Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Krydstogt fra Italien til Sverige

Nyd to skønne forårsuger på dette unikke positionskrydstogt fra Sydeuropa til Skandinavien, og oplev bl.a. Lissabon, London og Amsterdam. Rejsen inkluderer 14 dage på skibet med helpension, fly og transfers. Rejs d. 17. maj. Betal kun depositum nu.

KRYDSTOGT ITALIEN-SVERIGE - 13 nætter inkl. helpension m.m. Fly fra CPH d. 17. maj 2020

Pris 8.490

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
24 solgte

SPOTpris!

Skønt forårskrydstogt fra Savona i Norditalien gennem flere farvande til den svenske hovedstad, Stockholm. Du rejser den 17. maj og kommer hjem den 30. maj med mange skønne oplevelser i bagagen.

Rundrejsen tager dig med til Italien, Spanien, Portugal, Frankrig, England, Holland og Sverige. Oplevelsen starter med en flyvetur til Milano, hvorfra du bliver transporteret i bus til Savona og stiger ombord på det store krydstogtsskib Costa Magica. 

Foran dig venter nu 14 dage i lækre og atmosfærefyldte omgivelser med nye oplevelser hver dag. På turen har du mulighed for at besøge ikke mindre end fire europæiske hovedstæder; Lissabon, London, Amsterdam og Stockholm.

Udsejlingen fra Savona er starten på krydstogtet, hvorefter Costa Magica sejler mod sydvest og lægger til i Barcelona i Catalonien. Denne storby behøver næppe nogen præsentation. Her vrimler det med seværdigheder som den finurlige Sagrada Familia og det imponerende fodboldstadion, Camp Nou. Stemningen på det berømte hovedstrøg, Ramblaen, er i sig selv en oplevelse, og du kan sagtens få tid til at gå med at betragte menneskemylderet med et godt glas i hånden.

Efter en dag på havet gøres der endnu et stop på det spanske fastland, i Cádiz, der anses for at være den ældste by i Europa og har været konstant beboet i over 3000 år. Det var herfra Colombus stævnede ud på rejsen til Amerika, og den gamle bydel, der næsten er helt omkranset af vand, er et romantisk virvar af snoede gader med muntre taverner. Yndede udflugtsmål fra Cádiz tæller bl.a. Gibraltar og Jerez, der er kendt for sin sherryproduktion, hvilket din lugtesans ikke er i tvivl om, når du begiver dig rundt i byen.

Costa Magica fortsætter ud i Atlanterhavet, hvor Portugals hovedstad, Lissabon, besøges. Indsejlingen giver dig det bedste udsyn til tre af byens prominente monumenter. Det gælder for Belem Tower, der blev bygget i 1520 for at forsvare byen, Opdagernes Monument, der hylder alle landets opdagelsesrejsende, og Cristo Rei – en Kristusstatue, der minder om Rio de Janeiros berømte vartegn. Med sine syv fotogene høje byder Lissabon på et postkort-perfekt panorama af brostensbelagte gyder, gamle ruiner og katedraler med hvide kupler, der alt sammen vidner om en broget historie. Lidt udenfor byen finder du desuden den royale sommerresidens, der er omgivet af nogle af verdens smukkeste haver.

Den efterfølgende dag er du tilbage i Spanien og kan gå i land i Vigo i Galicien. Vigo er en hyggelig by med mange spændende kroge, hvorfra du kan besøge smukke Santiago de Compostela, hvor den verdensberømte pilgrimsrute, Caminoen, ender. Eller hvad med en udflugt til Baiona, der er en gammel, meget karakteristisk fiskerlandsby, hvor et af Colombus’ skibe i 1493 lagde til med nyheden om ”Den Nye Verden”?

Videre mod nord anløbes Le Havre i Frankrig. Dette er en moderne og livlig by, hvis midte blev genrejst efter Anden Verdenskrig. Her tilbydes bl.a. udflugt til Mont Saint-Michel - den lille ø, med det imponerende kloster, hvis fastlandsforbindelse forsvinder ved højvande.

Du krydser nu Den Engelske Kanal, og næste dag venter engelske Harwich, der er kendt for sin historie og arv inden for søfart. Her er smalle gader, historiske bygninger og museer som f.eks. det runde Redoubt-fort. Du kan også vælge at tage turen ind til London og bruge dagen på sightseeing eller shopping i denne metropol.

Costa Magica lægger herefter til i Ijmuiden ca. 25 km fra Hollands charmerende hovedstad, Amsterdam, der byder på historiske bygninger, kanaler, lokale markeder og flere berømte museer med kunst af Van Gogh og Rembrandt foruden de karakteristiske møller og blomstrende tulipaner i alverdens farver.

Skibet sejler nu igennem de danske farvande og ind i Østersøen på vej mod slutdestinationen, Stockholm. Du ankommer om formiddagen, så du behøver ikke engang stå specielt tidligt op for at opleve den smukke indsejling gennem den svenske skærgård. I charmerende Stockholm kan du gå en tur igennem den hyggelige Gamla Stan og se kongeslottet eller besøge et eller flere af de mange interessante museer som f.eks. Vasamuseet, Det Historiske Museum og spiritusmuseet. Skibet ligger her natten over, så den hyggelige aftenstemning misser du heller ikke. Den efterfølgende dag køres du i lufthavnen for hjemrejse efter to uforglemmelige uger med besøg i flere europæiske lande.


Rejsen inkluderer:

 • Fly fra København til Milano
 • Fly fra Stockholm til København
 • 20 kg bagage og 8 kg håndbagage
 • Transfer fra lufthavn til skib t/r
 • 13 nætter ombord på Costa Magica i valgte kahytstype
 • Helpension ombord på skibet
 • Kaffe, te, vand og juice til morgenmaden
 • Kahytsservice og daglig rengøring
 • Håndklædeservice både i kahyt og ved pool
 • Underholdning på skibet, shows, biograf og dagligt aktivitetsprogram
 • Fri adgang til inden- og udendørs pool, jacuzzi og fitnesscenter
 • Obligatorisk service charge, som udgør 1.170 kr.
 • Ekspeditions- og udstedelsesgebyr

Pris pr. person ved 2 personer pr. kahyt:

Afrejse d. 17. maj 2020
Indvendig kahyt Classic: SPOTpris 8.490 kr.
Indvendig kahyt Premium: SPOTpris 8.990 kr.
Udvendig kahyt Classic*: SPOTpris 9.890 kr. 
Udvendig kahyt Premium: SPOTpris 10.590 kr. 
Balkon Kahyt Classic: SPOTpris 11.490 kr.
Balkon Kahyt Premium: SPOTpris 12.190 kr.

* Kan have begrænset udsyn grundet redningsudstyr

Bestilling og betaling
Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du KUN et depositum på 4.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Det anbefales, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

Ikke inkluderet i rejsens pris:
Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

 • Udflugter
 • Drikkevarer der ikke er nævnt
 • Personlige forsikringer.

Kahytstyper Classic og Premium
I begge kategorier er service og mad inkluderet som beskrevet. Tilkøber du Premium, betyder det visse fordele, som er:

 • De bedst beliggende kahytter på skibet
 • Hvor der er størrelsesforskel, er Premium de største
 • 24-timers roomservice efter gældende menu
 • Valg af spisetid, tidlig eller sen og ønske om at sidde ved lille eller større bord.

Ønsker til spisetid og bordstørrelse fremsættes ved bestillingen hos Øster Lindet.


Rejseplan

17/5: Fly til Milano og transfer til skibet for indtjekning. Afgang Savona kl. 17.00
18/5: Kl. 13.00-20.00 Barcelona, Spanien
19/5: På havet
20/5: Kl. 08.00-17.30 Cadiz, Spanien
21/5: Kl. 08.00-17.00 Lissabon, Portugal
22/5: Kl. 09.00-18.00 Vigo, Spanien
23/5: På havet
24/5: Kl. 08.00-19.00 Le Havre, Frankrig
25/5: Kl. 08.00-19.00 Harwich, Storbritannien
26/5: Kl. 08.00-18.00 Ijmuiden/Amsterdam, Holland
27-28/5: På havet
29/5: Kl. 10.00 ankomst Stockholm
30/5: Transfer til lufthavnen og hjemrejse.

Der må tages forbehold for ændringer i anløb og tider. Ved fremsendelse af krydstogtsbilletten vil eventuelle ændringer fremgå.


Transport
Rejsen er inklusive flytransport fra København.

17/5: Kl. 08.25-10.30 København – Milano
30/5: Kl. 15.20-16.30 Stockholm – København

Der tages forbehold for ændringer i flytiderne.

Skibet 
Du sejler med skibet Costa Magica, som er kendt for sin italiensk inspirerede indretning, der har taget udgangspunkt i de smukkeste steder i Italien, hvilket bliver udtrykt overalt på skibet. Et ægte krydstogtsskib med plads til små 3000 gæster og masser af plads at bevæge sig på.

Skibet er elegant og byder naturligvis på flotte faciliteter. Ombord kan du nyde solen og poolen. Der er masser af aktiviteter om dagen og aftenen, ligesom der naturligvis er mange forestillinger i det flotte teater. Der er et lækkert wellnessområde, hvor der er mulighed for forskellige behandlinger og adgang til spabade – mod betaling. Der er desuden et flot fitnesscenter, som du frit kan benytte, ligesom der er fri adgang til fire jacuzzis, multisportsbane og udendørs joggingbane.

Livet ombord kan nydes i en af de ikke mindre end 11 forskellige lounger og barer - flere af dem med musik hver aften. Du kan også tage en tur i skibets kasino eller nyde en stille stund i biblioteket.

Kahytsbilleder
1 = Indvendig kahyt
2 = Udvendig kahyt
3 = Balkon kahyt

Helpension
Ombord på skibet indgår helpension. Der serveres mad i skibets hovedrestaurant morgen, middag og aften. Her tilbydes en varieret valgmenu. Til aftensmad har man fast spisetid. Til morgenmad og frokost er det frit indenfor restaurantens åbningstid.

Ombord findes desuden en stor buffet, som er åben fra tidlig morgen til sent. Ønsker du at indtage din morgenmad, frokost, aftensmad eller et mellemmåltid her, kan du frit komme, som det passer dig bedst indenfor åbningstiden.

Drikkepakker
Der tilbydes en ”all inclusive” drikkepakke (Piu Gusto) på denne tur. Denne omfatter drikke ad libitum i skibets udskænkningssteder. Det gælder for vin, øl, vand og diverse cocktails, drinks, likør m.m. ud fra udskænkningsstedets barkort. Visse premiummærker og minibaren er undtaget. Drikkepakken skal bestilles sammen med rejsen og afregnes til Øster Lindet eller kan senere bestilles online eller ombord.

Børn u/18 år: 1.690 kr. (130 kr. pr. dag)
Voksne: 2.925 kr. (225 kr. pr. dag)

Børn og ekstra opredninger
Børn og voksne som rejser sammen med to fuldt betalende og sover i ekstra opredning i samme kahyt, betaler en fast pris uanset kahytskategori. Der er begrænset antal kahytter med plads til ekstra opredninger, så forespørg inden køb hos Øster Lindet. Bestilles og betales direkte til Øster Lindet.

Børn u/18 år: 4.590 kr.
Voksne: 6.590 kr.

Enekahyt
Der er et begrænset antal pladser - der skal inden køb forespørges hos Øster Lindet, og eneværelsestillægget betales direkte til Øster Lindet.

Tillæg for indvendig kahyt: 2.600 kr. 
Tillæg for udvendig kahyt: 3.300 kr.
Tillæg for balkonkahyt: 4.000 kr.

Udflugter
Ombord på skibet tilbyder rederiet en bred vifte af udflugter i forbindelse med alle anløb. Disse kan købes ombord eller på forhånd. Ved alle anløb har du også mulighed for at tage i land på egen hånd og lave din egen dag. Der tilbydes shuttlebusser til centrum af diverse byer, nogle steder er de gratis, mens man betaler andre steder.

Se rederiets udflugtsprogram

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 2 hverdage. Du reserverer hos Øster Lindet telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses følgende:

 • Fulde navn som i pas
 • Fødselsdato
 • Pasnummer
 • Udstedelsessted for pas samt udstedelses- og udløbsdato
 • Et mobiltelefonnummer pr. kahyt
 • Navn og telefonnummer på en pårørende.
 • Evt. tilkøb.

Bestilling og betaling
Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du KUN et depositum på 4.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Det anbefales, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på 70 10 63 43.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

En unik kode gælder for en person. Prisen er pr. person ved to personer pr. kahyt.

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra København til Milano
 • Fly fra Stockholm til København
 • 20 kg bagage og 8 kg håndbagage
 • Transfer fra lufthavn til skib t/r
 • 13 nætter ombord på Costa Magica i valgte kahytstype
 • Helpension ombord på skibet
 • Kaffe, te, vand og juice til morgenmaden
 • Kahytsservice og daglig rengøring
 • Håndklædeservice både i kahyt og ved pool
 • Underholdning på skibet, shows, biograf og dagligt aktivitetsprogram
 • Fri adgang til inden- og udendørs pool, jacuzzi og fitnesscenter
 • Obligatorisk service charge, som udgør 1.170 kr.
 • Ekspeditions- og udstedelsesgebyr.

Ikke inkluderet i rejsens pris:
Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

 • Udflugter
 • Drikkevarer der ikke er nævnt
 • Personlige forsikringer.

Vigtig information
Umiddelbart efter indløsning af værdibeviset, modtager du et rejsebevis. Du skal da tjekke, at alle data på rejsebeviset er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte.

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, med mindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag.

Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller i værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation.

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk, luftfartsselskabet eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

Du skal være opmærksom på, at du bl.a. rejser i det sydlige Europa og dermed i en anderledes kultur, end du kender fra Danmark, og der kan derfor opstå episoder undervejs, der kræver lidt ekstra tålmodighed og forståelse – langt hen ad vejen går det hele dog glat, især ”med et smil”.

Du sejler med et grundlæggende italiensk ejet rederi, som er meget internationalt orienteret, og det officielle skibssprog er engelsk.

Pas skal medbringes på rejsen og være gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst.

Det er den rejsendes eget ansvar at have rejsedokumenterne i orden.
Vi henviser til Udenrigsministeriets hjemmeside for mere information.

BEMÆRK: Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier. Ligeledes tages der forbehold for ændringer af flytiderne.

Vi gør opmærksom på, at prisen er et tilbud, som er baseret på særligt indhentede priser fra rederiet tillagt Øster Lindets eventuelle ekstraordinære ydelser/services. Krydstogtspriser er generelt dynamiske, og der må tages forbehold for kampagner udover denne samt last minute-priser, som ikke kan kombineres med dette tilbud.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding


Sidste chance: 30. oktober 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst