Storbyferie i Nice

Sidste chance!

Tag med Vindrose Rejser til stemningsfulde Nice og oplev den franske riviera fra første parket. Rejsen er inkl. 3-5 overnatninger med morgenmad og direkte fly. I bor på Hotel Apogia, der er et hyggeligt hotel i hjertet af Nice.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Tag med Vindrose Rejser til Nice og oplev den franske riviera fra første parket. I bor på Hotel Apogia, der er et hyggeligt hotel i hjertet af Nice. Hotellet har hele 101 værelser, der alle er indrettet i et moderne design med aircondition.

Værelserne har også gratis wi-fi, fladskærms-tv, el-kedel og moderne toilet- faciliteter. Hotellet ligger blot 10 minutters gang fra Promenade des Anglais og den charmerende gamle bydel. Der er desuden privat parkering ved hotellet, hvor I også finder en restaurant, bar og hotellounge.

Hotellets bar er et behageligt sted at slappe af og nyde en cocktail om aftenen efter en dag med sightseeing. Der serveres morgenbuffet i morgenmadslokalet hver dag, og receptionen er døgnåben, hvis I har brug for noget. 

Apogia Nice ligger 7 minutters gang fra Place Garibaldi og 5 minutters gang fra Akropolis Palais des Congrès. Der er blot 15 minutters kørsel med taxi fra hotellet til Nice Internationale Lufthavn.


Rejsen inkluderer:

  • Fly fra København til Nice t/r med Norwegian.
  • 10 kg håndbagage.
  • 3-5 overnatninger på Hotel Apogia
  • Morgenmad alle dage

Prisen er pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.


Område
Nice er Frankrigs femte største by, og et yderst populært rejsemål i Frankrig. Byens varetegn er Promenade des Anglais! Promenaden strækker sig langs bugten. Her finder I liv og rigtig god stemning. Små boder, hvor I kan købe souvenirs og lokale råvarer, som laver dagens motion. På den anden side af vejen finder I hyggelige restauranter og cafeer. I må ikke snyde jer selv for en middag, mens I slapper af og nyder udsigten.

Den gamle bydel, Vieux Nice er også et charmerende sted. De små labyrinter af snørklede gader giver en unik oplevelse. Området emmer af gadekunstnere, sælgere og turister, der i fællesskab skaber en helt særlig atmosfære. St. Nicholas Cathedral blev bygget I 1912, og den er en af de flotteste ortodokse kirker udenfor Rusland. Kirken blev bygget til ære for de adelige russere i Nice.

Colline du Chateau har en ekstraordinær udsigt over Nice. Slottet er over 300 år gammelt. Ruinerne, som er tilbage, vidner om et slot på et bjerg, som dengang det havde sin storhedstid var svært at indtage. I dag er der en hyggelig og frodig park med et smukt vandflad, legeplads og en kirkegård. Det er muligt at tage en elevator, som fører jer næsten til toppen. Til dem, som ønsker lidt ekstra motion, så er gåturen ganske hård.     

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Vindrose Rejser på mail@vindroserejser.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne på alle rejsende som i passet, afrejsedato, eventuelle tilkøb og den unikke kode på værdibeviset. Herefter modtager du den nødvendige rejseinformation direkte fra Vindrose Rejser.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Vindrose Rejser på 33 13 52 23.

En unik kode gælder for 1 person ved 2 personer i delt dobbeltværelse. 

Rejsen inkluderer:

- Fly fra København til Nice t/r med Norwegian.
- 10 kg håndbagage.
- 3-5 overnatninger på Hotel Apogia
- Morgenmad alle dage

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Der tages ligeledes forbehold for ændringer af flytiderne.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Vindrose Rejsers officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Vindrose Rejser.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på https://spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

 

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Vindrose Rejser

Vester Voldgade 90, 1552 København V
Tlf: 33 13 52 23 | CVR: 39017229 | mail@vindroserejser.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 31. oktober 2019 kl. 23:59

Storbyferie i hjertet af Nice