Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Lissabon - Portugals smukke hovedstad

Lissabon indeholder alt, hvad en god storbyferie kræver. Byen byder på kulinariske oplevelser, charmerende brostensstræder, historiske bydele, shopping og meget meget mere. Rejsen er inkl. 3-5 nætter på 4* hotel med morgenmad og fly fra CPH eller HAM.

LISSABON - 3-5 nætter på 4* hotel med morgenmad. Fly fra CPH eller HAM fra november til april.

Pris 2.590

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
38 solgte

SPOTpris!

Tag med på eventyr... Far vild og bliv forelsket i Portugals smukke hovedstad. Snart forsvinder du i det kuperede terræn mellem blafrende vasketøj, sporvogne og den melankolske fadomusik i de gamle kvarterer. Fortab dig i farver og fliser i markedsmylderet, testsmag de lokale specialiteter og sug til dig af det særlige lys ved havet.

Lissabon er som en tidsmaskine. Den ene dag går du rundt i de historiske bydele blandt snævre brostensstræder, der minder om en svunden tid, da portugiserne herskede over verdenshavene. Næste dag bevæger du dig rundt i den arkitektoniske nyskabelse MAAT og spiser frokost nede i Docas, havneområdet der er fyldt med smarte restauranter og klubber. Byen indeholder alt, hvad en god storbyferie kræver.


Rejsen inkluderer:

 • Fly fra København (Norwegian) eller Hamborg (Ryanair) til Lissabon t/r
 • 10 kg håndbagage
 • 3-5 nætter på 4* Hotel Mundial
 • Morgenbuffet på hotellet
 • Fri wifi på hotellet.

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse:

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Der tages ligeledes forbehold for ændringer af flytiderne.

Bemærk at der skal betales lokal turistskat som betales direkte til hotellet.

Transfer
Der er 9 km fra Lissabon Portela lufthavn til centrum. Prisen for en taxi ligger på ca. 25-30 Euro. Vi kan også tilbyde transfer for kr. 200 t/r pr. pers.

Mulige tilkøb (bestilles og betales direkte til Øster Lindet):

 • 20 kg bagage fra København med Norwegian - 280 kr. pr. person
 • 20 kg bagage fra Hamborg med Ryanair - 380 kr. pr. person
 • Eneværelselsestillæg - 350 kr. pr. nat.
 • Transfer t/r - 200 kr. pr. person
 • Privat guided tur i Tuk Tuk - Pris pr. Tuk Tuk (max 4 personer evt. 5) 960 kr.
 • Food & wine tasting 3,5 timer - Pris pr. person: 350 kr.

4* Hotel Mundial
Skal du nyde Lissabon i fulde drag, så er 4* hotel Mundial det perfekte udgangspunkt. Det ligger smask i smørhullet af byen – mere centralt bliver det ikke. Du bor med udsigt til det historiske centrum og São Jorge Borgen, og fra toppen af hotellet på den hyggelige tagterrasse er udsigten over hele byen fantastisk. Samme imponerende udsigt kan du opleve fra panoramarestauranten, Varanda de Lisboa.

Hotellet er fra 1958, og det er løbende blevet renoveret – senest er tagterrassen blevet som et eventyr i 2018. Hotellet byder på den hyggelige bar Sao Jorge ved lobbyen samt Rooftopbar & Lounge. Der er også to  restauranter – den ene på toppen med flot udsigt, og den anden er Restaurante Jardim do Mundial, lige ud til Martim Moniz pladsen.

Der er bare 200 m til to af Lissabons historiske pladser, Rossio og Praca da Figueira, hvorfra du hurtigt kan bevæge dig til fods eller med sporvogn op i bydelene, Bairro Alto eller Alfama, hvorfra du har en fantastisk panoramaudsigt over byen og Tejo floden. Fra Hotel Mundials hoveddør, når du også hurtigt til Lissabons elegante boulevard, Avenida da Liberdade, der løber 1,5 km op til Marquês de Pombal. Hjemme igen efter en herlig dag i den charmerende by kan du nyde en drink på tagterrassen. Lige rundt om hotellet ligger flere gode lokale restauraner.

Hver morgen er morgenbuffeten klar, så du kan blive tanket op, inden du skal på opdagelse i byen. Vi anbefaler, at man ikke kommer som en af de sidste, da udvalget fra den store morgenmadsbuffet er bedst tidligt om morgen. Og samtidig er det nemmere at få en vinduesplads. Værelserne er nydelige. De er ca. 15-18m2 og byder på  aircondition, fladskærms TV, gratis wifi, safebox (betaling) og telefon.

Max 3 personer pr. værelse. Nærmeste Metro: Rossio eller Maritim Moniz (50 m)


Udflugter

Privat guided tur i Tuk Tuk – 2 timer (Tilkøb)
Tag på en spændende privat guided byrundtur i miljøvenlige Tuk Tuk og oplev de bedste udsigter i byen, se de store monumenter og lær i det hele taget om byens historie. Lissabon er en af Europas ældste hovedstæder og har en spændende historie og en rig kultur. Tagus floden forfører alle og gør samtidig Lissabon til en ægte romantiker…. På denne tur får du muligheden for at føle byens sjæl mens i besøger de mest typiske kvarterer som Alfama, Graca og Mouraia, og også de mere moderne områder som Belem, Bairro Alto etc. Lissabon er også byen med de 7 høje så der er basis for nogle gode pauser ved de bedste udsigtspunkter. Og her er det rart med et transportmiddel. Turen er med engelsktalende guide og er på 2 timer. I hentes på hotellet kl. 09.30 dagen efter ankomst. Pris pr. Tuk Tuk (max 4 personer evt. 5) 960 kr.

Food & wine tasting– 3,5 timer (Tilkøb)
Smag på Portugals specialiteter i løbet af denne guidede mad- og vinrundvisning i Lissabon. Smag ost, kager og portvin… nyd en Lissabon-vinsmagning fra Alentejo; og lær, hvorfor denne region producerer nogle af verdens bedste vin. Derudover giver din guide dig tip til byens bedste spisesteder. På turen er der der nogle flotte udsigter ude over byen, mens I på gåben går fra et sted til det næste. Turen er begrænset til 15 personer for at sikre en personlig oplevelse. Turen starter kl. 16.30 fra Rossio Suare, som ligger tæt på jeres hotel. Turen er med engelsktalende guide og tager ca. 3,5 time. Pris pr. person: 350 kr.

Transport i Lissabon
Når du befinder dig i Lissabon, har du et omfattende og effektivt system af offentlig transport til din rådighed. Især metroen er enkel og veludbygget. Dertil kommer de charmerende sporvognene, som Lissabon er så kendt for. De bevæger sig sikkert rundt i de kuperede gader.


Vidunderlige Lissabon
Byen er bygget på syv høje, som hver især byder på udsigtspunkter, hvor du kan beundre byen fra oven. Et lille tip - Miradouro Santa Catarina giver den bedste udsigt over floden Tagus og den mægtige 25. april-broen, der ligner Golden Gate Bridge. Mellem højene Baixa og Bairro Alto kan du tage Elevador de Santa Justa, en charmerende elevator med café højest oppe i tårnet – det sparer på energien. Et andet charmerende transportmiddel er byens gule sporvognene, der kører op og ned af bakkerne i de stejleste dele af byen. Tag for eksempel nummer 28, der fungerer som en sightseeingtur gennem hele det centrale Lissabon. Det koster blot et par euro.

For at få det allerbedste ud af Lissabon skal du kende de fire bydele Alfama, Baixa, Bairro Alto og Belém. Alfama er den ældste og mest charmerende bydel med en labyrint af smalle stræder, hvor husene læner sig op af hinanden. Området er kuperet, og snart får du en fornemmelse af den portugisiske sjæl. Overalt ligger Alfamas små og lidt enkle restauranter typisk med himmelsk mad. Her fremføres ofte fado, den bittersøde sangstil, der flyder over af længsel og sorg. Baixa er den store modsætning med masser af shoppinggader og fortovscafeer. Her ligger også det livlige torv Rossio, som i øvrigt er tæt på jeres hotel. 

Bohemekvarteret Bairro Alto er endnu en af byen trækplastre. I dagtimerne domineres det af ultra moderne butikker og antikboder. Om aftenen forvandles kvarteret til et stort forlystelseskvarter med barer, restauranter og natklubber. Mange steder er ikke større end en dansk dagligstue. Her bliver aften snart til nat og først ud på morgenstunden falder der ro over kvarteret. I Belem lever kontrasten ved havnen… Her opleves Portugals stolte fortid, mens landet var en førende opdagelsesnation. Her findes en moderne marina, en hyggelig promenade og det nybyggede museum MAAT, som absolut er et besøg værd. Dertil krydres med Fortet Torre Belem og Jeronimusklosteret, som begge er på UNESCOS verdensarvsliste.

Tag på opdagelse, og nyd denne fremragende og charmerende by. Den lever ikke kun om sommeren, hvor det ofte kan blive for varmt. Den milde vinter er et glimrende tidspunkt at besøge byen.

Gennemsnitstemperaturer i Lissabon

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Øster Lindet på telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk.

Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne på alle rejsende som i passet, fødselsdato og oplysninger om eventuelle tilkøb.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Der tages forbehold for udsolgte datoer og ændringer i flytiderne.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på 70 10 63 43.

Én unik kode gælder for én person. Prisen er pr. person ved to personer i delt dobbeltværelse.

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra København (Norwegian) eller Hamborg (Ryanair) til Lissabon t/r
 • 10 kg håndbagage
 • 3-5 nætter på 4* Hotel Mundial
 • Morgenbuffet på hotellet
 • Fri wifi på hotellet.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Der tages ligeledes forbehold for ændringer af flytiderne.

Bemærk, at der skal betales lokal turistskat som betales direkte til hotellet.

Transfer 
Der er 9 km fra Lissabon Portela lufthavn til centrum. Prisen for en taxi ligger på ca. 25-30 Euro. Vi kan også tilbyde transfer for kr. 200 t/r pr. pers.

Mulige tilkøb (bestilles og betales direkte til Øster Lindet):

 • 20 kg bagage fra København med Norwegian - 280 kr. pr. person
 • 20 kg bagage fra Hamborg med Ryanair - 380 kr. pr. person
 • Eneværelselsestillæg - 350 kr. pr. nat.
 • Transfer t/r - 200 kr. pr. person
 • Privat guided tur i Tuk Tuk - Pris pr. Tuk Tuk (max 4 personer evt. 5) 960 kr.
 • Food & wine tasting 3,5 timer - Pris pr. person: 350 kr.


Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til hotellets reception eller direkte til Øster Lindet for afhjælpning af problemet.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Øster Lindets officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på https://spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding


Sidste chance: 24. september 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst