Forårskrydstogt fra Genova til Venedig

Sidste chance!

Tag med på et skønt krydstogt fra Genova og syd om den italienske støvle til Venedig med anløb i Italien, Montenegro og Kroatien, hvor masser af oplevelser venter forude. 5-nætters krydstogt inkl. fly fra CPH og en nat ved Venedig. Betal kun depositum nu.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Tag en lille uge ud af kalenderen og nyd nogle dejlige dage ombord på MSC Opera og få masser af dejlige oplevelser ved de interessante anløb i tre forskellige lande, der samlet byder på både historiske og kulturelle højdepunkter samt smuk natur og lokal sydlandsstemning. Rejsen afsluttes med en nat ved Venedig, så du kan opleve denne fantastiske by i forårssolen.

Du flyver direkte fra Kastrup til Milano og transporteres til det flotte krydstogtskib, hvor du indkvarteres i den valgte kahyt, som bliver dit flydende hotelværelse de kommende dage. Der er afgang fra Genova kl. 18.00, og allerede næste morgen er du fremme i de gamle romeres strandparadis, Civitavecchia uden for Rom. I sig selv er dette en hyggelig by, men du har også nem adgang til Rom og dermed byens mange seværdigheder såsom Vatikanet med Peterskirken, Colosseum, Den Spanske Trappe, Trevifontænen og Forum Romanum. En dag med imponerende bygningsværker, spændende historie og gode shoppingmuligheder.

MSC Opera fortsætter herefter syd om den italienske støvle og passerer Messina-strædet mellem støvlens tå og Sicilien og fortsætter rundt om hælen for at lægge til i Montenegro, hvor byen Kotor besøges. Denne lille perle af en by er placeret mellem bjerge i bunden af en naturskøn bugt, og dens gamle del er en middelalderlig labyrint med museer, kirker og små pladser med hyggelige caféer.

Lørdag ankommer du til Split i Kroatien. Omdrejningspunktet i den gamle bydel er den romerske kejser Diocletians palads med 16 tårne og 3 templer fra år 295. Paladset er siden ombygget og tilpasset flere gange af efterkommende herskere og ligger i dag meget tæt på Rivaen – den pulserende og fashionable gade ved vandet, hvor du finder butikker og caféer og kan beskue det lokale liv. Yndede udflugtsmål fra Split inkluderer de gamle byer Solin og Trogir med mange levn fra Antikken og Krka Nationalpark med smukke vandfald, vandmøller og betagende landskaber.

Søndag morgen får du en flot indsejling til ”Adriaterhavets Dronning”, Venedig. Efter morgenmaden ombord forlades skibet og du køres til dit hotel i Mestre lige udenfor Venedig. Du kan nemt tage ind til Venedig igen og gå på Markuspladsen og Rialtobroen og beskue kanalerne samt Dogepaladset. Valget er helt dit eget. Mandag formiddag er der transport til lufthavnen for hjemrejse.


Rejsen inkluderer:

  • Fly København – Milano og Venedig - København
  • 20 kg bagage og 8 kg håndbagage
  • Transfer lufthavn – skib, skib – hotel samt hotel - lufthavn
  • 1 nat med morgenmad på 3* hotel i Mestre ved Venedig
  • 5 nætter ombord på MSC Opera i den valgte kahytskategori
  • Helpension ombord med menuvalg morgen, middag og aften
  • Fri adgang til skibets buffetrestaurant fra tidlig morgen til sen aften
  • Kaffe, te, juice og vand til morgenmaden
  • Underholdning på skibet, shows og dagligt aktivitetsprogram
  • Kahytsservice og daglig rengøring
  • Fri adgang til inden- og udendørs pool, jacuzzi og fitnesscenter
  • Ekspeditions- og udstedelsesgebyr.

Pris pr. person ved 2 personer pr. kahyt:

Afrejse 21. april 2020
Indvendig Kahyt Bella: SPOTpris 5.490 kr.
Indvendig Kahyt Fantastica: SPOTpris 5.890 kr.
Udvendig Kahyt Bella*: SPOTpris 6.590 kr.
Udvendig Kahyt Fantastica: SPOTpris 6.990 kr.
Balkonkahyt Aurea inkl. Easy drikkepakke: SPOTpris 11.490 kr.

* Begrænset udsigt kan forekomme

Ekskl. i prisen:
Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

  • Obligatorisk servicegebyr, ca. 75 kr. pr. person pr. dag. Afregnes på skibet
  • Drikkevarer udover de nævnte
  • Udflugter og andre personlige udgifter
  • City tax (betales direkte til hotellet)
  • Forsikringer.

Bestilling og betaling
Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du KUN et depositum på 3.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Det anbefales, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.


Kahytstyper Bella, Fantastica og Aurea
I alle tre kategorier er service og mad inkluderet som beskrevet. Køber du Fantastica eller Aurea, betyder det visse fordele, som er:

  • De bedst beliggende kahytter på skibet
  • Hvor der er størrelsesforskel, er Fantastica og Aurea de største
  • Udbringning af 24-timers roomservice efter gældende menu
  • Fri servering af morgenmad i kahytten
  • Ønske om spisetid kan fremsættes ved bestilling

Køber du Aurea, får du ekstra:

  • Easy drikkepakke
  • “Free dining” – du bestemmer tidspunktet (indenfor åbningstid)
  • Middag i speciel Aurea-afdeling i restauranten
  • Fri adgang til specielt soldæk
  • Badekåbe og tøfler i kahytten til fri afbenyttelse
  • Fri adgang til wellnessafdeling
  • 1 x fri balinesisk massage og lille velkomstkit i kabinen.

Rejserute

21/4: Fly til Milano og transfer til skibet. Afgang Genova kl. 18.00
22/4: Kl. 08.00-18.00 Civitavecchia/Rom, Italien
23/4: På havet
24/4: Kl. 13.00-18.00 Kotor, Montenegro
25/4: Kl. 08.00-17.00 Split, Kroatien
26/4: Kl. 09.00 ankomst Venedig. Transfer til hotel for overnatning
27/4: Transfer til lufthavnen om formiddagen for hjemrejse.

Der må tages forbehold for ændringer i anløb og tider. Ved fremsendelse af krydstogtsbilletten vil eventuelle ændringer fremgå.

Transport
Rejsen inkluderer fly t/r

Udrejse: Kl. 08.25-10.30 København – Venedig
Hjemrejse: Kl. 14.25-16:30 Venedig – København

Der tages forbehold for ændringer i flytiderne.

Hotel ved Venedig
Du bor på et godt 3* hotel i Venedig forstaden Mestre ca. 10-15 km fra Markuspladsen, så der er let adgang frem og tilbage. Fine værelser med eget bad og toilet. Opholdet er med morgenmad.

City tax betales direkte til hotellet.

Skibet
MSC Opera er det tredje skib i Lirica klassen som har fået en total "make over". Skibet er blevet forlænget med 25 meter og en del nye balkonkahytter. Endvidere er lounges og restauranter både blevet forstørret og har fået et komplet ansigtsløft. I dag er det et elegant skib, der tilbyder al tænkelig komfort og en personlighed, som vil fange din opmærksomhed.

Fællesområderne, som bl.a. omfatter receptionen med dens smukke marmorgulv og store vinduer med udsigt over havet, er en fantastisk oplevelse i sig selv. Geometriske former og en farvesætning inspireret af art deco tilbyder dig et elegant og unikt miljø med opera som det gennemgående tema! Skibet har plads til ca. 2.500 gæster og er rummeligt og let overskueligt.

Helpension
Opholdet ombord på MSC Opera er med helpension. Der er fri adgang til skibets buffet fra tidlig morgen til sen aften, og i forbindelse med hovedmåltider er der her et kæmpe udvalg. Du har også adgang til skibets restaurant, hvor du kan få 3-5 retters menu – valgt ud fra et varieret menukort - serveret til hovedmåltiderne. Til aftensmaden har du fast spisetidspunkt og bord.

Drikkepakker
Der tilbydes forskellige ”all inclusive” drikkepakker på denne tur. Drikkepakke skal bestilles sammen med rejsen og afregnes til Øster Lindet eller kan senere bestilles online. Bestilles pakken ombord, tillægger skibet 15% i serviceafgift.

Easy pakken dækker et ubegrænset antal udvalgte drikkevarer. Det gælder fadøl, husets vin pr. glas, udvalg af spiritus, longdrinks og aperitifs, alkoholfrie cocktails, sodavand og juice pr. glas, mineralvand i flaske og varme drikke.

Børn u/ 18 år: 500 kr. (100 kr. pr. dag)
Voksne: 1.100 kr. (220 kr. pr. dag)

Premium pakken dækker ubegrænset antal drikkevarer med priser op til 12 $. Det gælder alt flaskeøl og fadøl fra barlisten, alle cocktails indenfor prisgrænsen, alt vin pr. glas indenfor prisgrænsen, samtlige standard og premium spiritusvarianter, samtlige aperitifs, bitter og likører, alkoholfrie cocktails, sodavand og juice pr. glas, mineralvand i flaske og varme drikke.

Voksne: 1.450 kr. (290 kr. pr. dag)

Børn og ekstra opredninger
Børn og voksne, som rejser sammen med to fuldt betalende og sover i ekstra opredning i samme kahyt, betaler en fast pris uanset kahytskategori. Der er et begrænset antal kahytter med plads til ekstra opredninger, så forespørg inden køb hos Øster Lindet. Bestilles og betales direkte til Øster Lindet.

Børn u/18 år: 3.990 kr.
Voksne: 4.990 kr.

Udflugter
Ved alle anløb findes et flot udvalg af udflugter, som du kan tilkøbe ombord eller inden krydstogtet. Du kan også vælge at gå i land på egen hånd og købe hos nogle af de lokale udbydere eller klare dig på egen hånd og nyde de lokale oplevelser.

Udflugtsprogram kan rekvireres ved henvendelse til Øster Lindet.

Visum, forsikringer og rejsedokumenter
På rejsen skal du medbringe pas, som er gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst.

Det er den rejsendes eget ansvar at have rejsedokumenterne i orden.

Vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring ved sygdom og en rejseforsikring, der dækker sygdom på rejsen og evt. nødvendig hjemtransport.

 

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 2 hverdage. Du reserverer hos Øster Lindet telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses følgende:

  • Fulde navn som i pas
  • Fødselsdato
  • Pasnummer
  • Udstedelsessted for pas samt udstedelses- og udløbsdato
  • Et mobiltelefonnummer pr. kahyt
  • Navn og telefonnummer på en pårørende.

Bestilling og betaling
Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du KUN et depositum på 3.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Det anbefales, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på 70 10 63 43.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

En unik kode gælder for en person. Prisen er pr. person ved to personer pr. kahyt.

Rejsen inkluderer:

  • Fly København – Milano og Venedig - København
  • 20 kg bagage og 8 kg håndbagage
  • Transfer lufthavn – skib, skib – hotel samt hotel - lufthavn
  • 1 nat med morgenmad på 3* hotel i Mestre ved Venedig
  • 5 nætter ombord på MSC Opera i den valgte kahytskategori
  • Helpension ombord med menuvalg morgen, middag og aften
  • Fri adgang til skibets buffetrestaurant fra tidlig morgen til sen aften
  • Kaffe, te, juice og vand til morgenmaden
  • Underholdning på skibet, shows og dagligt aktivitetsprogram
  • Kahytsservice og daglig rengøring
  • Fri adgang til inden- og udendørs pool, jacuzzi og fitnesscenter
  • Ekspeditions- og udstedelsesgebyr.

Ekskl. i prisen:
Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

  • Obligatorisk servicegebyr, ca. 75 kr. pr. person pr. dag. Afregnes på skibet
  • Drikkevarer udover de nævnte
  • Udflugter og andre personlige udgifter
  • City tax (betales direkte til hotellet)
  • Forsikringer.

Vigtig information
Ved modtagelse af rejsebevis skal du tjekke, at alle data er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte.

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, med mindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag.

Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller i værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation.

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk, luftfartsselskabet eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

Du sejler med et grundlæggende italienskejet rederi, som er meget internationalt orienteret, og det officielle skibssprog er engelsk. Ombord møder du mange nationaliteter, og det kan jo give lidt sprogudfordringer, men med et smil og lidt ”fagter” kommer man jo ofte langt.

Pas, visum og forsikringer
På rejsen skal du medbringe pas, som er gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst.

Det er den rejsendes eget ansvar at have rejsedokumenterne i orden.

Vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom og en rejseforsikring, der dækker sygdom på rejsen og evt. nødvendig hjemtransport.

BEMÆRK: Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier. Ligeledes tages der forbehold for ændringer af flytiderne.

Vi gør opmærksom på, at prisen er et tilbud, som er baseret på særligt indhentede priser fra rederiet tillagt Øster Lindets eventuelle ekstraordinære ydelser/services. Krydstogtspriser er generelt dynamiske, og der må tages forbehold for kampagner udover denne samt last minute-priser, som ikke kan kombineres med dette tilbud.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud.

Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på https://spotdeal.dk/Generelle_vilkaar 

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding
Tlf.: 70 10 63 43 | CVR: 31877067 | info@osterlindet.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 05. oktober 2019 kl. 23:59

Forårskrydstogt fra Genova til Venedig