Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Ultimativ forkælelse hos Ni’mat Massage & Spa

Ni'mat Spa er en stor sanselig og kropslig oplevelse. Få 1 times dybdegående massage og adgang til spaen. Ni’mat Spa ligger både på Hotel Kong Arthur ved Nørreport St. og på Clarion CPH Airport Hotel ved lufthavnen. En god julegave med ekstra forkælelse.

1 times massage & adgang til spaen hos Ni'mat Spa, der ligger i indre København og ved lufthavnen.

Pris495

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
737 solgte

Værdi800

Rabat38

Spar305

Forkæl dig selv eller giv en ganske særlig wellnessoplevelse til én, der trænger til ekstra forkælelse. Tilbuddet inkluderer både en times fysiurgisk massage og en time i spaen. Ni'mat Spa er kendt for sine fremragende spafacilieteter, som flere gange er kåret som 'Byens Bedste' på AOK. Ni'mat Spa sørger for badekåbe, tøfler og håndklæde, så det eneste, du selv skal medbringe, er badetøj.

Du kan vælge imellem:

  • 1 times fysiurgisk massage + 1 times spaadgang hos Hotel Kong Arthur. Begrænset antal!
    Åbningstider: Mandag-fredag 10-21, lørdag 10-20 og søndag 10-18.

    eller
  • 1 times fysiurgisk massage + 1 times spaadgang hos Clarion CPH Airport Hotel. 
    Åbningstider: Mandag-torsdag 15-21, fredag 10-21, lørdag 10-19, søndag 10-17. 

SPOTpris 495 kr. pr. person. Normalpris 800 kr. Spar 38 %

Tilbuddet kan indløses mandag til fredag (fredag til kl. 15.00) fra den 2. januar til og med 30. april 2019. Fra fredag kl. 15.00, lørdag og søndag er der tillæg på 195 kr. Beløbet opkræves i spaen.


Ni'mat Spa får flotte ord med på vejen fra tidligere besøgende. På Tripadvisor kan man bl.a. læse følgende:

"Zzzzzzzz
Super lækker skøn massage endnu en gang. Har prøvet de forskellige Ni'mat steder et par gange nu og bliver mere og mere begejstret for hver gang..."
Anmeldt 24. november 2018.

"Skøn behandling!
Vi havde bestilt en halv times fodmassage og en times kropsmassage til to personer. Vi blev modtaget med smil og med det samme vist rundt. Vi nød en lille time i det dejligt rolige spaområde inden vi fik vores behandlinger side om side..."
Anmeldt 18. juni 2018

"Smuk spa. God plads. Rigtig dejlig velkomst og fin fin service. En oace midt i centrum København og alligevel så langt væk fra stress og jag. Kan kun anbefales."
Anmeldt 26. december 2017

Vandtemplet hos Ni’mat Spa er en luksuriøs oase, hvor du kan forkæle krop og sjæl. Stemningen er rolig, og stilen asiatisk inspireret. Luften er let og frisk med snert af olier og blomster. De eneste lyde er dæmpet afspændings-musik og skvulpende og rindende vand. Interiøret er smukt og i naturlige materialer som sten og bambus.

I bløde tøfler og morgenkåbe kan du gå rundt til forskellige afslappende og godtgørende oplevelser. Begge steder er der aromadampbad, men ellers er oplevelserne forskellige. De har dog det tilfælles, at de får dig til at slappe fuldstændig af, booster dit immunforsvar, og efterfølgende giver dig mere energi.

I spaen på Clarion CPH Airport Hotel kan du blandt andet få exfoliceret huden (saltpeeling kan tilkøbes) og tage en forfriskende dukkert i poolen. På Hotel Kong Arthur kan du blandt andet nyde det varme vand og de blidt masserende bobler i den store jazucci, og opleve hvor fantastisk det føles at veksle mellem et koldt styrtbad og saunaen.

Bliver du tørstig undervejs, er der velsmagende te til fri afbenyttelse. Det er også muligt købe et glas vin, bobler, juice eller snacks.

Du kan vælge at få massage før eller efter spa. Massagen er en fysiurgisk massage, som er en klassisk massageform, der er karakteriseret ved at være meget effektiv. Alle kroppens muskler bliver gennemarbejdet, så du bliver fri for spændinger. Med massagen vil du føle dig let og afslappet lang tid efter. Hvordan massagen skal være, aftaler du med den professionelle massør, så den matcher dit behov.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Du booker tid online på www.nimat.dk/booking 

Husk at oplyse, hvor du har købt tilbuddet og den/de unikke kode(r) fra værdibeviset.

Medbring printet værdibevis, når tilbuddet indløses.

Book gerne i god tid, så du kan få de massagetider, der passer dig bedst.
Medbring værdibeviset når tilbuddet indløses. Giver du produktet som gave, bør du vedlægge værdibeviset som dokumentation til gavemodtageren.

Der tages forbehold for allerede bookede tider. Vi anbefaler derfor, at du booker tilbuddet hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere tilbuddet, hvis den ønskede tid mod forventning IKKE er ledig.

 

Én unik kode gælder for det valgte tilbud: 

1 times fysiurgisk massage + 1 times spaadgang hos Hotel Kong Arthur: Åbningstider: Mandag-fredag 10-21, lørdag 10-20 og søndag 10-18.

Eller

1 times fysiurgisk massage + 1 times spaadgang hos Clarion CPH Airport Hotel: Åbningstider: Mandag-torsdag 15-21, fredag 10-21, lørdag 10-19, søndag 10-17. 

Tilbuddet kan indløses mandag til fredag (fredag til kl. 15.00) fra den 2. januar til og med 30. april 2019. Fra fredag kl. 16.00, lørdag og søndag er der tillæg på 195 kr. Beløbet opkræves i spaen.

Ni'mat sørger for badekåbe, tøfler og håndklæde, så det eneste, du selv skal medbringe, er badetøj.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Ni'mat Spa. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Nimat Spa Aps

Ellehammersvej 20, 2770 Kastrup

Sidste chance: 24. december 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst