3-retters middag på Reinwald's

Sidste chance!

Glæd dig til en skøn 3-retters middag i hyggelige omgivelser på den familieejede restaurant Reinwald’s på Frederiksberg. I kan bl.a. se frem til stegt kulmule, kalvemignon med grønne asparges og citronfromage med Limoncello gelé.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Hos Reinwald's forenes velsmagende gastronomi med en særegen stemning, hvor det er svært ikke at føle sig godt tilpas. Med en solid årrække fra restaurantbranchen på bagen genåbnede Reinwald's for et par år siden i nye, intime lokaler på Frederiksberg. 

Du kender sikkert navnet. For restauranten Reinwald's har i mange år ligget i Farvergade i Indre København. Her forkælede den i 14 år sine gæster med franske klassikere og gode vine. Lige indtil den dag, hvor lokalerne føltes for store til den oplevelse, Reinwald's gerne ville give sine gæster.

Derfor så ejerne af den familiejede restaurant, far og datter - Henning og Bonnie Reinwald - sig om efter nye, mindre lokaler, som kunne danne rammen om et mere intimt spisested.

Valget faldt på den hyggelige hjørnerestaurant på HC Ørstedsvej på Frederiksberg, som efter en gennemgribende ansigtsløftning nu fremstår stilfuldt, hyggeligt og rart - præcis som den type restaurant, familien Reinwald var på jagt efter.

Reinwald's klarer sig strålende på Tripadvisor og har en flot score på Trustpilot, hvor brugerne giver massevis af 5-stjernede anmeldelser. 


Menuen byder på: 

  • Stegt kulmule med persille, kaperssmør og selleriremoulade
  • Kalvemignon med svampe i portvin, stegte, grønne asparges og salvie
  • Citronfromage med flødeskum og gelé Limoncello

SPOTpris 269 kr. Normalpris 448 kr. Spar 40%

Værdibeviset kan benyttes onsdag - lørdag kl. 17-23 (Køkkenet lukker kl 21.30) til og med den 29. juni 2019.


Reinwald's
I køkkenet hentes der fortrinsvis inspiration fra det franske - dog tilsat en god portion af det bedste fra Danmark. For fokus er på at få det optimale ud af sæsonens råvarer tilsat kærlighed til det gastronomiske håndværk. Alt bliver lavet fra bunden efter klassiske tilberedningsmetoder

Den gode madoplevelse suppleres på bedste vis af den rigtige vin, som Bonnie Reinwald, der som Diploma WSET, har en af de højeste sommelier-uddannelser i verden, står for at udvælge. Med et vinkort der spænder bredt er Reinwald’s også stedet, hvor man som gæst kan gå på opdagelse i vinens store verden og Bonnie guider med glæde rundt.

Du reserverer bord på https://www.reinwalds.dk/booking senest en dag før du ønsker at spise. Husk at oplyse, hvor du har købt tilbuddet og den/de unikke kode(r) fra værdibeviset.

Værdibeviset kan benyttes onsdag - lørdag kl. 17-23 (Køkkenet lukker kl. 21.30) til og med den 29. juni 2019.

Medbring printet værdibevis, når tilbuddet indløses.

Der tages forbehold for allerede bookede tider. Vi anbefaler derfor, at du booker tilbuddet hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere tilbuddet, hvis den ønskede tid mod forventning IKKE er ledig.

Én unik kode gælder for én 3-retters middag for en person.

Menuen byder på: 
- Stegt kulmule med persille, kaperssmør og selleriremoulade
- Kalvemignon med svampe i portvin, stegte, grønne asparges og salvie
- Citronfromage med flødeskum og gelé Limoncello

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Reinwald's.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Reinwald's

H.C. Ørstedsvej 28, 1879 Frederiksberg
Tlf.: 33 91 82 80 | CVR: 26305640 | restaurant@reinwalds.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 28. maj 2019 kl. 23:59

Middag på Reinwald's