk 12-retters menu med tilhørende 10 vine. En menu, som fik sin velfortjente renæssance i 2002. Senere – efter at en stor del af bygningen i 1912 blev ødelagt af en brand – åbnede dørene igen, hvorefter digteren Thomas Mann og hans forlægger Samuel Fischer tilbragte nogle uger i den friske sommervind langt væk fra storbyerne München og Berlin. Fra 1956 – 1996 ejede den evangeliske kirke huset. I denne tid gik det under navnet ”Matthias-Claudius-Heim”, og huset var kendt på tværs af grænser som et rekreationssted for mødre og børn.

Efter en grundlæggende modernisering blev det hvide hus ved havet i 2000 genåbnet under navnet Strandhotel Glücksburg. Og i 2006 gennemgik det en større indendørs renovering med et yderst vellykket resultat til følge. Hotellets gæster kan nu nyde de smukke rammer og samtidig slappe af i det dejlige wellness-område, hvor der findes både sauna, sauna-have, dampbad og hvilerum samt diverse muligheder for forskellige massager.

Hotellets 33 luksuriøse værelser og tre suiter er alle unikt indrettet med stor omhu, lyse afstemte farver og med en udpræget sans for detaljen. Hvert værelse er noget særligt: En elegant terrasse eller en usædvanlig altan, en solrig kanap og et rundt værelse, arkader som minder om Middelhavet eller hyggelige skråvægge. Morgensol på badeværelset eller solnedgangen med sejlbådene - og fra næsten alle værelser er der udsigt over fjorden, Okseøerne og den danske kyst.

Hotellet har desuden en fremragende restaurant med højsvungen gastronomi, som tidligere har fået 13 point i Gault Millau, det vigtigste gastronomiske magasin efter Guide Michelin. 

TIP! Tag evt. forbi Strandhotel Glücksburgs søsterhotel Alte Post i Flensborg og nyd en kop kaffe eller drink i hotellets hyggelige lobby. 

Se mere på hotellets hjemmeside http://www.strandhotel-gluecksburg.de  eller på videoen nedenfor.


Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Du reserverer dit ophold på Strandhotel Glücksburg ved at skrive til info@strandhotel-gluecksburg.de. Husk at oplyse, at der er tale om en SPOTdeal og den unikke kode på værdibeviset.

Oplys også eventuelle tilkøb eller opgraderinger i forbindelse med booking. Du kan IKKE booke online.

Opholdet kan benyttes med ankomst søndag til onsdag fra d. 16. november til og med d. 1. april 2020 og fra d. 26. oktober til og med d. 25. november 2020. Det er ikke muligt at ankomme i julen fra d. 23. december - d. 4. januar 2020.

Har du købt tilkøb på spotdeal.dk, bedes dette oplyst, når du booker dit ophold hos Strandhotel Glücksburg.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber, så du kan returnere din deal, hvis den ønskede periode mod forventning IKKE er ledig.

Én unik kode gælder for et ophold for 2 personer.

Opholdet inkluderer:
1 overnatning i et dobbeltværelse (mod gården)
Morgenmad
3-retters middag (efter køkkenchefens valg)
Fri adgang til wellnesslounge
Fri parkering
Frit trådløst internet.

Mulige tilkøb (foretages her på spotdeal.dk):
Opgradering til værelse med fjordudsigt: 800 kr. for 1 overnatning
Vinmenu til den 3-retters menu: 300 kr. pr. person (1 glas vin pr. ret).

Mulige tilkøb (foretages hos Strandhotel Glücksburg):
Ekstra overnatning - kontakt hotellet for nærmere information.
Foretager du et tilkøb, bedes dette oplyst, når du booker dit ophold hos Strandhotel Glücksburg.

Der må gerne købes flere værdibeviser til afbenyttelse i forlængelse af hinanden på de nævnte ankomstdage. Menuen vil i den forbindelse variere fra dag til dag.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Strandhotel Glücksburg's officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Strandhotel Glücksburg. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Strandhotel Glücksburg

Kirstenstrasse 6 , 24960 Glücksburg/Ostsee


Sidste chance: 24. december 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst