Forårskrydstogt i Adriaterhavet

Sidste chance!

Tag på et skønt forårskrydstogt i Adriaterhavet i maj måned. Sejl fra romantiske Venedig til smukke og historiske steder i Kroatien, Grækenland, Italien og Montenegro. Rejs d. 9. eller 16. maj. Du får 7 nt. inkl. fly, transfers og helpension på skibet.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Dette krydstogt tager dig gennem Adriaterhavet - noget af det flottesete farvand Europa har at byde på - med anløb i hyggelige og historiske byer. De fleste steder er der både kulturelle oplevelser og mulighed for afslappende dage med selvforkælelse.

Du flyver direkte fra København til Venedig og transporteres til Costa Deliziosa, som ligger i havnen og venter på dig. Når hun stævner ud fra Venedig, går turen først til Kroatien, hvor der alt efter afrejsedato lægges til i enten Split eller Zadar.

Omdrejningspunktet i Splits gamle bydel er den romerske kejser Diocletians palads med 16 tårne og 3 templer fra år 295. Paladset er siden ombygget og tilpasset flere gange af efterkommende herskere og ligger i dag meget tæt på Rivaen – den pulserende og fashionable gade ved vandet, hvor du finder butikker og caféer og kan beskue det lokale liv. Yndede udflugtsmål fra Split inkluderer de gamle byer Solin og Trogir med mange levn fra Antikken og Krka Nationalpark med smukke vandfald, vandmøller og betagende landskaber.

Zadar, der er den gamle hovedstad i Dalmatien, blander levn fra antikken og middelalderen med moderne arkitektur. Skt. Anastasias katedral er regionens største – en smuk hvid bygning med en ornamenteret facade og et klokketårn, hvorfra du får en betagende udsigt over hele den gamle bydel. Byens glasmuseum, Pladsen med de Fem Brønde og den gamle Landport, der er flot udsmykket med bl.a. løver, er også et besøg værd. Af mere moderne art skal nævnes det særegne Havorgel bestående af brede trappetrin, der går ud i havet. Særlige ”undervandskamre”, der er hugget ind i trinene, spiller musik, når vandet flyder ind i dem. Fra Zadar arrangeres udflugter til både Split og Krka Nationalpark.

Næste anløb bliver i Montenegro, hvor byen Kotor besøges. Denne lille perle af en by er placeret mellem bjerge i bunden af en naturskøn bugt, og dens gamle del er en middelalderlig labyrint med museer, kirker og små pladser med hyggelige caféer.

Costa Deliziosa fortsætter til Grækenland og lægger til i Katakolon. Det helt store trækplaster her er Olympia, hvor de antikke olympiske lege fandt sted, og hvor du i dag kan se resterne af templer, præsteboliger, private huse og andre monumenter og næsten stadig høre tilskuerne tiljuble de udøvende atleter. Eller tag med til en lille fest på en lokal farm, hvor der bydes på lokale specialiteter og en dans.

Grækenlands hovedstad, Athen, står nu for tur. Det er en vaskeægte storby med masser af seværdigheder og gode shoppingmuligheder. Besøg f.eks. betagende Akropolis, tag en tur med kabelbanen for en fantastisk udsigt eller slentr en tur på Plakaen, hvor du også kan nyde en smagfuld, græsk frokost på en af de hyggelige beværtninger.

Krydstogtets sidste stop er i Bari i det sydlige Italien. Byen bærer stadig præg af de mange civilisationer, som har regeret her, så du finder levn fra både romere, byzantinere, normannere og schwabere. Baris basilika siges desuden at huse de jordiske rester af selveste julemanden. Nærliggende Alberobello er kendt for sine cylindriske, eventyragtige huse, mens Materas antikke kvarter har over hundrede ”hulekirker” og andre boliger hugget ud i kalksten.

Mellem de mange spændende oplevelser i land kan du nyde livet på dit flydende luksushotel, hvor det opmærksomme personale står på spring for at gøre opholdet afslappende og bekvemt. Lørdag morgen er du tilbage i Venedig, hvorfra der er transfer til lufthavnen for hjemrejse.


Rejsen inkluderer:

 • Fly fra København til Venedig t/r
 • 20 kg bagage plus 10 kg håndbagage
 • Transport fra lufthavn til skib t/r
 • 7 nætter i den valgte kahytstype
 • Helpension ombord på skibet
 • Fri adgang til skibets buffet i åbningstiden
 • Kaffe, te, vand og juice til morgenmaden
 • Rengøring og håndklædeservice både i kahyt og ved pool
 • Underholdning ombord, herunder fri adgang til skibets teater og musik
 • Fri adgang til fitness, jacuzzi og løbebane
 • Obligatorisk serviceafgift som udgør 630 kr.
 • Ekspeditions- og udstedelsesgebyr

Pris pr. person ved 2 personer pr. kahyt:

Afrejse den 9. maj 2020
Indvendig Kahyt Classic: SPOTpris 7.590 kr.  
Indvendig Kahyt Premium: SPOTpris 8.090 kr. 
Udvendig Kahyt Classic*: SPOTpris 8.790 kr. 
Udvendig Kahyt Premium: SPOTpris 9.290 kr.  
Balkon Kahyt Classic: SPOTpris 9.990 kr.
Balkon Kahyt Premium: SPOTpris 10.590 kr.

Afrejse den 16. maj 2020

Indvendig Kahyt Classic: SPOTpris 8.390 kr. 
Indvendig Kahyt Premium: SPOTpris 8.890 kr.  
Udvendig Kahyt Classic*: SPOTpris 9.590 kr.   
Udvendig Kahyt Premium: SPOTpris 9.990 kr.  
Balkon Kahyt Classic: SPOTpris 10.890 kr.
Balkon Kahyt Premium: SPOTpris 11.490 kr. 

Bestilling og betaling
Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du KUN et depositum på 4.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Det anbefales, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

Prisen er ekskl.: 
Hvad ikke fremgår direkte under inklusive herunder

 • Alle former for personlige forsikringer
 • Udflugter
 • Drikkevarer udover de nævnte

Kahytstyper Classic og Premium
I begge kategorier er service og mad inkluderet som beskrevet. Tilkøber du Premium, betyder det visse fordele, som er:

 • De bedst beliggende kahytter på skibet
 • Hvor der er størrelsesforskel, er Premium de største
 • 24-timers roomservice efter gældende menu
 • Valg af spisetid, tidlig eller sen og ønske om at sidde ved lille eller større bord.

Ønsker til spisetid og bordstørrelse fremsættes ved bestillingen hos Øster Lindet.


Sejlplan:


Rejseplan:
Dag 1: Fly til Venedig og transfer til skibet. Afgang Venedig kl. 17.30.
Dag 2: Kl. 08.00-17.00 Split, Kroatien*.
Dag 3: Kl. 08.00-13.30 Kotor, Montenegro.
Dag 4: Kl. 12.30-18.00 Katakolon, Grækenland.
Dag 5: Kl. 09.00-18.00 Athen, Grækenland.
Dag 6: På havet.
Dag 7: Kl. 07.00-14.00 Bari, Italien.
Dag 8: Kl. 09.00 ankomst Venedig. Transfer til lufthavnen for hjemrejse.

*På afrejsen 16. maj erstattes Split med Zadar kl. 07.00-16.00.

Der må tages forbehold for ændringer i anløb og tider. Ved fremsendelse af krydstogtsbilletten vil eventuelle ændringer fremgå.


Transport
Rejsen er inklusive flytransport fra København.

09/05 kl. 11.35-13.35 København – Venedig
16/05 kl. 14.10-16.10 Venedig – København 

16/05 kl. 11.35-13.35 København – Venedig
23/05 kl. 19.10-21.15 Venedig – København 

Der tages forbehold for ændring af flytider.

Skibet
Du sejler med Costa Deliziosa, som er et smukt skib såvel udefra som indvendig. Costa Deliziosa anses for at være et af rederiets mest elegant udsmykkede skibe og har en fantastisk atmosfære. Der medtages knap 3000 passagerer, og der er god plads til alle på det næsten 300 m lange skib.

Ombord kan du nyde solen og poolen og det uanset vejr, da poolområdet kan overdækkes hvis nødvendigt. Flere aftner bliver der vist film på den gigantiske storskærm på dækket. Der er masser af aktiviteter om dagen og aftenen ligesom der naturligvis er mange forestillinger i det flotte teater.

Der er et kæmpe wellnessområde, ca. 3500 m2 under tag, hvor der er mulighed for forskellige behandlinger og adgang til spabade – mod betaling. Der er desuden et flot fitnesscenter, som du frit kan benytte, ligesom der er fri adgang til fire jacuzzis, multisportsbane og udendørs joggingbane.

Der er ikke mindre end 11 forskellige lounger og barer, hvor der i flere er musik hver aften. Du kan også tage en tur i skibets kasino eller nyde en stille stund i biblioteket.

Du bor i elegante og veludstyrede kahytter og har selv mulighed for at vælge, om du ønsker indvendig, udvendig eller udvendig kahyt med balkon.

Kahytsbilleder
1 = Indvendig kahyt
2 = Udvendig kahyt
3 = Balkon kahytHelpension
Ombord på skibet indgår helpension. Der serveres mad i skibets hovedrestaurant morgen, middag og aften. Her tilbydes en varieret valgmenu. Til aftensmad har du fast spisetid. Til morgenmad og frokost er det frit indenfor restaurantens åbningstid.

Ombord findes desuden en stor buffet, som er åben fra tidlig morgen til sen aften. Ønsker du at indtage din morgenmad, frokost, aftensmad eller et mellemmåltid her, kan du frit komme, som det passer dig bedst indenfor åbningstiden.

Drikkepakker
Der tilbydes en ”all inclusive” drikkepakke (Piu Gusto) på denne tur. Denne omfatter drikke ad libitum i skibets udskænkningssteder. Det gælder for vin, øl, vand og diverse cocktails, drinks, likør m.m. ud fra udskænkningsstedets barkort. Visse premiummærker og minibaren er undtaget. Drikkepakken skal bestilles sammen med rejsen og afregnes til Øster Lindet eller kan senere bestilles online eller ombord.

Børn u/18 år: 910 kr. (130 kr. pr. dag)
Voksne: 1.575 kr. (225 kr. pr. dag)

Børn og ekstra opredninger
Børn og voksne, som rejser sammen med to fuldt betalende og sover i ekstra opredning i samme kahyt, betaler en fast pris uanset kahytskategori. Der er et begrænset antal kahytter med plads til ekstra opredninger, så forespørg inden køb hos Øster Lindet. Bestilles og betales direkte til Øster Lindet.

Børn u/18 år:
Afrejse   9. maj:  3.990 kr.
Afrejse 16. maj:  4.490 kr.

Voksne:
Afrejse   9. maj:  5.990 kr.
Afrejse 16. maj:  6.490 kr.

Enekahyt 
Der er et begrænset antal pladser - Der skal inden køb forespørges hos Øster Lindet, og eneværelsestillægget betales direkte til Øster Lindet.

Tillæg for indvendig kahyt: 2.700 kr.
Tillæg for udvendig kahyt: 3.200 kr.
Tillæg for balkonkahyt: 3.700 kr.

Udflugter
Ombord på skibet tilbyder rederiet en bred vifte af udflugter i forbindelse med alle anløb. Disse kan købes ombord eller på forhånd. Ved alle anløb har du også mulighed for at tage i land på egen hånd og lave din egen dag. Der tilbydes shuttlebusser til centrum af diverse byer, nogle steder er de gratis, mens man betaler andre steder.

Se rederiets udflugtsprogram her:
Afrejse 9. maj
Afrejse 16. maj

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 2 hverdage. Du reserverer hos Øster Lindet telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk.

Ved bestilling af rejsen skal oplyses følgende:

 • Fulde navn som i pas
 • Fødselsdato
 • Pasnummer
 • Udstedelsessted for pas samt udstedelses- og udløbsdato
 • Et mobiltelefonnummer pr. kahyt
 • Navn og telefonnummer på en pårørende.
 • Evt. tilkøb.

Bestilling og betaling
Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du KUN et depositum på 4.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Det anbefales, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på 70 10 63 43.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

En unik kode gælder for en person. Prisen er pr. person ved to personer pr. kahyt.

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra København til Venedig t/r
 • 20 kg bagage plus 10 kg håndbagage
 • Transport fra lufthavn til skib t/r
 • 7 nætter i den valgte kahytstype
 • Helpension ombord på skibet
 • Fri adgang til skibets buffet i åbningstiden
 • Kaffe, te, vand og juice til morgenmaden
 • Rengøring og håndklædeservice både i kahyt og ved pool
 • Underholdning ombord, herunder fri adgang til skibets teater og musik
 • Fri adgang til fitness, jacuzzi og løbebane
 • Obligatorisk serviceafgift som udgør 630 kr.
 • Ekspeditions- og udstedelsesgebyr

Ikke inkluderet i rejsens pris:
Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

 • Udflugter
 • Drikkevarer der ikke er nævnt
 • Personlige forsikringer.

Vigtig information
Umiddelbart efter indløsning af værdibeviset, modtager du et rejsebevis. Du skal da tjekke, at alle data på rejsebeviset er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte.

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, med mindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag.

Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller i værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation.

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk, luftfartsselskabet eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

Du skal være opmærksom på, at du bl.a. rejser i det sydlige Europa og dermed i en anderledes kultur, end du kender fra Danmark, og der kan derfor opstå episoder undervejs, der kræver lidt ekstra tålmodighed og forståelse – langt hen ad vejen går det hele dog glat, især ”med et smil”.

Du sejler med et grundlæggende italiensk ejet rederi, som er meget internationalt orienteret, og det officielle skibssprog er engelsk.

Pas skal medbringes på rejsen og være gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst.

Det er den rejsendes eget ansvar at have rejsedokumenterne i orden.
Vi henviser til Udenrigsministeriets hjemmeside for mere information.

BEMÆRK: Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier. Ligeledes tages der forbehold for ændringer af flytiderne.

Vi gør opmærksom på, at prisen er et tilbud, som er baseret på særligt indhentede priser fra rederiet tillagt Øster Lindets eventuelle ekstraordinære ydelser/services. Krydstogtspriser er generelt dynamiske, og der må tages forbehold for kampagner udover denne samt last minute-priser, som ikke kan kombineres med dette tilbud.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding
Tlf: 70 10 63 43 | CVR: 31877067 | info@osterlindet.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 02. november 2019 kl. 23:59

Forårskrydstogt i Adriaterhavet